Det där med att leva som ett gatubarn.

2008-06-27 @ 14:21:37


Jaha, nehe just nu ser det ut som en ungkarlslya hos mej. Eller iofs det har det väl alltid gjort mer eller mindre, just nu äre extremt mer kan jag lova. Renoveringen tar snart kålen på mej. Jag trodde aldrig att man kunde vara så beroende av vatten, men man använder det ta med tusan hela tiden, när man duschar,diskar(händer sällan jag erkänner),lagar mat(händer ännu mer sällan) men bara ta ett glas vatten kan ju ibland vara som ett lyckorus. Just nu lever jag under något jag vill kalla misärförhållande. Men nu ska jag inte klaga, det är själv valt. Ska det renoveras så ska det. Då får man leva med detta, eller? Men ändå vill jag ge en tapperhets mededalj till min baby som sliter som ett djur och drar i sina kontakttrådar för att ska bli klart så snabbt som möjligt. Han är helt underbar. Vet inte vad jag skulle göra utan dej. Vi kommer få det superfint. Hela den röda tråden kommer gå i svart. Lite stilrent men endå väldigt kaxigt, så jobbar vi. Jag och mitt allt. Om ni vill läsa mer om mej vilket jag vet att ni vill så hymla inget så finns jag även på www.martinblomkvist.com, där är jag ganska återkommande. Ohh jag älskar denna marknadsföring.

Att tillägga är ju dock att under denna process har jag och min andra halva även kallad min man haft en del motgångar i vårt renoveringsarbete. Men det är väl motgångarna som gör oss starkare inte sant, vare inte så det var sagt så säg. Vi har fått fel grejer, det har fattas verktyg och ja idag sitter jag här utan varken spis eller vatten. Visst är det synd om mej !! Snälllllllla. Säg att det är det, lite grann iaf.

Och när vi ändå talar om motgångar så känns det väldigt mycket som mina vidriga grannar motarbetar mig. Jag trodde vi var ett med varann här på vega. Att vi var som en familj. Jag har aldrig haft så fel. Vi är fiender. Vi söker anledningar till att få klaga. För vi har en så stor passion för att få klaga. Givetvis talar jag icke om mig själv. För jag har nog fått stå ut med dom mesta ljuden, men bara för det så springer jag inte till styrelsen så fort en mus piper efter tio. Det handlar väl att acceptera att ljud förekommer om man bor i lägenhet. Vad räknar ni med igentligen. Lite så att jag kan känna att om det nu inte passar så köp för baskimej en stor förfallen villa ute på landet, långt bort från mig. Det är eran räddning just nu. Jag kommer icke att sluta leva för eran skull. Det finns inte en chans. Jag bor här exakt lika mycket som er, om inte mer. Mig blir man inte av med över en natt, nej nej jag är den som förekommer i era madrömmar när ni flyttat här ifrån. Jag står ute på min "balle" och gapar som en galen djurgårshuligan att jag vann med ett så stort hånflin på läpparna att ni bara vill sätta två nackskott i mig. Ni kanske vinner detta slag men icke kriget. För det har precis börjat mina små sötvattenspärlor. Det har bara börjat! Tills dess, stampa i golvet, slå i väggarna och lev livet! Jag är iaf här för att stanna!





enought is enought

2008-06-23 @ 11:39:38


För mej har allt gått lite för långt när man får 315 mail om dagen om att någon vill köpa dig som husdjur eller peta på dej. Allvarligt peta på någon annan och btw jag är inget djur, mej kan man icke köpa! Vad talar jag om, ja de vet du mycket väl, fejan mina vänner fejan! Det som började som något ganska seriöst och roligt har nu blivit det nya LUNARSTORM. Jag tycker inte om det. Alla ska ha överdrivet mycket vänner, spelar ingen roll om man känner varann eller inte. Mest vänner vinner. Efter ska man vara med i en tävling som visar vilken person just DU är i tv-serien vänner. Sen som grädden på moset ska du lägga ut dom mest festligaste sommarbilderna du någonsin kan hitta! Ohh vad vore livet utan fejan! Inte mycket va ! HAHA. Ironi är Ironi!

Det sötaste som gått i ett par skor

2008-06-19 @ 10:41:42


Här kommer han. Mitt allt. Min stjärna. Min nino.












Varför kan vi aldrig vara nöjda ?!

2008-06-17 @ 12:35:41


Long time no see. Jag vill hylla min egen blogg upp över fucking skyarna. Läsar rekord på läsar rekord. Hade aldrig vågat hoppas på att folk skulle vara så intresserade av mitt liv , men uppbenbarligen är efterfrågan hög. Det är roligt för då vet jag att mina budskap kommer fram. Så tack alla trogna, keep up the good work. Det jag ska förändra är att jag ska uppdatera er lite oftare än en gång på aldrig. Det blir ju så sällan då kunde jag känna. Dagens huvudämne rör oss alla. Varför kan vi aldrig bara vara nöjda med det vi har, varför ska vi alltid ha lite till och efter det ännu lite till. Är gräset grönare på andra sidan?

När solen står som högst och strålarna gassar på våra arma kroppar, jag då är det helt plötsligt alledes på tok för varm, och när det är mulet och regnskurar, ja då ifrågasätter vi vart sommarn har tagit vägen. Och när det är så där perfekt varm ja då är det nog tametusan för lagom. Jag blir så trött .

Jag undrar även blir vi verkligen lyckligare av matriella ting ? Jag tror inte det längre. Gjort lite efterforskningar och oavsett hur mycket kläder jag handlar och hur mycket pengar jag lägger ner på mitt burr så är jag nog ta me tusan inte ett dugg gladare än innan. Eller det där var en överdrift klart man känner sig fräshare osv, men bara för en kort stund. När allt kommer omkring så vill man alltid ha nått mer än det där. Man vill alltid ha det alla andra har, för dom har ju det och dom verkar ju lyckliga så då måste jag också ha det. Men allvarligt måste vi det igentligen? Är dom verkligen så lyckliga bakom stängda dörrar? Jag vet att jag inte vill ha det ni har längre, jag vill ha det precis som jag har det nu.

Ponera mig med en ferrari, med en villa i st tropez plussa sedan att alla mina kläder kommer från chanel,prada, gucci och liknande. Subtrahera sedan detta med att inte ha några vänner som alltid finns vid en sida, en pojkvän som inte älskar en och sedan en familj som tydligen inte känner känna dig bättre än dig själv .Då är det inte mycket värt längre va ? Inte för mig iaf . Kanske ska man nöja sig med lagom och sluta vara så bortskämt och tro att allt är grönare på andra sidan. För vad vet vi om det?

Jag är nog sjutton väldigt nöjd just nu . Jag har världens underbaraste man. Med han så vet jag mitt värde. Han skiter i saker som varit, han är med mig för den jag är. Inte för den jag var. Jag vet inte vad jag skulle göra utan han. Det enda jag vet är att jag inte skulle klara det. Dessutom har jag dom bästa vännerna man kan önska. Dom finns vid min sida dag som natt och jag har alltid otroligt roligt med er. Sen min familj, ni har trott på mej och peppat mej. Ni har gjort mej till den jag är idag. Jag är så jävla stolt över er alla! Med er så är man aldrig ensam.




// Josephinee.

Lyckan var total.. i ca 2 min .

2008-06-09 @ 20:27:13

Riktig lycka för fru Sundin är när kläderna som hon och hennes syster beställde för typ hundra år sen kommer. Då snurrar jag 100 varv runt, gör 12 kullebyttor och 2 frivolter(som grädden på moset sådär) Dom kom, dom sågs, dom skickades tillbaka. Förstår ni nu vilken katastrof. Jag är bitter as hell. Som ett barn som har fått en julklapp mindre än alla andra. Lite så känner jag. Tyckte allt såg as bra ut,tänkte nu jävlar ska det glassas i sommar, men lyckoruset varade exkat 1min 56sek och 3 hundradelar. Vi slet upp paketet och inser att mycket av det vi innan tyckte var assss snyggt, såg ut som något katten släpat in.Dvs noooot goodie. Detta var sista gången jag beställer via nätet.. eller nej det var det inte, men sista gången denna vecka iaf. Sen tänkte jag vara så hygglig att jag ska bjuda er alla på ett råd. Beställ aldrig aldrig aldrig från nelly.se man får vänta tills man blir gråhårig. När kläderna väl kommer har dom hunnit vara ute ca 3 veckor redan . Palla lixsom!

Nu ska jag toppa detta inlägg med ett sjujävla firade. SEX AND THE CITY filmen går av stapeln dagen eftermidsommar. Biljetterna är bokade, sex and the city goodiebagen e fullpackad, allt är ordnat det enda som det behövers inköpas fler av är näsdukar för dom kommer gå åt. Rytääärna säger att en snäcka i satc kommer att framlida och en annan kommer att gifta sig.! Ohh jag ryser. Bara för er information så kommer jag ge fullständigt katten i hur ont jag har i håret(bakfull) denna dag, för jag ska infinna mej och det ska drickas cosmopolitan i mängder! Det blir så bra sååååå !


På återseende mina vänner!

Im Miss Sunshine, och du var ?

2008-06-04 @ 17:36:13

Kors i taket ggr 9 eller på sin höjd ggr 11. Har inte riktigt bestämt mej än. Jag är i chock. Det är strålande sol för andra dagen i rad, vad innebär detta nu. jo att jag ligger helt apatisk på min balle och steker mej grisrosa. Jag tycker färgen e så där super nice ni vet. Usch jag ljög (btw det gör ju tydligen alla nu för tiden.nått som går tror jag bestämt.jag gillart ICKE) jag tycker gris rosa är bland de fulaste, jag vill vara pepparkaksbrun. Men då får man jobba med än två dar på brännan sägs de. Och helt ärligt jag e benägen att hålla med. Jag blir aningen sur när man inte blir brun. Riktigt förbannad tom. För brännan påminner mej så mycket om sommarn som i sin tur påminner mej väldigt mycket om alla sommarfestar som i sin tur.. nä jag lägger ner där, ni har säkert redan catchat poängen.

Nu ska jag lätta när jag lämnat lite nytt kött till er alla hyenor där ute! ÄT och slit all information jag delat idag med hälsan!


// Josephinee