men äre sant ens?

2007-06-28 @ 23:12:05
Upp fem imorn igen, och min lust till det är näst intill obefintlig. Men dagen idag har faktiskt gått sjukt snabbt. Gårdagen på jobbet låter jag vara osagd, men det verkar finnas folk till allt utan att avslöja allt för mkt. Men som min kära mammi så fint lärt mej - att alltid hålla glad min och tappa aldrig hakan, låt ingen se nått annat. Men kan man verkligen göra det när andra personer kommer to close in to my space?! Men oviktiga människor går faktiskt bara såååå bort. Kan vara viktigt att lägga till!

Hann ner på stan efter jobbet för att vara barnvakt åt älsklings lejonet och sen köpte jag hans dop pressent.(hoppas han inte han reflektera kring vad det var han ska få på lördag) . Det är väl fördelen med att börja tidigt, man hinner göra en del efter jobbet, men nästa vecka äre kväll igen så då kommer min sociala bit vara som bortblåst. Men lugn mina vänner det är bara temporärt. En till positiv nyhetet e att jag troligtvis kommer dra ner till västkusten några dagar vecka 30 eller vare kanske 31, yeye ..detaljer bryr jag mig inte så mycket om som ni kanske märker. Ska bli grymt skönt hur som helst. Lite utav ett avbrott i min alltiför jobbrelaterade vardag! Nice då!

Remeber- saker e inte alltid som dom verkar ! Det har jag insett ganska nyligen.
Sleep tight darlings!

//josephine.

den där mange och petter

2007-06-27 @ 19:53:20
rätt skönt deras låt dom gjort ihop. Giftig. Och yeeah vad mer kan sägas ?!

Tog en uppgång 05.00 imorse bra av mej där ! Och imorn tar jag en sovmorgon till 05.10 ! Det du !
Vill helst inte prata om dt där värst vidare . Sunshine were are you ?!!?


// josephinee.

I will pack my bags and leave

2007-06-24 @ 21:54:32
Det är så jag känner för tillfället. Hade jag bara lite mera vad jag skulle kalla balls så hade jag gjort det utan att blinka, men faktum kvarstår. Jag har inte modet. Vill bara dra härifrån och uppleva världen som står där och väntar o väntar på att jag ska göra deras stad till ett historisk ögonblick med mina brutala fester. Neej men allvarligt talat vill jag faktiskt ut och resa några måndader eller varför inte några år. Bara leva livet utan några som helst förpliktelser. Kan ju inte kringå att det lär bli rätt tufft att inte veta när man får tillgång till en platt tång och en hårfön om man ska börja kampera(e det ens ett ord!?) i djungel och i dom allför strömlösa bunglowerna., men det är lite det som lockar mig till en sådan resa. Att inte VETA allt.!.Just nu vill jag ha vita långa stränder där jag kan ligga och bara steka i solen och få känna mig fri och där allt mitt fokus ligger på att bara anjuta ännu en dag i paradiset. Att bara ta det som det kommer. Bestämma samma dag om man ska byta kontinet. Bara ut i vida världen och ta lite risker...För det är då livet e hett..Om man vågar ta risker... Men just nu så går tyvärr inte mina planer riktigt så lätt. Har alledes för mycket som håller mig kvar här. Ett otroligt nice jobb, sjukt bra vänner och massa annat som jag inte kan lämna . Men detta kommer jag inte låta rinna ut i sanden bara för att min resa inte kommer ske detta år, kanske bara blir så att jag skjuter på dt något år. But I will do it .Be sure. Min resa kommer bli av vid rätt tillfälle. För dom som känner mig vet att har jag bestämt mej för nått så kommer det att bli så, oavsett vad. Men nått som e troligare för mig inom snar framtid e att jag ligger o steker i en nice solstol i troppan(Sun Fucking Tropez) och zippar drinkar medans P,Diddy har sin pool spelning. Till hösten e allt möjligt vill jag hävda. Men först av allt en låååång sommar med massa jobb! Im stuck in my dreams!

// Josephine med 1 eller 2 drinkar i handen så fort tillfället ges..

tradegi.

2007-06-23 @ 09:58:55
Det som inte får hända händer, folk bli mördade utan någon som helst anledning. Vet vem, man kanske bara råkar stå på fel plats vid fel tillfället. Det är helt sjukt. I hallstahammar kan man nu inte längre gå trygg? Så då blir nästa fråga, vart kan man gå trygg då ?! Vad äre för fel på folk igentligen, bara går och hugger ner folk?! Saken är den att jag finner inga ord! Jag vill bara skänka mina varmaste tankar till hans familj.



// Josephine .

........i will

2007-06-21 @ 21:37:02
Hug harder
Laugh louder
Smile bigger
Love longer





And the best part I will do it without you !

Onsdag

2007-06-20 @ 22:01:53
Har hänt den del, men guess what ? Jag orkar inte berätta..sorry ! Tar de någon annan dag när jag känner för det. Eller vem vet ja kanske aldrig känner för det .... Toooo bad for you !


//josephinee.

bara såååå typiskt mig..

2007-06-18 @ 23:41:02
ibland gör jag saker som jag ångrar, och just nu är ett sånt tillfället. Varför kan jag inte bara tänka en gång till ? För jag vet ju så säkert att jag alltid ångrar mej efteråt . Just nu ligger väl ångesten på ca 95% ! Its not good . Från och med nu ska jag tänka en gång extra ! En måndag har gått och jag förväntar mej en bra vecka för dt har jag nämligen läst att jag har möjlighet att få i mitt horoskåp i VR .! Fast det har ju aldrig genuerat i någon fakta förut mitt dumma horoskåp.


//Josephine, think twice

-2

2007-06-17 @ 23:57:49
Sen finns dt bara en sak som gäller - jag och mina armbågar! kommer tom använda nävarna om dt blir nödvänligt, har faktiskt inte väntat på han sen januari för ingenting.. Vi snackar ju ändå Timberlake, träffar ju inte han så ofta nu mera.. A real men with a lot of class ...
Åker vid tio på tisdagmorgon och hälsar på syrran i deras hus sen drar jag och Patricia ner mot the city och dricker oss berusade i dom centrala delarna av nueva estockolmo för att senare fortsätta mot globen där vi ska tränga oss före allt och alla! Efter vi har umgåtts klart med Justin så drar vi ner mot stureplan och dricker lite till, ev så följer justin med oss ut annars åker vi till hans hotell på efterfest. Det beror på hur trött han e efter sin spelning. Men jag kan inte klandra han, han tar ju inte bara musten ur sig själv utan alla andra i hans närhet oxå! Men förmodligen zippar vi champange tills gryningen kommer. Beger oss hem onsdagmorgon till verkligheten ett skönt arbetspass som man kliver på 14.30 !

Som inte det var nog så var kvällen igår sjukt lyckad. Träffade massa folk från mitt gamla jobb. Kan ärligt talat säga att jag saknat dom..Så massa old talk sen fler drinkar än vad som var beräknat från första början så var kvällen fulländad. Vill helst inte prata detaljer från kvällen för dom minns jag inte. Så helt enkelt dt man inte kommer ihåg har inte hänt . Behöver ju inte bli svårare än så. Hur som helst skoj vare och idag mår jag som jag förtjänar iaf. Livet e härligt då va ! Nu darlings ska man göra nått vettigt har redan delat med mej för mycket kan jag känna ..Får liksom inte bli en vana . Men konstigt nog har jag märkt att folk tydligen vet mer om mej än vad jag själv gör och sånt känns väldigt ovärt. Varför snacka massa om man inte vet bakgrunden till saker o ting ?! O säg bara saker som du kan stå för då slipper du problemen som bifogas med skitsnacket!

Mina fd arbetskollegor :

image75



// Josephine

Gårdagens miss,dagens besvikelse

2007-06-14 @ 12:46:34
Igår skulle dt vara utgång med min störta skön E-tuna bo! men eftersom man kommer hem typ i gryningen som de kändes, så var de så fruktansvärt sent. Sorry janni, men vi tar igen det. Promise!! Sen en annan miss vart helt oavkortat Govenor Andy som spelade igår ! fan fan fan ! Man missar han inte i första han . Eller jag gör iofs som jobbar till 22.15 ! Åhhhh frusterande värre ! Han e så stört skööööön! Nu ska jag gå och tänka över min nästa möjlighet att få se han spela !


// Josephine i viss smärta idag faktiskt, e ju ingentligen inte den som e den,e ju vanligtvis den andra  .

finally done

2007-06-13 @ 23:16:40
Ont gjorde det, men vred mej inte i smärtor. The tatto e alltså klar i och med detta. Han tom berömde mej för jag inte skrek ! Hade ju förberett han på att min smärtnivå e rätt låg, men jag bet ihop! Bra där josephine! Karln som vart gaddad brevid mig verkligen pinades och var inte så diskret att visa sin smärta..och detta var innan dt var min tur. Tror ni man var rädd till döden efter dt eller? Öhhhh yeees ! Hade nästan förberett mej på att gå med halv tatueringen om dt var för outhärdligt. But I did´nt! Annars e man rätt bra på att skjuta upp saker som har med smärta att göra..lite min grej att dra på dt. Dt som e mest mkt jobbigt nu e att man inte kan sola på 2 veckor. Mmmmmm förstår ni 2 VECKOR. Det e ju typ sjukt jätte länge . Oh my säger jag bara .. . .
Nästa projekt kommer ju att ske till hösten. Och det kommer förmodligen alla ggr göra en miljon ggr ondare än detta jag genomlidit idag... Vidare information om dt kommer ut via infoblad i era brevlådor..

Efter gaddningen vare direkt till jobb dock vart man lite sen.. ! Men men, kunde ju inte gå därifrån med en halv stjärna för att hinna till jobbet, funkar ju inte riktigt så va ! I förövrigt vill jag bara slå ett slag för mina störta sköna kollegor på trasse! Ni gör jobbet så mkt roligare!

Nu ska en trött josephine ta en sväng förbi sängen och kika scrubs!


Ciaaaaaao !

back but not on track

2007-06-12 @ 10:28:30
Alltför mycket jobb och sena kvällar resulterar i en sak. Man hinner inte skriva allt viktigt som händer i mitt liv. Så förstår att det har vart tungt för er aktiva läsare när jag inte kunnat glädja er med det senaste. men men .. kunde vart värre .. eller ?! 

Efter en lång och intensiv jakt på min fjärr har den äntligen återfunnits. Seriously speaking, det har varit några tuffa dagar utan den. Och till råga på allt så har man även råkat ut för en matförgiftning eller nått i den stilen. Efter en heldag i solen på löga med sandra så vare bara hem och må som ett morrhår. Hela kvällen tillbringades på toan. Mest jobbiga på mkt länge ! Söndagen bestod av bad hos mammi o pappi där dt står en mkt stor pool som jag bara råkar älska att ligga i. Man blir ju brunare i vattnet har jag hört. Så med min brasse stol i ena handen och cocos oljan i den andra slängde jag mig vattnet. Troru man vart nå brun ? Öhh neej. jag hatar den svenska solen. Den tar ju mest sämst.  Funderar skarpt på att flytta närmare ekvatorn. Vart nu det e ?! Nu känner jag att det ägnas för mkt tid till detta inlägg, som sagt har ju rätt mycket att stå i du vet ! I´m a hard working lady you know !


Remeber this- det ni inte vet om josephine är heller inte värt att veta om henne. Det ska NI veta !

Sund, men till vilket pris som helst?!

2007-06-04 @ 22:22:53
Sitter o kollar lite dom så kallade sockerfällorna och i och med det verkar jag vara så grundlurad man bara kan bli. Som med allt annat då. Jag som trott att jag vart så nyttig med vissa saker. Min älsklade coca cola innehåller sex HELA sockerbitar. Är de inte bara så disgusting då? Och ett glad juice ännu värre 8 sockerbitar. Vågar man ens tänka på hur många sockerbitar en drink innehåller. Nää tror jag helst vill vara omedveten om dt annars kommer min ångest vara skyhög varje gång jag ska ut. Men samtidigt vägrar jag också att sitta o knapra brocolli hela dagarna. Dags att hitta ett mellanläge där. Men nu e det ny vecka vilket innebär ingen cola igen förs på fredag! Oh my bara 5 dagar kvar ! Kan iaf säga att det har vart en hel del sallader på senaste tiden och det känns faktiskt bra. Allt som e skräp mat motsvarar ju typ 2000 sockerbitar och 5000 kalorier. Not good.

image74


Imorn ska jag boka om min tatuering innan jag åker till jobbet.Sen ska jag även ta en lunch med min syster och min favorit León. Hoppas min tatuering går att få lite tidigare än planerat. Tyvärr har jag inte hittat någon bra bild, men rätt lättförklarat iofs. Lite rädd att det ska bli fel bara. Men igentligen vad vore livet utan risker?! Sen nu e jag inne på ett tandbleknings spår oxå. Det som började som ett skämt har nu satt fast sig i mitt huvud. Mest sugen på att göra det. Hyser dock viss rädsla för tandläkare, men det e väl ännu en sak man får lära sig att ta. Nu väntar dubbelavsnitt av scrubs!


/ Josephine

2007-06-03

2007-06-03 @ 17:18:59
Kan väl bara göra en liten instickare med att kvällen igår vart inte riktigt som det var tänkt. Somnade alledes för tidigt pga av vissa osaker. Man hade väl laddat för hårt att man glömde vissa viktiga detaljer. Kunde ha blivit riktigt lyckad om jag hade hållt fokus ! Jaja sånt händer även den bäste hävdar jag ! Tar igen allt nästa helg lr nått sånt!

För en sekund nu tror jag att det kan bli riktigt sommar och det är väl på tiden ! Massa sol, det e vad som förgyller min söndag !

16 dagar sen Justin äru min !

/ Josephine