Att ha världens bästa

2010-06-24 @ 10:55:16


Det är helt fantastiskt att man har så underbara människor runt omkring mig. Varje enskild individ gör mig så lycklig. Jag vet inte om det handlar om att jag har sållat bort människor som bara gett mej dålig energi eller fall det är att jag bara är så förbaskat lyckligt lottad att ha dom allra allra bästa människorna i min närvaro ändå. Det som gör mig om möjligt ännu lyckligare är att min älskade och underbara vän Caroline kommer hem snart också. Behöver jag ens säga att jag längtar massor.

Igår var en sån där dag som ger en exemplarisk sommarfeeling. Mina söta kusiner är hos mamma o pappa i Sura o bor där när deras päron jobbar, så jag, syrran, León o Vilma packade in oss i mina söta köttbulle bil( heter så enligt Carro:) ) för att joina dom. Det var soooool,bad, mat och massa massa mys hela dagen. Shit vad jag njöt mina vänner. På kvällen så hade min kärlek vart och handlat och eftersom han vet att jag bara älskar jordgubbar hade han hittat dom största någonsin. Dom var enorma och bara smälte i munnen dessutom hade han köpt med sig skvallerblaskor också. Vilken underbaring man har alltså. Zlatan vart inte lottlös han heller, han fick typ 100 leksaker och massa tuggsaker. Så både jag och Zlatan var super nöjda med husses inköp. Det kallar jag lite spontant tisdags lyx. Små saker som kan göra en lite extra kär.




Kan bara tillägga att dom inte gör sig rättvisa på bilden, för här ser dom små ut i jämnförelse mot vad dom igentligen var.




Mission completed

2010-06-19 @ 11:57:37

Nu är ordningen återställd, jag och Martin har äntligen varsin bil igen. Både opeln och saaben såldes ju under våren och det innebar ju att två nya skönheter behövde införskaffas. Denna gång blev det om möjligt ännu bättre bilar. Trodde aldrig man kunde känna sig så handikappad som jag har gjort under dessa få men allför långa månader jag vart utan bil. Min bil kommer förmodligen att användas som "citybil" och Martins(självklart är allt som är Martins mitt oxå) som bil för lite längre stäckor o storhandling. Vi är ju snart 4 i våran lilla familj och då behövs de en större bil. Konstigare än så är det inte. V50:n för familjeturer och Meganen för stadsturer.
Så nu har alla mina vänner vet ni de senaste skvallret från Norra Floragatan.










Galen (?!!)

2010-06-05 @ 22:05:11

Alltså ladies and gentlemen jag har fått en så grym lust att göra något drastiskt. Jag har fått lust att ringa min frisör och be henne slänga i en riktigt schysst mörkbrun färg i skallen på mig. Jag vet inte om det är alla hormoner som gör mig så här eller fall jag bara är trött på mitt blonda burr.

Till saken hör ju även att jag nyss gjort en grymt nice beställning från nelly.se! Därav en klänning som skulle göra sig grym till ett mörkt burr och en schysst bränna(båda sakerna måste fixas innan denna dress får invigas). Hoppas nu att allt passar som jag hittat, för annars måste jag bli sur. Men man har ju gått och blivit lite små tjock på senare dar så förmodligen får man kliva in på XL istället för min vanliga storlek XS. Jaja time will tell.