Mediahora

2008-08-21 @ 22:12:56









Då har man lyckats att se kändisar idag igen. Jag är förjävligt på att hitta dom ibland asså.
Location: Surahammar, ja helt ni läste rätt surahammar. Heeelt skruvat redan.
På en skoaffärar. Massa filmkameror, en rad producenter etc etc.
Som ni vet blir jag alldes sjövild då. Jag skulle kunna slänga mej framför tåget för att få se en kändis.

Ni tror säker att jag sett Victoria Beckham nu eller åtminstonde Mikael Persbrandt, men icke jag ska släppa bomben.
Det var en inspelningen för reality programmet Lyxfällan. Det var alltså charlie o mattias jag såg men det räcker gott o väl för att jag ska få min dagliga dos av en kändisdoft. När jag inte ser kändisar live brukar jag googla dom och se vad som händer deras liv.

Därför kommer det nog inte som en chock att jag är premenurant på veckorevyn samt att jag tvingar min sötost att köpa cosompolitan så fort den kommer ut.


Till sist tänker jag bara meddela er att min Älskling har åkt till gbg med innebandyn och det är sååååå tomt utan han redan. Vet inte riktigt hur jag ska klara mej utan han. Men när han kommer hem tar vi igen det. Jag och min kärlek!
Jag älskar han till solen och tillbaka.




// Josephinee.

Min Min Min Min

2008-08-16 @ 16:53:07




Snart kommer vårt hjärta! Idag har vi köpt en säng åt vår snuffe.


Kärlek  Kärlek  Kärlek  Kärlek  Kärlek

Ingens ansvar, Ingens fel ?

2008-08-15 @ 14:25:22
Jag är uppriktigt sur och trött på folk som lovar,lovar och lovar att dom ska lösa saker, men det som händer ingenting. Jag pratar nu om både elegiganten och kanal5 eller ska väl inte hymla jag talar även om företaget 3 också. Det finns inga garantier för att folk ska ta en på allvar det har man ju förstått, men borde inte folk kunna sköta sig jobb i någon form av utsträckning. Hold it, jag förstår det är för mycket begärt. Nu äre så här va att jag väntar på en utbetalning av kanal5 sen jag var med i Power Of 10. Den skulle betalas ut i april, men ingenting har hänt. Man ringer och ringer folk lovar att kolla upp det, men den männskliga faktorn dyker upp. Folk orkar inte ta tag i det och bry sig. Jag tycker det är grymt dåligt av ett så stort företag som Kanal5 att inte kunna sköta sina utbetalningar. Nu väntar massamedia! Jag är trött på att vänta och blir lovad en massa saker. Mitt tålamod för det har vart slut sen länge. Och när jag lägger den sidan till kan jag använda en attityd bara en mor kan gilla. KANAL5 vi ses i pressen, be sure! Annars tuffar vardagen på som vanligt. Nu har martiné börjat jobba igen så det är lite tomt, men jag har inte så svårt att fylla dagarna med massa saker ändå iofs. Alltid nått som är inbokat! Våran Zlatan kommer i förövrigt att äntra V-ås med sitt söta nylle den 29/8. Jag längtar sönder mig efter han. Nu kommer vi bli en riktig familj. Sen kommer jag och min man även att kolla lägenhet på måndag för att se om det är nått att ha. Är bara rätt över gatan så inte så långt. Om vi flyttar vilket inte alls är säkert utan vi kanske bor kvar i mitt slott ett bra tag till eftersom jag snart ska få min walking clothset. Weeeei. Men om iaf så kommer även Carl att hänga med oss igen. Just nu får han faktiskt inte plats tyvärr. Så kan det va. Ha en bra helg alla! // Josephinee.

Hör upp nu!

2008-08-04 @ 20:43:17
Imorn råkar det vara så att jag blir 21 år. Kan ni fatta 21? Vad har jag gjort under alla dessa år, visst har jag nått vissa av mina drömmar, det kan jag icke sticka under stolsbenet med,men och andra sidan har jag miljoner mål som jag vill klara. Kallas detta ångest för att man man byter ut 0:an till en 1:a istället? Kan nog vara så. Så grattis mig själv för det är jag värd! Föresten kunde jag inte önska bättre väder tills imorn. Skulle tydligen bli orkan med iskallt regn. Jag älskar sommarn! Gör inte ni så säg . // Josephinee.