Releasefest på pluto

2009-08-30 @ 22:49:39



I lördags morse åkte älsklingen min på träningsläger far away vilket innebar att jag har vart singel ändå tills ikväll. Så jag tog tillfället i akt och körde en krog vända med min bästa syster. Vi hade blivit bjudna på Mind Kaos releasefest. Vi åkte dit och minglade lite och åt kycklinggrillspett. Mycket gott. Men kvällens höjdpunkt var ändå när vi vart bjudna på Rockspelning på Oliwer Twist i slutet av oktober. Haha jag rock? Varför inte vidga sina vyer. Så nu ska jag färga burret svart och köra lite koala sminkning sen borde jag väl passa in där ?

Vi gav upp innan dom hade spelat, för vi var båda rätt nöjda med kvällen så vi gick hem till mig för lite rostat bröd och oboy. Perfekt avslutning på en perfekt kväll. Så tack för en underbar kväll syrran, med massa lips och skitsnack. Jag och min syster är helt oslagbara. Vi två tillsammans kan bara sluta på ett sätt. Förseningar, förseningar och förseningar. Men vad gör det? Fint folk kommer ju alltid sent eller?

När vi vaknade till liv idag så körde vi en frukost/lunch för att sedan rulla mot Riddarhyttan för att hämta León som hade sovit i husvagnen med mormor och morfar. En helt underbar camping får man säga. Typ två meter till vattnet och en helt underbar idyll. Vi grillade lite och självklart hade jag världens kramkalas med min busunge. Och eftersom han har pippi på att vilja ge "bamjsekjam" så fick man passa på att pussa han lite också. Var ju trots allt typ två dagar sen jag såg han sist. Min skrutte som härmar A L L T man säger. Dessutom har jag inte världens bästa vokabulär så får man passa sig för vad man säger.


Nu är iaf ordning återställd här hemma. Zlatan ligger och tuggar på ett ben, M sitter och spelar nått spel på datorn och jag får äntligen uppdatera min blogg samtidigt som jag kollar på Gangster på 4:an.

Just nu känner jag ett stort behov av att träffa min bästa Lina Frank. Har inte träffats sen hon flyttade ned till grannlandet Helsingborg och det är fruktansvärt tomt utan henne. Så håller på att kolla lite flyg så jag kan åka och hälsa på henne. En sak är säker, det måste bli snart. Var alltför länge sen vi hade våra långa pratstuder och för att inte tala om shoppingturer. Som bara vi kan ! Tack för du finns vännen. Du är bäst !

Tack för visat intresse allihoppa.




























Skönaste konversationen

2009-08-27 @ 22:07:28

Detta är för mig underhållning, fucking entertainment. Kan man vara så blåst och så självgod? Om jag vill att folk ska läsa min blogg så ska det ju vara för att dom tycker den är bra inte för att håna sönder den. Med dessa härliga snäckor verkar inte veta alls vad självrespet är. Kika in detta får ni se på sågning.


Annars hade dagen bestått av finbesök i form av Sandra & Ida samt deras yrväder till hundar. Tog promenad på djäkneberget med alla tre för att sedan bege oss hem för en kopp kaffe och massa skvaller på balkongen. Dessutom har jag och M gjort Lasange för första gången i vårat liv idag. ( Mest han som gjorde man jag kollade på iaf)

Direkt efter dom åkt så har Zlatan stått och ylat non-stop vid dörren . Snacka om kärlekskrank alltså. Till slut vart jag så irriterad att jag stängde i min själv i sovrummet för att slippa höra. Han har aldrig och då menar jag aldrig betett sig sådär förut så det måste vart någon väldigt speciellt med Tage & Ragnar. Han typ avgudande dom.


Lite bilder från dagen comes now.


















♥ With Love, Jag vet att ni älskar mig . haha

Inte nöjd

2009-08-26 @ 12:06:39

Men däremot är jag nöjd med gårdagen som spenderas först i Sura hos min kära päron som är det bästa som finns, kvällen avslutades hos min syster yster på Uttern. Efter att jag lagt min busunge och syrran gått ut med hundarna dukades det fram massa ost och kex. Min favorit alla dagar i veckan. Till det körde vi en massa syster skit prat. Sånt behöver jag alltså. Skulle aldrig klara mig om jag inte hade min familj så nära alltså. Eftersom min andra hem i princip är hos min älskade León. Min käraste systerson. Den finaste pojken som finns.


Idag är jag som sagt inte nöjd. Av flera anledningar. Orkar inte rabbla dom här och nu. Men en sak vet jag, det måste till en förändring.



Adjö för stunden.

Jag uttalar mig..

2009-08-24 @ 22:54:01

Gårdagens dop var supertrevligt. Super mycket folk var det. Allt innebandyfolk satt vid ett bord då vi inte kände någon annan än varandra typ .

Kvällen avslutades med underbart god husmanskost hos svärmodern min. Självklart vart det min favorit till efterätt M A R Ä N G S W I S H    mumms säger jag. Sen följde M´s bror hit och vi hade filmkväll. Kollade först på "The killing room" och det var riktigt bra, lite små psyokologisk men ändå så att en vanlig dum blondin som mig fattar. Är tok säker på att det kommer en efterföljare till den. Sen såg vi "The haunting in Connecticut" den var lite to much men funkade att se. Gillar inte när det är för mycket "övernaturligt", blir lätt så att de spårar ur då enligt min mening.
Efter filmerna slocknade jag rätt snabbt.

Vaknade imorse och kände mej tröttare än vad jag var kvällen innan. Så gick upp och gjorde alla bestyr för att sedan somna om igen. Vaknade av att M sa att han hade lagat mat och jag var tokhungrig så det var ju tur att han läste min tankar. Sedan kom Camilla hit och som vanligt kan vi sitta och babbla i timmar. Och så vart även fallet idag. Hon är en person som verkligen förstår en. Så vi drack cola och åt lite cheesecake. En perfekt uppladdning för träningen som började kl sju. Jag känner mej helt förlamad som alltid efter jag tränat. Galet otränad är man. Men men..bara att härda ut.
Kul att komma igång igen och lira. Det enda som saknas nu är en ny sticka. Tror jag lätt svettades ut två liter idag. Är det hälsosamt?

Nu väntar en film med älsklingen här.


Just ja sa jag att det är gratis frakt hela månaden ut på Nelly. Riktigt nice. Kanske man ska kolla om man hittar nått passande såhär nu innan hösten drar igång. För det är jag väl värd?




Min kärlek


Dop

2009-08-23 @ 11:46:46


M är iväg och hjälper sin mamma med att kasta någon tvättmaskin, medans jag fortfarande inte tagit mig ur sängen ännu. Ligger med laptopen och poppar Lovegame med LadyGaga. Grymt bra låt måste jag säga.

Ska snart ta mej upp och börja fixa ordning mig för kl:14.00 ska jag och M iväg på lilla Annies dop. Ska bli trevligt. Sist jag såg lilla Annie var när hon bara var någon vecka gammal. Då var jag och M och hälsade på familjen Framdahl/Rydh för att kolla på nytillskottet.

Jag tror a l l t i d att jag är ute i jätte bra tid, kanske för att jag är den största tidsoptimisten någonsin. Så nu hade jag faktiskt tänkt att vara ute i ännu godare tid. Tror ni jag lyckas utan att M får ett slaganfall på mig för han har vart klar i 30 minuter innan mig? Det blir en utmaning.


Tjipp

En bästa vän

2009-08-22 @ 12:31:07


Igår ringde min barndoms vän till mig. Hon berättade en nyhet som fick mig att skrika rätt ut, jag grinade en skvätt också faktiskt. Jag är så himla glad för hennes skull, men att min lilla S har tagit det stora klivet känns för mig overkligt. Nu måste jag ringa min mamma, och tro mej hon kommer nog gråta en skvätt också åt detta lyckobesked.

I veckan ska jag och min bästa S ha lite kvalitets tid tänkte vi. Dra upp på djäkneberget med hundarna och säkert käka nått. Precis som på den gamla goda tiden. Min bästa S alla lyckoönskningar som finns till er. Du är och kommer alltid förbli min absolut närmaste vän.


Nu ska jag springa ned på stan och dona lite.


Catch u later.

Måste bara

2009-08-20 @ 12:59:01

Denna helt   u n d e r b a r a  sida fick jag skickad till mig av min bästa syster imorse. Har inte hunnit kolla igenom allt, långt ifrån . Men en sak är säker. Denna sida är som gjord för mej och jag älskar den redan.

Kolla in detta snygga halsband som jag ska beställa till Zlatan.
Har kostat 599 :- nu endast 179:- snacka om taget. Strass var det gott folk!







Nu ska det åkas ut med båten och steka i detta underbara väder.

Träningsvärk och babykik

2009-08-19 @ 10:41:49


Ja gott folk, dagen var måndag, tiden var klockan sju och jag tog ut mig totalt på min första innebandyträning efter sommarn. Oj oj oj jag har sån träningsverk så ni kan aldrig göra en föreställning. Så Tomas om du läser detta, skona mej lite på nästa träning iaf. Jag rör mej i ultrarapid kan jag säga. Allt tar typ 2 dagar att göra. Har legat som ett kolli hela dagen igår. Jag vrider mej i smärtor. ( Nästan iaf) Skulle jag vara otränad? Pssss knappast.

På kvällen däremot så tog jag mej upp för då ringde Martin till mej efter han hade vart och hämtat kortlek hos sin moder. Han hade träffat Jens utanför och berättat att han och Carro kommit hem med bäbisen. Såklart gick vi över då vi inte bor mer än 2 meter ifrån varann. Jag säger bara såhär, vilken lite söting alltså. Efter ett tag tog jag mej till och med mod att hålla i lilla krabaten. Så himla liten alltså. Man blir rätt sugen på en egen bebbe kan jag lova, men det får vänta tills jag är klar med min utbildning. Fatta att lillen bara var typ 12 timmar gamal. En sak jag inte förstår är hur man kan se så fräsh ut efterman kläck en bäbis för bara några timmar sen. Hoppas verkligen att jag också gör det. Både Jens & Carro var så pigga och fräsha att man nästan undrade om dom hade gått igenom en förlossning. Så bra jobbat till er båda och grattis till er supersöta lilla pojke.



Nu ska jag gå halta ut till min man och kolla vad han har för planer för dagen.


K Ä R L E K

Bloggtorka

2009-08-16 @ 18:35:02

Som vanligt har tiden inte funnits för att besöka denna sida. Så är det ibland. Livet är ju mera än att blogga liksom.

Inatt har vi haft gäster, min älsklingsunge och min syster har sovit här. Så himla mysigt att ha León här. Han snackar non stop och är en riktigt myspys kille. Som jag älskar han alltså.

Fick nyss reda på att Zlatan blivit biten av en dobberman. Jag vet vem hans husse är och han säger alltid han hans hund tycker om små hundar och är så himla snäll. Jo tack motbeviset kom för ca en halv timme sen då min lilla kärlek vart biten av han. Ser inga synliga spår på Zlatan, men M sa att han hade pipit till ordentligt. Sunt förnuft borde ju vara att han ber om ursäkt. Hussen alltså inte hunden. Men nej då inte ljud. Sånt gör mig riktigt piss off. Nått som gör mej ännu mera piss of är att våran tvättmaskin precis gick sönder.




Dagens bestyr

2009-08-13 @ 19:11:46

Jag vaknade själv i sängen imorse( börjar bli standard) då min kärlek ligger på soffan och sover då han snarkar något brutalt. Och är det något ljud som jag inte fixar så är det just snart ljudet. När snarken liksom går upp i fallsett och man ligger bara och väntar på nästa. Nej tack till det.

Tog en riktigt skön dusch sen begav vi oss av till Svärmodern där vi skulle bära ned en soffa som en gamal jobbarkompis skulle köpa. Jätte kul att träffa henne föresten. Lite som att tiden har stått stilla ett par år. Hon var en av mina närmaste vänner på jobbet och vi hade alltid så himla kul. Men tur att man fick en dos av henne nu iaf!

Efter vi sålt av soffan så följde jag med M till ortopeden där en behandling var inbokad. Självklart hade jag med min Zlarre banan och han vart som vanligt älskad av alla. Utav killen som behandlade M fick han en hel burk med massa goda lever aktiga godisar. Han är min prins den där hunden. Så himla lätt att ha med. Han har dessutom börjat lyssna  L I T E  på mig. Framsteg var det.

Sen var hungern ett faktum så vi tog en en god lunch vid hamnen. Så jag tog en köttfärspaj medans M skulle vara ännu nyttigare och ta en sallad. Men som grädde på moset åt vi varsin bägare med kulglass till efterrätt. Var jätte mysigt att sitta där och luncha med sina kärlekar och bara njuta av solen. Sånt har vi bestämt att vi ska göra oftare.




 Såhär mysigt har vi det i sängen även fast husse ligger ute och snarkar på soffan





Min underbaraste

2009-08-11 @ 21:52:22

Idag har läkarbesök stått på schemat. Väldigt väldigt jobbigt. Men men nu är det över iaf. Läste ett roligt inlägg där man kallade mej för den "lilla sköna blondinen". Hahah vad ska man säga. Vissa människor har man bara hur mycket som helst att bubbla om. Så var alltså fallet idag.

Vart ingen träning idag då inte hann med det. Hörde att det var en riktig jobbig träning, så kanske var bäst att hålla sig borta.

Nej hörrni snart måste jag ta tag i mitt liv, dvs ska jag plugga eller ska jag inte ? Jag ligger sömnlös om nätterna. Det är mycket som står på spel.


 Nu håller älsklingen på att fixa lite mackor och cola till sin underbara flickvän här, så det är bäst att inta matposition vid soffbordet. Ska bjuda på en riktigt skön bild på min underbaraste vovve och en kompis till han. En vit golden som var 8 månader. Zlatans nya bästa vän, som dom busade alltså.


Valpträff

2009-08-10 @ 22:55:12


Sådär ja, nu känner jag att det finns en lucka på ca 15 minuter att blogga på. Tackar vi för .

Nyss hemkommen från min underbara syster där vi har setat ute och snackat skit med hennes riktigt trevliga granne. Hennes son och León har busat så mycket med Zlatan så han knappt orkade hoppa in i bilen. Men lyckades få in han till slut så vi kunde åka och hämtade min invalido pojkvän vid västeråshallen. Han skadade sig ju illa igår på träningsmatchen så ev kan något ledband vara av. Så nu är man slav i huset här hemma. Haha.

Tillbaka till rubriken nu. I lördags åkte vi iväg ned till Göteborg eller rättare sagt Bollebyggd där valpträpp vankades. Alltså oj oj oj vad söta alla var. Ville bara ta hem dom. Så kul att se Zlatan få busa och gosa med sina bröder. Vi satt och pratade med dom andra hussarna och mattarna och det roliga är att man känner igen så himla mycket i Zlatan som dom andra hundarna beter sig. Alla i kullen ligger tex ned och dricker vatten? Knappt nå bekväma hundar va?

Efter massa bus och snack var det grillning på menyn. Vilken middag säger jag bara. Det var allt ni kan tänka er på detta bord. Tur att vi hade tryck i oss donken på vägen ned för annars hade jag ätit upp allt själv. Sen var det en supergod kladkaka med vispgrädde och hallon till efterrätt. Vilken dag alltså. Man ville verkligen inte åka hem utan bara låta Zlatan få stanna för alltid i denna perfekta idyll. Han verkligen stormtrivdes. Hela vägen hem sov han och jag också för den delen. Martin hade ju körningen hem eftersom jag tog den dit. En helt perfekt deal. Eller som älsklingen bruka säga. "-Josefine, en bra deal är en bra deal" så sant som det är sagt.

Eftersom jag fick en top notch kamera i födelsedags pressent så tog jag givetvis en massa bilder. Självklart läggs dom upp här och nu. Håll till godo.

Föresten sa jag att min kära svärfar var förbi och lämnade en födelsedagspressent till mig? Fick ett presentkort på Gina Tricot, min älsklings affär. Så man tackar och bockar för det! Så imorn blir det shopping om det hinns med. Ska till hudkliniken och kolla min leverfläckar imorn också. Sjukt nojig för det där.


                Min finaste hund innan avfärd till Gbg.




Jag som laddar för bilfärden nedåt



Min kära pojkvän i sina nya frippa. Jag lovar han är inte lika bitter som han ser ut.

 



Återföreningen



Zlatan´s söta mamma




Zlatan & Leif tar pulsen på varandra



Detta var deras ständiga nöje




Hela syskonskaran



Jag vinner deras förtroende med en massa godis



Full ös heeela tiden

2009-08-09 @ 11:40:35


Jisses, hinner knappt uppdatera. Händer saker typ exakt hela tiden. Igår var vi till Gbg för att träffa Zlatans syskon. En helt perfekt dag. Mer hinner jag inte skriva för nu ska jag åka och hämta mammi o pappi som har vart på kryssning.



Puss på re så länge

Vilken underbar födelsedag man fick.

2009-08-06 @ 19:23:15


Igentligen började min födelsedag redan i Tisdags, för då åkte jag och älsklingen till Shlm där jag fick shoppa fritt.  Vi parkerade vi hos min mellansyster som har ett helt fantastisk hus brevid Råsunda för därifrån ta tunnelbanan till Skansen för att se säsongs avslutningen av Allsång på Skansen. Riktigt mys dag/kväll var det. Helt underbart. Vi strosade i solen och bara hade semester. Man gick och njöt hela tiden. Att tillägga var att vi hamnade på Barkarby Outlet innan vi äntrade dom centrala delarna av sthlm, också där det fanns en hel del att prova. Så åk dit. Dock fick vi en P-böter för vi inte hade någon P-skiva. Alltså snälla någon. P-skivorna är gratis så vad fan är strulet? Sånt kan man ju lacka sönder sig på.
Sen var det väldigt tur att jag hade packat ned lite tålamod i väskan för annars hade jag säkert löpt amok på människan som botade oss.

På min bemärkelsedag igår så tog min syster,nånish och M ut mej på en biltur. Jag hade ingen aning om vart vi skulle. Vi hamnade så småning om på Westerqvarn där mamma och pappa hade mötte upp oss. Vilken överaskningen. Så det vart födelsedags lunch där. Kan verkligen rekomenadera det stället. V Ä R S T A    I D Y L L E N.
Efter den vällagade maten så var det dags för minigolf. Resultatet vill jag icke prata om, för jag hade tydligen en extremt dålig golf dag igår.

När vi gjort klart Westerqvarn så begav vi oss hem för en underbar tårta som min mamma hade köpt. En riktigt god prinsess tårta. Det godaste som finns. Sen var det paket öppning och inte helt oväntat så fick jag min sötsak till kamera. En riktig stekar kamera är det. Bara det bästa är gott nog för mej och det vet min familj. Sen vart det lite annat smått och gott också. När svärmodern min åkt hem så åkte vi över till Syster min och moffade tacos. Sen åkte gick jag och la mej med León, och han och jag somnade ikapp tror jag. Vilken underbar unge. Sen kom M från träningen och det dracks lite alkhol innan vi rullade hem vid halv tolv. Sen fanns det bara en sak som var aktuellt. S O V A.

Så tack min älskade familj för en helt fantastisk dag med bästa presenterna och allt. Ni är det bästa som finns. Alla kategorier. Önskar att alla kunde få ha en sån underbar familj som min.


Det togs massa bilder igår så ska lägga upp dom så fort min söta syster skickar dom. Tills dess får ni nöja er med två bilder från sthlm sen lite lite på Zlatans nya outfit.



                     
                      












                                                        

Turbulens vare

2009-08-04 @ 09:50:03


Söndagen såg ju ut att rätt lovande. Åkte till min kära hemstad Surahammar för massa bad. Och bad vart det mina vänner. Jag och busungen var riktiga vattendjur må jag säga. Men sen händer det mest skrämmande på hela dagen.
Mamma påpekar ett födelsemärket som jag alltid haft, men hon säger att hon tycker det blivit större. Så paniken var ett faktum.

Kom tillbaka till stan på kvällskvisten och då var M fortfarande och fiskade så jag och Zlatan kollade på "Baksmällan" och ska jag vara ärlig så tyckte jag inte alls att den levde upp till vad jag trott. Riktigt långtråkig enligt min mening. Så för mej var den en riktig besvikelse. Sen kom M hem och jag berättade om födelsemärket varav vi båda hamnar i panik. Så M ringer till sjukvårdsupplysningen ( Ni kanske tycker att det är lite overkill för ett födelsemärke som förändrats men inte vi)
och där får vi svaret att ringa husläkaren morgonen därpå(läs måndag) Men eftersom vi fortfarande var långt ifrån lugna ringde vi till min kära svärmor och hon sa att vi kunde komma till hennes granne som är överläkare på C-lasarettet. Sagt och gjort. Vi var där på 5 min. Han kollade på det och sa att jag genast borde ta bort det. Så nu har jag fått en tid hos min husläkare på fredag ! Fattar ni, på fredag ? Sen skulle jag få vänta tills i höst för att ev ta bort den. Gaaah jag är vansinnig. Jävla fucked up svensk sjukvård. Jag vill ta bort den nu nu nu.


Så där har ni anledningen till det dåliga bloggande. Har inte känt lust alls, utan gått och vart hyper för den här leverfläcken. Med tanke på hur mycket jag älskar solen så kanske ni förstår min oro.

Nu ska jag gå ut med världens bästa Zlatan.

Kärlek



Här kommer lite partybilder från festen förra helgen.

P A R T Y   G I R L S




Underbaraste Angelica



Partyglad Emelie




Söta syskonen

Lördag

2009-08-01 @ 19:18:53

Vi somnade rätt hyffsat tidigt igår kväll får man ändå säga, självklart vaknade vi dessto tidigare imorse. Klockan sex ville min söta systerson kliva upp. Jag bestämde mej för att sätta stopp för det beslutet. Vi låg i sängen ända tills klockan 8. Känn den!

Martin & León åt frukost medans jag sprang ut med Zlatan. Vilka underbaringar dom är, för när jag kom in hade dom gjort frulle till mej också. Sen var det packa, packa packa eftersom Martin skulle iväg på nått "träningsläger" med innebandyn. Som jag förstår är väl ungefär hela Augusti pepprad med innebandy. Som sagt skulle vi ha semester, men får se hur det går med det va. Men ska inte klaga, för nu är väl ändå lugnet för stormen. När serien kör igång lär jag väl inte får se röken av min man.

När vi vinkat av Martin så kollade vi lite Pippi för att sedan ta oss till lekparken, väl där så somnade nästan gullungen i gungan. Så han somnade i vagnen istället fem min senare. Sen har dagen igentligen bara rullat på. Hans moder kom och hämtade han runt tre och nu är hela lägenheten jätte tom och tyst. Bara jag och Zlatan hemma.

Just nu sitter jag och kollar på Power Of 10 där jag medverkade för exakt 1 1/2 år sedan. Där stod man och hyperventilerade och undrade när fan man skulle svimma. Jag kanske inte vart miljonär men jag var iaf kändis för en dag. Jag hängde med Mikael Tornving, det säger väl det mesta? Vilken helt galen grej man gjorde som var med där. Tror faktiskt jag ska maila Kanal5 och kolla fall dom inte kan skicka avsnittet då jag är med hem till mig. Har man nått att garva åt iaf.

Nu kommer lite bilder från Inspelningen. E N J O Y


Jag och en och annan deltagare i vår "Isoleringscell" innan det var vår tur i "Power Of 10"





Jag värmer upp med lite singstar med dom andra deltagarna




I studion och börja närma sig Inspelning. Micke i bakgrunden, ni ser helt rätt




Bruden som kammade hem en mille, NEJ jag är inte bitter.






Let´s get ready to rumble.