Lapplisor ska utrotas NU

2007-02-28 @ 11:13:33
Nu är jag fly jävla förbannad. Och det var länge sen jag kände denna ilska. Pallade mej upp imorse fast det tog emot nå fruktansvärt! Läkartid 09.30 kanske inte det ultimata men iaf ! Fanns inte en parkering så långt ögat kunde nå. Infektionsklinkens parkering? Tro själv! Kunde man ju glömma ! Men kul ! Ställde mej på sidan, när jag senare anländer ut har en jävla lapplisa satt dit en lapp. Böter.. Ojaa ! IGEN ! Dom där idioterna är fan av samma skrot och korn kan ja ju säga ! Då kan dom ju tala om för mej vart jag ska stå någonstans när det inte ens finns någonstans att stå! För tillfället kokar jag ! Den e alltså min tredje böter sen i sommras, jag förstår inte hur jag lyckas ! Kan ju tacka mamma o pappa varje gång ! Really ! Igentligen borde ja lära mej en läxa men gör det aldrig ändå . Meningslöst värre ! Hade lust att putta ner fröken L i snön och låta henne ligga. Allvarligt vad äre för jobb att ha ? Gå o lappa bilar ! För det e ju status ?! Haaa! Snälla. Fan gå skaffa ett riktigt jobb, din misslyckade människa !

 Nu ska jag gå o äta frukost eftersom jag inte hann göra det innan jag åkte !

Ikväll äre girlylicious kväll ! Jag e på plats ! O hörs du !

Days of our life

2007-02-27 @ 19:15:12
Men shit dagarna bara springer iväg ! Man slår upp ögonen sen sekunden senare är det dags att stänga dom för då äre natt IGEN. Aja . Idag hann jag göra lite saker medans jag öppnade och stängde ögonen!
Var nere på stan och shoppade lite och åt på La Pasta! Vart ett till läppgläns från Make Up Store. Kan helt enkelt inte hålla mig ifrån butiken och dess produkter ! Sen ett par skor som höll på att bli 3 par skor ! Just de skickade iväg min mobil idag oxå. Blev tvungen att sälja den eftersom det inte var en 3G telefon. Som man man tänker på det när man känner den !? Daaah . No ! Men nu när jag blivit tvungen att släppa D900 har jag hittat en annan. Kan ju dock aldrig ersätta d900, men den ska få göra ett tappert försök. PamPamPAm- en Nokia N73 !
Nu ska jag kolla på vänner! So long friends !

/ Josephine

160 var det!

2007-02-26 @ 18:15:11
Jo min vänner ! 160 dagar kvar till dagen vi alla väntat på ! Som vi legat sömnlösa över för att vi funderat hur perfekt den kan bli !  Flicka ska bli kvinna - Josephine ska bli 20 år ! Jajemesan 20 år ! Det kommer bli en fest ni sent kommer att glömma ! Jag säger bara - Bring it on friends !
Nu är det ju ja någon månad kvar ( rättare sagt 5 st sånana månader) . Men detta kräver planering och pressision . Inget man kokar ihop på en timme !

Nu till nått som ligger med i tiden ! På torsdag är nämligen min syster beräknad att ha sin lilla bebis ! Men jag tycker att hon gärna kan klämma ut den nu istället !josephine måste suddas ut till moster josephine ! Kommer bli den sötaste bebisen ! Vi snackar ändå en bebis med klass, prada, gucci och dior är nått som den ska få känna av i tidigt ålder. Iaf om min andra syster för bestämma! Thats my sisters ! Och vet du vad ? I love them  !

/ Josephine

Helg i all ära ...

2007-02-25 @ 19:43:36
Men jag låter den vara osagd faktiskt ! Med sina rätta skäl oxå ! Tjafsar inte om det va !

                                                                      


Nått som fasnat på min hjärna är Danny´s - Tokyo ! Den gör mej glad på nå vis !

Nu ska jag ta en dusch !

/ Josephine

Blir man någonsin nöjd?!

2007-02-24 @ 20:29:45
Känns som att man vill alltid ha mera! Det spelar ingen roll om det handlar om känslor eller matriella ting ! Man känner liksom aldrig att det dära vad ta me tusan grädden på moset  ! När man köpt 2 par nya jeans, ja då vill man ha några andra efter en timme ! Att få mej helt tillfredställd är verkligen Mission Impossible !

Just nu skulle jag vilja ha denna kropp(Heidi Klum)  ( vill givetvis ha massa annat oxå, men denna ligger på topp 1)
Men måste man träna 45 ggr om dagen årets alla dagar för att få den då? Tror fan det ! Enjoy kan man inte tillförlita sig på helt känner jag ! Då måste jag bo där i resten av mitt liv !


                                                                                                                  
  177261-21177261-22        

Klums kropp skulle jag mer än betala för att få ! Jag menar just check this out ! Sen kan jag gärna byta garderob med Nicole Richie! Hennes kläder och väskor känns bara så rätt ! Thats Hot Faschion !






/ Josephine

Men äre fredag den 13:e eller ?!

2007-02-23 @ 23:14:21
Gick in i köket och möts av en lukt som e ganska svårt att beskriva, but I will try ! Typ död råtta ! Eller nått åt det hållet ! Jag tänkte att Karl-kanin har rent i sin bur, min dvärghamster även kallad råttan brukar aldrig lukta! Jag tittade till råttan vilket jag inte gör allt för ofta, möts av att han ligger död! STENDÖD ! Paniken infann sig ! Jag menar man har ju offrat en del för den lilla parveln, ögon salvor och ja allt vad det har vart ! Han råkade nämligen ut för en ögon inflamation här i sommras men hade repeade sej ganska bra ändå ! Frågan som dunkar i mitt huvud e - Hur länge har han legat ? Ussssch ! Som om det skulle va allt ? Big NO !                                                                 

                                                                   

Kommer hem till Sura och ska låna pappas bil eftersom jag ska till Uppsala och partaja imorn ! Ska backa ut han ur garaget och då kommer ja för nära dörren, men ja fortsätter backa fast backspeglen ligger i en 360 graders vinkel bakåt ! Och då ska man haft körkort  1 1/2 år ! Pappa håller sin glada min uppe och låsas att han intel kokar i ilska ! Hans allt- MERCEDES BENZEN, hade jag nästan haft sönder ! Tur att bilen e av bättre kvalite och att den var gjort för att sådana små olyckor ska kunna hända ! Jag menar mercedes, kanske ska hålla mej till låg budget bilar om jag ska låna i fortsättningen! Igentligen förstår ja inte hur pappa tänker när han gång på gång lånar ut sin käraste till mej ! Haha ! Men han gört iaf ! Daddy han e grym helt enkelt ! Han kan liksom inte bli arg på mej ! I like that ! Om jag är sur på han så kommer det ett förslag om ett par nya jeans inom ett par timmar ! Liksom min väg eller ingen väg ! Mitt motto !


Kvällen har iaf tillbringas i slummen dvs hallsta ! Hoho ! Träffat mina älsklings pojkar Gabbe & Adrian ! Åhh dom e bara för söta dom små liven ! Har alltså icke förtärt någon alkolhol ikväll , men imorn då jävlar ! Birger Jarl i uppsala ska prickas av på protokollet igen! Nice people och massa drinkar !  Då blir man med !

Ciao soooo long !

/ Josephine

Bra investeringar växer inte på träd !.

2007-02-22 @ 16:54:00
Sova på natten i all ära är inte dumt, men allvarligt vad går inte upp mot en lite lur på eftermiddagen så där efter lunch ! ? Den e svår slagen kan jag säga !

Gårdagens investeringen på Make Up Store landade på tusen lappen! Blev en ny foundation,ögonskugga, rougeborste ( i äkta hår) sen en mascara och sist men inte minst ett läpp glarre .Är såld på deras läppglans kan jag tillägga!!Och deras sminkborstar  e nästan ett måste i varje hus ! Den e grymt bra ! Blir inte så där sträckigt som det lätt kan bli med rouge borstar från typ H&M.  Fick inte så mycket, men det e bra grejer vi snackar oxå ! Såååå värt !  Ett mindre shopping behov av prickad då !

Kvällen spenderas med en god middag med min kära familj! Jag åt pasta med oxfilé ! Shiiit, det var nått utöver det vanliga ! Jag bara älskar pasta ! Kanske bor en liten italienare i mej ? Tanken har ju helt klart slagit mej ! Dom andra tog plankstek, den såg ju inte allför dum ut heller, men pasta är alltid pasta! Tjafsar helst inte om dt !
Nästan stopp vart konsterhuset, var stå upp komiker på plats ! Babben Larsson m fl! Dom var ruskigt bra måste jag säga ! Näbben var inte stängt allför ofta under den kväll ! En hel del skratt var på plats alltså !

I för övrigt står pasta på schemat idag oxå ! Bäst o kika till så ingenting oväntat händer i köket som det har en tendens att göra när jag ska leka mat-Tina ! Back to the kitchen !

/ Josephine

Den är sådär!

2007-02-21 @ 09:03:24
Gå upp i gryningen (08.00) trodde inte jag skulle klara det ! But I did ! Men tro inte att ja går upp så här tidigt för nöjets skulle vilket man skulle kunna tro! Fel fel fel ! Ska till läkarn nu halv tio! Får se om dom har nå vettigt att byta med idag då! Tveksamt men! Var ute med doggen nyss och det var ju typ minus 100 grader ute ! Värre än kalla vinterkriget kylan ! Lätt ! Brrrrrrr! Taison måste ha täcke nästan gång  han går ut, grabben höll ju på att för frysa !

Just det var på - Se upp för dårarna igår. Kan ge den en 11 av 10 faktiskt ! Grymt bra!En film jag vill slå ett slag för . Sevärd ? ALLA gånger!!


Nu ska jag dra mej ut mot bilen och sen till sjukhuset !

Ciaaaaao !


/ Josephine

Kan taket lyfta ?!

2007-02-20 @ 20:21:39
Kan ju faktiskt börja undra ! Jag o Patricia låg och sov nu en sväng på kvälls kvisten, jag bad snällt att hon skulle ta otrevin för att hennes snarkningar inte skulle låta som en grizzly björns ! I hopp om att somna förs stängde jag mina ögon hårt för att sekunden senare inse att taket kommer nog att lyfta inom kort. Så det var bara att dra upp täcket över öronen och fokusera på nått annat ! Men det e helt klart det mest irriterande ljudet som finns alltså ! ÅHHHHHHH, It drives me crazy ! Var så nära att gå och ta en kudde och bara sätta den lite över ansiktet, men i nästa sekund kom ja på att jag älskar henne för mycket för att bli så brualt.Så e man rätt snäll också iaf du vet!

På eftermiddag hade vi verkligen beslutångest ! Vi hade delade meningar om vad vi skulle äta, blev hämt mat efter mat ämnet var på tapeten i typ 3 timmar ! Frågan var inte om jag skulle kola av om jag inte fick mat inom 10 minuter utan frågan var just när jag kolar av ! Kom på att dom hade ju utkörningen, så det lät ju praktiskt. Var hel nöjda efter vi kom på det. Sen kom vi på att ja hade nummret hemma hos mig på Vega, så vi skulle åka o hämta den och sen beställa. Men Patricia är ju inte helt IQ befrirad som man kan tro vissa ggr utan kom på att då kan vi lika gärna hämta maten för vägen till mej, annars får vi ju vänta 10 ggr längre! Clever you ! Så fort vi fick mat igen så vart vi människor ! Konstigt hur sur man kan bli om man inte får mat på minuten! Saknar att bo hemma ibland, fanns de alltid mat när man sa till ! Nu måste man lösa vissa av dom problemen själv ! Ajaa får jobba vidare på den!

Nu ska vi på bio ! Och ikväll ska jag ha natt sällskap och inte utav vem som helst utan av Tyton ! Sötaste vovvsingen! Ligga o gosa med han är nått man skulle kunna betala för !

                                                                              

/ Josephine

Måndag !

2007-02-19 @ 21:02:05
Vissa dagar orkar man vissa dagar inte, då får man nöja sig med Cityakuten och Dr Kovac .!

177261-18 



Posted By Josephine.

Shop alcoholic

2007-02-18 @ 16:16:29
Har ni någon gång känt som så att även fast garderoben e full så är det inget man vill använda !? Så känner jag nu ! Och för mig finns det bara en lösning på detta världsproblem som det faktiskt är ! Shoppa nytt !  Behöver inte bli krångligare än så ! Känner att en tripp till Sthlm skulle göra mig gott ! Lite Debenhams, NK och ja dom gammla vanliga butikerna ! Även fast jag bara kommer vara tillfredställd för  studen med mina nya kläder och skor så räcker det lilla för mig ! Jag menar jag e nöjd och tyst i 2 dagar ! Låt mej få vara det då! Min syster sa något klok till mej för ett tag sen, nämligen att man borde kasta det man inte använt på typ några månader. Men kläder vill man ju inte bara kasta. Dom bär ju på så många minnen. Andra tanken blir ju att men den där tröjan kanske jag använder om jag ska göra det eller det någon gång. Kommer det hända? Noooo ! Så out with the old och in med some new fashion !
Jag tror jag börja terapi handla lite redan imorn ! Ska möta Sandra nere på stan och kan inte tänka mej att hon e omöjligt på en shopping a la josephine ! En lunch på Gränden sen är man redo för en heldags provklädning. Oss emellan ska jag vara ärlig och säga att jag aldrig prövar kläder utan köper dom bara. Sen om det inte passar så får dom hänga i garderoben om jag skulle gå upp(helst inte) lr ner (HELST) i vikt ! kanske därför garderoben är så full ? Kan ju vara en teori ! Åhhh jag e bara sååååå intelligent !!

177261-17

Annars e veckan ganska fullplanerad måste jag dock medge ! Måndagen shopping ( får nöja med med V-ås tills vidare) Tisdag e det bio och lite annat skoj, Onsdag ska jag bli sminkad på Make Up store sen på middag och teater med min kära Mamma & Pappa ! Jag menar vi snackar väl en rätt busy kvinna aiight ?! Eller iaf i några dagar ! Sen ska jag även ta mig i kragen och söka högskola och hoppas på att jag kommer in till Hösten! Kanske det kan bli nått av mej oxå ! Får ju inte gå o hoppas på för mkt, men lite amitös kanske man kan bli ?! Hoppas på det iaf  !

Söndag 18 / 2 . 16.18 tar och stämplar ut där ! / Josephine

Är ris gjort av majs ?! . .

2007-02-17 @ 16:32:50
Nu har jag verkligen skjutit på disken in i det längsta har gjort allt för att slippa ! Men det är tydligen oundvikligt ! Om mamma hade vart här hade den ju försvunnit på en piss kvart ! Men nu e hon inte hos mej utan i Sura. Så jag måste väl ta tjuren vid hornet och göra detta ! Men vart börjar man känner jag ? NÄÄÄÄÄÄÄ jag vill inte! Ska anlita hem hjälp för detta.!  Eller fall ingen aning vill göra det för en billig peng? Kanske kan be min systers städeraska att komma till v-ås oxå är ju faktiskt bara en timme mellan Sthlm-Västerås . Tåls att fråga iaf !                                             

                                                                      

Har en fundering så vet ni svaret på denna så säg det för fan ! Kokade ris igår, sen glömde jag bort det riset och i nästa sekund luktade det bränt popcorn i hela lägenheten, så till frågan- e ris gjort av majs ? Det måste ju vara så lr ? Alltså detta gör mig förvirrad.

Hela dan, Varje dag - Ison & Fille !

Nu går mina  tunga steg mot köket !

/ Josephine

Trött, tröttare JOSEPHINE

2007-02-16 @ 11:00:04
Today is the day då man bara återvänder till sängen fast man inte borde. Får minst sagt ångest av allt jag måste göra ! Men jag skjuter på det tills vidare.

E ju sjukskriven och så kommer fallet vara ett tag till här. Dom vill inte att jag ska börja jobba igen för magen och allt annat strular till det så fort jag bli under stress. Men jag e 19 inte 90 . ! Fan vad irri alltså ! Skulle ju börjat jobba igen men nix så vart inte det pga min mage ! Åhhh ! Kan bli så sur ! När man skulle ha börjat i måndags så låg jag i en 39:a i feber och en mage som totalt vägrade allt som innebar rörelse ! Its´not okey !

Men dagarna går som vinden för att inte tala om veckorna faktiskt. Man umgås med vänner,shoppar,tränar och gör allt som man känner för ! Kan säga att man har blivit lite utav en TV alkoholic ! Missar inte 12 nyhterna för allt i världen eller där tog jag i . Men våra bästa år har blivit som en drog. Men allvarligt vad gör de om man missar en veckas avsnitt ! Ingenting kära du ! För Marlena har fortfarande inte fått provsvaret om hon e pappa till tvillingarna med Tony ! Så man kan liksom komma o gå lite som man vill ! I like that !

Idag kommer Sandra så vi drar väl ner på stan käkar lite och snackar massa skit ! Och massa minnen to ! Sen kan jag inte tänka mig annat än att de blir en let´s dance ikväll oxå ! Utelivet ikväll får faktiskt stå åt sidan ! Blivit lite mycket av det på senaste tiden !


Nu kallar mitt sjunde sinne ! Duschen !

/ Josephine

Min d900 är på vift ! Hittelön

2007-02-14 @ 17:39:39
Det var alltså idag som min efterlängtade darling skulle komma till mej ! Skulle hämta ut den på Ica Steens. Tror ni att det var den ? Nä självklart inte nå papper fick man istället för min d900 ! Kommer den inte imorn måste jag koppla in CSI, FBI dvs de mer kunniga folket ! Kosta vad det kosta vill, den ska infinnas hos mej imorn ! Thats that .!...
d900

 Blev kär så fort jag bara kände doften av denna mobil. Bara måste ha den ! Damn it . Den e snygg, den e bra , den e allt ! Ut med min rosa LG och in med nytt kött ! Samsungen Black D900 ! Känner mej lurad . Den ska inte ligga ensam på nått postkontor i typ umeå utan den ska vara här hos på på vegatan 7 c I trappa liksom.
Och sen att det kändes som jag fick pölsa genom 9 meter snö för att sen inse att den inte var den som jag fick hämta ut gjorde inte saken bättre.



Att notera är att  min mage har totlat strulat sönder sej.Den lever sitt eget liv......Har inte kunnat setat, inte legat, inte stått, nä ta me fan ingenting, sen blir man glad för ett önblick över en larvig mobil som inte ens infinner sig ! Åhhh !

Men min pappi kan pigga upp mej så han kom hit med mat till mej och cola och chiiiips ! Fick ett mess imorse dessutom där det stod att jag skulle kolla mitt bank-konto och vilka hade inte satt över pengar om inte min mor och far ! these people ! Gulligaste alla hjärtans dag pressenten ! Tidigare imorse vad jag lite emot den här dagen men så fort jag kollade mitt konto kändes den här dagen mer värd ! Så nu blir de shopping så fort jag e på benen igen ! Skulle behöva åka o sola men det får bli en annan dag !

Ikväll äre tv kväll skönt att slippa vara ensam den 14:e at alla hearts day va! Vännerna är dom bästa! Utan er så är jag ingenting.Säsongsstart på toppmodell, lite OC, Lustgården & Men in trees så är kvällen fulländad.. Ojaaa!Så släng er i väggen så slänger jag mej i sängen med en påse lessfat chips och en cola!

Dagens frågetecken ? Vad är Wallander utan Johanna Sällström ? Jag blir stum

Posted by / Josephine

Ingenting Tingeling !

2007-02-13 @ 19:14:27
Idag har film sova och film stått på mitt annars väldigt upptagna Pm . Vill bli frisk nu .

Sen har den här saken levt fan sen tre imorse. Otroligt kul .Kände att jag var när på att ta han gå ner till soprummet och sen låta han vila där en stund och låta han känna att han bestraffades. Men djurvän som man är gav jag Mr K ny mat och stängde dörrn till köket ! Överskattat med katter och sånt . Kanin är det senaste . Han gnäller liksom inte om han inte för mat på ett par dar . Har inte sönder gardinerna och är en allmänt bra lyssnare ! Nä men jag gillar den har snubben här nedan faktiskt.
Karl
I förövrigt är det jag som pyntat hans kära man ! Fast nej nu ska ja inte bli långrandig ! Sängen kallar igen.

Ciaaao / J O S E P H I N E

Attans du !

2007-02-12 @ 20:03:03
Laddad till tusen var man igår kväll till nytt jobb,men vad händer ? Jo går o drar på mig en krigs skada. minisken ? Eller nja inte riktigt drog på mig en feber och allmänt dålig ! Men äre inte bara såååå typiskt då? Men allvarligt kändes det som jag hade vart i krig när jag vaknade i natt.  Som alla mina skador var så dåliga att dom endast kan framkallas i krig . Huuu !

Men efter att ha sovit ungefär låt mej säga hela dagen plus en 24 ipreen så känns det en smula bättre! Men man ska inte låta sig luras ! I detta skede får man gå in och ha fingertopps känsla tror jag bestämt !

Men nått jag vill slå ett slag för så är det Sebastian collection serien ! Den e grym faktiskt! Varje hår är värt detta ! Speciell portion 9 ! Just love it !

Nått annat roligt som är på schemat är den största festen någonsin som kommer att ske i Uppsala ! Kusinen ska slå ett slag för alkohol.vilket inte är mer än rätt ! Den 24:e lägg det  på minnet. Inte för du e bjuden men whatever !   Både tvillingarna är på plats och det ska bli hur skoj som helst. Min senaste visit där slutade med någon bruten tå och väldigt för mkt alkokhol, men vadå när kusinerna är på samma krog så kan det lätt bli så ! Så blir väl Birger Jarl som e utgångs melodin ! Ojaa ett stället som slår allt i v-ås!

Här är dom små sötsakerna :) Bilden e dock två år !kusiner  


Dagens motto- more glamour to the people. Ciaoooo ! / J O S E P H I N E

Right here,Right now

2007-02-11 @ 10:20:47
Man kan inte mer än konstatera fakta i denna stund. Heljen har vart totalat lyckad, dock med reservation med vissa mindra och helt okontrollerade misstag. Ojaa, hur som ! Fredagen var det at hildurs place med massa partyglada flickor ! Syrran vad på plats och det var sååå kul att parta med henne. Vi körde palm och det verkade som om sabbe fick känna på den mest va . Bara svepa igen sabbe! Näst på schemat var ju bowling varav jag kom på att mitt kära bankomatkort och körkort var borta! Helt otroligt ! I just freakt out! Som tur är fanns det nyktra människor en av dom allas våran kära Mr Eklund. Efter ha pussat hans fötter i en halv timme lr iaf frågat snällt om vi inte kunde åka hem till mej och leta så bar kosan iväg med Vega 7c I trappa. Rätt o riktigt där låg allt så snällt på soffan och bara väntade på att bli uppplockad. Back to strike ! Just dä på tal om strike,kan man ju inte tjaffsa om att man gjorde några sådana! Inte e alltid för nyktert tillstånd kanske, men ändå dom var nere anyway !
Plutan nästa tack. Träffade Ida,Jenny, Fanta o ja en massa skoj folk ! Så det vara bara att shaka ass then ! Min syster valde dock att lämna krogen efter några drinkar för  mkt. Öhhhh,amatör ! Men som sagt partade vidare med alla andra som var på förkakan plus Ida and the gang ! O juuuust ja träffade Morgan ! Fan år och dar sedan ! Grymt skoj vare ! Så nu äre så fekke här 23:e ! Kändes som vi var rätt överens om den! Har haft riktigt skoj med den grabben ! Klasskompisar i 3 år så man han bli rätt bra vänner kan jag säga ! Morre is the shiiiet ! :)

Igår så vad jag hemma till ghettot aka sura en sväng. bara hålla rutorna stängde och dörrarna låsta ! Men faktiskt ! Mööös med mina underbara mammi o pappi ! Dom är så underbara ! När man kommer hem är det som att komma till Hilton ungefär ! Undrar om man ska checka in oftare ? Blir gärna bortskämd, har saknat det sen jag valde v-ås ! Dvs när jag kommer hem trivs jag som handen i hansken, som saltet på fisken, grädden på moset and so on forever and ever ............

Nu ska jag göra något vettigt av mitt liv har jag bestämt mej för . Ska nämnligen bege mig mot duschen !

Ciaooooo !.


/ J o s e p h i n e.

Ny dag,ny tävling!

2007-02-09 @ 18:32:29
Jaha då har det snart passerat ännu en fredag i mitt oerhört viktigt och busy liv !
Gick upp och sen drog man till kungsör på arbetsinterjuv, kändes som att jag inte presterade det bästa. Så det var bara att vänta tills dom skulle ringa efter lunch. Medans jag väntade så åkte jag o min goa Miss P till våran morbror. Han e faktiskt en människa man ser upp till. Han håller alltid modet öppe och han har verkligen upplevt mer än jag någosin kunde ana. Sen visade han sin nya Volo Cab. Det är den jag tänkt sno i sommar av han . höhö! Kan ju säga att bilen var det snyggaste jag sätt på år och dar . Men sen att den kostade en halv mille ja men vadå de hör inte hit. Detaljer liksom.. Vi vart bjudna på tee varav jag inte dricker tee men blev ju tvungen att testa och det hela slutade med att jag hade ut tåpåsens inhåll (dvs fröna) på bordet,men lyckat ! Sen skulle man hålla glad min, jag o Miss P kollade på varandra sen var det i princip kört! Gaaaaah .

Vid 2 kom beskedet som blix från klar himmel. Jag hade fått jobbet om jag ville ! Utbildning på 3 veckor startar på måndag ! Shit hur tacklar man detta. Jag var minst sagt överrumplad ! Rätt många som sökt o så. Sen fick lilla jag jobbet ! Åhh yeeah ! Så nu e jag typ grymmast ! Eller ? Jo men tills vidare iaf !

Kvällens besty består av en utgång efter bowling ! Min syster kommer från sthlm så vi ska slå våra kloka sisters heads ihop och bara shaka ass. plus massa mer folk då .



Kan bara säga att vissa dagar e jag mer seriöst än andra. idag var visst en sån! SEE YA !

sis     177261-12    177261-10

Calvin Klein & Koola Anna BORTA ..

2007-02-08 @ 12:22:21


Säsongs avslutningen på Grey´s Anatomy var hjärt skärande. Shiit . Izze´s man bara går o dör ?Men nej fel slut . Kan man får gå in och göra några ändringar ? Men these boys, rätt läckra va ? Greys


Tur att man har laddat hem nästa säsong så man inte behöver vänta ända tills Mars. Vem pallar så länge ?

På dagens PM står en lunch med min kära far på di spagna . Sedan ska ett par nya jenas investeras eftersom min KOOLA ANNA jeans verkar ha fått fötter eller nått. Patetiskt !. Min kära Calvin Klein klocka borta som vinden den också ! KUL ? Åhhh lagom bitter e jag kan jag säga. Vänt upp och ner på hela jävla lägenheten men tror du att den finns eller ? självklart ! - INTE .. nej nu vart jag sur igen !

Senare idag blir de solning med mina kära Ida, är väldigt behövligt kan jag säga ! Är ungefär lika vit som snön där ute ! Tack Glada Oxen för ni kan rädda en dag då och då ! 

Nu är min pappi här. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej










 

Men ajjjjjj sa jag !

2007-02-07 @ 17:03:33
Magen, inte alls var den en gång var kan jag säga! Riktigt illa har det vart nu faktiskt. Trodde inte att kvällen skulle kunna bli värre igår, men det vart den. Tog en macka i morse nu får se hur det går. Ska snart iväg till läkarn. Undrar om dom har nått vettigt att säga ? Känns som att det borde vara lite deras grej att besvara frågor, men icke. dom vet ju fan inte ett skit . Tar fel på patient och ja fan vet allt . Nu börjar jag tröttna. Och den e inte bara sådär utan den är till och med SI SÅDÄR. Åhh .

Men gårdagen var inte helt kasst, var på bio. På Lina´s Kvällsbok. jävlar du vad grymt kul den var faktiskt. Kändes lite skumt att komma in i salongen och mötas av ungefär 20 st söta ASFLABBANDE 12 åringar ! . Jajaja . vem bryr sej . Man kände igen sig från sin egna tid. Det var liksom jag & Sassa ! Oskiljaktiga. inte ett hårstrå kom emellan ! Vi var där det var fest så att säga ! hallsta festerna, rymmingarna ? Jaja ta med fan allt ! Alltid en av mina bästa vänner , vad som än händer !

Nu ska jag dra till läkarn ! Ciao !

Yeeeah

2007-02-05 @ 17:31:05
Rätta mej om jag har fel, men tror jag tog mej vatten över huvudet idag !BOKSTAVLIGEN.. Var iväg och skulle simma och vara allmänt duktig, så råkade jag kläcka ur mej till min syster att jag skulle simma 40 längder !. Oja 40 LÄNGDER hostar jag ur mej. Dumt värre. Ångrade mej redan efter 2 typ, men väl inne på min 20 kände jag mig redan lite som threse alshammar ! Liksom vattnet var min grej .lr typ något sånt ! Hur som helst jag gjorde mina 40 och var stolt till tusen att jag hade klarat dej utan att behövt uppleva hjärt&lugnräddning, själv såå simmade min höggravida syster 20 längder så jag vill faktiskt ge henne en eloge för det också ! Men som om inte det var allt så åkte man ser på stan. ja by car faktiskt, inte långt att gå men hur som.. gick  in på enjoy sen bestämmde jag mej för att det är där mitt liv kommer att tillbringas. om jag pallar dvs. personlig tränare och allt ? Lite som handen i hansken skulle jag vilja säga. Men som extra salt på fisken så gick jag upp 9 imorse lr kanske inte gick upp 9 men vaknade då och låg och mös med ty. så tidigt har jag inte vaknat sen det var kalla vinterkriget kan jag säga ! Dagen har faktiskt vart fullspäckad kan jag säga ! Men nu till nått viktigare måste gå och ladda i sängen för Dr Phil 19.05 ! Så tror det var det !                            




                                                    177261-7

Det senaste på min I want list !

2007-02-02 @ 17:37:41
     Kan börja med dessa söta små skor från vagabond. I just love them !

    Sen kommer denna ur snygga klocka


         Sist men ICKE minst . Victoria Beckhamn jeansen ! så lovely !



Annars kan jag bara säga FREDAG ! Imorn bräda ! Åh yeeeah ! Hööörs då !