Här är jag !

2008-07-29 @ 19:59:45


Jag ska verkligen skärpa mig angående denna blogg. Är fruktansvärt dålig på att uppdatera. Men om ärligheten ska fram så hinner jag inte. Det händer nått hela tiden. Är väldigt mycket på gång just nu, vilket igentligen bara är hur nice som helst.
Här är en liten update på vad jag haft för mej.

- Varit på allsång på skanzen med min man, vi mötte även upp min såå coooola syster och hennes man där oxå. Var verkligen hur trevligt som helst. Perfekt väder och Adam Tensta gjorde väl inte heller bort sej kan jag säga.

- Vart på Björnö och badat med Jankan,Larsa,Sigge, Martiné och Tyson.Vovvarna badade som aldrig förr. Fast det var massa firrar i vattnet plaskade jag i mej halva mig iaf. Så de får man vara stolt över.

- Sen har jag även besökt framnäs för första gången i mitt liv. Det var så trevligt där att vi åkte dit dagen efter igen. Jag och Martin sen alla hans innebandypolare och deras girls.

- Gropen har även fått sig ett rejält finbesök. Med oss hade vi min andra syster och hennes man plus deras grannar plus barn och sen var självklart dojan med. Min alledes för ursöta systerson.

I fredags var de grill hos syster min. Grabbarna drack alkholiga drycker medans vi kvinnor höll oss nyktra. Vart något hög av all tändvätska dock. Efter jag fick en plåt på foten av ingen mindre än Patricia så bestämde jag mig för att gå ut och låta hushålls sysslorna vara.

- Almö/lindö avverkade vi i lördags med god mat hos martins föräldrar. Sen fick jag mig en gudidad tur runt ön. Efter det tog jag och Vivvan tag i ett korsord och det var baskemej inte de lättaste. Jag fick även se Martin visa att han faktiskt visste kom upp på deras wakeboard, vilket han gjorde med stil tills bidningen lossnade.

- Gårdagen spenderas i mammi o pappis pool. Mina söta kusiner var där oxå. Som vi plaskade i denna pool. Jag bara älskar när solen står som högst och man får steka hejdlöst. Det är då man lever .

- Sen håller jag o martiné på att kika på vovve också. Ni som följt med i min blogg vet att jag nämde det tidigare att en hund skulle äntra mitt liv, och som ser ut nu kan det snart bli verklighet.

Så nu kanske ni är med på noterna varför jag ej hinner uppdatera så ofta, det händer någonting hela tiden. Men jag jobbar på att hinna göra lite fler updates.

Just nu, vill inte att någon ska missa att jag faktiskt fyller om en vecka. Grattis mig själv! Min önskelista bifogas här nere. Det kommer bli en galen fest, kanske kan bli svårt och slå fjolårets men helt klart värt ett försök.


"Njut av solen medans ni kan imorn kan det vara regn."
(Citerat av mig själv)




// Josephinee.

I vanlig ordning

2008-07-17 @ 14:02:40

Det skulle ju bara för smidigt om allt gick enligt planerna när man renoverer. Det skulle inte vara lika spännande då. Att frysen jag beställde var felhängd och att alla på elgiganten skyller på varann är bara en bagatell om man jämnför med spisen som inte alls funkade. Ska jag toppa detta smaskiga med att fläkten ev inte ens går att använda i lägenheter. Tror jag stannar där för annars kommer ni tro att det är jag som bränner ner deras företag ikväll kl.20.00. Vill inte rikta några onödiga misstankar mot mej.  Ska bara meddela att personnalen där är helt inkompenta och dom har säkert fått jobbet via någon kenodragning. För dom vet inte vad dom talar om, och än mindre jag. Jag frågar för att jag inte vet, och om det nu är så att personalen inte heller vet, ja vet fan ska då veta ? Som jag har skällt på dessa som sötsaker där inne, jag har inte vartit nådig och värre kan ni räkna med att det blir.

Det bästa vore om allt kunde vara klart någon gång så vi kan börja med projekt nr uno vilket är min walking clothset, ni vet en sån som Carrie i SACT har. Har väl alltid varit min dröm och få ha en sen där stor garderob där man ser precis allt man äger. Skor, byxor osv.  Min själ kommer bli renad så fort den är klar. Jag vill ha den nu nu nu. Har kommit på mig själv vara en krävande kvinna som vill ha alledes för mycket. Men i ärlighetens namn kunde jag inte bry mej mindre. För jag har lösningen- En större lägenhet.  Vad skulle världen vara utan min idéer ?


Tack hand om varann och lova att låta bli att kväva din näste med eran sköna dunkudde bara för han snarkar.

Då var det dags mina kära vänner!

2008-07-10 @ 14:49:16

Tänkte faktiskt bjuda på en lite information om mitt liv, vad jag har haft för mej osv. Har alltså inte gått i karaktän som ryyyktäärna säger. Utan Im still going strong.

Förra helgen var verkligen super nice. Fredagen började med fest i sura för min daddy som fyllde år. Men det konstiga är att han inte såg inte en dag äldre ut. Bra jobb daddy! Efter det åkte jag o karln in till stan för att möta upp Sandra och det gamla sköna Willys gänget. Dock gick de ej att ta sej fram pga av den årliga powermeet träffen som jag i förövrigt inte har ett dugg för men iaf, så det vart sen så jag och martin somnade som två nerklubbade sälar.

Lördagen ringde klockan vid 9 och Martin skulle träna, jag laddade batterierna för en hel dag med Dojovitch(león) och Martin på parken zoo. Så fort Martin äntrade min dörr drog vi vidare för att plocka upp dojan och kosan bar mot E-tuna. Hade verkligen det super kul där fast Leons sko försvann.   Dojan ( leóns nya namn efter skoförlusten) vart tvungen att sitta på Martins axlar hela resan. Skon kunde icke återfinnas nå mer, även fast martiné gjort en hjälte insatts och sprang runt o letade efter den. När vi tröttnat på djuren åkte vi och fixade vi nya skor till dojan. Han var sååå nöjd och vi med för den delen. Var sin glass senare begav vi oss mot sura. Både jag och dojan somnade i bilen på vägen hem. Inte helt otippat kanske.  Martin fick gladeligen köra !


Söndagen tillbringade jag med Dojan och Martin. Dojan återlämnade vi till hans föräldrar runt 4 snåret och jag måste bara få säga att jag har verkligen världens gulligaste systerson. Man behöver aldrig bra väder när man är med han, för han lyser nämligen som solen själv.

Det var en sån där mysigt helg som man kan njuta av hur länge som helst!


Jag säger som min goda vännina sa åt en tjej som tog sej friheten att lappa till mig i ansiktet senaste när vi var ut på BMB .- Du och jag vi kommer att ses igen. Var så säker ! Jag & Denise helt oslagbara ! 


Tack för er uppmärksamhet, och på återseende.

Kort men väldigt konsist .

2008-07-04 @ 12:40:23


Ni vet känslan av att aldrig få nog. Man vill liksom inte släppa personen i fråga ens en meter i onödan. Man kan göra allt man vill men den personen och utan att det känns konstigt och jobbigt utan bara helt jävla rätt. När man kan skratta och gråta tillsammans. Ni vet känslan av när man hittat sin själsfrände. Den känslan är helt totlat oslagbar. Låt det alltid få kännas såhär. Har aldrig tråkigt med dej. När vi inte är smått ilegala så gör vi alltid massa annat tok. Har aldrig skrattat så mycket som jag gör just nu. Nattfjärilar,bilantenner, kylskåp och fläktar. Behöver jag ens fortsätta ?! Du tog tom en elstöt för min skull. Nog för att jag aldrig gavat så mycket som då, men samtidigt har jag nog aldrig varit så rädd som jag var då heller. Känslan av att jag inte visste vad jag skulle göra med dej om du hade koooolat av på mitt golv. Jag kan ju knappt göra hjärt&lugnräddning. Men du reste dig som en fura lika snabbt. Varje dag med dej upptäcker jag nya egenskaper som du har. Jag blir bara lyckligare och lyckligare för varje dag som går.

 Föresten i vinter kommer ni att hitta på gormandes i V-ås hallen, för jag har nämligen tagit steget till att bli en innebandyfru. Det ska vara blod,svett och tårar. Räkna med det .


MARTIN <3


Glen Medorius - Nothing gonna change me love for you .