Frånvaron går att ta på.

2009-07-31 @ 19:08:09

Ibland är jag så förbaskat lat, lat för mitt eget bästa. Jag tänker väldigt mycket, jag har visioner. Men att få dom att falla till verklighet verkar vara mitt stora dilemma. Ett problem helt enkelt. Men skit samma, nu är jag tillbaka online. För en uppdatering.

Som ni läste igår så skulle jag ta en fika med min bäste vän Angelicaoch det gjorde jag också. Åkte ned på stan runt fem och sen bubblades det non-stop tills vi var klara runt åtta tiden. Vi hade mycket att gå igenom.
Vi gick hann med dom viktigaste affärerna, dvs. Bik Bok, Gina. Sen skulle vi även låtit kontokortet fått lida på Belle men det hanns icke. Jag fick iaf med min en toksöt kort jeansjacka hen samt lite annat smått och gott. Efter vi ansåg oss vara klara med shoppingen så gick vi till Gräden och fikade. Kladdkaka strular man sällan på. Så en riktig mysig eftermiddag hade jag och min söta vän Angelica. Självklart rökte vi sönder våra lungor mellan allt tjatter :) Vad annars liksom ?

Nu har vi precis kommit hem från en lite shopping i form av mat. Vart tyvärr inte roligare än så. Så cheesecaken står redo för att huggas in om exakt 60 minuter när avnjutit en fläskfilé gryta här. Sen kommer León vilket minut som helst, och tur är det väl att man köp hem massa godis då. Så Pippi och mys är vad fredagen kommer att bjuda på.

Minigolf

2009-07-30 @ 11:21:10


Kvällen igår var så mysigt. Jag och älsklingen hade bestämt oss för att gå på bio och gå ut och äta, så vi fixade ordning oss tills vi kom på att det var inte alls var vi var sugna på. Så vi åkte ut till Hälla istället och spelade minigolf. Igentligen är det där med golf inte min grej för jag har inget tålamod. Men jag tycker ändå att det är apkul. Lite hat kärlek tror jag.

Nu försöker min man få mej att skaffa grönt kort så vi kan gå på banan tillsamans. Först var jag helt anti, men nu känner jag ett sug, tro det eller ej. Min svärmor var också sugen så det kan hända att vi går den här kursen tillsammans. Jag menar det skulle vara det ultimata. Men när jag vill spela ska det vara på min vilkor, vill jag kasta bort en klubba så gör jag det. Eller kasta en boll på någon jävel som verkar kunna spela så mycket bättre än mig. N O L L   T O L E R A N S. haha

Efter minigolfen så åkte vi och köpte med oss mat och satt oss vid någon hamn vid framnäs?! Nått sånt kanske.
Typ mysfaktor 29 att sitta där i solen och äta för att sedan kasta i resterna till ankorna.  Vanligtvis är fåglar det värsta, men igår kväll tyckte jag mej nästan tycka att dom var söta. Tänk vad man kan förändras .

I eftermiddag ska jag träffa underbara Angelica. Vi ska ta en fika och snacka massa skit. Ska blir så trevligt.


Nu ska Zlatan få min fulla uppmärksamhet här, vi ska nämligen gosa ned oss i soffan och kolla på slutet av våra bästa år.


Adjö

Fejkbak

2009-07-29 @ 13:30:40

Då har man precis smällt i sig en katastrof låda bestående av köttbullar och mos. Helt okej, men långt ifrån mammas goda. Nu ska jag ta med min skrutte på en promenad på Djäkneberget. Skulle igentligen vara mysigt att åka och släppa han någonstans så han kan få springa av sig all överskottsenergi han har samlat på sig. Men det får bli när M kommer hem i sånna fall.

Imorse ringde klockan redan kvart i sju. Helt omöjligt för mig att vara människa då. Jag är ju inte direkt van med att kliva upp tidigt och fånga dagen som förr. Nej nu är man en riktigt sömntuta och jag nekar sällan att min stora passion är att just sova. Se det som en hobby. Jag klev upp till halv åtta iaf ( bra gjort,klappar mej själv på axeln) för att sedan ge mej iväg på cykel till min kiropraktor eller var de naprapat nere på stan? Skit samma jag kom dit han knäckte ut ryggen rejält och jag åkte hem med ett flin på läpparna för att smärtan snart ska avta.

Sen kommmer vi till det mest underliga hitills idag, jag somnade såklart direkt när jag kom hem efter jag o Zlatan var ut. Sen vaknade jag av ett sötsug som inte kan jämnföras med något. Så jag Josefine Patricia Sundin fick för mej att baka. Sagt och gjort. Jag tog fram min bästa vän ( en färdiga smet som man bara rör ned i en form och kör in i ugnen) sen var det klart trodde jag. Tills för 3 minuter sen då det luktar brännskadad kaka här hemma. Och hela skiten var ett faktum. Jag har till och med misslyckats med att baka en färdig kaka. Jag gråter blod nu, jag är fan misslyckad. Och till råga på allt börjar brandlarmnet tjuta precis. Tack nu är min dag förstörd. Någon som vill komma hit på bränd kaka och en ännu brändare Josefine? Cola finns givetvis!




Det är bevisat, exakt såhär ska jag spendera mina dagar. Jag och min vovve i vårt fulla esse.






Hemklickat och klart

2009-07-28 @ 20:56:25


Jag har försökt klicka dog stuff till min lilla dog i flera dagar nu, men det har hela tiden kommit saker emellan.
Men nu ä n t l i g e n har jag lyckats. Man får väl anse sig vara nöjd med det. Vart lite av varje till min lilla skrutte. Så nu väntar både han och jag med spänning på att det ska komma. Men med min vanliga tur så får jag väl det lagom till jul när Zlatans päls växt ut till en fluffboll igen och han inte kommer få på sig nått av dom senaste inköpen.

Nu till en helt annan sak, idag råkade Zlatan Blomqvist Sundin tugga i sig en bit av Leóns napp. Kul tänkte jag, Strömsholm nästa. Andra tanken var, byracka som ska tugga på allt.
Hur som haver han är mitt allt och jag skulle gå igenom eld och vatten för han så jag ringde upp helt panikslagen och frågade vad mitt nästa drag behövde bli. Damen på strömsholms djurksjukhus gav direktiv om att åka in genast.
Jag ringde till M och sa att vi skulle åka, med bad han för säkerhetens skull att han också skulle ringa och säga att vi inte visste exakt hur mycket han fått i sig av nappen. Han gjorde det och fick svaret att det var cool lugnt. Det skulle komma den naturliga vägen. Men orka stressa upp mig i onödan.

Jag ska göra en förklaring så ni förstår lite bättre av hur mycket han tugga i sig. Först kommer ju plasten på en napp,den lät han helt bli, sen kommer första gummigrejen sen kommer toppen även kallat "ollonet"och det var just där han var och tuggade. Så han fick i sig lite grann men igentligen har jag ingen aning om fall han spottat ut nått. Försökte göra en jakt på rester men hittade bara en ynka så de projektet las ned omgående.

Efter detta trauma gick jag och sov en stund. Var välbehövligt.

Nu väntar allsång som iofs är slut vilken minut som helst. Tanken är att jag ska tjata lite på M så vi kan åka dit nästa vecka på min födelsedag. Skulle vara mys och hitta på nått med min älsklingen. Bara jag och han !

Partysessan signar ut för denna helg.

2009-07-26 @ 23:18:14


Yes Sir, I can boogie.

Helgen har bestått av fest, fest, fest.

Lördagen vaknade jag oförskämt tidigt för att ha förtärt alkhol kvällen innan, men så var det iaf . Tro det eller ej. Tanken var ju att jag och M  skulle åka till skolan som jag kommit in på. Har inte skrivit om vilket program det är ännu för jag vill ju spara lite på godsakerna. Men nu går jag all in. Jag har kommit in på Hotell& Värdskaps programet i Hällefors. En bra bit bort därav mitt dilemma om hur jag ska göra. Fixa övernattningslägenhet, pendla eller skita i det helt? Som sagt jag är velig som än morot. Jag vill, men jag vill inte aldrig vara hemma heller. Har ju allt här liksom. Familjen, hunden, vännerna, innebandyn ja allt.
 
I vilket fall som helst var jag på tok för bakis för att åka dit i lördags så det vart en tripp till Uttervägen och till min syster där det bjöds på en helt underbar Lasange. Alltid massa god mat när man är där. Sen följde jag med till Hallsta där det vankades barnkalas för Gabbe&Adrian. Så massa tårta och godis trycktek vi i oss innan vi begav oss tillbaka till staden.
Så fort jag kom innanför dörrn så var det dags att lägga på en make så man var redo för party igen.
M skjutsade mej till underbara Angelica. Hennes söta syster var också där och vi hade en riktigt mysig tjejkväll med massa alkhol och tjejsnack för att sedan ta oss vidare mot krogen. Så nu har jag lovat brudarna att boka biljett till norrköping för att uppleva utelivet där. Kan blir hur skoj som helst.

För tillfället sitter jag och surfar runt på alla hundsidor ni kan tänka er.Letar efter nytt halsband och koppel samt lite kläder till min busvovve. Har hittat lite grann redan så om jag känner mej själv så måste jag snart börja välja bort grejer, för han kommer ändå aldrig hinna använda allt. V Ä R L D E N S B Ä S T A D O G.

Bilder läggs upp när jag lagt över dom på datan.



Utelivet i E-tuna staden.

2009-07-25 @ 11:01:29



Igår åkte jag hem till underbara Janika på inflyttningsfest, var super mys. Som jag saknat henne.
Kvällen var helt okej förutom vissa inslag. Men men.. Vi provade även på utelivet för en stund, sen fick stackars M som låg hemma och sov komma och hämta oss. Min underbaraste. Vi släppte av brudarna på stan för att sen bege oss hem mot våran lägenhet där O´boy var ett måste!

Men jag måste bara säga att Janika Aho du är en av min närmaste vänner och jag är så glad att dig. Du är den mest lojala och ärliga människa som finns. . Jag H J Ä R T A R dig vännen min. Tack för en mysig kväll igår.

Nu ska jag åka till C och lämna tillbaka Wallander sen väntar Lasange för mej och M på uttervägen. Underbart.
Sen ska jag passa på att pussa min busunge massor.





På tåget

2009-07-23 @ 12:47:33


Då har mamma och pappa precis släppt av mej på stationen. Så nu sitter jag och Zlatan på tåget mot Uppsala för att sedan ta en buss därifrån till Sala. Sen hämtar älsklingen upp oss där direkt från hans jobb. Perfekt ju!

Just nu ligger Zlatan och kollar på två hundar som skäller. Typiskt att man ska hamna i samma kupé som dom. Men han sköter sig bra ändå. Han vill nog hem till sin lägenhet på Norra Florgatan tror jag. Som sin matte. Nu har man fått en lagom dos av camping livet, nu kan jag stå ut tills M får semester då vi kommer ge oss ut i Svergie igen.

Nu ska jag dricka min älsklingsdryck coca-cola och lufta mej tillbaka.

Har jag sagt att jag har världens underbaraste föräldrar. Dom vet precis hur dom ska få mej att må bra. Ord kan inte beskriva min kärlek till dom.


Finaste




Direkt från Gävle

2009-07-22 @ 20:19:32

Dåså gott folk, nu befinner sig huvudpersonen i detta drama sig i Gävle. Mamman & Pappan kom och hämtade henne och Zlatan runt tio snåret imorse. Så en extremt trött Josefine satt sig i bilen och somnade lagom i Sala. Inga konstigheter va.

Dagen har spenderas på en helt undebar strand som ligger 2 minuters gång från campingen. Ni vet sand mellan tårarna, havet som sveper med sand ut. Allt är en sån avslappnade känsla. Ska även säga att Zlatan sköter sig helt utan anmärkning. Jag och Pappi tog med han och Tempo till havet vid klipporna där dom kunde bada. Tempo tvärvägrar som vanligt men Zlatan blötte allt tassarna både en och två gånger.

Nu ska jag fortsätta vara bortskämd och gå ut och äta grillat. Sweet!

Vi hörs snart, var så säker!


Mosters älsklingsunge ( Som man saknar sönder sej efter nu när man är här)


My bad

2009-07-21 @ 21:32:26

Vet att jag skulle uppdaterat igår, men började må dåligt så jag gick tills kojs istället. Dagen idag har sett lika dan ut.
Bloggar när man är på benen igen.

Nu väntar jag o älsklingen på att C ska komma hit med senaste Wallander. Både jag och M är helt tossiga.
Hur underbar vän har man inte som leverar direkt till dörren?

Efter 95 mil är jag hemma.

2009-07-20 @ 10:21:09


Jävlar lördagen var de sjukaste jag vart med om. Men vi fick ju hem våran nya super fräsha bil så det var helt klart värt det.

Nu ska jag ta med min bäbis ut på en prommenad, han ligger och kollar på mej och försöker ge mej dåligt samvetet. Bara att erkänna, han har lyckats.

Bloggar mera när jag kommer in från prommenaden här.


puss sweeties

Headache och besök hos min underbara Sandra

2009-07-17 @ 20:16:06


Just nu har jag och min man precis ätit fläskfilé, potatisgratäng och b-sås.delicious !

Idag har jag och Zlatan vart och gjort Sura. Tog bussen vid tolv sen hoppade vi av vid ishallen där Sandra och Tage mötte upp oss. Riktig mysdag har vi haft. Hundarna har busat och jag och Sandra har hunnit med massa prat. Gud vad det är skönt att komma hem till en riktigt vän och bara "vara" alltså. Vi åkte ut till Olberga och till Sandras moder som även är min extra mamma som vi brukar säga. Bodde mer eller mindre där under min högstadie& gymnasieperiod. Inte för att jag inte trivdes hemma utan mer för att vi var oskiljaktiga. Skulle kunna dra upp en miljon roliga saker vi gjort, men det skulle ta flera veckor. Hur som helst är det en person jag alltid har trevligt med. Min lilla Sandra. Inte kunde väl varken du eller jag tro att vi fem år senare skulle sitta med V V V. hahaa

Väl i Olberga var allt sig likt förutom att Jaana har flyttat ut såklart. Men prinsen och dom andra hästarna krigar på som vanligt. Efter massa mys och fika där så rullade vi in mot Sura City och mot mina föräldrars hus där Kalle Kanin skulle få lite mat eftersom mamma och pappa är på semester. Vi passade även på att klippa klorna och göra han fin så nu har jag inte lika dåligt samvete när jag åkte därifrån. Frågan är ju hur man ska göra med den lilla rackarn? Han är ju igentligen min, men han har ju bott hemma hos mamma&pappa säkert 1 1/2 år nu. Dags att klura ut en ny livssituation där han få kan bli kelad med osv.

Tillbaka hem till Sassa för hon skulle packa sen åkte jag med henne och hennes man in till stan igen. Kände redan i Sura att jag hade ont i huvudet men när jag kom hem brast de. Tokdunkar och jag vet fan inte vart jag ska ta vägen. Kanske har andas in för mycket Sura luft?

Ska vänta att klockan ska bli nio så jag kan trycka mera alvedon. Det dunkar och smäller som en jävla nyårs afton inne i min skalle. Helt I N S A I N E.



// J o s s a n

Riktigt gripande

2009-07-16 @ 18:32:14


Hittade detta när jag surfade runt imorse och vill uppmana alla att läsa den. Man berörs väldigt mycket. Eller iaf gjorde jag det.


Så tänk en extra gång för vad du säger e l l e r inte säger. Det har betydelse.

Den kom, den såg, den försvann

2009-07-15 @ 20:09:32


Trodde att den svenska sommaren skulle spela mig ett längre spratt en på typ 5 timmar. Ja för hör och häpna idag lyste faktiskt solen i vässan. Ogilla krångel. Oh no. Så jag begav mej till Löga (som alla andra) med min älsklingsunge. Väl där så var de bad på en gång som gällde. Så är det när man åker dit med en två-åring. Dom vill bada hela tiden så det är bara att plumpsa i. Sweeet.

Efter ett tag kom syrran dit och mer bad väntade. Medans dom plaskade i vattnet så passade jag på att lägga mig och steka lite. På med cocos oljan sen kör vi. Låg även och läste cosmopoliten och fick riktigt mycket insperation till vår balkong. Fick ett riktigt ryck där jag vill pimpa upp den. Men samtidigt orkar man ? Igentligen är jag ingen pysselmänniska.


Nu står jag lite i valet och kvalet om jag ska åka till Gävle här i dagarna. Min kära päron är där och semesterar. Har vart där sen jag var liten och vet med säkerhet att det är idyllen. Bada hav, sola, läsa skvallerblaskor! Behöver man begära mer. Dessutom är min pappa galen för han erbjuder mej att han ska komma och hämta mej här och sen köra tillbaka. Crazy pappi men helt underbar. Jag är verkligen pappas flicka, sanna mina ord.

Ikväll jag jag och M fortsätta kolla på filmen som vi så fint började på igår. Så nu väntar jag bara på att han ska komma hem från sin fisketur som han gjort. Dock hamnade dom mitt i spöregnet så han är väl plasblöt nu förstår jag. Som tur är tar inte M med sig några fiskar hem. För det är strängt förbjudet. Fiskar är vidriga och skall ej befinna sig här så älsklingen lovade att Mattsson skulle ta hem alla fiskar till han. Hahah..

Igår pratade jag med en Norrman, shit pomfrit vilken underhållning.Man har nog sällan skådat en sådan sönderskrattad Josefine. Det är ju Kempe Bra .


Dags att ta sig in mot duschen.




Jag saknar er. Våran trio. Oslagbara





Överskattat

2009-07-14 @ 21:57:02


Jag som många vet håller ju på att bli en vuxen kvinna, fyller ju hela 22 år i början på Augusti. Men har fått vuxna värderingar också. På en annan nivå än för några år sen. Jag prioriterar annorlunda. Jag har säkert blivit en riktigt tråkmåns i mångas ögon. ( Som om jag brydde mej men ändå) Är sällan ute på krogen och jag kan villigt erkänna att jag inte ens minns när jag var full sist. Hur har det blivit såhär? Jo det är rätt simpelt. Jag tycker inte att det är kul att vara ute varje helg där samma visa uppspelar sig. Som en trasig jävla gramofonskiva.

Nej jag uppskattar hellre en kväll med lite alkhol, goda vänner och hemlagad mat. Det är vad jag uppskattar mina vänner.
Säger inte i och med detta att jag A L D R I G är ute på krogen, för det är jag. Men senjag träffade Martin så vill jag spendera allt min tid med han. Jag vet, jag är värsta kärlekskranken. Men det är mys.Vi umgås med gemensamma vänner, vi åker båt, vi gör spontana saker. Jag bara älskar att få vara i hans närhet.  Det är han som gör mig hel.
Min kärlek. Som sagt så har jag valt detta "familjeliv" som vissa vill uttrycka det. För jag trivs med det. Ingen som tvingar mej. Jag är så oerhört lycklig med mina lilla familj.

Förhoppningsvis åker lilla familjen ned till Strömstad på lördag. Mer om den resan skriver jag utifall det blir av. Väl där nere ska vi göra en riktigt rolig sak.


Nu ska jag fortsätta kolla på kronprinsessans födelsedags hyllning på Borgholms idrottsplats på Öland. Själv kan man väl bara dröma om en sån uppvaktning när det är dags för mig att bli ett år äldre. Tänker inte vara bitter för det utan tänker istället med högt huvud säga GRATTIS SESSAN på 32-års dagen eftersom du läser min blogg varje dag. Jag ringer dej i veckan btw så kan vi hänga lite i skääärgårn.


Puss sötnosar








Längtan

2009-07-13 @ 12:54:53


Den första Augusti har äntligen min kära sambo semester, som jag längar. Just nu går det inte att hitta på så mycket förutom på helgerna. Men när hans semester börjar ska vi göra massa skoj förhoppningsvis.
Visst kan jag åka iväg med vänner, syster, familj osv men vill inte åka ifrån min älsk och vara bort flera dagar.

Idag åker syrran hennes man och busungen på kryssning, då kan jag inte hänga med dom heller. Boooring. Funderar på att ta mig till sthlm ev på tisdag eller nått och hälsa på för dom har tydligen hela huset för sig sjävla i solna då andra syrran har åkt bort.

Känner mej riktigt opepp idag, kanske för det är så mycket jag skulle vilja ha svar på ? Jag vet inte men har bara noll lust till allt idag . Kanske blir bättre imorn .


Tänktvärt          - "Allt bli inte alltid som man tänkt sig, men då får man göra det bästa av situationen"


Nu ska jag samla lite vuxenpoäng och göra lite pannkakor till mig och Zlatan. Mumsi!




Bilder från våran tripp till leksand sommarland och till vårt fd sommarhus.
















                                                                  




   

Helg

2009-07-11 @ 19:26:05


Idag har jag och min man inte fått mycket gjort, vi vaknade, handlade massa gott på maxi, åt, somnade.
Ni sitter jag här och väntar på att min vackra vännina Denise ska ringa. Så om du ser detta R I N G!

Igår var de myspys med grill hos svärmor med fläskfilé och rosévin, sen bullbak hos underbara syster, sen hem och kolla på oskyldigt dömd .

Idag flyttar min kära vän Lina till Helsingborg på riktigt. skrämmande och väldigt tråkigt. Kommer sakna henne här hemma i Vässan. Hon är en del av vardagen liksom ! Men önskar henne såklart all lycka till där nere. Snart kommer vi ned, så alla helsingborgare känn lugnet före stormen.


Pjusss

Dilemma

2009-07-10 @ 11:51:41


Idag fick jag reda på att jag kommit in på ett program på högskolan, problemet är att det är far away.

Det snurrar av lycka, förtvivlan.


Förtvivlan, men ändå inte.

Fuck idag måste jag tänka.

När ens kära vän ska bli lokalkändis

2009-07-08 @ 20:33:30


Idag kom det roliga nyheter till min telefon må jag säga. Min bäste Lina ska nämligen göra ett repotage för vlt imorn om henne och lilla Tindra. Förstå att få bli lokal kändis över en natt innan hon drar till Helsingborg, det är inte illa vill jag lova. Så nu har jag sagt att om hon inte nämner mig och Zlatan kanske vi måste säga upp bekantskapen. hahah.
Så inom kort hoppas vi på att se dom i tidningen med matchade kläder på första sidan.

Annars har jag en liten uppdateringen om truten min. Var ju till en akut tandläkare igår runt 2. Jag lovar att jag har finaniserat hennes kommande thailandsresa med mitt besök. Det var inga dåliga slantar dom ville ha.
Visade sig hur som haver att jag har en överbelastning i höger käke, varav denna olidliga smärta. Bettskena ska alltså provas ut inom kort. Var tydligen väldigt svullen och runt visdomständerna fick hon inte peta ett skit för då gav jag henne ett par sanningens ord. Kan lova att jag inte visade min bästa sida inne i tandläkarrummet. Dom är typ hemska människor som jag aldrig mer tänka sätta min fot hos.


Nu sitter jag och kollar på riskförlossningar på tv4 fakta. Har en riktigt familjekväll här hemma i sura med mamma,pappa,León,syrran och hundarna. Vi har massa mys här och har precis ätit hamburgare och bröd med några liter cola till.
Imorn fyller världens bästa pappi år och det ska firas med massa paket och tårta. Så imorn kommer älsklingen hit också så då är teamet fulländat.



Min söta Hollywoodbrud


Michael Jackson

2009-07-07 @ 23:17:05



Har faktiskt inte skrivit ett ord om hans plötsliga död i min blogg, jag skäms nästan. Mer ännu mer skäms jag över alla människor som skapat miljontals rykten om han. Sant eller falskt, det lär vi aldrig få veta. Men att komma sen och hylla han och säga att han var en världsartist det är pinsamt. Han var en världsartist och det är ingen lögn. Men varför ska vara enda människa som hånat han, nu helt plötsligt vända åsikter och byta taktik. Det förstår jag inte faktiskt.

Jag har verkligen noll åsikt angående hans liv, vad vet jag, det kanske är någon som hittat på rykterna för att förstöra för han! Sånna människor finns ju faktiskt. Tror ingen utav oss har någon rätt att döma honom över huvudtaget då vi aldrig vet vad som försegick  i Cleverland igentligen

Kollade nyss på hans live minnes stund på tv4 och jag ska säga att jag grät. Han är något speciellt. Hans musik går liksom inte att likna med något. Han är för mig en legend och var så även när han levde. Det jobbigaste att se var när hans lilla dotter berättade hur mycket hon älskade sin pappa. Det var riktigt vackert. Och vilka deltagande sen. Hur många människor som helst hade ju samlats där, räkna sedan in alla som kollat på tv. Det är stort. Så med Bille Jean spelandes i bakgrunden tänker jag avsluta detta inlägg med att skriva R.I.P Michael Jackson.







Tandvärk och lurendrejeri

2009-07-07 @ 11:24:23

Har sån brutal tandvärk så jag vet inte om jag ska sitta,ligga,skratta eller gråta. Just nu gör jag nog en blandning av allt.
Började för några dagar sen men har nog eskalerat rejält. Man blir på grymt dåligt humör också. Man vill bara sova bort värken. Som tur är åkte min man och köpte en korsordstidning och alvedon till mig igår kväll så jag överlevde natten.
Nu har jag setat i kö till en jävla jourtandläkare som verkar vilja göra allt annat än att svara. Idioter.

Ska sluta klaga nu och övergå till mitt problem nummer 2. Är det någon mer än jag som fick upp detta meddelande när ni går in på blogg.se där det står -"Du är vår 999,999 besökare, online idag kl: 10:47:50! Grattis därmed har du möjligthet att vinna en LCD TV. Om du är utvald gå vidare här : www.utvald-vinnare.se.
Är man toklurad or what? För när jag gick in på blogg.se en gång till kom detta meddelande inte upp.


Nu ska jag krypa ned i sängen och forsätta tycka synd om mej själv.

För det är ingen vanlig dag!

2009-07-06 @ 11:55:03

För det är Zlatans födelsdag



Idag fyller min älskade lite vovve hela ett år. Fattar ni ett år? Lilla gubben är ingen liten valp längre nu är han helt plötsligt en riktigt stor pojke. Vilket jag iofs märkte av imorse när vi var ut på våran morgonpromenad och han busade med en stor dobberman. Då förstod mamma att han inte är någon lite skit längre.
Kommer ihåg förra året när vi åkte och kollade på Zlatan och hans syskon, dom var så små om man ville bara ta hem allihopa. Men sen beslutade vi oss för att våran nya familjemedlem skulle få bli den minsta valpen som var mest busig.
I slutet av Augusti åkte jag och min pappi och hämtade Zlatan i Mariestad. Kommer så väl ihåg hur lycklig jag var när jag höll i han hela vägen hem och han sov nästan non-stop hela vägen hem. Älsklingen var på någon cup med innebandyn och kunde inte träffa vår bäbis förs 2 dagar senare.

En av dom lyckligaste dagarna i mitt liv var när vi fick ta hem han. Världens bästa hund. Älskar han så otroligt mycket och vet att jag aldrig skulla klara mig utan han. Tack Zlatan för du förgyller min vardag. Idag är det din dag och då ska vi göra tårta och köpa presenter till dig min skatt.


Zlatans Uppfödare




Första dagen hemma



Lurvtussen på Stora Gatan




Zlatan & Bästa kompisen Tindra



 León & Zlatan kärlek




Ny skalad bushund ute med båten




Hemma och softar

Shoppingbegäret är stillat

2009-07-05 @ 14:31:22


Oj oj nu har det inte hunnits med att uppdaterats på ett tag känner jag. Har vart fullt upp så någon bloggtid har icke varit akutellt. Ska ge er en resumé av helgen tänkte jag.

Fredagen var älsklingen ledig och vi begav oss ned på stan för bankärende och lite nya tillskott till våra garderober.
Dock så har min mage varit riktigt kaotisk några dagar nu så vi vart inte där så jätte länge. Men hann än dock få med mej 3 par shorts, en klänning och en stickade tröja från diverse affärer. Allt signerat Martin Blomqvist American Express kort.  Sen begav vi oss mot vårat standard hak "-Nya thulins" där vi har vart flitiga kunder ända tills vi flyttade ifrån Stora Gatan 39.
Alla där saknar nog oss eller ska jag skriva Zlatan nu när vi inte springer in där varje dag. Hur som helst hittade Martin två apläckra t-shirts därifrån.
Vidare hemåt i halvspringade fart för mej, slängde mej i sängen sen kom min älskade syster från Sthlm hit. Så vi hängde här ett tag innan hon åkte hem till min andra syster för avlastning av packning samt uppladdning för kvällen.  Jag, min kärlek och Zlatan gick ned mot Löga där vi satt oss på varsin brasse stol och kollade på alla extremt pinsamma människor som inte har någon känsla för vad för mycket alkohol är. Men vi hade det jätte mysigt iaf, jag älskar att glo på folk.  Sen vart det lite kyligslaget så vi gick och köpte oss belgiska våfflor med sylt och grädde. Mätta och belåtna satt vi oss på ballen och fortsatta leta efter Martin´s mustang. Han som Martin sålde den till förra sommarn lovade nämligen att köra den detta år på power meet.



Lördagen var en riktig familjedag. Min moder kom hit runt tolv så jag gick och mötte upp henne down town för vidare färd mot punt där vi skulle träffa sthlms- syster och Lejonbus. Vi gick och strosade på staden och vips så hade vi hamnat på Belle, vilken affär. Hur har jag kunnat missa den? Dom har grymt snygga väskor och för att inte tala om skorna. En riktig Josefine affär. Sen kurrade våra magar och vi tog oss en riktigt god lunch på kolgrillen. Proppmätta beslutade vi ändå oss för lite till shopping så jag och Lidia gick in på Cubus medans mamma tog med León ut på en glass. Hittade såklart en massa snyggt där också. Efter mycket provning vart det lite snygga t-shirtar, en sparkdräckt(läs playsuit) och en tunnika.
Vart riktigt nöjd med mina inköp men kände att jag saknade nått så det vart 3 par skor också i form av ett par sandaler med fransar, samt två par andra typ vardagsskor. Köpte dom mest för dom var sköna. Även detta fick vi signera älsklingens kort då jag är hemmafru på heltid och inte äger några dollar själv ( läs ironi)

Mot kvällen kom León ned igen och vi följa med mamma till bussen som skulle ta henne mot Sura, sen travade vi iväg mot hemköp och inhandlade lite picknic för att sedan slå oss ned nästan utanför oss på en gräsfläck. Sötungen satt och vinkade till alla raggare, och som vanligt charmade han alla med sitt söta ansikte. Sen skjutsade vi hem Patricia & León varav León började spy under bilresan. Lilla tussen. När vi skjutsat hem dom så tog vi även med Tyson ut på en promenad och Lejonet hade tydligen fått nya krafter för han sprang hela vägen runt med hundarna.
Sen åkte familjen Blomqvist/Sundin hemåt och jag kan lova att jag slockade som en stock när vi kommit hem, medans älsk satte sig på ballen och fortsatta sin jakt på sin sålda mustang. Även denna kväll utan resultat.

Söndag och det innebär väl vilodag hoppas jag ? Nått annat känns inte rimligt iaf. Det jag möjligen kan tänka mig att göra är att gå ned mot Konsum och köpa mej en chocklad kaka då jag har ett r i k t i g t chockladsug. Som alla andra kvinnor har ungefär en gång i månaden.


Nu har Zlatan vaknat till liv, han ligger och suckar åt mej så lika bra att ta tag i allt och gå till Konsum .



Later all rockers



Älsklingens andra kärlek efter mig såklart.



Hit the road Jack

2009-07-02 @ 21:27:36

Idag är jag seg,trött och utmattad. Resan igår tog tydligen mer på krafterna än vad jag trodde. Nu sitter jag inne i värmen och ska snart gå ut med min Zlarre. Tror vi går upp på djäknberget, där är så mysigt. Hoppas på att det svalnat lite ute.

Nu har power meet börjat också, man kan väl säga att vi blir högst berörda utav detta. Hög musik spelas och stundtals to uggly cars rullar.  What to do ?

Fick min supersnygga Louis Vuitton plånbok idag som jag beställde för ett tag sen. Vet ni vad det bästa är då? Den är 100% äkta. Jag älskar den redan. Bästa investeringen på länge känner jag rent spontant.


Idag pratade jag min kära vän D, hon berättade tråkiga saker. Som är kul för henne förstårs, men för mig kommer det kännas konstigt. Jag älskar dig till månen och tillbaka vännen. Tänk allt tok vi har hittat på under alla dessa år. OMG sånt sitter fastlimmat i hjärnan. All lycka till med allt  down town så att säga. haha. Lovade att inte skriva mer än så men shit  det kommer kännas mest skumt, men du är en äventyrare och du gör helt rätt. Man måste våga för att vinna. Har alltid varit vårat motto.








Underbar dag i Leksand

2009-07-01 @ 22:07:26


Shit vilken helt perfekt dag jag har haft idag. Ord kan inte beskriva. Tog en liten spontan roadtrip med min syster som även är min soulmate samt min systerson som jag älskar högre än livet. Känner mig typ berusad eller så är det så att jag är extremt övertrött därav min flamsiga beteende dom 17 milen hem från Leksand.

Vi har hunnit med väldigt mycket idag. Tog en tripp förbi vårt gamla sommarhus i Orrgattu och passade även på att svalka våra kroppar i  "kärn" sen tvingade min busunge mej att hoppa från hopptornet. Och eftersom man inte kan säga nej till han så tog jag mej upp... och även ned efter en stund. Tänk då på att jag är brutalt höjdrädd så jag kände mej rätt stolt när jag hade gjort det. Sen vidare mot Leksand där vi köpte blommor som vi skulle lägga på Farmor&Farfars grav. Kändes bra att åka dit då det var sjukt länge sen jag besökte dom. Säkert 6 år.

När man är i Leksand och vid vårt sommarhus är det som tiden stått stilla. Man blir väldigt nostalgisk och kommer nästan ihåg varanda detalj från 15 år tillbaka. Nu i efterhand ångrar man att man skulle vägra följa med dit när man var yngre och att mamma och pappa då tyckte det var lika bra att sälja. Nu skulle jag göra vad som helst för att få tillbaka det. Med vattnet så nära, massa vänner, bykänslan ja allt.

Nu ska jag inte bli sentimental även fast det är sjukt svårt att låta bli. Vi åkte så småning om vidare till Sommaland där vattenlandet lockade mest. Som vi badade och åkte dessa rutschkanor. Vill tillbaka typ nyss. León är inte ett dugg rädd av sig utan skulle åka ALLT, även fast han fick ett dussin kallsupar. Själv vart man som ett barn på nytt. Krånglar sällan.

Så tack syrran och nonisch för en supermys dag. Ni är mina stjärnor. Har alltid så roligt med er.


Nu ska jag ta en dusch sen vara lite social med min man som jag inte träffat på hela dagen. Som man saknat han fast man bara vart borta 12 timmar. Hihi ..

Lägger upp lite bilder imorn tänkte jag.