Känner känlsan

2009-04-30 @ 11:01:38


Dålig uppdatering av mig, beror på flera faktorer faktiskt. Orkar dock inte tråka ut er med dom just nu. Utan nu siktar vi framåt och kör på nytänk va!

Gårdagen bestod av ett besök till K. Hon kanske är stört skön. Riktigt nice att träffa en sån människa som inte är fööör mycket i sitt yrke utan kan jobba lite utanför det. Sånt uppskattas. Tog bussen tillbaka ned på stan för att möta upp min älskade syster och min mysunge. När jag mötte dom hade León en riktigt vuxen klädstil får man väl lov att säga. Coola jeans med en schysst jacka och som sista touch en gubbkeps. Kanske sötaste ever. Exakt så ska mitt barn vara klätt. Stilrent men ändå råcoolt. Vi tog bussen vidare mot busborgen där bus stod högst på listan. Med ska erkänna att jag inte var omöjlig på att bli ett barn igen. Vi träffade Alex som var där med sina systerungar. Också dom ursöta. Efter massa bus tog vi en glass och sen rullade vi hemåt till Stora Gatan. León somnade som en björn i vagnen.
Men det var väl ungefär därnågonstans de gick snett också. Seriöst jag har inget att göra i ett kök. Nu har jag verkligen fått det svart på vitt. Jag råkade skära sönder min stackars tumme på en jävla kant på brödrosten. Man förlorade tusen liter blod och var väl ett nervvrak tills coca colan fick sippra ned i min hals. Så nu är man skadad också. Känn den gott folk! Den är inte Å K E . Dessutom känner jag mig helt svag i kroppen idag. Kan det vara nått som ligger och irriterar?

Bwt så gjorde älsklingen en gaddning i Tisdag. Var faktiskt ruskigt snygg. Man blir själv lite sugen på att göra en till typ nyss. 



                                     
Hur söt får man vara?



En snabb update

2009-04-28 @ 10:07:38


Gårdagen bestod mestdels av en helt utslagen Josefine. Så det vart mest chill bill och promenad med zlarre.
På kvällskvisten drog jag på mig Sverigetröjan och försökte heja fram vårt hockeylandslag men det gick uppenbarligen sådär. Förlora på straffar mot Lettland är inte godkänt någonstans. Så stort minus till er. Finns ett ord som beskrev mig just då - VANSINNIG!!!

Nu ska jag åka mot sjukhuset här, så lite små bråttom. Sen ska Martin göra en riktigt trevlig sak runt tolv. Hoppas allt går enligt planerna, jag är i förövrigt skit nervös.

Skriver mera sen.




                                            
Min stjärna


Så kan det gå (om grillen är på)

2009-04-27 @ 09:50:55


Lördagskvällen var det alkohol och mys med tjejerna som gällde.. Kanske hur nice som helst bortsett från en sak. Grillningen vart ett totalt fiasko. Vi åt potatisklyftor och sallad istället för grillad fläskfilé, potatisklyftor och sallad. Vi gjorde de (o)möjliga, brände sönder utsidan medans insidan fortfarande var lika röd som mina tårfyllda ögon. Haha! My god vi försökte och det var det viktigaste. Var mer tid till att dricka istället. Vi hade väl halvplanerat en utgång men efter maten och några cider var alla tre helt utslagna så vi hamnade i soffan där vi istället pratade om allt mellan himmel och jord, dvs precis som det brukar vara när vi träffas. Så tack mina brudar för en myslördag. Nästa grillning är planerad till Valborg! Men då får väl grabbarna greppa tag i grillen tror jag.

Söndagen vaknade jag skit tidigt och började tokstäda, älsklingen sov då har han jobbat från fem på morgonen till ett på natten . Tussen min. Så för min del bar det iväg på kalas hos Camilla som hade blivit ett år äldre, vilket man aldrig kunde ana. Hos Camilla kunde man även hitta Carro och hennes pojkvän. Skit trevligt att träffa alla eftersom det var så länge sen. Kan sakna våra stunder på jobbet ibland faktiskt. God tårta och bullar stod på schemat samt lite kedjeröking(vilket det alltid brukar bestå av när man åker till generatorgatan). Vid halv fyra åkte jag och zlarre därifrån för atyt hämta älsklingen vid västeråshallen där han precis hade jobbat klart.  In på hemköp och köpa köttfärs så vi kunde servera oss själva med köttfärsås med spagetti. Mums!

Vid sju rycket somnade jag, inte helt oväntat kanske.


Men nu är det ny vecka och massa läkartider väntar denna vecka.Jobbigt men ändå skönt. En blandning av sött och salt med andra ord.


                                                                        
Sötnötar


Laget

2009-04-24 @ 10:51:58




På tisdag drar mina innebandytjejer till Malaga och spelar cup. Jag är bitter som fan att jag intde kunde följa med. Men men inte mycket att göra åt det. Istället önskar jag dom all lycka till som finns. Ni är grymma och kommer spöa skiten ur dom andra lagen lätt.

Jag längtar redan till nästa säsong då vi är klara för Div2. Bästa laget!

Hemma

2009-04-23 @ 22:03:25

Då har jag och älsklingen och min lilla bebis precis kommit hem från familjen Rydh.
Dom har precis fått tillskott i sina lilla familj med en helt underbart liten Annie. Hur söt som helst. Att hålla henne och fatta att man själv en dag får en liten gör att man nästan blir tårögd. Frida(deras förstfödde) lekte non-stop med Zlatan. Hon skulle gå i koppel med han inne. Så gulligt. Tog inte så många bilder från kvällen tyvärr. Efter fika och att grabbarna hade spelat fifa så rullade vi hem. Så nu slog jag med ned vid laptopen och tänkte jag uppdatera för min kära vän Lina! (och för alla andra intresserade också)

Dagens tidigare händelser har bestått av balkongsccchtek med Lina och hundarna, dom är bäst! Sen kom även Jankan över en sväng på sin lunch. Var jätte länge sen jag träffade henne så det var skoj att ses igen.

Nu väntar väl snart sängen fast jag inte är ett dugg trött. Tog nog en för lång powernap tidigare idag. Men men får väl slå på en film i sängen kanske man blir trött.



                                                                                 Blond´s have more fun.

Shopaholic

2009-04-20 @ 14:20:56


Nu är det slutbeställt för ett tag, det känner ju jag det. Har precis setat och betalat in alla fakturor utom Nelly.se som jag betalade när jag hämtade ut det. Nu om någonsin borde jag ha kläder. Men det är ju det att man tröttnar fortare än fortast.

Imorse tog jag och Zlarre banan promenad till Lina får att hälsa på. Vi tog senare hennes bil och åkte till Vega och sålde av min bäddsoffa. Rätt nice och vara av med den. Jag är Lina är ett par riktiga försäljare. Sen slutade älsklingen tidigt idag så han kom och hämtade mig . Nu sitter jag på ballen och väntar på att bredband2 ska svara. Dom har nämligen skickat en faktura som är totalt orimlig.Nu har jag bara setat en 57 minuter. Inte så farligt va ?
Sen ska jag och Martin ned på stan och kollat på en cyckelkorg som jag kan ha bebisen i när vi cyklar. Vill ju att han ska få följa med om mamma ska göra nått. Sen tycker jag att det perfekt cykelväder när det är sommar. Plus i kanten på den.

Nu ska jag svepa colan och suga i mej min sista cigg för dagen. Bäst att skynda på!

Mera update later.

Mammi och Pappi

2009-04-19 @ 12:34:07


Sitter för tillfället placerad i Sura och bara myser. Jag känner känlsan helt enkelt. Kan vara skönt ibland det också.
Tog med mig min bääbis så han får springa lite ute med Tempo.

Kvällen igår vart lika underbar som vanligt när man umgås med tjejerna. Massa alkoho, cigg och snack, även det blandat med some nice music. Det är så en riktig förfest ska vara. I vanlig ordning så kom vi inte ut förs en runt ett snåret, så gjorde krogen en kortis bara. Men det gjorde mej inte ett dugg då jag ändå alltid nästan har trevligast innan.
Bilder från kvällen hoppas jag att min babe Lina lägger ut typ nyss. Hon brukar faktiskt vara rätt snabb på det där.
Har nog inte så mycket mer att tillägga nu förutom att jag kommer sakna Lina så sjukt mycket när hon ska ned och göra helsingborg. Kommer bli otroligt tomt här utan henne, då vi har kommit varann så nära. Hon är verkligen en så grym. En helt fantastisk människa som jag alltid har kul med. Som ställer upp jämt. Tack för det gumman!

Nu tyckte jag mig höra mamma ropa -Maaaaaaat. Så ska väl inta bordet och bara "vara" här några timmar innan jag beger mej mot civilisation och hem till min älskling. Lina ringde precis och sa att det är grill som gäller ikväll. Bäst jag ringer upp karln och meddelar detta på en gång.

Plötsligt händer det

2009-04-15 @ 21:33:11

Uttrycket- "Men du är inte klok" har från och med idag runt lunchtid fått en helt ny betydelse för mig. Varje gång jag tänker på det så blir jag så full i skratt. Jag träffade nämligen en läkare idag och mitt i vår konversation råkade jag kläcka ur mej nått lustigt varav läkaren då brister ut i skratt och kastar följande kommentar till mej"-Men du är inte klok". Kanske det skönaste på hela dagen. Sånt behöver jag. Jag behöver att dom vita rockarna lägger sig på min nivå. Och inte bara snackar massa konstiga termer som man inte fattar ett skit av.

Annars då, jo tack de knallar och småspringer. Har en migrän som vägrar ge med sig men samtidigt så jobbar jag ganska mycket ipreen så smärtan är inte lika stark då. Har hunnit med att maila nelly idag igen då deras halv nonchalanta svar blir. Du kan hämta ut det på posten här har du kollinummret. Tack. Och för för vänligenheten. Ska det vara så j*vla svårt att skicka ut en avi ? Uppenbarligen, jag känner bara såhär -"Dom är inte klooooka".

Det har även hunnits med gäng  idag, både med my lovley sis och med Lina såklart. Jag och Lina är standard. Till helgen ser det till och med ut som att det blir en utgång. Kan bli nya klänningen som jag beställde. Den var riktigt nice faktiskt. Tröjan som kom var också riktigt fin. Lite egen sådär. Sånt gillas starkt. Sen var det en annan klänning också men den såg ut som en regnrock så tror jag passar den. Men orka skicka tillbaka ? Tveksamt.

Nu ska jag fortsätta följa efterlyst och bli lite lagom uppskrämd. Tror nog att Martin får ta Zlatan på kvällspromenaden ikväll för jag kommer inte våga mej ut efter programmets slut.






Sen SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA CAROLINE AF UGGLAS. Lägg ned din sångkarriär. Stör mej på din musik nått fruktansvärt.

Fransk manikyr a la Martiné

2009-04-14 @ 23:38:19


Man har ju problem, jobbiga sådana. Eller igentligen inte så jobbiga, men ändå lite irriterande. Martin har precis gjort en fransk manikyr på mig. Han är väl för söt min lilla pojke. Så nu sitter jag och bloggar lite och väntar på att det ska torka. Jag hatar att vänta, och vänta i sin tur påminner mig genast om mina beställningar jag gjort på nätet. Skickade in en beställning på nelly den 6:e april samma dag skickades det även in en beställning till Fina Hund som jag inte heller fått se skymten av. Tror ni att man är irii eller? Jo jaaa. Så dåligt. Alltid samma sak när man beställer från nelly, det står att det ska skickas ut inom 2 arbetsdagar, men for real? Är de någon som skämtar. Sen att maila dom var ju att som att maila med en vägg. Dvs nada svar. Samma sak hände när min honey boney Lina beställt från nelly. När hennes skit snygga galdiator sandaler väl anlänt så är dragkedjan trasig. Vad är det om igentligen ? Nej nelly.se är det inte hög standard på, men samtidigt har dom så galet snygga grejer där så man kan ju inte låta bli att klicka hem grejer därifrån heller. Man slits mellan två världar alltså. 

Nu ska jag återgå till mitt favvokvälls programm BB. Underhållning när den är som bäst. Jag orkar inte annat än att skratta.



Min gosis när han var bebis.



Folks i-landsproblem

2009-04-12 @ 22:57:39


Josefine & Lina ligger och steker i bikini i April? So what ? Berätta gärna för alla, mig gör det ingenting. Jag skäms inte en sekund för att jag är en soldyrkare. Jag drar knappast på mej goosen och frågar om tillstånd från er om jag får dra på mej sommar plaggen. Jag är en egen individ som gör precis som jag vill. Det är ju mer än vad man kan säga om er. Visst jag är jätte tacksam att man kan beröra folk men ändå när har de gått för långt? Bittra är vad ni är bittra.

Så till er som funderar ,kommer jag och Lina fortsätta med balkongstek så länge solen tittar fram.
Även till dig som tog dej ännu mera tid och tillägna ett helt inlägg. Jag kan bara säga såhär. Sluta vara så förbannat avundsjuk. Du får knappast bättre självkänlsa av att trycka ned andra. För det är ingen som tar åt sig. Folk skrattar, folk skrattar så dom ligger dubbelvikta. Humor var de!

Nu ska jag och älsklingen slå på en film och ha mys i soffan!


Adios



Gänghäng vare

2009-04-11 @ 23:37:10


Efter påtryckningar av min goda vän Lina så kör jag ett kvällsryck med ett inlägg. Grabbarna är och gör krogen så jag och Lina får slå våra påsar ihop och köra en data/snacka skit/äta chips kväll. Den är ju inte dum den heller kan jag utlova.
Medans våra datorer går på högvarv så hinner vi kasta lite skvaller också. Exakt som det ska vara. Ni kanske tror att vi är antisociala men för er som tror det kan jag bara säga såhär- det är såhär vi jobbar.

Just nu surfas de flitigt på vovvar. Håller på att kika på ett litet tillskott till familjen Blomkvist/Sundin. Har gjort det under ett tag nu och hittat några riktigt intressanta sötsaker. Men först ska det hända lite annat i vårt liv. Vi ska flytta och vi ska även tacka av Lina&Simon som också ska dra en flytt. Dock lite längre en oss. Dom ska ta pulsen i Helsingborg. Vi ogillar det men håller såklart tummarna att dom kommer att trivas massor. Trots allt man kan ju faktiskt ta flyget ned(eller är det kanske upp?). 

Summan av kardemumman detta är en as chill påskafton!



Påskmys i Sura

2009-04-10 @ 20:18:09


Jag och älsklingen vaknade rätt tidigt imorse för att vara oss. Så vi tog en långprommis runt hamnen och det där stråket som jag brukar. Zlatan var självklart given på detta morgonmys. Vi gick där i solen och bara njöt. Sen var de snabbt hem och käka frulle sen vidare ned på stan för att jag skulle byta lite kläder och inhandla nya. Provade även lite skor men fick fnatt då jag har HALLUX VALGUS så kan jag typ inte sätta på mig nå snygga skor. Den är så tråkig så jag orkar inte ens med det. Hur som haver så rullade vi iväg till Martins mamma och lämnade en liten påskblomma(vuxenstatus javisst). Vi motog även ett påskägg från henne. Jätte gulligt! Sen vidare mot Sura där alla väntade på oss som vanligt. Jag är kanske den största tidsoptimisten ever. Fattar inte, jag och tider är som plus och minus. Går inte helt enkelt.

I Sura fick även min mammi och pappi en blomma. Sen högg vi in på maten. Min mammi är så duktig hon vet att jag ogillar påskmat starkt så hon gjorde fläskfilé och ris också. Hon är väl för underbar. Sen var det dags för myspys med mitt lejon. Jag förstår inte hur man kan vara så söt som han är. Det är skrämmande för jag kan verkligen inte säga nej till han. Och numer kallar han mej för "mooschter" annars hade det alltid varit "tytte"(fråga mej inte varför han kallat mej tytte men så äre). Typ två tårtbitar senare var det dags för León att visa sin nya kickbord. Killen är 2 år och åker redan kickbord. Han är så otroligt mogen måste jag säga.

Innan vi åkte hemmåt kollade vi lite innebandy då Karln min proppsade på det, och tyvärr fick Balrog stryk. Tråk tråk. Hade gärna sett dom i final i globen faktiskt.

Till sist tack mammi och pappi för en helt underbar middag hos er. Jag älskar till solen och tillbaka. Ni är bäst!

Lite bilder får avsluta detta inlägg som skrivs med en Smirnoff i handen ute på ballen!







   











Seprationsångest

2009-04-08 @ 23:21:10

Åkej, nu är det nära, riktigt jävla nära. Vi har haft en hel del diskutioner och vi har vart långt ifrån överens om allt, men tror ändå vi har fattat det rätta beslutet till sist. Vi ska inte fortsätta tillsammans. Det har vartit ett par bra år, no shit. Men jag har växt. Och du får inte plats i mitt nya liv, not enough space. Visst kommer jag fälla en tår eller två. Har ändå svurit för mig själv att jag inte ska spika mig fast utanför dörren. Det är dags nu. Gott folk det är dags! Nu ska jag göra detta offetligt.

Vegagatan 7 C kommer troligtvis inte längre vara i mitt ägo länge till. Den finns nu för allmän visning ute på hemnet. Kika på den via denna länk, http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/397784. Idag togs dom sista bilderna på min första kärlek. Men har kanske V-ås grymmaste mäklare så hon peppade mig massor idag. Har ju faktiskt köpt en skit snygg lya på Norra Floragatan som råkar vara top notch. Jag kommer älska den det vet jag. Dessutom kommer det bli våran lilla familjs första lägenhet som vi har tillsamans. Det kommer bli bra, det vet jag! Men alltid jobbigt att göra sig av med nått man haft så länge även fast jag inte bott där på drygt ett halvår. Men nu finns det ingen återvändo. Så alla där ute - Låt budgivningen börja.


Föresten har jag hunnit med jordgubbsjakt med min vapendragare Lina idag. Men klart dom ska vara slut när vi knatat runt halva jorden i spöregnet med våra vovvar.Typiskt säger jag bara. Efter jakten slog jag till på stort och åkte och tränade innebandy med Jankan. Skönt att köra hårt, men my god vad jobbigt det var. Inte att leka med. Våra tränare kör stenhårt inför Malaga.


Nattinlägg

2009-04-07 @ 00:36:11

Happ 02.23 och det är inte ens nära att jag kan sova. Nice, skit nice! Nej de snurrar runt mycket i min lilla skalle just nu faktiskt. Allt och ingenting susar förbi. Jag har tänkt köra på ett nytänk från och med ikväll/inatt. Jag ska försöka bli mera positiv till allt. Jag försöker nu, det är inget snack om saken. Men ska ändå nå en ännu högre nivå. Jag ska komma ännu längre med mina mål. Det är förs nu jag har förstått hur viktigt det är att ha visioner i livet. Utan dom blir vi bittra och ensamma.

Ett steg i rätt riktigt som jag har tagit för ett tag sen är att jag numer bara umgås med personer som jag har utbyte av, som jag trivs med och som jag kan skratta ihop med. En annan sak är att jag försöker uppskatta livets små stunder.
Att hela tiden försöka få nått positivt ur allt negativt som händer, lite som att allt har en mening. För det har de väl?
Jag tänker även utnyttja varje minut, oavsett om det är soligt eller regnigt! Man måste göra det. Man måste känna känlsan av att leva fullt ut. För många år har gått åt till att bry mej om vad alla andra tycker och tänker om mig. Seriöst varför?
Som jag brukar säga enough is enough. Det är inte värt det. Man ska göra saker för sin egen skull och för sitt eget välbefinnande. Jag tänker inte låta folk ta fler år av mig. Nej, jag är Josefine Sundin nobody else. Like it nor not.

Vad ni än gör därute var er själva. Livet är för kort för skådespeleri. Det är nu som är viktigast. Det som har varit kan man inte ändra på. Stå upp och gå alltid rakryggad ur alla situationer.

Passa och Lura Övernattningen i Sura.

2009-04-06 @ 11:41:55


Tog lagen i egna händer igår eftermiddag och åkte kollektiv trafiken till sura, behövde komma bort lite kände jag. Man har en gräns. Så jag träffade syrran som skulle åka hem till Stockholm också, så sa hej då till henne sen rullade mitt tåg. Väl hemma känns det som man checkat in på hotel "vilstolen". Skönt att komma hem till mamma och pappa och bara vara lite. Jag och mammi hade verkligen myspys kväll igår då vi verkligen hann med att prata om allt. Hon är så förstående mor min. Hon är genom tiderna min bästa vän. Tack för du finns vid min sida i vått och torrt mammi.

Nu backar jag bandet till lördagen känner jag. Då var de tjejkväll på schemat och det vart verkligen hur lyckat som helst. Jag och bästa Lina började dagshänge redan efter lunch sen kom min söta svärmor och rara Angie( Lina klaga icke på smeknamnet). Lina gjorde kanske den godaste maten jag käkat på länge sen hällde vi i oss alkoholiga drycker, i precis lagom mängder.  Sen mötte vi upp våra innebandymän på BMB då vi även körde lite dans. Dock så är alltid förfesten mysigast. Vi hann gå igenom en hel del innan natten gick mot dag. Så kan bara säga som såhär. Supertrevlig kväll tjejer. Ni är bäst ! Länge sen jag hade så roligt.

Nu ska jag snart ta tåget in till staden igen och äntra mitt hem. Väntar mej att min andra halv Lina dyker upp så vi ska steka.


P.s Jag är inte lika bitter på bilden som jag ser ut. Ville bara vara cool eller nått.









Later dude.

Lördag morgon och fucking strålande sooool!

2009-04-04 @ 10:31:31

Morrn Morrn gott folk och alla andra också!
Solen har nog aldrig stått så högt på himelen som den gör nu. Man tackar. Steg upp vid åtta imorse och tog en riktigt powerwalk prommis med Zlatan. Frågan är vad jag gjorde uppe så tidigt? Jo svaret där blir enkelt. Jag somnade vi fyra inatt efter vi hade vart hos min syster och hälsat på. För där var ju min andra syster och då ville vi ha kvalitets tid. Hemma hos dom var även Patricia´s vän Therese med barn och sambo. Grill vart vi bjudna på också fast vi var lite sena. Men lika gott var de ändå. Efter León somnat i min famn beslutade vi oss för att göra vega. Sagt och gjort. Fixade och donade där till kl 01.00 så gav vi upp. Jag Josefine Sundin som är helt oförmögen att göra någonting (enligt vissa) lade silikon runt fläkten. Hadegärna slängt i lite i pattarna också men det räckte tyvärr inte till det. It´s a hard knock life.!

Så nu i skrivandes stund sitter jag och bokstavligen toksteker i solen på vår helt underbara balle. Inte fel. Dock så jag ge mej ned mot bolaget snart. Måste få rulliansen att gå runt liksom. Sen ska jag ringa Lina tänkte jag så vi kan styra upp kvällen.

På återseende.

Syrran på besök från Las Stockolmo

2009-04-03 @ 11:40:52


Igår vart jag väldigt orolig för min kära moder som ligger i 40 graders feber och eftersom pappa var och jobbade i Falun så bestämde jag mej för att låna svärmors bil( Ni läste rätt jag skrev svärmor,cool like hell va.Hon är grym dessutom) och åka till Sura och ta hand om min älskade mor. Man ser verkligen när ens närmaste inte mår bra. Hon försökte vara den där pigga och glada mamman som hon alltid är. Men jag förstår att man inte orkar det med den febern. Jag åkte ned till "Sura City" och köpte mer Ipreen sen köpte jag en pizza till oss. Mamma åt knappt nått och inte jag heller för den delen, jag var på tok för orolig i min kropp. Slutade med att vi båda somnade någon timme och sen när vi vaknat kom pappin hem. Så då åkte jag med full speed in till stan och till Martin som var på Vega och höll på med golvet.
Så nu är golvet klart också. Checkpoint. Känns skönt.

Igår skulle jag igentligen hunnit med att träffa min donna Lina också, men eftersom Vega tog sån tid + att mammi är sjuk så hanns det inte med. Så nu har vi en hel del att ta igen. Dessutom är hon livsfarlig på stan utan min närvaro. Det jobbas iväg för alledes för mycket kan jag känna. Men imorn kör vi middag @ her place, så då blir nog ordningen återställd igen. Dessutom kommer Angelica dit också så det kommer bli skit mys. Våra karlar ska på innebandy avslutning i E-tuna sen kör dom väl en utgång om jag känner dom rätt. Så då är det inte mer än rätt att vi damer för ta oss med ett glas eller två.

Snart kommer syrran från stlhm så ska möta upp henne sen ska vi åka och hämta León på dagis. Han är min underbaraste. Mosters tokpojke. Finns nog ingen goare än dej. Sen kommer min andra syster hem från jobbet så då ska vi ha lite syskon snack och sånt. Var jätte länge sen vi umgicks alla 3. Sådär någonting ser min dag ut med reservation för vissa tidsändringar om jag känner mig själv rätt. Haha!

Hade gott i solen nu!

Kärlek

2009-04-01 @ 00:34:55
                                           



Precis hemkommen från min underbara vän Denise. Ikväll vart det för mycket, och ikväll så behövde jag verkligen henne mest av allt. Som vanligt står hon med öppna armar för mig. Det kallar jag vänskap. Det kallar jag kärlek.
Denise underbara moder natur är på besök i sweden och för mig betyder hon massor. Hon är alltid så positiv och hon tror verkligen på oss. Tack för du orkade lyssna på mitt babbel ikväll och tack så super mycket för den ursnygga klänningen från Mango i Turkiet. ( Kommer lägga ut bild på den sen). I vått och torrt gumman!

Nu sitter jag och älsklingen och kollar på BIG BROTHER och det är verkligen lika patetisk som det låter. Men jag gillar att håna. Så man njuter i fulla drag av denna förnedrings tv. Man får känna känlsan bara. Hoppas man blir trött snart så jag slipper gå på en sömntablett.

Idag så gjorde jag och Lajna stan. Med sen kom det ett störningsmoment som fick oss att stanna upp. Det är iofs roliga nyheter för henne, men jag vet inte vad jag tycker om det igentligen. Hon har blivit en vän som kommit betyda mycket.

Sen har jag även hunnit träffa min älskade syster och León. Allt lika mys när man är med er. Tog en lunch sen åkte dom hem till Uttern, men jag stanna kvar och mötte och Lajna.


Kärlek till alla. Man kan aldrig uppskatta någon förmycket.!