Yeah Baby Yeah

2008-12-19 @ 15:49:07





Jag hoppar, snurrar, gör en miljon armhävningar för att sedan hoppa grodhopp ändå till alperna!
Jag och min man är totalt värdelösa på att hålla hemligheter för varann. Vi kan liksom inte bara hålla oss.
Så råkar jag har informationen att min baby har köpt en ROSA LAPTOP till mig i julklapp, sen råkar jag veta att jag också ska få en rosa svea tröja. Sen en till sak, men det tänker jag hålla hemligt för er.

Jag älskar att få presenter. Jag är inte billig i drift kan jag lova ! Men vad gör det när man har världens bästa pojkvän.
Han är så söt ! För söt, typ lika sööööt som min snart blivande ROSA laptop. Fast jag får det bara på ett vilkor att vi plockar ned den stationära. Och det lilla kravet kan jag gå med på. Så nu har vi helt plötsligt 3 laptops o en stationär.
Oh lord.

En liten instickare sådär imorse kollade jag på Kung Fu Panda med mitt älsklingslejon, hör o häpna den var rusk bra.
Jag och León satt som klistrade. Han får för underbar mitt lilla Lejon..världens bästa systerson! Moster o Martin har köpt en riktigt vuxen julklapp till han. Han kommer bli sååå glad.







Tjolahopp!

BLOGGSTREJK

2008-12-19 @ 15:45:42
Jag hatar min blogg.


Åter igen tänkte jag uppdatera er med min senaste info. Och sen ska man spara o publicera och då försvinner allt. Jävla ekorre.


Det som har hänt är att jag har dansat twist i lägenheten samtidigt som jag har hoppat som en gummiboll o efter det gjort en miljon grodhopp. Min älskling har köpt en rosa laptop till mig i julklapp! YEEEAAAAH. Han är väl för söööt.


Tjolahopp

Insikter

2008-12-08 @ 11:54:05


Insikiter är bra, dom är till och med ruskigt bra. Ibland bryr man sig för mycket och har märkt att man inte har mycket för det. Jag kommer göra som ni gör numer. Vara egoistisk, sätta mig själv i främsta rum. Placera alla andra i andra hansfack. Det ska bli skönt . Är så trött på att vara där för alla andra hela tiden. För det är otacksamt.

Numer är det jag jag jag och min familj som kommer hamna i första rummet. För när allt kommer omkring så är det ni viktigaste jag har. Alla dagar i veckan alla dagar om året. Det är ju ni som vet allt om mig och som kan säga dom rätta sakerna för att trösta mig när jag är ledsen och samtidigt säga dom rätta sakerna för att jag ska skratta mig sönder o samman. Det är trots allt ni som är ni som jag älskar oändligt.

Föresten varför känns krogen så himla desperat numera eller har det kanske varit så hela tiden men att man inte märkt de för man vart så inne i hjulet. Krogen är pinsam riktigt pinsam. Jag har hellre en myskväll med god mat och en film med med älskling och min systers familj än att springa ut på krogen och svina och tävla om vem som kan bli fullast och drygast. Nu vet jag, jag kanske bara har blivit vuxen. Ännu en till ny insikt.

Kul att ha kycklingben då!

2008-12-04 @ 15:20:23


Jag blir gaaaaalen snart. Det finns inga snygga stövlar som är designade för kyckligben. Dvs jag har absolut inga vader och därför fyller jag aldrig ut en stövel. Fan vad orättvist. Nu är jag sur ! .