Och då gott folk ...

2007-08-26 @ 16:02:04



Var det dags för mig att avvika om exkat 45 min
, då kliver jag nämligen på min semster.!  Otroligt lungt kommer det bli för mina kära kollegor på jobbet, vilket säkert resluterar i mer effektivitet, vilket i sin tur leder till att det blir mera gjort . Thats something. 
Efter 7 dagars stäck jobb är jag faktiskt värd minst 5 drinkar innan 12 varje dag ! Yeeeah
Ni får hade så schhöönt här hemma alla! För det ska jag ha ! Hörs om en vecka eller så. !



// Josphinee.

Den inneboende ska bli uteboende ..

2007-08-25 @ 15:57:17
Jo allt bokat och klart idag tar jag med mej MR C och lämnar han hos min kära mammi o pappi under min utlandsvistelse. Har jag tur så kan han bo där några veckor till. Han är väl för schhhhöön killen. Vi e som dag och natt han o jag.. dvs han e vaken på nätterna när jag vill sova, och jag e vaken på dagarna när han vill sova ! Neej nu väntar ju en veckas semaster och jag kan inte annat en erkänna att det ska bli det schhhönaste på bra länge ..
Men vad vore Vegagatan 7C i all sin glas om inte just kalle kanin fanns ?!

Jag kan väl citera en god vän -"Han e väl för scccchön martin dahlin, han faaaan boor här neeeere" .

OCh vad vore livet utan misstag igentligen ? Jag gör dom men jag orkar ens bry mej. Är de verkligen misstag då? Kanske , man vet ändå att det är fel någonstans långt därinne.Ibland är jag bara för naiv. Tror att allt är antingen svart eller vitt.. men men .. Efter en vecka´s dålig sömn ska det tas igen med lite drinkar o en massa sol om exakt 2 dagar... Synd o klaga . Trevligt helg alla . själv har man bara en timme kvar tills man slutar. .. om jag rundar av äre bara en halvtimme . inte helt fel ..

//Josephinee.

Jag har fått storhets vansinne mina vänner !

2007-08-21 @ 08:02:11
Har jag gjort det omöjliga ? Har jag äntligen tagit tag i mitt liv.? Känns nästan som det . För jag har visioner gott folk, visioner för miljoner. Har börjat träna igen. Jodå känner mig skapligt hurtig. Men kom dock att tänka på en sak. Borde jag kanske slagit en tanke på detta tidigare, jo förmodligen med tanke på att jag ligger i en pool o dricker drinkar på agia napa om en knappt en vecka. Bättre sent än aldrig kan jag känna. Fit kropp på en veckan är ju mission impossible , men ett lite bättre samvete kan man ju fixa sig iaf .!

Pengar växlingen igår gav en försmak på vad som komma skall igår . Yeeeah !




// Josephinee .

Alkoholen var inte så dum igår , men idag är jag bitter.....

2007-08-12 @ 22:50:18
 

Men anyway så var kvällen igår sjukt lyckad, alla viktiga människor var här och firade min 20 års dag , mat och massa drinkar sen kändes det som kvällen bara kunde gå uppför. Men varför stanna där!? Varför inte inviga allt som heter grannsamverkan ?! Skulle ju vara dumt att inte ta tillfället i akt . Så vi bjöd in min granne o hans killpolare..så alla satt ute på "ballen" och drack sig berusade och kände att krogen inte var så aktuellt längre, men dock beslutades det för att vi skulle ut ändå . Taxi tänkte vi men min kära granne(som jag i förövrigt typ aldrig sett) och hans pretty nice friends föreslog att dom kunde skjutsa oss, dock fick dom åka i två omgångar , men vad säger man, inte mitt problem liksom! Bara jag fick åka nercabbad så kvittade resten . Idag önskar jag att jag var placerad på en öde ö, där allt som heter grannar inte exsisterade. Förstår om vi var högljudda, men ni vet hur det där e. Men o andra sidan hade vi tagit de lungt hade jag aldrig träffa min granne och insett att han jobbar på navy cis/insatts styrkan. Kan tänka mej att både han och hans vänner inte vill känna sig vid oss idag! Can´t blame them liksom.  Sen till drinkarna som jag o sandra gjorde(dock blev vi ju tvungna att provsmaka dom tills dom vart så där perfekta, så vi började med ett rejält försprång med drickande genemot dom andra), dom gick som smör i solsken. Barcardi melon, sprit, sourz sen kändes det som man inte hade gjort annat en blandat drinkar. Och sådär .. ´men varför stanna där? Dumt kände vi och gjorde en till drink blandning dock inte lika god, men för att inte kunna drink jobbet helt felfritt så var vi rätt duktiga..Allt var verkligen slut . Två stora skålar tog slut på typ en kvart...
¨
 Angående städning o sådär så vill jag helst ha den frågan öppen, om någon känner sig manad att komma över o fixa ordning så äre bara att kontaka mig, är inte omöjlig pengar mässigt. Idag kändes sovning mer prioriterad än att städa upp all skit. Föresten klarar ja inte av lukten av sprit och allt fan vad det var. Uhhhhh give me a break . Men på tal om det . En återställare kanske inte skulle vara så dumt ändå..

Förövrigt, finns mer detaljer från kvällen , men dom får förbli censuerade. Thanks everybody som gjorde kvällen så sjukt trevlig igår . Ni är så viktiga. Loooove !.


// Josephinee .

Yeaah friday!

2007-08-10 @ 07:28:26
Bara två veckor kvar tills jag ligger här o steker (http://www.fritidsresor.se/Resorts/Travel.aspx?id=16694&cat=2|241&entry=2&dest=0&city=49&type=c&hotel=3068) . Kan inte lägga in bilder då jag gör denna instickare på jobbet , men man e nöjd. Imorn äre ju helg och vad mer begär man?
Imorn ska det partas tills man inte kan stå upp vare tänkt ! Och grymt kommer det att bli, min sandra kommer in vid lunchtid så då hinner vi ladda batterierna och inhandla all alkhol!
Back to work!

//Josephinee.

You´re my sunshine my only sunshine.

2007-08-07 @ 21:32:39
Idag har jag slitit som ett djur på mitt jobb..dvs jag har pratat med kunder ungefär 7,45 av mina 8 arbetade timmar. Jag är sjukt trött på min egen röst dessutom, kan ju inte bli annat än det när man hör sig själv låta trevlig och sofistikerad hela dagarna. Jaja hur som helst, efter en mkt slitsam dag förtjänar man ju minst 2 års semester råkar jag veta att ni tycker, men skärpt och hard working som man e åkte jag hem till min mammi o pappi o badade i deras pooooool istället efter jobbet. ! Ligga på en madrass i poolen och bara njuta av solen då vill jag stanna i det ögonblicket för alltid, fick mej också att påminnas om min kommande utomlands tripp som just kommer att bestå av endast sol,bad och drinkar. Vill åka nu nu nu! Har inte tålamod att vänta typ 2 1/2 vecka. Sätt mej på planet och give me some beach 2007.
Snälla ni här hemma, var inte för bittra när jag drar iväg till dom varmare kontinenterna , utan unna mej en resa som ni bara kan dröma om . Kan ju slå er en tanke faktiskt. Och by the way har jag konstaterat att denna ytterst dåliga svenska sol ger ju noll färg. Mest värdelöst att försöka steka sig brun, för det händer ju inte ett dugg. Nej närmare solen behöver man komma kan jag tycka. Och återigen vad passar inte bättre än Agia Napa inom kort(observera stavningen vilket det har varit många vilda diskutioner från flera olika håll) . Och föresten trevligt att råkas ! Nu när man ska vidga sina vyer för nya kultuer (cypianer,heter det ens så) så måste jag vigda mitt nationella ordföråd. Adios, ciao,hej då,bye,af widerseeeeeeen.. Det du !  . Bör räcka för att göra sig förstådd kan jag tycka. Jag tänkte bli den trevligaste turisten som vandrat på deras stränder. Fram med svensk-engelskan sen så tror jag man kan beställa dom flesta drinkarna. Eventuella oklarheter får redas ut direkt på plats.

Josphinee. -Och just det sen var man 20 nu också.

Och så vare en annan sak.!

2007-08-04 @ 12:44:56
Imorn fyller jag 20 ! Wiiiihoooo! Grattis mej själv liksom! Men idag mår jag som a morrhår. Och just nu önskar jag bara att jag hade skippat den sista drinken. Jaja sånt man får ta . Skönt att mitt körkort är på plats igen efter en natts letande och nycklen hem kom också tillbaka ! Yeeeah nu väntar jag bara på solen så jag kan sitta inne o jobba ! Fan vad härligt !



// Josephinee. -1

Does it ever end ?!

2007-08-01 @ 20:26:07
Igår kom ännu ett besked som jag inte orkar ta in. Min barndomslekkamrat från mitt sommarställe har gått bort. Ett år yngre än mej . just nu är dt bara tradegi på tradegi kommer det någonsin att vända? Känner att jag tappat vad som jag kallar gnistan som jag alltid haft innan till allt i min tillvaro. Nej fan vad värdelöst allt är just nu !


Enda positiva just nu e att resan till Ayia Napa e bokad o klar. Maaassa sol,bad och sexonthebeach! Så jävla nice !


Now back to work 1 1/2 h kvar bara!

// Josephine -4