Var det någon som såg mig,så tig för tusan för det e bara ryyktän...

2007-10-30 @ 20:35:21


Ja,kanske inte det ultimata stället att möta upp någon, men vad skulle man göra om det är det närmaste stället då?! Jo ler och låsas om att man inte alls vill typ sjunka genom jorden och bara försvinna. Vad menar jag med detta blir din nästa fråga,och kära du det har jag svar på . Jag stod utanför MYRORNAS idag , jag kan inte hjälpa det,men den affären(om man ens kan kalla det affärs) känns bara så mjältbrand. Tar man i något där inne så är man garanterat smittad av typ räv skabb eller liknade för resten av livet o hör sen. Och nu när ni vet vad jag tycker kan jag kräva lite medkänsla när jag stod där utanför närmare 20 min. Då min underbara syster aldrig dyker upp. Så alla som sett mej utanför, glöm det. Jag skulle nämligen aldrig sätta min fot där. Visst det är säkert jätte moooodernt att gå in där och investera i massa saker som typ min mormors mammas moster haft på sig, men det e sååå not me. Det var dagens pinsammaste och nu vet ni det. Blev tvungen att flika i med detta inlägg fast jag igenligen inte har plats för bloggade i mitt fullspäckande schema.




// Josephinee.

Investments

2007-10-15 @ 22:15:01
Jag började memorera på värsta slående rubriken och en ännu mer slående undertext. Men allvarligt , varför ? Tänkte ta en rejäl uppdatering om mitt händelsefulla liv. Men åter igen varför ? För er tillfredställelse så ni kan håna mina misslyckanden ? Dont think så .

Kan bara säga så här,håller på att kolla över vissa saker. Som rubriken säger handlar det om investeringar. Men de krävs mer än en benhård attityd och om inte en ännu mer benhård smärt gräns för att klara av det som jag tagit under beakning. Jag behöver helt enkelt fundera och väga för och nackdelar. Kan ta en tag, men när väl beslutet e fattat hoppas jag att jag valde rätt.


Till sist. Kommer nog vara rätt lungt här ett tag. Har helt enkelt inte tid, svårare än så äre inte ! Hare gott alla !



// Josephinee .