Det är ont om begåvat folk, men man kan ju inte vara överallt.

2008-02-28 @ 00:08:10

Om inte det är där är sant,ja då vet inte jag faktiskt.

Idag tänker jag faktiskt motsätta mig em kvinnan som hävdar att det är förståligt att Nils Sandström i Kustbevakarna är singel. Själv kan jag inte greppa det . Han har allt man kan önska plus lite till. Men bara för att bena ut situationen och klara ut alla frågetecken så kan jag bara säga att när programet spelades in var han singel, men ej idag . För han e min min min. (Relativt snart iaf,bara en tidsfråga)Hands of ladies ! Men ni kan självklart få se men inte röra. Imorn 20.00 kommer hans pretty handsome face visas på kanal5(det är i förövrigt för kanal5 jag ska åka o spela in tv på söndag) ! Om du frågar mej så är han helt klart den bästa pralinen i asken.  Lets go !


// josephinee.

Trööött & Omotiverad

2008-02-26 @ 13:02:13


Känner för att bara sova ut, och kanske på så vis hitta min motivation igen. Men ärligt talat tror jag inte själv på den idén. Mitt schemat har vart fullspäckat på senaste tiden, kanske därför jag känner mig så trött. Även en anledning till att jag var lite oaktiv här.

Men till dagens VERKLIGA I-lands problem. Jag har ingenting och ha på mig på söndag när allas våran egen jooséfine ska ge riktig tv ett ansikte. Har nu vart på jakt i 3 omgångar men känns fortfarande som jag står som ett frågetecken. Får väl bli naket då, undra om det skulle bli bra tv ? Förmodligen inte, skulle nog bara för gå hem.
Men o andra sidan är jag rätt bra på att chocka omvärlden så bli inte chockad om jag kommer naken.

Nu ska jag ta mig en dusch och tvätta av mig all beslutångest .

Later everbody!


// Josephinee.

Latest news

2008-02-22 @ 12:16:47

Jag gick visst vidare, jag ska spela in på söndag. Jag och S råkar vara så otroligt grymma vi två.
Jag gjorde nämligen att antagande att jag inte skulle gå vidare, men filip the man från meter film
ringer till mej och säger att dom självklart vill ha med oss i programmet. Jag studsar runt som en gummiboll
i hela lägenheten. Jag har ingenting att ha på mej, paniken kommer krypanade. Jag får vara naken, ja men så får de bli ..Måste äve se till och vara lite påläst vilket kan bli mitt fall dock, men vem bryr sej jag ska få spela in, så håll tummarna att programmet visas nu också.



Nu ska jag vara en exemplarisk moster och ta med mitt lilla hjärta ner till busborgen och busa med han.





// Josephinee.

En dag i mina skor och du skulle be om att få kliva i dina egna skor igen.

2008-02-19 @ 14:41:10

Dom säger ju att med ett par bra skor kan man gå hur långt som helst, jag tänker utmana ödet och med det samma entra city o köpa mig ett par riktigt rangliga högklackade skor o se om jag kan gå lika långt än då. Jag gillar nämligen att ta allt ett steg längre, varför stanna där liksom. Nu ska jag ge allt för att gå hur långt som helst. !



When I wear my Mary Jane Shoes

I can escape from the blues

The whole world seems a little bit brighter, brighter

My heavy steps get a little bit lighter, lighter

 

Whoa my Mary Janes

Whoa my Mary Janes

Whoa my Mary Janes

Whoa my Mary Janes

 

When I wear my Mary Jane Shoes

I'm just like a child - under bruise

From heart to my soles I feel like I'm seven

From my head to my toes it's like I'm in heaven, heaven






Sjukt härligt gung i den, man blir sjukt glad. Kan knappat låta bli att lägga i meterlånga EXTENSIONS  o ställa sig rakt upp o ner och headbanga.(Och jag som både hatar extension och headbangning men vem bryr sej)Man vill  helt enkekt bara knata runt i par Mary Janes Shoes. Med det sagt, hur långt går du i dina skor?! Kan du nå dina drömmar med dom ?






// Josephinee.

Sometimes is the best not good enough

2008-02-18 @ 17:43:03



När man har gett  allt plus lite till kan man ju tyvärr inte göra så mycket mera.  Vissa tillfällen räcker inte det inte (igår tex) Då får man bara var glad att man vågade prova, och att man njöt av varenda ögonblick. Det viktigaste är att jag har lämnat avtryck och det har jag gjort med råge. Även fast ja inte gick vidare kommer dom alltid kommer ihåg oss jag min S.

I förövrigt fick jag in en sån där super trevlig helg också. Fix i lägenheten, okej jag erkänner pappa fixade allt jag kolla på. Men ni ska bara veta hur duktig jag är på att göra ingenting. Blir nästan lite imponerad av mig själv.
Sen har jag busat med janika massor. Utgången i lördags var jätte treeevlig.

I söndags var siktet inställt på sthlm, och så vart det också. Måste få tillägga att alla som tror att man inte kan åka fel när man har en gps har så fel, ni har aldrig åkt med mig. Jag har lyckas både 5 och 6 ggr. Vet inte hur, men det är inge problem för mig iaf. Som vanligt lyckades vi inte komma i tid, men fint folk kommer väl alltid sent,intesant? Eftersom jag ändå inte gick vidare kunde jag faktiskt låta dom vänta på min närvaro faktiskt . Är ju inte född till Sundin with no reason liksom !

Hade planerat att bränna fett idag, med oss emellan jag orkar verkligen inte . Så det får bli imorn istället .



Måste få bjuda på en störtskön bild av min älskling.

image135






// Josephinee.

Solen skiner bara för dom som förtjänat det .

2008-02-13 @ 12:45:43


Idag är det massa sol ute och jag blir allt som oftast väldigt hög på livet då. Varje dag med sol får en ny innebörd, och man får mer energi. Jag får nämligen för mig att man kan lägga sig ute på ballen i biknin med en kall cola i ena näven och en garre i den andra, vilket är väldigt orealistisk. För till min förvåning så uppmanade min mamma mej att det bara är februari . Denna gång kommer jag ta hennes råd och ta till mig det ! Om ni undrar vart jag fått min vishet ifrån så kan jag väl bara säga såhär - Sådan dotter sådan mor.

Idag ska jag ut och bränna fett, så på med vinterpälsen och sen kör vi!



// Josephinee.

Fix,trix och ännu mera fix i min lägenhet.

2008-02-12 @ 22:37:28



Föregående helg kunde inte blivit bättre, har hållt på i lägenheten i princip hela tiden, självklart var det en utgång på lördags kvällen och jag hade riktigt skoj . Även fast ett körkort, visakort och min biljett till jackan försvann så kunde jag ändå se att sånt händer och speciellt mig. Jag får helt enkelt ta på mig att några idioter förmådde sej att handla drinkar på mitt kort . Så nu helt officiellt säger jag VARSEGODA era snåla jävlar! Som sagt annars toppenkväll, slutade väl inte riktigt som vi hade hoppats på men vad gör det ! Självklart stod denise för underhållningen på "efterkakan" Aahhaha. Hade inte gjort det bättre själv gumman .

Så nu börjar man skymta en ljusning i mitt vardagsrum, väggarna klara, soffan har kommit, tv-bänken och sängen e monterade, kan dock inte ta på mig byggar jobbet utan har fått rätt mycket hjälpt . Ska upp lite mer på väggarna, sen lite små detaljer som ja inte bestämt hur jag vill ha det . But I can see the light.
Kommande projekt är badrum och kök. Bävar lite för det, rätt mycket jobb. Men vill ju att allt ska vara precis som jag tänkt det .

Dags för tv, sen some sleep.

Denna sötsak kan snart entra mitt liv.

2008-02-06 @ 21:53:52


image134
Min blivande andra hälft är precis som ovan själv klart klädd i leopard när vi är ute på tillställningar.




Eftersom jag är en otroligt sofistikerad människa och djurvän så kommer det självklart att sys special designade kläder till mitt lilla nyförvärv. Han kommer blir ett rejält tillskott i min lilla familj, tyvärr måste min karlis få ett nytt hem.
Vilket känns otroligt tungt för mig, men jag känner att vi drar in så jämnt längre. Vi har växt ifrån varandra.
Jag förvrider sanningen just nu, och då säger jag såhär- Jag ber om ursäkt. Karlis får inte plats hos mej, det är sanningen och ingenting annat än sanningen.

Jag var ju så otroligt osmart när jag köpte han för jag skulle ju ha den största buren dom hade(tänkte mer utrymme tacksammare djur.kunde inte haft mer fel) men igentligen allt som är i mina ägor ska ha det bästa. Ibland straffar det dock ju sej. Som den gången. Men för mej är mottot - less is more bara less is less. Varken mer eller mindre.

Jag kommer skämma bort min nya livskamrat väldigt mycket. Om han säger voff när vi är ute på shopping och han bara råkar se det snyggaste halsbandet genom tiderna, ja då ska han självklart få det snyggaste halsbandet genom tiderna. Till det bästa, han har (utan att veta om det än) redan 2 st kusiner redan. Jag ser redan framför mig när dom tre musketörerna sopar mattan med alla andra wanna-be vovvar. Bara för att en ny fyrbent vän kommer entra mej så innebär det självklart inte att jag under några omständigheter glömmer bort grabbarna T. Dom är my superstars i vått o torrt.

Min vovve kanske inte kommer vara störst, men med sin mankhöjd på ca 2 cm kommer han förmodligen fånga alla era hjärtan på mindre än minuten.
Så se upp där ute, nu väntar hård konkurrans. Använd dom här månaderna som e kvar innan sommarn till hårdträning för efter det kommer det bli avspark för min nya livskamrat. Han är här för att stanna!

Jag säger bara såhär ..

2008-02-05 @ 18:48:16



Genom tiderna den trevligaste vistelsen i sthlm idag(om man bortser från utekvällen på berns för ett tag sen) . Till och börja med, ni som känner mig vet att jag inte e jätte bra på att passa tider utan tror att jag kommer nog allt o hinna, men ack ibland slår de tillbaka. 2 tågbyten, 3 tunnelbanebyten, 2 bussbyten och ett  träningspass senare var vi äntligen framme( en minut innan sagd tid,men jag hann) för min casting för ett kommande tv- program där det kommer vara med sjukt mkt kändisar som ska medverka..visserligen gick det inte vidare bra, men det kändes som det kvittade. För nu har jag testat och om någon frågade om jag skulle göra om det svarar jag utan tvekan alla dar i veckan. För det var en sån upplevelse som inte kan jämnföras med något. Det här kan ändå vara en möjlighet till min mina drömmar. Sen att jag kanske är mest kändiskåt gjorde bara de lättare för mej, med tanke på att castingen gick åt helvete . Kändisar överallt kan betyda en sak för mig..PARADIS. Kan ju inte kringå att lyckan var total när jag såg kustbevakarnas bil.(om jag satt klistrad när säsong ett gick för drygt ett år sen på tv kan ni ju bara ana vad ja gör nu när säsong äntligen sparkats igång) Jag kallar det kvalitets tid varje torsdag kl 20.00 . Som om det skulle vara allt. Oh no jag är ju nämligen förälskad i en kustbevakare. Vi är rätt lyckliga, iaf om du frågar mig!

Nu kommer jag forsätta göra såna här sjuka, impulsiva och helt galna saker. För det är då jag uppskattar livet och det är då jag känner att nästan gång tänjer jag ännu lite mera på mina gränser. För det är det värt.

Sammanfattning av dagen hitills blir den grymmaste på otroligt länge, kommer att göras om. Tack S för du är min trogna vapendragare som infinner sig med mig överallt.! Och tro mig, har gjort en försköning av denna dag, igentligen var den lite galnare men har faktiskt inte tid att gå in på detaljer för dom vart för många märkte jag. Till sist min dag i några bilder :









Åter igen tack sthlm för en trevlig dag,och på återseende ganska snart!

Enligt min kalkyl .

2008-02-04 @ 12:59:10



Har luskat lite och insett att jag har ganska exakt 45 år, 7 månader, 2 dagar och 27 minuter kvar i arbetslivet!
Efter det är jag jag ganska mycket en pensionär som fördriver dagarna med att sticka och kolla på glamor.
Vad innbär det här för mej måntro då? Jo jag har en hel del framför mig, ja rättare sagt drygt 45 år att uppfylla alla mina drömmar på..Nu kör vi !!

Föresten vill jag påpeka att jag har världens bästa systrar. Jag och fru S är nog dom galnaste,mest spontana och förmodligen knäppaste systrarna genom tiderna. Men det får ju konsekvenser såklart .Dom är att VI har så jävla mycket roligare än er . Hon är min andra halva. Det spelar ingen roll vad ni gör, ni kommer ändå aldrig upp till hennes nivå. Det är ju tyvärr knappast till er fördel att hon har världens sötaste son, som just ja råkar vara gudmor till.

Sen tycker jag att min Jankie kan komma hem från finland! Sötvännen har vart borta alledes för länge!




// josephinee.