Today is a snuffe day

2007-09-29 @ 11:01:45


Åh jag har saknat han mest mycket. Så ikväll har snuffes kära moster bestämt att det är snuffe/lejon kväll. Så direkt efter jobbet åker jag över till uttervägen och skiter i allt annat. Alla säger ju att tiden läker alla sår så det bästa är att få tiden att gå därför ska jag åka hem till snuffis och tok mysa med han. Var för många dagar sen jag var över till dom.
 
But now still a lot o work. Ledig nästa helg dock. Och sånt kan ju aldrig slå fel !  Så trevlig helg alla trogna läsare .






// Josephinee.

What goes around comes around...uppenbarligen...

2007-09-28 @ 12:06:34



Just nu saknar jag dej väldigt mycket !
Att jag aldrig kan tänka efter innan det är försent. Allt mindre ointelligent man gör(gillar inte ordet idiotisk,låter som jag e typ dum,vilket jag igentligen e,jeje whatever.. ) kommer tillbaka, som ett slag i ansiktet. Man vet helt enkelt inte vad man har förs man förlorat det. Och när man upptäckt det äre för sent. Blame it on me .



Du du du du brukade förgylla min vardag !.

Världen Ni kan nu andas ut .

2007-09-27 @ 23:33:54


Ja det e sant. Josephinee har överlevt operationen. Kan jag säg att jag var skräckslagen, men insåg ganska snabbt att smärtan jag trodde mej skulle känna var en ren överdrivt. Och P tack för stödet ! Vad hade jag gjort om inte du var med ?!               


Up next - En jobbfest som sent ska glömmas! Alkhol ska förtäras i mängder ! Kommer bli fööör trevligt !





// Josephinee.



Sthlm i all ära, med ikväll äre väl för skönt att vara V-ås:are

2007-09-24 @ 22:00:39
Känner sååååån sympati för min syster nu. Hon bor alltså utan överdrift 2 sekunder från råsunda. Man ser alltså hela arenan från deras hus, folk har ju tydligen skapaet en hysteri över en simpel fotbollsmatch. Skulle leka lite sofistikerad imorse och kolla på nyheterna(något överkurs) ska igentligen inte glida från ämnet men måste bara nämna detta på tal om överkurs. Tog mej ut och gick igår , ja okej ni tror mej inte jag vet, men det e sant, en jävla mil, det är typ sjukt långt,men hur som. Jag möter på nått som gör att jag springer (vilket jag inte gjort på hela milen) en orm. Jag hatar dom odjurerna så mkt. Kan dom inte bara hålla sig i djungel typ afrika eller nått, yeye tillbaka till dit jag skulle komma, kollade på nyheterna och ser att det är värsta jävla upploppet för en jävla match ?! Kan man inte tjaffsa för mindre kan jag känna ! Så nu vill jag bara säga till min syster och hennes pojkvän. Håll er inne i huset ikväll, gå inte ut !!!!!! Fotbollen har tydligen invaderat deras hem.

Nej nu ska jag dra mej hemåt, ännu en jobbdag har passerat och det går snabbt som vinden!

// Josephinee.

Min intelligens kan mätas med din dumhet .

2007-09-21 @ 12:30:46



Ja tro det eller ej, men ibland känner jag mig bara fööööör intelligent. Har visserligen inte andra egenskaper men intelligens har fan en stor del ändå. När folk är så fruktansvärt naiva som jag också vart en gång i tiden så känner ja att det är bara synd om er. Verkligen . Har ni inget bätte för er än att ta del av alla andras liv istället för att göra något av era egna så är det bara för tragiskt. Skvaller är en del av vardagen det köper jag, men någonstans går det för långt ?! Och jag tror gräsen är passerad! Om man blickar tillbaka i tiden så kan jag känna att jag var precis lika  dum, men idag växer min intelligens som ogräs . Har du tur delar jag med mej , har du otur så blir du utan . To bad !

För att nämna något mer viktigt så måste jag säga att min pappi har investerat den i frääääschaste merzcen ! Bra där pappi . Grym äru . Ska jag nämna att karln har blivit prylgalen ?! Jaja dom är väl för härliga pärorna! Aj likar dom mest!  Vad skulle jag göra utan er ?!

P, tänker på dej idag jätte mkt,vet att du klarar det . Du e så stark gumman . Love  .


 



//Josephinee.

Vad ska jag dela med mej av en torsdag som denna ?!

2007-09-20 @ 09:27:00



Tror att det blir typ ingenting faktiskt ! Eller om jag tänker efter, kan bjuda på att det snart är helg och jag är då ledig.För scchööönt mina vänner ! Back to wooork som vi så fint uttrycker det. !

Till sist. Mina kollegor är bara så underbara.Vad skulle jag göra utan er?! Ni gör jobbet så värt!



// Josephinee.

Men nej det får inte vara sant..

2007-09-15 @ 11:13:53


Jag har gjort det som inte får hända. Ni vet det som absolut absolut inte får hända. Det som det är dödstraff om man gör. Jag har trampat sönder min platttång. Hade bråttom till jobbet imorse och kliver runt i det som ska likna ett golv vanligvis, och rätt som det är smäller det till. Ja jag har gjort det omöjliga, haft sönder min livskamrat. Det här måste vara utstuderat utav någon dum jävlel och det gör mig frustrerad... Min dag sjööönk så mycket i värde nu kan jag säga.. efter det här känns det som att ingenting har någon betydelse. Men shit vad jag överdriver.. åhhh.. kanske inte riktigt så illa, men min dag har fått en ny innebörd jag måste nämligen fundera ut exakt när jag ska hinna inhandla en ny, med tanke på att jag jobbar fram till nästa lördag. Har då jobbet 12 dar i stäck(ja jag vill ha sympati,inget jag hymlar om) och ser verkligen ingen lucka att hinna köpa en ny innan dess. Värsta fall får jag väl sno en plattis av syrran, hon märker ändå ingenting sen hon blivit mamma, då viktiga saker som platttång inte känns lika viktigt längre.

Nu äre back to work för min del,vart en allt för lång pausvila ! All for today !
Till sist glömde nämna. Ikväll ska jag  ta med mig babyn ha massa mys. Åker hem till sura o sover där. Orkar inte vara hemma. Skönt o komma bort lite .

// Josephinee.

Men det e väl bara för typiskt mej.

2007-09-10 @ 11:36:11


Same big misstake everytime! Att man aldrig lär sig ! Jag e nog den enda som inte blir klokare med åren.
Har nog inge mer o säga för dagen tror jag !

hello lovely sweden. NO hello cold sweden. napa take me back.

2007-09-05 @ 20:32:54


Jaha då var man hemma efter en sjudundrandes resa. Den var sjuk från start till stopp och det är då jag lever som mest. 40 grader och stekade sol varje dag. helt okej faktiskt ! Eller ordet okej räcker inte . Det var underbart, jag vill tillbaka nu. När man landar i sverige inser man att det är typ 5 grader. Det vart minst sagt en chock. Jaja antar att detta är sverige i sitt fulle esse. Hur som helst var resan precis vad jag behövde, ett schhönt break från min slentrian aktiga vardag. Solen tog väldigt mkt det som dock stör mej nu nått otroligt är att jag typ flagnat bort all färg jag fick. Så kasst. Slänga sig i solariumet snart då. Tänker faktiskt vara lite genrös och bjuda på en sammanställning av Agia Napa resan. Dock ej idag får det orkar jag inte. Har typ sjukt viktiga saker för mej. Så det får bli när tiden finns helt enkelt. Så jag ber om ursäkt till alla trogna läsare att jag e så oaktiv. Men förhoppnings tar jag tag i mitt liv och uppdaterar er inom snart framtid.  Fram till dess får ni underhålla er själva och ha det toppen! Bye then!






// Josephinee.