Födelsedagskalas och flyttstädning

2009-05-31 @ 21:08:05



Kl 06.00 hade jag ställt klockan för att sjunga och äta tårta med älsklingen. Han var sådär trött kan jag säga. Vi har ju inte direkt kommit i säng i tid på väldigt länge. Men ville ändå att älsklingen skulle bli riktigt uppvaktad på sin 23-års dag!

Vid lunch kom mamma o pappa in till stan och vi åkte o städade Vega.(läs mamma och pappa) Så nu är det helt tomt där och jag kan säga att jag inte kunnat haft en bättre hyresgäst en Michelle . Hon har verkligen skött sig exemplariskt. Allt har gått väldigt smidigt med flytt osv. När vi var klara på Vega åkte vi hem till vår nya underbara adress Norra Floragatan 30. Fan vad nice det känns att skriva det tror jag måste göra det igen Norra Floragatan 30. Sådär ja tillbaka till fakta. Vi kom hit och fikade med tårta och bullar som jag i förövrigt hade donat med hela natten. ( jag ljög, jag köpte färdig tårta, ni känner mig väl vid det här laget)  Sen kom även min bästa systerson med sin mamma o pappa hit och grattade Martin. Så det var full rulle hela dagen kan man väl lugnt säga. På kvällen tog vi båten ut på mälaren och bara myste. Jag och min kärlek. Var en helt underbar kväll. Vi satt i solen och njöt i timmar. Sen tog vi oss ut mot Almö/Lindö och svärmor där grill vart det som stoppades in i truten. Olidligt gott var det också. Efter massa prat och allmän njutning där ute gav vi oss in till civilisationen och till vårt nya hem. Tro mig vi somnade innan vi hann säga godnatt.


Idag har det varit mors dag och därmed har jag varit hos världens bästa mamma i sura. Dom hade fixat poolen så det var bara till o steka sönder sig. Man krånglar sällan då!



Tjolahopp


Totalt slutkörd

2009-05-29 @ 23:12:33


Då har flytt i två dagar stått på schemat därav min dåliga närvaro här, men vad ska man göra liksom. Sen idag när älsklingen jobbade skulle jag försöka få igång internet men då gick det inte. Men sen ju älsklingen hem och sa åt mej att sätta i kontakten. Ibland är det för lätt! Både jag och Martin är totalt slutkörda då vi nästan fick göra flytten helt själva med reseravation av två undantag. Martins bror och InnebandyGabbe. Så om ni läser det här. TUSEN TACK! Ni andra som lovade att hjälpa till men aldrig hörde av er, ja ni kan bara skämmas för ni är så lata så jag finner inte ord. Såå buuuhuu på er. Så dom första som vi ska bjuda på middag är Gabbe&Lisa våra nya grannar !


Imorn kommer mamma och pappa hit och hjälper till också ska bli skönt. Så ska dom kolla in vårt nya krypin. Som jag saknar dom. Har inte setts på hela veckan. Sånt gör att jag får abstines kan jag säga. Imorn fyller även min kärlek år. Så jag har vart och köpt tårta och lite bullar. Det stora kalaset tar vi nästa helg när vi kommit iordning helt.


Just ja hade ett undantag till, min syster som har hjälpt mig super mycket, hon kom hit och lagade mat och donade. Hur skulle man kunna klara sig utan henne. Om du läser detta så har nycklarna återfunnits! Haaha!( vi lyckades tappa bort en hel uppsättning nycklar första dagen)


Sov gott alla, nu ska jag vänta på att mina pojkar kommer hem så vi kan krypa ned tillsamans och bara mysa. Jag måste hålla mej vaken till tolv så jag kan komma med tårta till älsklingen!


Ny dag vilket innebär tisdag enligt min beräkning.

2009-05-26 @ 21:31:48

Håll i hatten för min flög visst av i bara farten. Exakt klockan 06.30 slog jag upp mina blå efter ungefär 3 timmars sömn. Inga konstigheter så långt då, men det stora i det här att jag åkte till landet ingenstans vid namn Hallstahammar imorse för att lämna i bilen som det blivit nå tok i. Som tur har jag världens bästa pappi som kom dit  som fick sköta det praktiska. Sen rullade vi in mot stan och mot kopparlunden där pappin skulle jobba och jag skulle få låna bilen eftersom jag hade ett sjukhus besök inbokat. Om möjligt var det typ det värsta jag vart med om. Risken är att om jag börjar skriva ut nått här så kommer det väl reta gallfeber på folk. Så jag hoppar över det. Men kan bara säga såhär, underhållning. Sjukvården ett skämt eller? Jo man tackar.

Åkte hem till mitt misärboende och sov en stund innan vi åkte tillbaka och hämtade bilen i the big city hallsta! Sen hem till stan igen för att mötas av älsklingens godaste kycklingröra! Aj just love it! Så nu håller vi på att packa(läs martin) och jag funderar hur i he**ete jag ska få med mig alla mina kläder och skor. Jag är en äkta shopperska som bara använder hälften av det som är köpt. Resten sitter prislappen kvar på och jag tar mig en funderare hur jag åter igen kunde göra ett sånt fel köp. Men jag blir ändå inte klok, så det är bara att lägga ned tankeverksamheten. Bäst och spara lite hjärnceller till i höst då jag förhoppingsvis ska bli student med höga ambitioner. Som man kan längta då!


Nu back to work.





Men det är brrrrra Berg, tack Gynning!

2009-05-25 @ 22:43:03

Läsarsiffrorna stiger rätt upp. Det är roligt, det ger mig motivation att fortsätta. Fast igentligen vid närmare eftertanke, skriver jag för er eller skriver jag för mig själv? Jag tror det är en blandning av sött och salt när det gäller den frågan. Men jag ser det ändå som något positivt att jag har dragit till mig många läsare, oavsett om ni älskar mig eller hatar mig. Jag vet ju att mina budskap kommer fram då iaf. Det glädjer mig! Hoppas ni fortsätter i samma spår. Jag ska försöka uppdatera varje dag nu framöver, eller i den mån det går iaf. Så våga gärna lämna en kommentar, vore kul och veta vilka som följer med här i bloggen.  Ni får gärna komma med tips och idéer om det är något ni saknar här.








kärlek



Wiiihooo

2009-05-25 @ 14:16:20

Solen står högt som bara tusan och det är då jag är i mitt fulla esse. Jag dykar solen typ högst av allt. Har legat och stekt på vår helt underbart solsäkra balkong sen halv elva. Detta är livskvalite gott folk. Idag kan man känna lugnet före stormen. Imorn är det full rulle från morgon till kväll likså resten av veckan. Tack för det nu kör viiiii!




Jag och bästa Lina som ska överge mig och dra till Grekland en vecka. Kommer sakna mitt vän nå brutalt.


090524

2009-05-24 @ 23:57:24
 Denna helg har i korta drag bestått av: Flytt, Familj, Mys, Shopping, Bus med Zlatan, Städning, Sovning!

Shit vad mycket man kan hinna då! Men nu är den snart ny vecka och då laddar vi för massa nya upptåg, det är mycket på gång nu kan jag säga. Därför jag kanske är lite svår att få tag på på mobilen osv. Så ni vet. Nu ska jag krypa ned i sängen med världens bästa killar! Min lilla familj som jag älskar över allt annat. Tack för ni finns pojkar, utan er är jag ingenting.



     

Detta har hänt

2009-05-23 @ 18:11:08

Gårdagen startades av att min älskade mammi kom in till stan och hem till moi. Vi styrde kosan ned mot stan där en riktigt god lunchbuffe avnöjts på Bellman. Det är så konstigt igentligen, jag och mamma pratar i telefonen varje dag. Oftasta flera ggr till och med. . Ändå när vi ses så pratar vi som vi inte skulle setts på 100 år. Hon är den som är mitt allt. Hon känner mig bäst av alla. Önskar att alla kunde ha den relationen med sin mammi. Efter maten och lite shopping ( det blir de alltid när man är med mor sin) så gick vi hem till mig där jag slängde i en färgburk i mammis hår, medans den värkade så tvättade hon alla våra fönster -underbarast-. Så nu är det bara att dra härifrån igentligen. All grovstädning är klar!! Sen skjutsade jag hem mamma och passade även på att sno deras bil. Mercan gick i 200 km hem då Lina väntade på mig och vi skulle åka till Sandra L och äta tacos.

När vi kom dit väntade en helt underbar kväll med massa tjejmys och god mat. Tacos och cheesecake hann vi avnjuta innan klockan vart för mycket. Vovvarna busade som galningar och alla ville vara runt tindra eftersom hon gör sitt första LÖP. Zlatan insåg tidigare fakta ganska snabbt så han försökte inte ens sätta på henne. Han är så ägd av lilla tindra. Han gör allt för henne. Så gulligt och se.  När Lukas, Tindra och Zlatan hade somnat så gick snacket vidare, om allt mellan himmel och jord. Riktig trevligt kväll med tjejerna som vanligt. Lina skjutsade hem mig och Zlatan. Hemma i lägenheten låg älsklingen och sov. Så bara att inta sängen där oändlöst grubblande väntade. (Som alltid när man inte kan sova)

Idag har jag träffat min söta syster och mitt mys Lejon. Gick på stan och myste sen gick vi hem tills oss och syrran gjorde carbonara till oss. Mest gott  var det.  Nu ska jag snart ta mig kragen och ev gå på en bio då älsklingen ska dricka öl med innebandykillarna. På återseende.




Att vara trött på mäklare

2009-05-20 @ 17:39:07


Fattar inte varför dom ska ha sitt arvode på ett visst antal (enligt mig oförskämt massa) tusenlappar, när dom inte gör sitt jobb. Innan har jag bara talat gott om min mäklare men på senare tid när flytt och papper ska skrivas åt alla möjliga håll så känns hon mest som en virrhöna. Har noll koll på nått. Är det meningen att vi ska ringa och boka flyttstädning till Norra Flora Gatan ? Upp my, Mitt tålamod är på bristningsgränsen. Det känns faktiskt sådär att behöva tömma två lägenheter och flyttstäda två lägenheter på en helg. Seriöst jag är fan gjord av glas. Jag går sönder av för mycket stress. Känn mig säger jag bara. Känn mej! Stressfaktor 0. Tidsoptimist ut i fingerspetsarna. Det är jag iklädd ett nötskal.

Man hann även också hota folk på bredband2 idag också. (snacka om effektiv brud). Jag hatar att sitta i telefonkö och ännu mindre prata med inkompetena kvinnohatare. Men såklart ska jag råka ut för både omen! Tack!
Fast den här sagan fick ett rätt gulligt slut ändå. Jag sa att jag flyttar väl med mitt(läs martin) abonnebang som jag har med dom då. Men någonstans ville jag sätta P för vad dom tycker sig kunna ta ut i faktueringsavgift till mig. 39 kr mina vänner, skönt ! Jag tappar tålamodet för typ 5 gången under samtalat och ryter till och frågar om dom har Kashmir i sina papper som dom skickar ut till oss kunder.  Tystanden därefter gick och ta på. Tro mig. Efter det utbrast ett skratt från den nu väldigt tillmötesgående medarbetaren på bredband2 där han lovar att skicka mej en autogiroblankett.!


Nu väntar grill hemma hos svärmodern min. Massa mys. Sånt gillar vi. Så ska försöka slita älsklingen från något nytt dataspel som tydligen ska vara as trendigt att spela.

Imorn kommer min gamle barndomsvän Sassa( Aj know u reading this) in till stan och vi ska ta en fika och bara snacka massa strunt. Hon är för bra den där Sassa. Vi har gjort så mycket tok.


Kärlek till er alla från eran egna bitterfitta








Ny tag! På´t igen ba!

2009-05-19 @ 23:43:26

Dåså idag är jag på betydligt bättre humör. Ibland måste man få svacka ned sig.   Dagen i dag har mest bestått av att fixa med allt praktiskt inför flytten. Dvs ringa och flyttändra tv,bredband,försäkringar osv osv.  Det tar sitt lilla tag de fick jag bli varse om idag. Sen var det dags för den sedvanliga powernapen. Den satt fint. Älsklingen kom och och han somnade oxå. Jag fick sedan ryck och ville bara göra nått typ NU NU NU. Så vi åkte ut till Lövudden med Zlarre banan. Han fick springa lös och bada hur mycket han ville. Jag vet att hans päls kanske inte älskar dessa små överaskningar. Men jag skiter i det. Min hund ska få busa hur mycket han vill. Vi gick upp mötte och Martins mamma med sällskap och där vart de ännu mera bus med deras vovvar. Så Zlatan ligger helt utslagen på divan delen i soffan för tillfället.

Annars var tanken att mitt Lejon skulle sova här inatt, men han vart sjuk så vi får vänta tills på fredag innan vi ses igen. För då är tanken att vi ska ha en heldag med bus efter dagis har stängt.

Nu sitter jag och ska försöka struktuera veckan i mitt huvud. Vad som ska hinnas med och lite sånt. Grillning blir imorn. Sen bio med min bästa tjejer(Angelica And Lajna) någon dag snart. Sen ska jag även ta mej till Sura tänkte jag. Det är mycket nu, jävligt mycket nu.

Sen var jag så dum att jag klickade in mig själv på nelly.se där jag hittade massa söta saker som jag bara måste ha känner jag. Ska kolla igenom kundkorgen imorn igen och se fall de blir något med det hela. Känner jag mig själv rätt blir det nog både en och annan söt klänning. Sommar 2009 var det ju. Bara brännan som saknas sen är jag redo.



Motivationsbrist

2009-05-18 @ 18:52:10

Då kan det eka jävligt tomt här ibland. It´s really sucks for u! Har tappat motivationen helt på sistonde. Till det mesta faktiskt. Varför vet jag inte. Eller jag har mina aningar men inget jag tänker lämna ut. Men en sak kan jag säga iaf. Ibland blir man så fruktansvärt besviken på vissa människor. Som ska låsas en massa jävla skit. Blir irri bara av att tänka på det. Jag försöker ha tålamod men även det har börjat ebba ut. Så nu sitter jag här i en halvtom lägenhet medans min finaste ligger och kollar på med. Kartonger överallt. I kartonger kommer vi få leva nu någon vecka.

Maten känns värre än vanligt nu . Riktigt jävla drygt är det. Känner verkligen inte för att äta ett skit. Men har iaf gjort lite gröt som jag kunnat äta idag. Men varför varför varför? Nu vill jag bara se ett ljus i tunneln och klamra mig fast vid det. Det är svårt nu, men I will make it. Eller?




Detvakrastesomfinns



Direktrapport från Sura City Aka Metropolen

2009-05-14 @ 22:15:15

För tillfället har jag precis hämtat in en rymningsbenägen Zlatan från granntomten medans Tempo kollar på mig och undrar när det är dags för bus! Att dom bara orkar dessa två ?

Pappan min kom och hämtade mig idag runt 3 snåret och destination Sura var nästa stopp.
Riktigt skönt att komma hem och bara "vara". Fattar inte varför det känns som värsta idyllen när man kommer hit ? Kanske för att det inte finns några krav här utan man bara är. Gör vad man vill, när man vill! Inte för att jag igentligen har några större krav på mig hemma på Stora Gatan heller men där klarar jag bara inte av att se en överfull tvättkorg och en diskho som är full med disk. Då måste jag ingripa. Annars kan jag liksom inte relaxa. Men här är det andra bullar. Här kan man bara titta på tv och vänta på att maten ska vara serverad. Det enda man behöver göra är att gå till bords. Så min idyll är verkligen här i Sura, i mitt barndomshem bort från allt stress och flyttpack inne i stan.

I förövrigt saknar jag min top of the star Lina nå kopiöst. Vi har inte kunnat jobbat som vi borde göra pga att hon flyttat ut till Bushen och därifrån är förbindelserna till civilisationen rätt dåliga. Sånt gör att man blir less. Vad ska man göra när man inte har sin bästa Lina nära till hands hela tiden som man haft innan. Livet är jobbigt hörrni. Tur att telefonkommunikation är ett faktum.
Anyway Lina, du är bäst! Vågar inte ens tänka på hur tomt de blir utan dej när du flyttar vännen.




Funderingar?!

2009-05-13 @ 10:59:06

Igår hade jag en heldag med massa extremt konstiga människor. Jag kände verkligen att jag inte passade in alls. Men rädlsan för att ändå blivit ihop tuttad med dessa fick mig att få andnöd. Är det här jag ? Har jag tappat bort mig själv i allt? Frågorna var många och svaren var få. Är inne i en period nu där allt bara känns riktigt tufft. Jag vet att det kommer vända, för jag är en fighter. Men ibland behöver man få ha sin mamma nära till hands och bara gråta ut. Då hon säger att allt kommer att bli bra, du är stark Josefine du har klarat värre.  Just nu får mat bara mej att bli äcklad, riktigt jävla äcklad.
Det enda jag inte kan neka till är cola, livets dryck. Ni behöver inte kommer med massa moralsnack om hur onyttigt det är osv för sånt pallar jag inte med just nu. Jag behöver min Cola. PUNKT.

Sov bort nästan hela kvällen igår, var ju som sagt massa som snurrade runt i skallen och det gjorde mej helt utmattad. Var vaken en liten stund och kollade på Eurovision semin. Fanns några som var bra faktiskt. Tror Turkiets låt kommer gå långt. Den var det as najs gung i . Annars får vi väl tacka för att Svergie gick vidare, tyvärr tror jag inte att vi har någon chans när det väl gäller.


Idag/ikväll ska jag vara barnvakt och åt min snuffe. Vi ska ha en riktigt Mooosscchter/León kvällmedmassamys.
Hoppas även älsklingen kommer efter han tränat. Han har ju gått och blivit överseriös med träningen nu.


Det här saknar jag troligt jävla mycket nu. Behöver mina tjejor i innebandyn typ nyss. Ni är riktiga humörhöjare.



                                     















Ballar av stål

2009-05-11 @ 22:06:19

Måste vara det skönaste programmet som någonsin visats på svensk tv. Martin Soneby lyckas alltid få mej att ligga dubbelvikt. Någon jag däremot står mej nå fruktansvärt på är "En jobbig djävel" Orkar inte den människan, orkar inte se när han bara är så tråkigt. Det får man att somna.

Dagen har annars besått av pack pack pack. Fattar inte hur man lyckas samla på sig så mycekt grejer. Jag blir inte klok på mig själv.

Hur söta får man vara igentligen ? Helt underbara ungar!
Tv-León Th -Lucas


Guess who´s back, back again!

2009-05-10 @ 20:03:30

Då har det passerat en helt underbar helg(med vissa undantag såklart!)

Fredagen dammade jag ned till Mäklarhuset och skrev kontrakt med den nya ägaren av Vegagatan 7 C en halv trappa. Shit vad nostalgisk man vart då. Men nu finns det ingen återvändo. Allt gick enligt planerna och inflytt för den nya ägaren sker den 1:a Juni dvs samma datum som jag älsklingen och zlatan flyttar till Norra Floragatan. Summan av kardemumman blir att det kommer att behövas två flyttstädningar. Tur att man har en sån bäst mamma då känner jag!
Jag har blivit lovad att jag inte ska behöva lyfta ett finger i flytten. Det enda jag behöver göra är att ta emot kartonger i den nya lägenheten och packa upp. Men det gör man ju mer än gärna. Resten fixar Älsklingen och hans vänner från innebandyn.  Lycka !

Fredagskvällen sluta med hockeysemi här hemma med Camilla. Det åts chips och dipp och jag klippte även till på en Bacardi. Satt som en keps.

Lördagen vaknade jag men ville knappt det för var sjukt trött. Men tog mig i kragen så småning om och begav mig till Jankan där det var bus med vovvarna. Och som det var bus sen då! Det hela slutade med att Zlatan ville bada i en stor vattenpöl, vilket han även gjorde. Bra val.? Neeit. Så nästa steg var bad hemma för den lille.

På kvällskvisten kom mina babe´s hit och vi festa järnet. Vi jobbar i den banan. Hade hur mysigt som helst med massa snack och allsång blandat med rosa panthern. Så kvällen tog oss vidare mot bmb där min älskling alltid ser till att vi går in VIP and for free. Sånt är najs. Träffade massa trevligt folk av ute i form av gamla klasskompisar. Kanske mest skoj att träffas. Dom är för bra dom där gamla rävarna. Kändes för en sekund som vi var tillbaka på gymnasiet och hade en av våra guldstunder. Efter krogen drog vi och käkade, ringde och väckte M som hade gått hem. Men dock var det en vissa Lina Frank som väl bangade på mat när det väl var dags :) haha! Men hur som helst vart det en toppenkväll med mina tjejor. Ni är fan otroligt grymma!

Söndag och klev upp och kände att vi borde ta tag i dagen även fast man inte var i helt okej form. Men vi åkte ändå till Uttern där bus med mitt älsklingslejon var ett faktum. Precis när vi skulle hugga in på maten så ringde M´s bror och meddelade att svärmor inte var i toppform. Så vi åkte och hämtade henne för att sedan ta oss vidare till akuten.
Diagnos-Lugninflamtion. Stackars! Men hon är hemma nu iaf och förhoppningsvis ska det väl den värsta smärtan släppa. Nu blir M snart sur för han vill ha mat och jag bara bloggar bloggar och bloggar. Tråkflickvän man är då!
Bäst att ta tag i allt här hemma nu och styra lite mat.


Bilderna är såklart tagna av min partyprinsessa Lina.










Uppe med tuppen

2009-05-08 @ 09:27:42

Har sovit som en skata inatt. Det har kliat frenetiskt på hela min kropp flera dagar och jag tror ständigt att jag har typ en miljon fästningar på kroppen. Kanske för att jag plockat 2 st äckliga sådana på min lilla vovve. Jag vet inte men nått måste göras och det är snarast.

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 12.45 så jag kan ge mej ned mot stan (bor iofs mitt i smeten)och ********. Shit vad skönt det kommer kännas när allt är klart. Kanske till och med ta en stadsvända efter det. Idag ska jag även tvinga hit min vapendragare Lina från hennes nya hemadress i Tillberga. Inge roligt när han flyttat ut på landet. Blir liksom tomt när hon inte bara dyker upp på morgonen med en glad Tindra i handen.


Nu ska jag läsa lite bloggar och bara känna känslan i solen på ballen.


Let´s go Let´s go Let´s rocknroll

2009-05-07 @ 12:16:44


Nu är det så här att jag är i exstas. Igår fick jag väldigt väldigt väldigt trevliga besked. Jag gjorde typ 38 handvolter och tre kullebyttor. Så imorn 12.45 hoppas vi på att allt går i lås och att det inte är nå krussiduller. Om detta går enligt planerna kommer jag känna en enorm lättnad som legat och tyngt ett tag. Jag håller både tummar och tår just nu.

Nu till något annat lite smålustigt som hände mig här om dagen eller rättare sagt igår. Jag har ju som ni tidigare vet haft en extrem huvudvärk. Så min kära Fader Af Natur skickade iväg mej till en kiropraktor. Kan bara säga såhär: vilken jävla upplevelse. Var kanske det galnaste jag gjort. Han kunde sitt yrke på alla sätt och vis, no shit. Inte där skon klämmer för min del. Skon klämde väl lite mer när HAN klämde på min rygg och jag trodde att jag skulle dö.
Vi mjukstartade lite lätt med att han knäppte upp bh:n min, ja bara där känner jag den pinsamma tystnaden EFTERSOM karln inte får upp den på första försöket, men men kanske inte hans hemmaarena trots allt. Efter det ligger jag ju med skallen rätt ned i nått form av hål där jag är helt isoloerad från omvärlden då jag plötsligt hör ett stönade i form av -uuuuh,uuuuh,uuuuh. Ett tag trodde jag att det var jag som lät eftersom han tryckte till på ryggen och mina lugnor tömdes på luft på en hundradels sekund. Men jag höll sedan andan för att utesluta att det kunde vart jag. Rätt och riktigt det var inte jag. Tror aldrig att det har passerat så mycket tankar i min lilla hjärna någonsin. Ojojoj...
Min andra tanke var att han vart andfådd av att trycka och springa fram och tillbaka mellan ryggsidorna. . Men nej fick inte det att stämma heller. Men till slut kom räddningen då  jag insåg att det var den där sängen jag låg i som drog i luft och när han tryckte ned så pösut luft ut varav ljudet. -uuuhh-aaaaah.. Tror ni jag bara ville sjunka genom jorden. Svar ja på den.

Jag fick snällt tacka för denna gång och någonstans i mitt inre bad jag om ursäkt till han för jag trott så snuskiga tankar om han. För det där var minsann en hyvens kille som visste vad han sysslade med. Ny tid på måndag. Då är man back on track igen.

Stockolm ni är fantastiska. Tveka aldrig på det!







För det är ingen vanlig dag...

2009-05-06 @ 18:23:26



För det är Zlatans 10-månaders dag! Då är skrutten 10 månader. Det har gått otroligt fort hela den här tiden. Han är det bästa som finns. Min älskade hund. Vad skulle man göra utan han igentligen? Mammas finaste.

P.s Jakten på en lillebror till Zlatan fortsätter så tro inget annat.























Hata COMHEM

2009-05-05 @ 20:12:55

Skulle precis sätta mig ned och kolla på Kattis&Company där Lotta Gray(vimmelmamman) skulle tala om sitt liv med tarmcaner. Detta är en blogg jag följer varje dag. Mest med tårar. Jag tycker att hon verkar vara en otroligt stark människa med mycket livskraft och vad jag förstår så mår hon bara bättre och bättre. Helt fantastisk. Men dit jag skulle komma var att när jag väl ska slå på Tv4plus ja då är bilden bara svart? Orka ? Så jag ringer med en massa irritation i kroppen till comhem som bara kopplar ned mina samtal. Vad är strulet?

Dagen i övrigt har bestått av att sova. (Han dock klämma in ett kort besök till min älsklingsunge) Är fortfarande extremt trött och har fortfarande en bultande huvudvärk. Men imorgon ska min kära pappi följa med mig till någon ryggknodare så får vi se fall de släpper i skallen också.

Sunday bloody Sunday

2009-05-03 @ 20:06:53

Ännu en dag har passerat i fru Sundins liv. Vaknade med årets huvudvärk vilket jag iofs också somnade med igår kväll. Sånt orkar man inte när man har så mycket idéer om man vill göra med dagarna. Men men kan inte göra så mycket. Har en riktigt skum känsla i kroppen som gör att jag känner mig helt utslagen. Som alla krafter har sugits er en. Jag typ sover,sover och åter igen sover. Kul för Martin va?

Idag tog vi iaf oss ändå till Sura där mat stod på scheemat som vanligt. Efter det somnade jag! Fint. Vaknade några timmar senare av att Svergie hade vunnit mot Schwiez. Det är ju alltid nått iaf! Nu är vi hemma och jag ska kolla klart på filmen Marley&Me. Har sett drygt en timme och en så länge är den hur mysig som helst. En typisk mig film med krypande tårar på ingång.

Imorn är det ny vecka och då ska jag samla alla krafter jag har för då är de gänghäng med Lajna. Usch börjar ju närma sig flytten för både hon och mig. Tråk som tusan kommer det bli. Men som sagt kommer jag nog hänga en hel del i Helsingborg i sommar. Blir trevligt att testa nytt uteliv också. Man måste ju se möjligheterna.

Nu måste jag återgå till sängläge så det blir någon ordning på det här.

Värt att besöka just nu är helt klart denna sida. -http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/397784




Grillning och stek på sjön

2009-05-02 @ 21:45:22


Det är väl i korthet vad dom senaste två dagarna har bestått av. Låg ju däckad hela Valborg och den är ju sisådär. Men inget jag igentligen borde grina över. Grilla och dricka med vännerna kan man ju göra vilken veckodag som helst. Behöver ju inte vara Valle till det. Dock tyckte jag synd om älsklingen som blev tvungen och titta på mig när jag låg utslagen i sängen. Men han insisterade på det så. 

Igår hade jag samlat lite mera krafter så då styrde vi kosan mot 66:an och mot Surahammar och palats Sundin. En helt underbar eftermiddag /kväll där. Jag och mammi satt i solen och bara surrade sådär som bara vi kan göra. Min mamma hon är bäst! Hon är den som verkligen känner mig och som ger mig massa positiv energi. Fattar inte att hon alltid orkar hålla humöret på topp. Massa kärlek till min mammi. Och självklart till min pappi också.
Mamma och pappa fixade grill medans jag och Martin var ute på gräset med Zlatan,Tempo och Carl. Så skönt för dom att få springa fritt även fast Zlatan är extremt rymningsbenägen. Efter maten så kastade Johnny Boy massa sand i mina ögon och vi rullade hem runt halv tio snåret.

Idag vaknade Martin med kanske århundradets städmani, så det var väl det han tillbringade sina tidiga timmar på morgnen med. Själv sov jag som ett barn ändå fram till 10. Sådär lagom skönt va! Sen kommer vi till det bästa, nämligen mina impuls idér. Jag fick för mig att vi skulle ut på sjön, bara sådär! Sagt och gjort, vi hittades väl ute i mälaren runt tolv snåret. På båten hittade man även min syster, hennes man och älsklings León. Han var kapten på båten. Det var perfekt båtväder så bara att klä av sig och lägga sig i position och steka i bikninin. Då känner man att sommarn är nära. Jag skiter fullständigt i allas desperata försök om att det faktiskt bara är vår än. Jag steker, och som jag steker sen!
Vi åkte även ut till älsklingens sommarhus på almö/lindö innan vi begav oss mot hamnen och mot Stora Gatan 39. Hemma var det mest aktuellt med mat då vi ej hade ätit på hela dagen. Sen messade jag Lina för vi hade snackat om att styra eventuell utgång, men eftersom hon inte tror att folk messar henne så hade hon  ejbesvärat sig att titta på mobilen heller:). Så då gav min ögon upp och somnade och vaknade här för en liten stund sen. 
Men på måndag är ordningen återställd igen. Då kör jag och min bästa Lina som vanligt igen! Hon är för bra den där Lina ! She's fabulous!


Kaptenen ombord:






Bästa syster och min skrutt:




Det finaste som skapats:




Min egna Zlarre Banan.