Lördagsöveraskning

2008-11-24 @ 12:09:16


Min älskade man smög ut med våran sötnöt i lördags morse och matte somnade såklart om. Men när älsklingarna var tillbaka hade min man köpt en present till mig. Han hade smygit in på Nya Thulins innan dom öppnade och köpt en överaskning. Han får mig att le som solen själv när han ger mej såna spontana saker. Han är mannen i mitt liv.

Föresten är han innebandystjärna oxå. Min pojke vart matchens lirare igår samt att han pratade på radion. Det är min pojke det! Han gör mig så stolt. Utan hans kärlek vet jag inte hur jag skulle kunna leva!




Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love

Min Zlarre

2008-11-20 @ 11:39:50


Precis inkommen från en långprommis med min älskling. Vi har busat i snön och kollat på ankorna. För er som inte vet om det är min hund smått besatt i ankor. När jag såg han luffsa omkring där i snön insåg jag hur lycklig jag är som har han . Världens bästa hund. Han är nog den trognaste man kan hitta. Utan han skulle jag inte klara mig.

Kommer upp lite bilder på han senare, han har växt och blivit en mycket stor pojke som numer kan bära toffs med värdighet! De du !

Mat-Tina greppar tag i micken

2008-11-13 @ 15:11:51


Jag ska inte ljuga när jag säger att mitt självförtronde gick upp ett par hack igår. För er därute kanske detta är en vardagsgrej men för josefine sundin äre minsann stora saker på gång om jag greppar tag i en stekpanna!
Igår var min man och spelade match i Sthlm och underbar flickvän som man är gjorde man en kycklingsallad som han skulle få äta på bussen. Bara en lite fotnot till detta så höll jag på i närmare 2 1/2 timme! Jag har never ever stekt en kycklingfilé i hela mitt liv. (Värt att notera är då att jag bott själv i drygt 2 år) En av anledningarna är att jag hatar och laga mat och att jag har en underbart syster som bott fem minuter ifrån mig och som alltid gjort mat till mig. När inte hon vart tillgänglig så har jag åkt till sura och ätit hos mammi o pappi . Men hur som haver tog jag tag i mitt liv igår och fräste på den förbannade kycklingen. Det var inte det lättaste. Den vart as ful när den var klar. Jag blev tvungen att småle lite för mig själv för under dessa omständigheter hade jag ändå lyckats. Eller ? Värt att nämnas är att jag glömde stänga av plattan! Hahah det är bara såååååå jaaaaag!

Men jodå beviset kom 17.15 från min älskling via sms - Tack för den underbart goda kycklingsalladen, du är bäst. Jag älskar dig!


... tydligen äre jag som är med i hells kitchen nästa vecka! See u there.


// Josephinee.

En vision

2008-11-11 @ 11:17:47


Jag har visioner denna tisdag ! Om dom kan vilja sig väl kan detta bli kanon. Om inte så kan det blir fiasko! Vi får se!



Jag vill bara säga att jag har världens bästa pojkvän. Han är allt jag någonsin kunnat önska mig. När vi är tillsamans så existerar inte omvärlden. Finns ingen som kan få mig att skratta så mycket som han! 8 månader har gått och det ska bli massa fler !

To be continued sweeties!

Depp..

2008-11-04 @ 10:49:47

Idag känns allt bara jobbigt och ännu lite mera jobbigt.  Jag haaaaatar verkligen o vara neggo, men idag är en neggo dag. Då allt känns piss och allt saknar mening.

Jag vet inte om det har att göra med att jag inte riktigt vet vad jag vill göra med mitt liv. Vad jag vill ha igentligen ? För alltid äre nått, det är min man ett levande bevis på. Förra veckan köpte han allt jag pekade på på stan denna vecka saknas nått iaf i garderoben. Varför känner jag mig så otillräcklig. Vad är mitt problem ? Give me a sign !

Idag ska jag åka o hämta min älsklings lejon (León) på dagis sen ska jag och min man åka och handla sen blir det nog bara myskväll. Känner inte för så mycket annat heller så.

See u .

Äre fest så äre

2008-11-03 @ 13:17:50

Ja då han man tagit sig igenom en två helgers underbart festande. Förra helgen fyllde min babe denna 21 så då vare självklart fest på scheemat. Det var sjukt trevligt hela kvällen. Jätte roligt att lära känna nytt folk oxå. Måste medge att jag inte är någon partyprinsessa så två helgers partande känns i bena och huvudet om man säger så.

Denna helg var den min underbara vän jankan som fyllde och bjöd upp till fest. Samma sak där så lyckat och jag hade super trevligt.

I söndags vare match och jag var halv slö får jag medge men vi krossade motståndet med 9-4 och till råga på det så har jag en extreeeeem måltorka. Dvs jag får alla chanser i världen men skjuter helst utanför. Jaja så äre.

På onsdag åker älsklingen till finland och spelar student vm. Han är väl för duktig. Men kommer sakna han grymt mycket. Men vi ses ju igen på söndag !

Typ det här som hänt den senaste tiden.


Over and fucking out .