Men högre saaja

2009-02-27 @ 22:34:16

Detta spelas högt och ljudligt från Stora Gatan 39 för tillfället : Nomy-Cocaine.
I vanliga och då menar jag vanliga fall hatar jag sån här musik, men den där låten äre bra gung i. Man får massa energi.

Då var ordning återställd i form av att min älskarina D har satt i mitt lösburr igen. Laddade för en helkväll imorn. Hoppas verkligen inte min hälsa ska svika. Då kommer jag sura minst ett år. Hör det. För jag och Denna är galna,crazy, out of mind..you name it!

hej hå o traska på.

På en toooorsdá

2009-02-26 @ 10:52:58

Då är man precis inkommen från en alledes underbar promendad med Zlarre Banan. Som vanligt när vi är ute så träffar vi en massa andra vovvar zlarre ska busa med, kan säga som såhär idag var inget undantag. Det som var lite specifikt idag var att vi träffade två collies, dom var DET, inte hon eller han. Utan det. Jag har väl aldrig hört på maken tidigare. Men dåså så sant som det är sagt, men lär sig något varje dag. Dom var mest tjejer om jag förstod det rätt, men dom hade ingen livmoder så dom kunde inte paras och för att lyxa till det så lyfte dom på benet när dom pinkade. Rå cool enligt mig. Så nu har zlarre barre transvänner. Kaxigt !

Just nu skulle jag kunna vara ute och bränna fett eller gå och sola typ, men har feber och känner mig riktigt risig så det blir att ligga i sängen och vänta tills M kommer hem så han kan kurera mig.
Ikväll ska vi kolla på lägenhet (igen!) sen ska jag träna, vet inte fall det är så bra med feber och sånt men vi får se hur jag känner det mot kvällen.

Som avrudningen vill jag bara säga GRATTIS VIB. 5-4 mot järfälla. Det gillas, som den tvättäkta innebandyfru man är så var man där och såg matchen live med dom andra innebandyfruarna :) Mycket trevligt!

På lördag ska två bli ett, jag och denise ska ut och göra stan farlig. Ska bli nice och förtära lite alko med min babe.

Och så råååå.

2009-02-22 @ 17:34:41


Befinner mig för tillfället i Surahammar hos min mammi och pappi. Passar på att åka hit och äta lite och sånt när älsklingen är borta i varberg och spelar match. Just nu ligger dom under med 3-1. Men jag tror iaf att det är långt ifrån klart. En period kvar så jag, mammi och pappi sitter och kollar på livematch uppdateringarna hela tiden. Familjen Sundin sitter som på nålar. Sen har jag även vart ute och baksidan och lekt med Zlatan, han älskar att få springa lös och nosa bäst han vill. Men det fastnade stora snöbollar i pälsen på han så han fick sej ett rejält bad alledes nyss. Inatt sov mosters stora pojke hemma hos josefine & martin. Han sköter sig alltid utmärkt när han är med oss.  Så igårkväll gick vi hem till Martins mamma med León och avnjöt en helt fantastisk lasange. Efter massa skratt och mys begav vi oss hemåt då älsklingen hade samling halv sju imorse.

Nu ska jag gå och kolla hur mamman min ser ut i burret, har faktiskt hunnit med att slänga i en färgburk på henne. Man är ju rätt effektiv.

Sa jag föresten att vi krossade vårat motstånd Örebro igår. 11-3. Sårååå. Lite så vi jobbar i Skälby. Alla jobbade stenhårt igår.  Vi är grymma! Känns dock väldigt tråkigt att säsongen snart är över. Innebandyn har kännts jätte kul den här säsongen. Dessutom har vi en sjukt bra sammanhållning i laget så det gör det hela ännu bättre.

Nu kallar plikten. Adjööööö!

Mitt kall

2009-02-19 @ 23:52:12


Jag har alltid haft en stark känsla att jag vill hjälpa till med något. Något som berör och gör skillnad. Kort och gott jag vill helt enkelt göra nått meningsfullt, så nu tror jag att mitt riktiga kall har kommit till mig.
Jag ska bli isbjörns fadder! Ska se till så inte antarktis smällter och sen se till att det finns firrar att äta för dom små vita lurvtussarna. Jag ska göra skillnad, det har jag bestämt mig för. Det här kan bli bra, jag kommer gå in helhjärtat.

Till något helt annat . Det viktiga är inte att vinna en budgivning utan att delta! Detta är komik på hög nivå. Fucking high level my loves. Även en förlorare kan känna sig som en vinnare.


Mia o Klara är väl en klass för sig.

2009-02-17 @ 18:51:48


Trevlans då har man kollat sig sönder och samman på Mia och Klara, ni vet det där som brukar gå på svt1. Fick för mig att ladda hem alla avsnitt, det kanske var de bästa valet jag gjort på länge. Fy vad roligt de är. Jag bara älskart! Det är fenomenalt roligt, man skruvar sig av skratt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag säger bara såhär till alla som inte sett detta. LADDA HEM. Det är teme tusan straffbelagt om man inte sett dom in action. Se det, njut av det, lev med det!


Ska visa en bild på min skönhet var allt för länge sen. Han fyller faktiskt år snart också. Då blir det tårta och grejer.
8 månader blir karln. Fy tusan vad tiden har gått fort. Mammis pojke är en riktigt alfahane. 








Innebandy,mys och mammi på besök

2009-02-09 @ 10:51:27

Sårå någonting såg helgen ut för fröken Sundin. Den var mer en väl  godkänd.

Lördagen klev jag och älsklingen upp relativt tidigt för att åka och kolla på finnkampen. Stundtals hittade man mig sovandes. Där har ni kvaliten på vissa matcher. Men jag beslutade mig för att orka kolla på sista matchen för darlings skull. Han ville se när hans gode vän skulle göra succé. När vi kom hem vid nio tiden tog det inte lång tid innan vi slocknade som två nedklubbade sälar.

Söndagen skulle bli familjedag, så gick min 10 meter ned på stan för att möta upp mammi,syrran,lukke och mitt lejon.
Började med fika för dom, jag passade då jag precis smällt i mig en brakfrukost med M. Sen gick jag mammi och León som numer alltid ska "määäää" för att kolla lite make up. Sen vart det även en blus hur söt som helst. Sen åkte gänget till sura medans jag gick hem till Stora Gatan 39 igen för att mötas av en underbart god kycklingsallad som älskling hade gjort. Han är grym, riktigt grym!

Snart ska jag ha en heldag med mamma tänkte jag. Tar med mig Zlatan och åker dit och äter,sover o blir allmänt bortskämd. Det blir jag alltid när jag är där. Vet ni vad? Jag älskar det! Har världens underbaraste föräldrar, vet baskemej inte vad jag skulle göra utan dom. Så myskvällen i sura ska jag boka in nu genast. Kanske man kan hälsa på Sassa också, vovvarna skulle ju kunna busa lite och vi snacka lite skit :) Saknar henne faktiskt.

So long people.

Jag är en sån person..

2009-02-03 @ 14:25:58

Som inte är omöjlig på att dra på smilegroparna(igentligen har jag väl inga men ändå) men det finns vissa personer som verkligen kan få mig att skratta från hjärtat. En av dom är min vapendragare Linkan aka Denise. På nått sätt känner jag att även om det vart för mycket i tanken i lördags så hade jag ändå så grymt roligt. Vi behöver bara kolla på varann så vet vi varandras tankar och börjar as garva. Det är äkta, och det är oustanding roligt. Ibland vet vi nog inte riktigt vad som är så kul, men tro mej det är kul! Say no more!

Idag tycker jag att folk som jobbar med ktj och div ska gå en charmkurs.