Sjukt nice kväll på blå månen

2007-04-29 @ 13:41:06
Och det gillas. Behöver inte gå in på detaljer specifikt men i korta drag var de kö utav helvete in till blue moon men ja o denise lyckas nässla oss fram och smöra för vakten och vipps e vi inne före alla andra. Inte ett leg ville karln ha ens. var de för man drog till med att han såg ut som Sylver Stallone´s dubbelgångare, eller var de denise -men vi har stått i kö i 1 1/2 och blivit knuffade,det e synd om oss ? haha.. Frågan får hållas öppen. Resten av kvällen var lite halv svart. Minns lite rabatter i baren dock av en mkt trevlig bartender! Sammanfattningsvis kan man väl säga att jag o denise klarar det mesta ! Det finns inget mission impossible för oss. Vi e ett sjukt brat team. Gumman tack för en grym kväll !

image58


/ Josephine med en dagsform som få

så oerhört förträffligt

2007-04-27 @ 14:43:21

Grill, grill , grill e det inte för nice då? Valde att steka på dom gammla biffarna som jag hittade i skafferiet igår,eller vad fan nu ljög jag. Jag kan inte grilla. Men mitt mål för sommaren e att jag faktiskt ska ta tag i mina matkunskaper . Kan ju vara rätt bra att kunna iaf grilla på lite kött någon gång om man känner att de suger till i dom nere regionerna. Och sen är ju sommarens nyckelord just grill. Kommer nog bli en del sånanda wild and crazy grill partys på min balkong! Grannarna e ju sjukt sköna. Stamme lever dock sitt eget lilla liv men vad tusan det får man ta..

För att få in den senaste informationen måste man ha dom hetaste kontakterna och guess what. ?  Det har jag .. Så nu går telefonen som en djungel trumma. Så förtjusande. Råkar vara så att jag bara älskar skvaller. Så länge det inte e om mig förstårs. Hoho ! Och vill man ha lite senaste nytt sådär så får ni allt ge en krona eller två för att få höra det. Inget jag bara kan gå ut kasta ur mig ! Åhhhhhh haha så intelligent sagt av mig .

Nu ska jag ut i solen och avnjuta de vackra vädret för jag har nämligen säkra källor som säger att det ska bli lite kyligare ut. Bye then !

Och by the way dagens sämsta lr varför inte årets sämta går till alla som lapparbilar och tror att dom e nått ! Ni e bara soooo ZERO!

Mr Dinozzo is the shiiiiet !

2007-04-26 @ 11:00:04
Gårdagen slutade inte bara med p-böterna utan det fortsatte verkligen hela dagen. Konstigt att man var trött när man väl anlände till lägenheten? Oneej, somnade ganska snabbt faktiskt. Blev dock väckt av mobilen ett antal ggr. Hittade mobilen imorse på ett väldigt speciellt ställe, toan.. Haha, vad håller jag på med igentligen? Och hur hamnade den där ?!Om du vet nått om det här så tala nu eller tig förevigt !


Torsdagen till ära vill jag faktiskt lyfta fram denne herre som e så otroligt gorgeous ! Even knows as DiNozzo!
Give it to me! Det dära kallar jag sexighet till tusen ! Ohhhh my .....

image57

Idag e det sol, vilket innebär playan eller iaf balkongen med ett glas cola ! Sen ska det grillas också! Josephine likes grillat.


men jag ger upp

2007-04-25 @ 14:05:22
Detta börjar nästan bli lite ironiskt! Först imorse går micron sönder, jag ringer min daddy så han får komma från jobbet o fixa den, när han kommer har han med sig en till sak. EN BÖTESLAPP. Som satt på min bil ! Börjar skarpt fundera på om dom där jävla idioterna förföljer mig och bara väntar på att få en chans att ge mej en P-böter! Okej 4 st sen i sommras ! Jätte roligt ! ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHH, lite saker i min lägenhet e lätt förstörda mer säger jag inte . Pappa tror iaf på mig och det e bra ! Vad skulle jag göra utan han ? Men nu funderar jag på att vara billös och lämna den i sura och använda vår kära kollektivtrafik om jag ska ta mig någonstans. Är ju om inte annat väldigt mycket billigare än dessa återkommande böteslappar. Undrar om dom som jobbar som lapplisor har provision på det dom lappar. Börjar tro att det är nått sånt system bakom allt. Nu ska jag gå och sura, vill inte prata med någon alls.

tattooooo

2007-04-24 @ 16:54:38
Har bokat in en sådan! När, var och hur lämnar jag inte ut ! Kan ju bara säga att jag tror att kommer att hamna i chock, för det såg ut att göra nått fruktansvärt ont. Hoppas det e värt de i slutänden iaf ! För tattoooon i sig är sjukt nice !

Idag har jag vart duktig om jag får säga det själv. Har städat min balkong . ! Eller inte hela men iaf .. behöver vi inte se ett mönster i det här bara för det, att jag påbörjar saker och sen förblir dom halvklara.

Min älskling e hemma igen! Man blir ju bara för lycklig !

Ciaaao alla snokare !

ohållbart

2007-04-23 @ 12:30:26
Dåligt av mig. Får verkligen ta den på mig ! Träningen har helt kommit åt sidan nu. Iofs pga av andra viktiga saker, men iaf. Det e oacceltabelt, ingen träning-ingen beach 2007. Man blir äcklad! Jag e bara så out of here .

Ett medgivande...

2007-04-21 @ 14:42:28
Det är tyvärr sant,jag måste lägga korten på bordet. Jag har underskattat en viss människa som visade sig vara den mest softa och grymma människa jag lyssnat på på länge. Och nu talar jag inte om mig själv ! Utan pam pam pam Måns Möller ! Allt detta med extra extra på trean har gjort att jag inte tålt karln, men nu different times. Jag avgudar han. Och hur kommer nu sig detta kan man undra. Jo nämligen så att jag var på hans stand up fight night igår. Han och Özz. Sjukt roligt var det ! Måns kan verkligen få en att skratta från start till stopp. Killen hittar irionin som i sin egen ficka. Han e grym. Får nästan ta tillbaka allt dumt man sagt . Shit de e sort när jag erkänner att jag har fel. Eftersom de händer så sällan, nästanintill aldrig faktiskt. Ärligt talat så e han väldigt fräsh oxå, mycket chillig typ..lite småkär vart man nästan.hoho ! Mmmmm meee like . Höhöhö ! (intern skämt) Nu kan jag även meddela att jag sitter klistrad ikväll vid Extra Extra. Kvällen var väldigt värd vill jag alltså påstå ! Först dessa två människor Måns Vs Özz som bara var helt galet roliga och sen plutan ! Lyckad kväll ! Bara en sak jag kan bli så jävla irriterad på .Vissa människor på krogen . Tror dom att man ens bryr sej eller? Håll till på råby va ! Jävla looooosers ! Ska du med till hotellet ? Hmmms låt mej tänka .. No thanks! Haaaaaaaaaaaaa! Somnade vid fem inatt sen upp och vara socialt igen på morgenen. Så otroligt roligt. Nu måste jag verkligen ta en tupplur ! Looooong night my friends !

En fräshing att vila ögonen på ... image56

Men kom då

2007-04-19 @ 18:13:29
Väntar på att min kära bikini från nelly.se ska komma! Var tänkt rosa från början men såklart var den slut, så det var blå. Inte dumt de heller ! Den borde kommit för länge sen. Men icke. Vart e du ? Så fort den kommer ska ja lägga mej o steka på min balkong oavsett om det e spöregn eller inte!

image54

Igår var de jobb. Idag en mkt lugn dag. Tack för det!


Ciaaao!


Time of my life

2007-04-18 @ 11:31:59
Tiden bara sticker ifrån en. Man hinner knappt tänka utan bara planera för nästa steg man ska göra. Snart ett år sedan mn tog studenten. VIlken dag det var alltså! Den var sjukt härlig. Men inte alls som jag hade föreställt mej. På både gott o ont. Men man tog den och det är det viktigaste ! Nu snart ett år senare undrar man vad tiden har tagit vägen ? Totalt spårlöst borta. Utan en endaste skymt ! Får se till att leva i nuet och jag kommer inte vara bitter över saker jag gjort eller inte gjort utan bara ta de för var de var ! Man har iaf förändras. Kommer till helt andra insikter. Man prioriterar helt andra saker nu än vad jag gjorde för ett år sedan . Saker som jag aldrig skulle klara mig utan då klarar jag mig alledes utmärkt utan nu. Mera självständig och inte så beroende av alla andra ! Kan medge att de kostade en del. Men o andra sidan vet man vilka som e ens riktiga vänner och vilka som verkligen betyder nått. Resten var inte värda så mycket har jag kommit fram till. Utan det är dom som verkligen står vid ens sida o vått o torrt som e dom viktiga!
Jag tänker bara blicka framåt och leva livet totalt. Vem vet om 5 år kanske jag sitter som chef på just ditt företag och ger dej order ! Så säger bara en sak. Håll er undan för min karriär kommer att krossa er !

Lite minnen då:
image50 Jag och min bästaste Sandra. Vänner föralltid!


right now

2007-04-17 @ 21:42:29
Just nu i detta skrivande skede så har jag precis kommit underfund med att det är löning om dryga veckan,och det e inte helt fel eftersom mina kläder kommer då. Hur underbart e inte det då? Fantastiskt ! Och nästa vecka får jag en ny dator oxå av mammi o pappi.Jag lövar dom! Men tro inte för allt i världen att jag kommer att göra mej av med min kära laptop .oonej Den kommer bara att stå lite å sidan och kanske användas på andra platser i mitt stora palats. Ohhh me liiiike. Hhöhöhöhöh . Lite sådär bara !


Min lilla pris ! bara för söt .idag så valde han att skratta åt mej till o med. att tillägga var ju dock att han inte skrattade med mej utan åt  mej..men men.. han fick föresten sötaste skorna utav sin käre och givmilde moster när vi var i sthlm. för min skatt är det bara de bästa som är gott nog! han har ju lärt sig av sin josephine !

image49

Big update

2007-04-16 @ 19:55:47
Jodå, var man på hemmaplan igen. Borta bra men hemma bäst? Känns som det är de sannaste som sagts. Visiten i gbg var underbar. Massa shopping,god mat och allmänt nice ! Hotell passar josephine som handen i hansken. Att göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt ! Ej att förglömma är att man hade ett snack med Patrik Ekwall på Ullevi. Grabben/Karln är ju lite utav en man.. Killen kan både dansa på rosor och göra fotboll riktigt intressant.. Var ju på Gais-Hammarby ! Tror aldrig det har vart så kul att gå på fotboll som det var när han infann sig några stolar bort. Bra match synd att man hamnade i fel klack dock, får bjuda på den! Man trodde att man hade tagit sitt sista andetag några ggr, men här e man idag ! Helt oskadd. Eller de dära var en lögn. NÄSTAN OSKADD iaf !

På lördagen bar det av till sthlm så tog jag pappis car o drivade till sthlm och fest var på protokollet.(Kan bara överaska och säga att bilen e inte kvaddad) Hamnade så småning om på Berns. Sjukt nice ställe. Mkt kött på den marknaden kan jag utlova. Resurserna är ruskigt fräsha. Anders o Liddan försökte para ihop mej med en sjöman.. Hehe. Skoj rätt igenom alltså. Snacka om att vara ute på farligt vatten! Västerås krogar ligger ju lite efter med vissa saker helt klart. Men hann faktiskt ta en repa ut i fredags i stan om sanningen ska fram. Till ett annat konstaterande P2 drinkar är min nya drog. Just love them. Dom har verkligen frälst mej totalt .

Söndagen var det shopping i solna centrum, sen var det att steka i solen på kungsholmen med lite picnic. För att sammanfatta det hela så avslutar jag med några väl valda ord ! Måste göras om ! Snarast!

Jag och min syster e dom mest ointelligenta som gått i ett par skor. Kan inte ens öppna mej om vad vi har gjort. .för då kommer jag anses som oerhört dum.Har ju hävdat motsattsen förut, men nu går de inte att förneka längre. Tänker dessa systrar över huvud taget ? Tror vi håller den frågan öppen va ! Yeees helt otroligt.

/ Josephine som har en dagsform som inte e i toppskick!

Utlovat

2007-04-13 @ 00:03:27
Imorn ska jag berätta om min oerhört roliga resa nere i göteborg. kan avslöja att man inte hade lust att komma he, efter några nätter på hotell och shopping. Patrik Ekwall var oxå uppe på tapeten.  Som sagt more of this tomorrow. Nu kallar sängen och Carrie i Sex and the City. Programmet e ju för tusan som en drog. Natti!

Irri.

2007-04-09 @ 00:01:07
Ibland e jag så fruktansvärt blåögd och tror alltid det bästa om folk. Men som vanligt så är man så lurad! Oh är de inte bara för trevligt? Blir skönt med ett litet break några dagar i Gbg. Åker på tisdag, sjukt nice !
Soooo long friends!

Befinner mig i en formsvacka

2007-04-06 @ 17:15:26
Sen igår kväll ungefär. Har vart stammis på toan, vet aldrig när det e dags igen.. Uhhh så jobbigt det är. Totalt slut kroppen..
Känner inte att jag har någon större lust att äta nått heller. Ska nog krypa ner igen o tycka synd om mej själv.

/ Josephine

Dags att tänja på gränserna

2007-04-05 @ 10:52:46
Är det inte lite det som e njutningen med livet? Att ta ett kliv till fast man vet att det igentligen inte är säkert. Bara blunda och kliva vidare. Att inte riktigt säkert veta vad som väntar härnäst. Jag har iaf kommit på att dessto mera jag tänjer på mina gränser dessto mera får jag ut av livet. Att faktiskt få tappa fotfästet och göra nått som igentligen e riktigt jag. Hur utvecklas man annars om man bara ska stå o trampa på samma ställe. Visst är det så att ibland tar man ett steg framåt och sen blir det ett bakslag då man går 2 steg tilbaka. Men kan det inte bara vara värt det då?

Förut vad jag alltid tjejen som ville ha koll all the time. Hade bra jobb, bodde hemma och behövde inte göra någonting. Fick allt serverat. Behövde inte lägga upp någon som helst ekonomi om jag inte kände för det. Men jag flyttade utan någon som helst kockkunskap, okej det har blivit en hel del hemvister med middagar, kan jag inte kringå. Men hur som helst jag lämnade allt tryggt i sura och flyttade in till V-ås och sa upp mej från jobbet. Började ett nytt jobb här. Det kan jag säga att det inte e jag för en sekund? Trygghet har varit mitt nyckelord, men allvarligt så mycket lärt mej av detta, hade jag aldrig någonsin kunnat förställa mej. Mammi o Pappa e dom bästa har fått mkt av dom, lite bortskämd men jag lovar det kan man faktiskt få förtjäna om man får igenom vissa saker.

Så det enda man kan göra är att våga för att vinna. Ta chansen. Jag gjorde det !

Bra sagt josephine

2007-04-02 @ 21:25:53
Respekt är något du förtjänar, inget som bara kommer för att...
Idag så har det kommit glad besked kan jag meddela. hoppas allt löper linan ut oxå!
Skulle ju iannat fall vara min vanliga otur.Oturen har nämligen förföljt mej som en svans den senaste tiden. Dags att skaka av sig den .Har beställt massa kläder oxå. Nätshoppning e så fruktansvärt underskattat. Jag kan inte förstå. Verkligen en kick . hehe . lät sjukt,men sant.. Tur att man har mammi alltså. Hoppas dom kommer snart!
Så sjukt nyfiken på allt. Lite som julafton eller varför inte min födelsedag. Kom ihåg att boka
i den 5:e august på tal om födelsedagi. Top of the year. Festernas fest. Stureplan och alla andra ställen ligger bara sååååå mycket i lä . Så kliv åt sidan och lämna plats till Josephine, för här ska firas! More glamour!

Nercabat var det

2007-04-01 @ 20:28:56
Och så skönt. Då kan man känna att sommaren e nära. Vinden i håret,man får ingen luft, det går fort som vinden. Då lever man. Underbart !  Jag o syster satt o garvade non stop från sura till hallsta. Men fan var värt. Lite rädd var man ju i svängare. Men ett senare problem liksom. Saab S70 Cab ! Ge mej den nu. Kan döda för den. Sen var de fest igen med alla systrar o pojkvänner. Trevligt att sthlm:are kom oxå! Nu är det iaf inbokat mitt sthlm besök då jag ska göra krogen osäker. Visa bratsen att dom inte e ensamma. Jag & syrran ska bara ge järnet. Den 14:e tycker jag att alla som ska leva livet ska ta sig ut ur sina bon. Sen åker jag ju till Gbg den 9:e. Sen 20:e äre Måns Vs Özz. Kan säga att det kostar att ligga på topp! Men jag misstycker inte om det. Kommer bli sjukt nice.
Nu ska jag dela med mej av heljen till er.

image45              image46