Underbara Jul

2009-12-28 @ 13:05:37


Då var den över i år igen, tänka sig att den aldrig bara stannar kvar i all evighet. Men till det postivia den kommer ju tillbaka nästa år. Hur som helst så har denna jul varit fantastiskt underbar. Jag och min man har hunnit firat med alla inblandade parter. Mycket trevligt!

Självklart fick jag allt jag önskade mig, vad vore julen annars ?  Den rosa cykeln av min bejbi och dom resterande önskeklapparna av dom andra. Jag är bara så nöjd. Let´s go shopping my loves!

Bjuder på lite bilder från dom föregående dagarna.



Zlatan innan avresa mot julfirande




Tomen kom detta år också.





Redo för julklappar, jag, nonno och systra.




Glad mor och son





Min man och världens bästa unge




Ute och provåker med nya grillorna.



Ett behov

2009-12-22 @ 11:35:37


Mitt hår är helt messed up. Jag måste vidta återgärder. För tillfället borde det vara olagligt att ha den utväxt som jag ligger inne med just nu. Men saken är den att när skulle jag ha hunnit boka en tid för att göra detta? Har ju jobbat, tränat och sen har dom ju inte haft några ledig färgtider på nätterna. Dvs min enda lediga tid. Kan detta bli ett av dagens stora I-lands problem. Jag tror baske mig det.


Igentligen borde jag vara nere på stan och fixa dom sista julisarna, men det får vänta. Först och främst måste jag hitta en lösning på dagens I-lands problem.


Föresten God Jul allesamans om vi inte hörs nå mer innan jul!




Bjuder på denna sköna bild på mig och min söta kusin! Är det någon som kan ana att vi är släkt?





Här är hennes senaste tillskott, hur bedårande som helst.




Julklapps förberedelser

2009-12-14 @ 20:40:20



När katten är borta... Ja då smider Josefine planer till tokhög musik på Norra Floragatan! Försöker känna känslan!
Mannen min befinner sig i Umeå, det sägs att dom ska piska Dalen. Jag biter frenetiskt på det lite jag har kvar av min naglar. För detta är en riktig nagelbitare. Jag och Zlatan hejar för fulla muggar.

Till sak. Jag har precis fixat en utav min julklappar till älsklingen. Jag bara hoppas hoppas hoppas att det blir bra och att jag inte blir lurad. Jag gör ju nämligen 95% av mina affärer på internet. Jag vill att denna julafton ska bli helt perfekt. Dels för att det faktiskt är jul och dels på att jag och min kärlek firar ett års dag som förlovade på julafton. Busigt va ? Här ska smidas planer!




Magsjuka

2009-12-10 @ 16:40:02


Är det äckligaste, drygaste och det värsta man kan ha. Hoppas jag mår bra snart. För jag saknar jobbet extremt mkt nu. Men först bli helt frisk. Har gått ned typ 3 kg dom senaste dagarna. ¨


Nu fortsätter sängläge för min del. Väntar på att älsklingen ska komma hem också.


Såhär ligger jag och Zlatan för tillfället.

Bästa!

2009-12-02 @ 15:16:20
 
Detta damp ned i min brevlåda för dryga månaden sen. När jag känner att mina krafter är slut och att jag skulle behöva sova i si sådär tusen år då tar jag fram detta, ler och bara känner kärleken från världens bästa mamma!
Min mamma är verkligen det bästa som finns, även fast vi pratar varje dag flera ggr så är det så skönt att veta att jag ändå bara kan ringa en gång till och få höra hennes röst.







Ta hand om dig


" Vill sända några ord, en hälsning, så du minns att lyssna på dig själv och det behov som finns.
För bara du kan veta vad som är bäst för dig. När ska du ta emot- men även säga nej.
Gör vad som är gott för både kropp och själ. Och gör det för dig själv och oss som vill dig väl.
Du är den enda "jag" du någonsin kommer ha. Ta därför hand om dig så du kan få må bra."



Till något annat om två veckor åker Zlatan in för rakning. Hans päls kommer ej att gå att rädda denna gång. Så jag håller på att förberda mig och han mentalt på detta.


Ikväll kommer dessutom världens bästa syster hem från Barcelona också. Självklart såg dom Zlatans halvvolley mål! Knappt nå avundsjuk!