Som ni självklart vet sedan tidigare....

2007-12-30 @ 23:26:44

Så råkar det ju vara så att jag har en del överflöd av intelligens, och vad får detta för följder? Detta kommer innebära att TVÅTUSENÅTTA (ni som inte kan läsa och är för ointelligenta för det betyder det alltså 2008), kommer bli mitt år, jag kommer att ta vara på min intelligens och jag kommer även bara att göra helt genomtänka affärer, dessutom kommer jag att få ett kärleks år som inte ens kan slå Familjen Beckhamns( dvs det kan svänga till rätt bra när vi minst anar det). Dessutom kommer jag ligga i hårdträning, dvs jag stiger upp bakfull den 1:a januari och förhoppningsvis motionerar av mig ångesten jag kommer ha från gårdagen,för det har man alltid. Det stod i Veckorevyns innespalt iaf. Detta kommer ju nu ut helt fel känner jag, en lögn rakt av bara. Helt utan att blinka. För detta här är mitt liv 2008 enligt COSMAN(cosmopolitan)

Lättlurad
som jag är så köper jag allt, utan att ens fundera över saken. Borde det inte finnas vissa frågetecken kanske? Varför står det ingenting om att jag förmodligen och ganska säkert kommer träna MINST lika lite som jag gjort detta år, iofs har jag kunnat skyllt på jobbet rätt mycket. Man hinner ju inte både ha en karriär och ha en fit kropp. Och till mina affärer, menar någon på fullaste allvar att jag skulle sluta med mina impuls köp bara för det har blivit ett nytt år. Ahhaaha, som om man inte får sig ett gott skratt då. Somebody most kiddning me. Äre inte får bekvämt att bara klicka hem från nätet precis de man tycker är snyggt då,lr bara slita åt sig nått när man svänger runt på stan som säkerligen skulle passa för kvällens bravader i vimmlet..det finns absolut ingen baktanke bakom mina köp, bara en budget som spricker. Jag är så naaaaiv nu . (igenligen mot mina principer att kalla mig själv det, men nu när vi ändå har confessions time så whatever)
Fast en sak är sant gällande mina affärer, jag kommer att göra en rejäl investering, och nu pratar jag inte om min total extreme home makerover som i förövrigt kommer att påbörjas i slutet av januari utan något som är snäppet bättre. Något som kommer att få omvärlden att tappa hakan och bara tänka , hur fan tänker hon nu igentligen ?! Det kommer att bli glamor baby glamor.

Nu ska jag slänga mig i sängen och slå upp min veckoreyvn som damp ner för någon dag sen och se om mitt 2 0 0 8 kommer se likadant ut där.                                    



Till sist tro inte på allt ni läser, för det gjorde jag och se hur det har gått för mej! Men jag kommer över det .


Gott nytt år alla trogna läsare,vänner och ovänner, Ni är grymma.   




// Josephinee.

ÅK INTE NER PÅ STAN**VARNING FÖR SNORUNGAR SOM VERKAR FÅTT KÖKORT I JULKLAPP**

2007-12-27 @ 14:37:13

Samt GMK(Gubbar Med Keps), dom är helt livsfarliga. Just i detta skrivade skede är jag typ rasade, och då menar jag inte smått irriterad utan snarare galen. Hur hur började allt ?! Here we go people:

Jag som alla andra skulle ner på stan och kika läget,tänkte att jag tar daddys meeerc för att jag redan var sen till ett möte, och det skulle jag få ånga jävligt bittert. Varför inte bara underlätta för mej själv och gå ner,knappast långt eller nått och garanterat hade det gått snabbare samt att jag ej hade setat hemma nu. Hur som helst kom ner till punkt parkeringen där folk tydligen kör precis som dom vill ink mej självklart. Behöver ju knappast försköna denna story.

Kör runt på alla plan typ hundra ggr, och självklart fanns de inge fler parkeringar den 101:a gången heller. Men till min lycka ser jag att en bil åker ut. Men lyckan blir kortvarig efter 30 minuters letade, ja men vad kan mer lägligt dyka upp en fem snorungar som fick körkortet för sisådär en 3 dagar sen i julklapp. DOM BOKSTAVLINGEN SNOR MIN PARKERING. Jag skulle flasha lite och backa in(lr rättare sagt jag hade inget val) då kommer dessa små liv som jag just nu inte kan uttycka med rätt ord(för då kommer det garanterat ut fel) och och kör in på MIN PLATS, och inte bara det dom har ett sånt jävla flin på läpparna som garanterat kommer ge dom träningsvärk i flera veckor framåt.

Vad som hände sen kommer jag utlämna för att jag inte ska framstå som elak, vilket alla vet att jag absolut inte är. (Se de ironiska)Men tro mej dom fick veta att dom levde dom små äckliga ungarna. ÅHHHHHHH fy fan vad jag e arg. Så min lust försvann och jag beslöt mej för att åka hem igen. Som om min motivation någonsin skulle komma tillbaka idag. BIG NOOOO. Nu e jag pissed off, och bara för det tänker jag ta en cola som jag e förövrigt håller på att sluta med.



// Josphinee.

Och så vare Jesu Födelse imorn igen då!

2007-12-23 @ 21:52:13


Vad passar inte bättre än att önska alla en riktigt nice jul.
Själv ska jag slita upp mina julklappar,slänga mej på spriten och sen sova.
Om jag håller mej vaken kan ankan få vara med en sväng också.


Det sötaste som gått i ett par vincent skor(Och sjävklart han är given imorn) :


image126  image127



// Josphinee.

Jag är fast, jag erkänner .

2007-12-20 @ 00:28:49


Att dom små liven bara kan ha så stor inverkan på mitt liv! Sex and the City people, det är allt jag kan säga !
Jag e bara så deras varje kväll 00.05. Ni äger totalt mitt liv under era 30 min. Vad kan göra mig lyckligare än ett dubbelavsnitt ikväll, jo att jag laddat hem alla säsonger så jag kan kolla när jag vill. Jaaaa ni internet var inte så dumt trots allt . These people, so hot . Dom gör att man själv inte framstår som en oförskämd wannabe  , för man vet att dom har gjort allt som man själv gjort 10 ggr värre lr kanske till o med 100ggr om vi har tur. Okej samvetet kanske spelar mig ett spratt,jag vet det är nu alla ska säga, josephine det är en serie, 100% påhittat. Men nej jag tror det är baserat på upplevelser och erfarenheter. Och våga inte kalla mig naiv nu. Och för att kryddat till er bild om mig lite extra. Jag skulle kunna dö för att få gå i deras skor en dag. Gott folk, nyckeln till framgång sitter i karriären och bra publicitet. Och det kan jag säga är baserat på 100% fakta .


.
image122




// Josphinee.

Ursäkta min frånvaro .

2007-12-17 @ 16:14:28



Jadu Jihde, hur är dagens upplägg ?! Jo det ska jag meddela alla trogna läsare, det ska bli ett inlägg/hyllning till dom bästa som finns, nämligen min mammi o pappi. För det är dom minst sagt värda.

Utan att gå in på detaljer(blir lätt så långrandigt, tråkigt och en gnutta sorligt då) så kan jag säga att för närmare 2 veckor sen upplevde jag nått som jag skulle välja att kalla mitt livs värsta vecka. Växsjö blev en total kaos, det skulle bli en trevlig affärsresa, men det vart så långt ifrån det man kan komma. Jag e bara så less på sjukhus,läkarbesök och att vara sjuk. Och det som hände där nere och som jag mådde då önskar jag uppriktigt inte ens min fiende. Var ett totalt helvete. Trodde inte jag skulle komma levande därifrån,men hur som helst I did uppenbarligen, för min pappa körde 100 mil på en natt och bara var världens bästa pappa, när vi sen kom hem så var världens bästa mamma där och bara stöttade mig till 110%. Allvarligt vad skulle jag göra utan er ?! När jag inte trodde jag skulle orka resa mej visade ni att jag är envisare än Lotta på bråkmakargatan. När ni tror på mig sådär som ingen annan gör och säger att allt kommer bli bra och när jag är den mest oförskämdaste dottern som har gått i ett par Dolce&Gabbana skor då skäms jag gott folk. Fy fan vad jag skäms. Vad sägs som att vara lite tacksam någon gång ?! Och istället för att skälla och kräva hela tiden, kanske bara känna att dom bara vill väl ?! För som sagt utan dom är jag inte någonting. Tack för ni är bäst ! No one med Alicia Keys den e till dom!

Nu hörrni ska jag se till att bli frisk så jag kan göra ert liv lite spännande och osäkert ! O hör sen !

// Josephinee.

Summan av kardemumman .

2007-12-02 @ 20:40:17

Jaha gott folk vart vill ni att jag ska börja ?! Fredagen lr lördagen ?! Eh jag tar det i turordning tror jag . Håll i hatten nu, för min flög visst av i farten igår natt .

Fredagen. Tjejkväll hemma hos älsklings sandra, god mat,singstar och självklart spelade vi spelet "med andra ord". Olyckligt nog blev min intelligens väldigt felvinklad under denna kväll. Jag framstod nog mest som en nollställd nyfoman känns det som. Men hur lätt är det att förklara ett ord som tyskland tex?! Och lägg sedan på att göra detta under tidspress. Mitt svar vart - Ett grannland ,ligger typ i norden. Tyvärr lyckades ingen luska ut var det var. Men jag deltog och det var det viktigaste. Sen vart det singstar och när sandra väl hade greppat micken och gick lös på - Värsta schlagern då var hon lite utav en stjärna. Hon blåhöll micken och så fick de bli resten av kvällen, så summan av kardemumman. -Riktigt trevlig kväll med tjejerna.

Lördagen. Teambuilding med mitt underbara jobb. Först mat och bowling och en rejäl skvätt alkohol. Behöver jag ens säga att jag kom sist?! Åter igen det viktiga är att delta inte att vinna....eller hur Eddie? ..! Kan säga att när slutreslutat kom och vi alla insåg att Eddie the Alfahane inte vann så var vi alla nöjda. Då han verkligen inte kan ta en förlust. Några drinkar senare hamnade vi på nått som "innemänniskorna" kallar Hantis. Vi som inte är därifrån säger hantverkarnas resturang. En trevlig upplevelse och nu är man en erfarenhet rikare. Eller är jag det!? Neeej, det e jag inte ta me tusan. Men vad gör det?! Summan av kardemumman -En sjukt trevlig kväll iaf. När tele2 is out så måste alla bara flytta sig. För vi råkar vara snäppet bättre.

Annars haft trevlig helg? Inte fan har ni slagit min iaf!



// Josephinee.