...två eller tre veckor senare.

2009-11-21 @ 17:59:24



Det var väl ungefär senaste jag besökte word wilde web sist. Förklaringen är densamma som innan. Jag går all in jobb och när jag väl kommer hem känner jag mig inte så taggad inför att sätta mig och datanörda när man kan mysa med sina två älsklingspojkar i soffan. En annan anledning som bidragit till dåligt surfande är att jag råkade spilla en halv liter coca cola över min älskade laptop. Så tangenterna funkar inte nå vidare. Men får väl önska mig en nys rosa laptop av min man till julen då! Han kanske kommer tok rata den idén, vi får se.

Mycket har såklart hänt, som alltid i Josefine´s upp och ned vända liv. Så inga konstigheter igentligen.

Kvällen igår spenderades hemma hos Camilla med Buzz. Galet roligt spel och självklart så imponerade man med sin intelligens. Inte för att jag tror någon N Å G O N S I N har betvivlat den, men ändå. Så Camilla, jag och Carro gjorde bmb igår. En riktigt lyckad kväll med två riktigt kanonbrudar. Blir alltid massa skratt med er.

Nu tror jag att jag för första gången idag ska ta mig ut och köpa mig en godis påse, har sånt otroligt dagen-efter sug nu så jag håller på att bryta ihop här på plats.


Tjingeling så länge!




Bollen är i rullning!

2009-11-11 @ 13:53:41


Tack Bombadier Arena för stödet igår ni var underbara. Fall någon undrar vad som hände, så har jag knappt svar på det själv. Men någonstans är enough enough. Jag ångrar mig inte en sekund, hade gjort om samma sak varje dag i veckan om det hade behövts.


Imorse låste Älsklingen in mig i sovrummet, paniken spreds sig. Min första tanke var -"ska jag sitta här till fyra-fem då M kommer hem"- Där satt jag i två timmar och funderade på hur i hela helvetet jag skulle ta mig ut. Mobilen var i vardagsrummet så det fanns ett alternativ som jag såg. Knyta lakan och fira ned mig och Zlatan från balkongen. Hur tror ni det gick?

Det berättar jag senare, tills dess för eran fantasi flöda. En sak är dock säkert; M måste fixa handtagen NYSS här hemma så detta ej händer igen. Buuhuu läskigt vare.

Puss

 

 

Dagen efter.

2009-11-07 @ 14:27:57


Kvällen igår spenderades i E-tuna staden med en dunder fest som min älskade och bästa vän hade ordnat. Vad verkligen hur kul som helst. Super bra upplägg på allting. Men så är det alltid när Jankan är i farten. Organiserad och väl planerat. Bilder nedan visar vilket tema det var.

Jag måste bara få beklaga mig, jag är sjukt seg idag. Typ jobbigt seg. Jag drack typ 3 glas vin/bål igår kväll vilket igentligen inte borde vara några problem alls. Men nja det känns idag ändå. Kanske bara för att jag sällan dricker vin. Går ofta all in alkoläsk. Skulle kunna sova hela dagen idag faktiskt, men nu är det Carpie Diem som gäller eftersom jag ändå vart ledig i helgen.

Självklart var det tävling på denna underbara kväll som självklart mitt lag jag säger mitt för det boostar mitt självförtroende vann. Lovely! Snacka om att man är en allmänbildad brud. Jag och Mickan var ett riktigt dreamteam. En flaska shot vart vinsten. Dock passade jag på den eftersom jag skulle upp tidigt. Bra av mig va!

Runt halv tolv snåret började vi rulla hemåt mot Vässan igen. Nästa stopp vart Nedre Hyttvägen för hämtning av vår bäbis.

Träffade så mycket trevligt folk som man träffar allt för sällan men som man alltid träffar när Jankan har sina partyn. Alltid så kul att stå och bubbla. Jag menar att vara social är ju inte en utav mina svagheter liksom.
Så kvällen igår sammanfattades av mycket skratt, deep talk och dans.


Nu lite bilder från kvällen.



Innan jag vi jag bytt om:



Efter 3 glas vin, det ser betydligt värre ut än vad det är.





Jag och Mickan har gänghäng.




Jag och min bästaste vän/födelsedagsbarnet





Firar den delade segern.



Halva mig och en hel älskling

Party




Dansa dansa dansa







Thats all for now. Puss mina hjärtan!

Vet ni

2009-11-05 @ 22:29:54


Hur kul det är att ha svinkoppor på en skala mellan 1-10? Minus 19. Dvs as depp. Stora bölder till folket.


Men igentligen gör det inget för idag fick jag stilla lite av mitt shoppingbegär. Gjorde stan med Söta Camilla & Carro. Mysdag på stan med underbara vänner, vad mer kan man begära en regnig torsdag? Sen lite jobb på det så var man fulländad.

Nu ska jag krya ned i soffan och kolla på Mr Falk med min två favvopojkar. Thats something darlings!

Innebandyträning

2009-11-02 @ 19:12:06

Det är vad jag ska roa mig med dom närmaste 2 timmarna. Sist jag tränande med tjejerna var förra måndagen så nu kliar det riktigt mycket. Dock har jag fått en så sunkig kondition så det liknar väl inte nått med ändå.

Idag har jobb stått på schemat som vanligt och det är lika roligt att komma dit varje gång. Världens bästa jobb! Sen när jag kom hem vart det powernap som vanligt.

Imorn kommer min underbara hund hem igen efter han vart hos mormor och morfar då varken jag eller M har vart hemma. Det har vart så tomt utan han här hemma. Hans frånvaro verkligen lyser så hans hemkomst imorn kommer firas med massa mys. 4 dagar utan han måste tas igen rejält.

Nu bör jag skynda mig lite grann, men eftersom jag är en väldigt stor tidsoptimist så kommer jag säkert inte komma i tid iaf.