Ännu ett I-lands problem.

2009-09-29 @ 14:25:09


Vilket dilemma va.

På fredag kl 10.00 ska jag infinna mig hos min frisör då vi verkligen måste göra nått åt mitt burr. Detta är e m e r g e n cy. Vi kan väl lugnt påstå att det är skarpt läge.

Jag funderar på att chocka omvärldens genom att blir mörkare. Eller snarare att bli blonett. Vad tror ni om det? Känner faktiskt att blond är lite last season nu. Dags att tänka nya banor. Fast samtidigt vet jag att jag är överdrivet rädd för förändringar. Just min hår är min akilleshäl. Min väldigt väldigt svaga punkt. Vi får se, men jag tror faktiskt att det kommer bli mörkare. Time for changes.

Just nu befinner jag mig ihändelsernas centrum aka Sura. Är och hälsar på mina bästa föräldrar och min sötnöts unge. Han har nämligen varit stora pojken och sovit hos mormor och morfar. Gud vad jag saknar han när vi inte kan ses lika ofta när jag jobbar så mycket. Nu ska jag göra en extrem make over på min moder natur i form av att kasta i en färgburk. Sen ska vi åka mot stan för att lämna León för att sedan åka hem mot Norra Floragatan.


Outstanding

2009-09-26 @ 23:20:25


Nyss kommit hem från jobbet, kvällen började as chill för att sedan sluta i kaos nästan. Hur mycket som helst och göra så vart kvar längre än vad som var tänkt. Men vad gör det när man jobbar med söta Mari. Riktigt bra teamwork.

Idag har jag även hunnit med att spela seriepremiären i Div2 mot Vib, började kanske inte så bra. Låg under med 5-0. Men eftersom vi är så extremt jävla grymma samt har en grym tränare så vände vi matchen till 6-5. Det är vad jag kallar laginsats. Alla slet verkligen som djur där ute. Bra start i div2 måste jag säga. Det är så man blir tårögd alltså. Vilket lag man spelar i. Tjejer ni är grymma.


Nu ska jag krypa ned i soffan med mina två älsklingspojkar och kolla på en film.


Puss sweeties

Tusan tankar och noll hjärna

2009-09-23 @ 20:03:10


Jag får öppna detta möte rätt omgående för jag känner att vi har liksom ingen tid att spilla på att proppa käftarna fulla med massa fika. Nu måste dagsordningen gås igenom. PUNKT.

Just nu snurrar en miljon saker runt runt runt i min lilla skalle. Jag är extremt disträ och känner att jag igentligen inte har koll på något alls. När jag hamnar i den här situationen så slutar min hjärna att fungera. Den blir övertänd kan man säga. Jag har massa saker bokade hit och dit. Känns som att det enda jag har koll på just nu är när jag ska jobba. Vilket jag ändå med all säkerhet missuppfattat. När gick det snett my people ?

Imorn har jag en arbetsinterljuv för ett till jobb, men jag tror ändå att jag måste avstå detta. För som det är nu är det så himla mycket att sätta sig in i på IBIS. Vill lägga allt krut där som det känns just de. Men ändå skönt att veta att man vart uttagen till en interljuv på det andra stället. Man ska absolut inte klaga.

Till något annat roligt, jag känner att jag har lyckas komma i ett sånt skönt gäng på hotellet med en bunt massa omtänksamma och trevliga människor. Det betyder ju väldigt mycket vad det är för folk man jobbar med. När jag och Mathilde jobbar bubblas det rätt friskt, men ändå så gör vi vårt jobb till punkt och pricka.
Igår på personalmötet så fick vi massa beröm för vårt jobb. Då vi är dom nyaste tillkosten på hotellet. Känns bra.

Nu är det dags för mig att få shoppa big time för detta håller inte. Jag har abstinens, jag behöver få dra mitt kort. Helst på nätet också. Måste fylla på min höstgarderob, dock så tror jag att jag måste göra mig av men en del för att få inte lite nytt. Men jag har o andra sidan grymt svårt att välja ut saker som ska få lämna min exklusiva garderob. Min garderob ska i förövrigt få sig ett riktigt lyft. Ska måla om där inne( någon som vill gissa färg?) samt sätta upp lite hyllor och så. Kommer bli bra känner jag på mig.


Idag träffade jag min älskade busunge också som jag inte hinner träffa allt för ofta nu när det blivit så mycket jobb. Han är min stjärna den lilla krabaten. Ord kan inte beskriva min kärlek till han. Känns som han bara växer och växer utan att man hinner med alls.


Dagens tack går till min kära svärmoder som har haft min egna lilla bäbis Zlarre banan idag.



Man kan sakna och så kan man sakna. Min sötnöt till vän.



Hoppsan,måndag igen.

2009-09-21 @ 18:32:13

Just nu går dagarna i ett rasande tempo. Har ju som sagt jobbat hela helgen och jag fattar inte att det redan är måndag nu, och att hela denna dag snart gått.

Idag åkte jag pappi, tempo o zlatan till Filipstad och hämtade bästa mammi som vart och hälsat på hos min moster. Eftersom vi inte träffas så ofta så tänkte jag passa på att följa med och umgås lite nu när jag var ledig och allt. Inte helt otippat så slocknade jag i bilen på vägen hem..

Nu väntar möte med Skälby´s styrelse. Det är idag avgörandet kommer. Finns bara en sak att göra. K Ä M P A .
Sen när jag är hemma hoppas jag att älsklingen kommit hem från sin träning för vi har inte hunnit sett varann på några dagar nu.

Sen hoppas jag att alla mina vänner har överseende med att jag kanske är lite "okontaktbar" för tillfället. Men det är en övergångs period. Bara så ni vet så är ni bäst!


Innebandyfrun lämnar WO

2009-09-19 @ 18:01:47



Eftersom jag igentligen skulle jobbat dag idag men fick jobba kväll istället för att sedan ändra till att jobba både och så hann jag ej kolla på älsklingens seriepremiär idag i Uppsala. Men kollar på liveuppdateringen på internet nu och det kanske var tur att jag inte följde med för dom ligger under med 7-0. Inga roliga siffror precis, men inte lätt heller att möta ett topplag som Storvreta i premiären.

Igår hade jag väldigt givande samtal om min innebandy, istället för att låta en massa rykten florera så tog jag reda på fakta. Imorn blir en intressant dag ur innebandy synvinkeln tror jag.


Mår riktigt dåligt att jag varken hinner träffa älsklingen eller Zlatan speciellt mycket nu när det vart så mycket jobb. Saknar dom massor ju. Är inte jag borta så är M det. Men men..

En bra anledning till att jag inte uppdaterar så ofta är för att jag har ett liv utanför internet. Dvs, jag prioriterar andra saker före min blogg. Så ni vet varför det kan vara dålig uppdateringen här ibland. Fick lite kommentarer om det senaste så där har ni svar på tal!


Puss darlings!



Jag och min kärlek!





Så onödigt.

2009-09-18 @ 11:39:42


Vissa människor sköter vissa saker så oerhört klantigt. Hur går tänket igentligen? En sak är säker, så länge inte T kommer att komma tillbaka så kommer jag här och nu gå ut officellt med att jag slutar i Skälby. No shit, no lies.

Utan han som tränare bli allt bara ett stort skämt. Känner att jag då absolut inte kommer spendera min dyrbara tid där om det bara ska daltas. Vi är ju inte direkt 12 längre.

Nu har jag sagt mitt om den saken, vilket känns otroligt skönt.

Snart är det helg och jag undrar bara en sak, vart har veckan tagit vägen ?


Ibland blir jag skrämd av människans beteende. Folk som vänder kappan efter vinden är bara så patetiskta. Att allt ska verka så bra utåt men att man vet att det bara är en fasad. Så dagens ord för väl bli P I N S A M T !

Tisdag

2009-09-15 @ 19:54:35


Detta är vad min senaste dagar har bestått av, jobb jobb jobb. Måndagen bjöds det på jobb från 14.45-22.45. Sen var det bara upp klockan sex imorse och köra ett dagpass. Det känns mina vänner, det känns.
Men man ska väl inte klaga, its all about the money.

Har sovit som en gris sen jag kom hem från jobbet, så nu har jag samlat krafterna för att kunna kasta ut lite nytt byte till er som ni kan gotta i er. Ni är som ett flock hyenor som bara väntar på att få käka upp bytet. Det är roligt för det är det som får mig att fortsätta blogga, just för att jag vet att ni läser.

Ikväll ska jag faktiskt ha lite kvalitetstid med min kära sambo och hund. Vi hinner inte ses så mycket, utan går mest om varann känns det som. Men blir väl så nu under denna tuffa period sen kanske det lugnar ned sig lite.

Kompis det går bra nu..

2009-09-13 @ 14:40:51


Så nu håller jag alla tummar och tår för att det ska fortsätta så. Men med min vanliga tur så hoppas jag inte på för mycket.

Kan iaf bekräfta att helgen har vart helt fullspäckad. Fredagensmorgonen bestod av blodtömmning på Carema vårdcentral för att sedan hem och gå ut med Zlarre, sen vidare mot mitt nya jobb där en massa papper skulle skrivas på. Wiiiho. Sen hem och inte helt otippat nog somnade jag till på soffan, men blev väckt ganska snart av att min syster kom hit på sin lunch. Sen insåg jag att tiden var knappt innan samlingen. Så packade jätte snabbt för att sedan hämta upp söta amanda.

Sen shoppade vi loss på Ica Maxi så vi hade lite uppladdningsgodis till matchen. Kl 21.00 spelade vi vår första match mot Askersund. Självklart kunde vi signa på en vinst där med 3-1. Älsklingen åkte ända till Åsbro för att kolla så efter matchen så åkte hela laget + M och käkade MC. Tillbaka till hallen för att få lite sömn och självklart är det en massa tok när 13 tjejer ska vara på cup. Själv somnade jag runt halv fyra tror jag. Sen var det upp halv sju för ny uppladdning för match mot ÖSK. Dock förlorade vi med 4-3, men oavgjort hade speglat matchen bättre.
Sen var det bara duscha och åka mot V-ås där jobb väntade på eftermiddagen.

Jobbade tills halv tolv sen kom jag hem och slocknade som ett ljus. Hade ont i varenda kroppsdel. Så idag är man faktiskt rätt mör, men det var riktigt skoj att jobba igår.

Idag har Carl kanin fått ett nytt hem. Skickade ju in en annons i Vlt, men trodde inte att någon skulle nappa, men dom ringde samma dag. Så idag kom dom nya ägarna och hämtade min lilla sötstrumpa. Skönt att veta att han kommer till ett ställe där massa kärlek väntar. Även fast jag var nära en tår så vet jag att det här är det bästa för min gamla lumparkompis.

Så summa sumarum, tack alla underbara Skälbytjejer för en toppencup. Ni är helt enkelt störtsköna. Med er har man aldrig tråkigt. Ni är min egna  r o c k s t a r s



Nu ska jag dricka minst en liter cola för att sedan åka och pussa på min tokunge som jag inte träffat på allt för många dagar.


Så sho och shim med kongokim!




Puuuh

2009-09-10 @ 18:43:51

Jaha people idag har jag vart runt hela stan känns de som. Hade super mycket ärenden att fixa så var bara att ta tjuren vid hornen. Dessutom hann jag in på Gina Tricot för lite shopping. Hade ju ett pressentkort att utnyttja. Hittatde faktiskt en massa och känner mig därmed nöjd med dagens inköp.

Efter det så åkte jag och Zlatan till Sura Town för att hälsa på. Eftersom M ändå är borta hela kvällen på match så tänkte jag köra lite gänghäng här. Kom hit vid ett och då var mat ett faktum. Tacos stod på menyn och det är inte nått jag krånglar på. Sen har jag även hunnit med att ta en powernap vilket var otroligt behövligt. Sen åkte jag och tankade bilen på pappas bensinkort( vad annars) så att jag kan ta mig till Örebro imorn där vi ska spela innebandycup hela helgen. Ska bli riktigt roligt och jag hoppas vi ska kunna vinna någon match också.

Just precis nu för 5 min sen la jag ut en annons på min kalle kanin. Ja nu är väl 97% av min läsare i chock. Har hon e kanin nu också? Lilla parken Zoo tänker ni. Men lugn bara lugn, han var ett impuls köp för närmare 3 år sedan och nu känner jag min plikt som djurägare att se till att han kommer till ett ställe där han blir kelad och gosad med. Han bor just för tillfället hos min päron och dom har väl frågat mig under närmare 2 års tid när jag ska ta hem han igen. Det är inte så att jag inte älskar han, för det gör jag. Han är världens gosigaste och finaste, men tiden finnns helt enkelt inte. Därför skänker jag bort han till någon som har massa tid istället. Clever me!

Så om ni är sugna så hojta till. Han är en Lejonhuvad/Dvärgvädurskanin med stamtala. ( Good shiiit) Han är tre och och talar flytade svenska. ( Det sista var ironi för er som inte fattade det)


Nu väntar Lövbiff och Potatisklyftor här. Tänk vad underbart det är att få komma hem och bli ompysslad va.




Kvällsupdate

2009-09-08 @ 19:38:48

Dagen idag har bara rusat iväg kan jag säga. Hem, iväg, in, ut. Så vid fem tiden beslutade jag mig för att gå och ta mej en nap, det bästa beslutet jag gjort på hela dagen. Vaknade för typ en halvtimme sen och nu sitter jag och peppar för Idol 2009.


Gårdagen var det dåligt med uppdatering här för då hade jag fullt upp med gänghäng med Lina. Vi strosade runt på staden för att sedan sätta oss ned för en lunch på Stugan. Sen vidare hem till mig där vi datanördade lite. Så en riktigt mysdag hade vi, så kul att ha henne hemma igen. Kvällen tillbringade jag i St:Ilian med innebandyträning. Rätt lugn träning får väl säga. Men efter lugnet kommer väl stormen så det blir väl mördarträning imorn istället.


Sen håller vi på med lite projekt här hemma, ska bli en refresh kan man säga. Vi har massa ideér så jag väntar bara på att få sätta dom i verk. Älskar att få göra om.




Vilken lycka, min älskade vän är hemma i V-ås.

2009-09-06 @ 21:52:13



Oj oj oj vilken suprise man fick idag när dörren plötsligt slets upp och varken jag eller Martin visste vem som kom. I nästa ögonblick ser jag Tindra och då förstod jag att min älskade honeyboney Caroline Frank var hemma i stan. Jag vart så paff, för hon är ju så busigt så hon hade inte sagt ett ljud om att hon skulle komma. Utan senaste vi pratade hade vi kommit överens om att jag skulle besöka henne i slutet av september. Sen dyker hon upp hemma hos mig en söndag helt sonika. Det kallar jag F U L L T R Ä F F.  Så nu stannar hon några dagar och vi ska hinna med så mycket jag och min bästa vän. Jag och Lina kan jämnföras som Piff & Puff. Alltid massa tjatter och tokerier.

Så dom kommande dagarna ska det vara gänghäng med Franken. Vi har så mycket att gå igenom så ni anar inte.
Ska bli så himla roligt att ha henne hemma här. När hon ändå är hemma ska jag försöka övertala henne att flytta hem igen också, tror ni jag lyckas? Det finns bara en Lina Frank och jag är så lycklig att hon är min vän som ställer upp i vått och torrt.



Jag och min hemkommne vän Lina




Singelhustru

2009-09-05 @ 21:52:18


Ja min små praliner, visst är rubriken motsägelsefull? Exakt det som var meningen för att förvirra er lite lätt.
Vad menar jag ? Kort och koncist. Martin har inkilning med laget och jag är singel här hemma. I skrivandets stund så ligger dom nog i bubbelpoolen på Oxen och dricker öl medans jag avnjuter en riktigt spännande match mellan Sverige-Ungern. Det är underskattat att vara hemma och ta det chill en lördag. Igentligen skulle jag också ut och skaka dom lurviga ikväll på BMB med söta Angelica, men båda vart sjukt trötta så vi sköt upp det hela.

Dagen spenderades på Önsta med León och hans pappa(som även är min systers man). Det var någon stohej där så vi var där och kikade lite och busungen hoppade i borgen och ville såklart ha in mig. För en gångs skull sa jag faktiskt nej. Jag hoppa bland massa småbarn för att sedan hoppa på dom, nej tack!

Sen bjöds det på mat hos dom. Efter det saknade jag Zlatan så mycket att jag tog mig till huvudstaden Surahmmar för att hämta hem han. Han har bara vart borta ett dygn men det känns som etthundra dygn. Som tur var hade han inte glömt bort mig utan han pussade snarare sönder sin matte. Det är väl kärlek.

Imorn ska jag jobba adminstrativt tror jag. Tror det är nödvänligt så man få rätsida på saker och ting här hemma.

Nu måste jag försöka ha lite fokus på matchen här. Om min magkänsla stämmer så kommer Zlatan att avgöra detta drama.











Internet igång igen, kanske tillfälligt bara vad vet jag.

2009-09-05 @ 00:21:44


Har precis landat hemma i soffan efter ha vart i Falun och kollat när VIB fick pisk med 9-4. Tråk tråk men dom var faktiskt rätt bra Falun.

Jag och busungen bestämde oss för att följa med och heja på M. Han är bara drygt 2 år gammal men skötte sig helt exemplariskt ändå. Inte ett enda gnäll. Det är min lilla tokunge det. Han somnade både på vägen dit och på vägen hem.

Nu är jag sådär extremt trött i ögonen, men vet inte om jag kan sova än. Det får visa sig.


Natti.




En snabbis

2009-09-03 @ 15:39:51

Läget är under kontroll, inte mera. Internet har vi inte haft på typ 2-3 dagar, jag hatar bredband2. Ska säga upp skiten typ nu.

Uppdaterar mera senare, kanske idag, kanske imorgon.