Im moving on now

2008-01-29 @ 22:40:53

Till bali eller varför inte San Fransico?


Jag är så jävla trött att hela tiden få kämpa kämpa och efter det kämpa ännu mer. Jag ångrar för mycket av mitt handlade just nu, så mycket att jag måste stanna upp och tänka, varför ?! Förmodligen kommer jag göra om samma misstag igen och igen och kanske igen efter det.
Jag trodde ärligt talat jag var starkare än såhär,men bara erkänna. Jag är inte det . Vissa små saker kan knäcka mig totalt. Även fast jag lovat mig själv mer än tusen ggr att det inte ska få göra det. Jag vet att om situationen hade vart annorlunda så hade jag inte brytt mig lika mycket, jag hade kanske stannat upp men skakat av mig det lika snabbt och tänkt livet har så mycket mer att erbjuda. Men nu situationen tyvärr inte annorlunda, utan den är precis såhär. Varken mer eller mindre. När allt kommer omkring så hjälper det inte hur mycket du en anstränger dej, för det kommer aldrig räcka ändå. Ska man ge upp eller ska man kämpa vidare lite till ändå. Frågan är ju kan det bli värre ?!

Jag vill bara fly iväg bort från alla problem och alla funderingar. Där det enda som räknas är vad jag vill göra, och där jag får precis allt jag vill ha . Så som det brukar vara här hemma, men som det inte länge är. Jag har förändrats väldigt mycket, jag har alltid trott att jag får allt jag vill ha. Det är så fel. Så orelistiskt att jag nästan kvävs.
Men jag vet att detta är bara en period i mitt liv, som jag kan skratta åt om ett tag, eller hur . Säg att det är stå för annars vet jag inte om jag kommer kämpa vidare. Några tårar finns knappast kvar att spilla heller. Dom är helt slut och det har dom vart för länge. Jag tror att Bali skulle passa mig, men är de samtidigt är rätt att fly från alla problemen istället för att bara inse att det är nått man måste leva med. Jag har inte ens något svar på det. För tillfället vill jag bara bort, slippa smärtan och allt som den lyckas dra med sig.





The winner takes it all
The loser´s standing small
Beside the victory, thats her destiny




EN SÅN DÄR HYPER TREVLIG ...

2008-01-28 @ 23:01:52


Ansiktsbok, känns bara som någon hade druckit lite för många billiga sofiero när han kom på namnet. Jag låter er få smakapå namnet igen tror jag(ja alkoholen får ni stå för själv) ,ANSIKTSBOK..Jaaaa men verkligen jag har nog aldrig vart med i en tråkigare sidan. Som om inte det vore allt, den ska vara på engelska också så alla kan bli så där internationella. Hur gåre för dom som varken läst engelska A eller B? Då missar dom ju nått som verkligen måste upplevas, nej lugn bara, för er kan jag meddela. Ni missa INGET, ni bespar er bara en massa viktig tid.
Det som kanske slår fejan i trisstess är möjligtvis typ lunarstorm eller på sin höjd google, men anyway FACEBOOK. Äre inte för mycket ?! Jag funderar på att vara så inne och cool o ta bort min ansiktsbok .
Det ironiska är att jag kommer ihåg när min snobbiga sthlm:s syster typ tvingade mej att skaffa en sån där ansiktsbok för nått år sen och jag total vägrade, men jag gav med mej till slut (som alltid) Det var då den hade sin storhetstid typ 2006 i sverige, för jag menar nu känns den ute och detta har även bekräftats från sthlm(fööör dom har ju lixsom sån sjuk koll,haha), så då kanske tiden är mogen för att avvika då ?! Ändå rätt kul hur mkt tid folk lägger ner för att pimpa sin små böcker, så på nått satt vill jag ju fortfarande ha glädjen av det . Skit samma vi får se lägger det helt klart under min mapp med beakningar.

Självklart kommer jag som vanligt mata er med lite viktiga information eller oviktig idag också. Jag kommer att genomföra en rätt så stor eller ganska enorm affär till helgen. Inte min planerade operation(ni kan andas ut nu) utan nått helt annat, nått som jag är så lycklig över att jag bara vill ta en dryyy martinic på stört för att fira. Och det är det tänkt att det ska göras också, med råge. Det ska bara för bli helg först, sen ska det sprutas(charre asså,VAD ANNARS?)haah.

Idag mjuktstartades firandet med en lunch a la pappi . Han kan konsten att få mej lycklig, hur mkt kan man göra med tårar igentligen ? Nästan så jag får svårt att säga nej till mig själv och mina hundögon när jag tar pressar fram en krokkotår o ser hur mkt den där tröjan bara måste införskaffas, jag menar den kommer ju passa så oförskämt bra i min garderob om en vecka då det förmodligen är sista gången jag använder den.
Men vad gör det ?! Det är bara matriella ting.

Ja,men då får jag tacka för visat intresse här på min klyschiga blogg och önska herrskapet en fortsatt trevligt vecka!



// Josphinee.

Dom säger att allt har ett pris .

2008-01-20 @ 17:04:01

Jag har tidigare legat i underkant till det normala priset inser jag nu, jag har fått betala ett väldigt högt pris för alla andra jämt, medans dom själva inte alls behövt betala ett dugg för mig. Bara tagit mig för givet, sad but actully the truth. Men allt behöver inte fortsatta i samma spår, det kommer jag bevisa genom att ta ett sidospår. Ett rejält såndant dessutom .
Precis som min trogna och alltid så underbara vän D sa till mej :
 - Så länge du inte värderar dej själv högt kommer ingen annan heller att göra det.

Och tro mig dom orden har fått mig att känna att jag faktiskt inte behövt utstå allt som som jag gjort. Lätt se att se tillbaka och känna att man skulle gjort annorlunda, tyvärr kan jag inte göra det, ,men däremot är jag den som kan ändra framtiden och se till forma den som jag vill ha den. Det kommer jag göra också ,med råge. Jag är inte rädd längre . Långt ifrån . Jag har mina vänner och la familia som värderar mig högt och jag är så glad att ni finns. Utan er skulle det inte vara lika lätt!  Ni som lärt mig att vad som än händer så finns ni alltid där.

Med en närmare eftertanke vet jag varför jag blivit sårad så många ggr. För folk kommer inte värdera mig inte högre än priset av en andra klass tågbiljett mellan Sthlm-Västerås(pratar inte X2000 nu alltså) så länge jag inte själv värderar mig som en första klass biljett mellan minst  Västerås-Sälen. Vad som än händer är det alltid du själv som bestämmer vad du är värd och inte värd. Vad som jag absolut kommer ta mig mej till framtiden är att när jag blir sårad gång på gång, är priset för högt för min kortvariga lycka ja känner. För högt. Då är är inte lika högt värderad som ja borde vara. Man ska inte behöva ta vilken skit som helst hur länge som helst. Detta är förmodligen alla er och och ink min tumregel - never take any shit, no matter what. Men ärligt talat, hur hårt håller ni på den igentligen ? Tillräckligt ? Är det värt priset ?

Detta år kommer som tidigare nämt bli mitt år för lycka och framgång. ( lovade tidigare att nämna vad som skulle ske, men de håller jag inte, ni får bara en försmak till)

-Kommer så småning om att genomföra en operation
-Innebandyn ska återkomma i mitt liv ( You and Me Janika,right! )
- Ska sattsa ännu mer på mina underbara vänner(och självklart är dom så mkt bättre än dina,vissa har blivit lite bortglömda nu när det vart kaos i mitt liv, sorry for that)
-Göra en rejäl karriär, där endast min vilja kommer sätta gränserna.
-Total extrem home maker over (påbörjas i början av feb troligtvis)
-Genomföra galna resor som kommer att få reseprogemmet med peter siepen att framstå som rena tristessen.

Som sagt de där var bara en försmak, långt ifrån allt.  Det kommer mera, mycket mera. Fastenbelts please, kommer bli en resa du ångrar att du ville åka med på .



"Allt som vi lärt
alla drömmar all strävan all kunskap
allt vetande blir till en chans som försvann
att finna sig själv
värkar blir till ett meningslöst letande
om vi inte kan ta hand om varann"

Kan man klistra på det igen måntro?!

2008-01-20 @ 00:53:52


Ja, jag vet inte men var inte långt ifrån att be min kära frisör att klistra på de som som har kapats bort, allt mitt hår är i princip borta! Små tussar som gör allt för att försöka hänga sig kvar, och nej kan ja säga på en gång , färgar absolut inte mitt hår hemma.
Det tidigare om tussarna i mitt hår var en överdrift o de förstod ni säkert, jag har lite mer än tussar kvar på skallen men mitt LÅNGA hår är gone. Efter färgningen var klar var jag ju tvungen att klippa bort de slitna o de vart en del, så nu har jag kort igen typ . eller? jo klart de e kort jämnfört med vad jag haft innan . Men det viktigaste enligt min mening är att ha ett fräsht hår, är ju inte super inne o ha långt hår då de längsta mest e stripor för det e så slitet, o som min mamma muntrade upp mig med, det växer ut gumman! Och hon är ju så klok att ja blir galen. aahaha !

Föresten jag har en hemlighet. Kan inte bevara den? Nej klart ni inte kan, men jag säger iaf. Har bytt frisör, visst äre vågat av mej. Men om man inte vågar vinner man aldrig . Som om inte det vore allt så kommer jag att fortsätta gå hos henne. Så numer ligger mitt (korta) svall i hennes händer för färg o klipp var 6:e vecka ! O du säg inte det till någon !

Till sist vill jag bara åter igen säga nått intelligent om ni inte misstycker, bra tack då fortsätter jag.
Det är värt att lägga ner lite pengar på sitt hår, till och med massor av pengar . Jag tycker varje människa är värd en bra frisör som vet vad som är bäst för ditt hår. För håret betyder så fruktansvärt mkt(iaf för mej)
Kommer göra lite marknadsföring nu och det är produkter som funkar skit bra på mitt burr - Osis thrill( grymt) samt Sebastian collection portion nr 9(kanske snäppet grymmare) . Kanske funkar det lika bra på ert hår. Möjligen lite dyrare men så sjukt mycket bättre. Lär er av mej mina vänner, jag har lärt mig av dom !



// Josephinee.

Josephinee signar ut ..för att sedan signa in kanske .

2008-01-17 @ 18:31:17




För hon är arg, för hon får inte allt hon vill. Och då blir det helt plötsligt väldigt tråkigt.

Men det enda jag behöver göra igentligen då är att umgås med min sötnöt och kolla på Justin Timerlake´s konsert live från chickan och allt känns så mycket mer meningsfullt . Och eftersom ni är inte dumma, har ni redan räknat ut att det är precis vad jag kommer att göra . Adios Amigos

Stående ovationer sa jag .. nu,genast,omdelbart

2008-01-15 @ 23:46:14



Jag borde fått stående ovationer efter min insats i eftermiddags. Eller kanske inte, nej nu är jag så där velig igen. Ska ja ha stående ovationer eller ska jag inte, beslutångesten kommer krympandes, men jo det ska jag för jag gjorde nått jag fasat för en länge tid. Satt faktiskt o blev korsförhörd under närmare 35 min. Och det är ingen trevlig historia mina vänner, så jag utelämnar detaljer där faktiskt..tyvärr! Igentligen yttrade jag bara min syn på den tråkiga situationen som uppstod för ett tag sen, men iaf . Hade jag fått chansen och få de ogjort hade jag ändå valt att få de gjort precis lika dant som det var. Jag mötte en människa med noll karaktär, vad förväntar ni er ?!
Det ironiska är att jag hade så många ess i ärmen idag som jag så passande skickade ut ur rockärmen vid precis rätt tillfälle att de vart tom så att Joe Labero ringde senare och vill veta sanningen bakom hur jag lyckas gömma dom så bra i min lilla rock för att sedan bara skjuta ut dom helt utan förvarning. Joe Joe Joe håll dej till dina kaniner så håller jag med till den riktiga leken även kallad verkligheten,right! Sen undrar jag vem fan behöver 52 kort när man kan röra om rätt bra i grytan med ett antal ess ?

På tal om viktig, så ska mina viktiga parents även kallat mitt tjänste folk, personliga sponsorer och för övrigt dom bästa i hela världen( kärt barn har många namn,men hold your horsers det är ju jag som är barnet,ja men skit samma) åka på en välförtjänt resa till utlandet, ja ni vet där det är varmt,där man kan sola och glömma den trissta vardagen i svergie . Är absolut inte bitter, ja menar inte som jag skulle kunna lägga mej framför ett tåg för att få åka med . MEN och jag säger det igen MEN dom är så värda det . Brukar inte unna folk saker till vardags men för att det är dom så unnar jag dom det riktigt mycket. Hur kan jag dra nytta av det här, inte alls när jag får lägga en närmare fundering på detta ärende. Veckan dom är borta kommer framför allt att handla om Tempon o Karli, my lovley karli har nästan glömt bort hur mkt jag saknat han . Vi ska ha en mysvecka, vi kommer även transporteras mkt via bil och även tidiga morgonprommenader kommer att bli aktuellt, det är ju bara så härligt att vara ute o bränna fett när alla andra sover.. liar liar liar.

Medans dom är på resande fot får väl använda den svenska solen då dvs solariumet, de känns hårt att dom ska komma hem så där oförskämt bruna. Men åter igen vill jag bara upprepa mig jag är inte bitter . För just nu känner jag mig mer tillfredställd än på länge, jag har återupptagit min visioner vänner ! Till skillnad från förra gången jag hade det kommer jag inte tilllåta att någon eller något slå bort det framför fötterna på mig. Jag kommer att återkomma med vad mina visionern innebär och vad dom kommer få för följd för er. För det får alltid följer, det är så livet fungerar.

Nu ska chooséfin ( som jag heter enl min underbara stockholms brat, han e så påhittig o så viktig för den delen också) ta sig en välförtjänt garre, om jag mot förmodan skulle sluta med att dra i mig gift kommer jag säkert gå upp ännu mer i vikt för det säger alla, och ja tar inte risken. Ett kilo till jag går upp och jag lovar dej att jag kommer att flytta in på Enjoy.(jag är redan antagen till biggest loser,ni kan läsa mer om mej i massamedia) vilket skulle leda till att ja inte skulle kunna kasta kött till er på bloggen som ni kan gotta er i, vilket i sin tur leder till att er liv blir meningslöst utan min närvaro här. Oj vilken tystnad, hur vill ni att jag ska tolka den ?!

Sist ut . Vem vill bara vara en simpel medelmåtta ?



// Chooooséfin

Hate the players not the game .

2008-01-07 @ 01:52:20


Jag och min vildkatt Denise
( visst vare inne i sthlm att säga vildkatt?! ) var i fredags som alltid fit for fight för att se vad kvällen hade att erbjuda oss, som alltid vill vi dra i oss massa alkhol för att bli så där senitmentala och wild and crazy, hur som helst, kom vi in på ämnet män vilket det ofta gör när vi går in på våran dagsordning. Och 9 av 10 ggr kommer vi fram till att dom är svin, dvs när dom inte gör exakt som vi vill. För om dom inte gör det,vad ska vi då med dom till?!
Fast tro mej jag har ransakat mej själv vid flertal tillfällen och det är inte lika kul som det låter. Det finns både 10 och 11 anledningar till att män inte bör se åt mitt håll,råkar vara en rätt krävande person, men till poängen(lustigt nog har jag en sådan) så tror jag att man måste gå tillbaka till sig själv, inte döma alla andra utan att själv se sina brister. Men o andra sidan jag hatar o gå tillbaka till mig själv. Man blir så deppig då. Snesteg är en del av livet och det e bara dumt o lära sig nått sägs det . Det får en att ångra så mycket och jag har ju själv sagt att man ska blicka framåt ju . Get over it, det är ju inte som om jag någonsin skulle kunna göra nått åt det nu vilket fall. Snart kommer det ändå bara kännas sååå 2005,och vem bryr sej om vad någon gjorde 2005 ?!?

2008 däremot
, ooh det känns så viktigt att skriva det, jag skriver det igen 2008, året jag kommer att försöka jobba på allt som jag anser är mina brister,vart rätt många när jag såg listan som jag gjort(ja okej det vart inte bara 2 fulla A4 blad I admit) . Jag tror att så länge det finns potenial att vilja förbättras så är det 100% möjligt. Usssch nu är jag så där jobbigt klok igen. Får nästan be om ursäkt att ni framställs som osmarta då ni inte kommer fatta ett skit av detta inlägg. Men äre du eller jag som skriver? JAG va . då så vad tyst o läs o lär dej att bilda en hel mening innan du ska ska yttra dej nästa gång . ( Lexikon bifogas för att ni ska fatta poängen med inlägget)

Men får att återgå till friday night så vi har kommit fram till rätt relevanta saker ,(vilket vi alltid gör då vi bara är så smarta,och alla som eeee nått är smarta) det har vi läst i metro.
Allt som har med män att göra är bara ett sjukt olustigt spel, a fucking game. Alla spelar, ingen vinner. För det går nämligen inte. För hur man än gör så förlorar man. Om du inte förlorar dig själv och din självrespekt så förlorar du garanterat din motspelare. Finns absolut inte en gnutta tillsyn av winwin. Bara lostlost. Det är så patetiskt, så patetiskt att ja inte längre vill vara med och lira. Jag lämnar fan WO, men igentligen äre meningslöst för man vet att inom kort är man redo för ny match iaf och allt som kommer med det . Det som är enligt min mening det mest oförskämda i detta spel är att alla deltar oavsett, vad för någostans ger dej trots allt oss en kick. Jag menar han kan ju faktiskt vara Mr right . Alla har helt enkelt olika taktiker, vissa kör "hard to get" andra "im easy take me oooooh pliiiz take me" och detta helt undermedvetet eller föresten är det medvetet kanske ?!

Dont hate the players hate the game .



// Josephinee.

Det är inte en fråga om "OM" utan en fråga om "NÄR"

2008-01-02 @ 13:44:25


.. .jag säger bara såhär känn lugnet före stormen för det kommer inte bli långvarigt,när allt är vänder och jag mår bra igen, var så säkra på att jag kommer vara dressed for succes . eller ?

Tack alla som finns och ställer upp just nu, ni är så viktiga. Utan er skulle jag inte fortsätta kämpa. Till er som inte tror att jag kommer kämpa hårdare, till er kommer jag trycka ner dom orden så långt ner i halsen på er att ni bokstavligen ber mej att sluta. Jag tror att det kommer bli ett kärt återseende när jag är back on track igen. Men just nu kommer jag fortsätta som vanligt, bara le och låsas att allt aldrig varit bättre, jag menar jag kan väl inte ha en svacka. Måste ju alltid vara posivit och ha rätt inställning, att allt kommer fakiskt att ordna sig. Just nu har jag ingen lust att känna så, för det vore som ännu en till lögn i mitt liv. Tänkt om allt inte alls ordnar sig, tänkt om jag faktiskt alltid kommer känna avsky och bli äcklad av mig själv. Ja men låt det då vara så. Tänkt om jag inte alls kommer tycka allt jag tyckt varit roligt innan blir roligt igen. Tänk om jag bara vill gräva ner mej för alltid. Tänk om alla mina visioner jag haft inte alls slår in. Om jag inte alls blir den jag hade tänkt mej bli. Alla dessa "tänk om" , så förbannat trött på dom två små orden. Till sist vill jag be alla drabbade om ursäkt för mitt dåliga beteende(främst min familj) den senaste tiden. Mitt oförskämda och jag är aldrig nöjd josephinee har vart i farten för mycket på senaste tiden . Sorry for that. På återseende alla, och glöm inte att le så där falsk !






// Josephinee .