Fjärde dagen utan...

2007-05-31 @ 18:30:08
Och jag har abstinens som bara den. Vill bara ha en cola nu, en kall med massa is, men nu ska ju mitt sunda liv börja igen och då ska allt onyttigt bort. Och någonstans måste man börja och det blev colan. Och jag e så irriterad stundtals, fast dessto fler dagar de går dessto bättre känns det faktiskt. Sitter o dricker mitt vatten hela dagarna istället! Självklart så får jag frossa coca cola på heljen annars skulle det ju bli outhärdligt! Nästa sak jag ska plocka bort ut min tillvaro är chocklad men de kan jag meddela att det kommer att få vänta, måste ju få ha någonting roligt i veckorna liksom. Måste se till att bikinin passar nu därför dessa desperata försök till smalare kropp. Den e ju lagom igentligen, men vill inte att man ska se fet ut i den så att säga. På tal om just bikinin så har den ÄNTLIGEN kommit. Fast aldrig mera ska det beställas nått från nelly.se med tanke på att jag väntat typ 4 månader på den.

Jobbat idag som vanligt, tror våran utbildare börjat bli rätt trött på oss/mig.! Idag tänkte jag vara seriös och sitta tyst och bara lyssna o vara fokuserad.Då frågar karln som utbildar oss mig om jag e ledsen- Nej kära du jag försöker bara fokusera. Snart slut på utbildningen oxå, måste bara se till att komma ihåg allt han sagt så man klarar slutprovet ,dock tror jag att han kommer tycka det e skönt när jag inte kommer prata i hans närhet hela tiden utan att han får lite lugn o ro.., men ändå killen har ju faktiskt tålamod som ingen annan fast vi flamsar typ hela tiden. Sjukt bra av han där gjort faktiskt!

Nu ska jag göra något så nyttigt som att gå ut! Ibland chockar jag inte bara er utan även mig själv!


/ Josephine with new plans for 2007

trött,tröttare josephine

2007-05-30 @ 17:08:31
Bara att inse fakta, jag e mer eller mindre jämt trött! Ändå sover jag som en tok på nätterna(oftast), men när jag vaknar e jag ändå lika trött som jag var när jag somnade. Och får jag inte sova på eftermiddagen efter jobbet så blir jag sur och omöjlig att prata med! Haha ! Det e ironisk men sant! Konstigt att jag inte har tid med vissa saker som jag vill göra men inte hinner?!

Har även kommit fram till att jag ska jobba hela sommaren! Stackars mig! Men vadå jag går in hårt för heljerna istället,yees det e min plan, den e brilljant dessutom! Jag kommer självklart som vanligt att infinna mig på dom viktiga partyställerna där saker händer och där det e värt att spendera min tid. Lite små resor e även inplanerat. Sen ev en utomlands trip i slutet av sommarn,när ni andra e tillbaka o sliter så kommer jag att dricka mina drinkar i en nice solstol någonstans i någon varm kontinent och kanske slå er en tanke!

Efter en formsvacka på några dagar så börjar affärskvinnan i mig tala igen dvs jag behöver få mina shoppingbehov tillfredställda igen! Känner att jag e värd det. . Aj love shopping, men tiden finns liksom inte! Jaja får tänka ut en lucka, kanske får dra in på mitt sovande fast det känns väldigt långt bort just nu! Men klart allt handlar om prioriteringar. Frågan e bara vad jag e beredd att offra!? Min baby kommer aldrig bli bort priad iaf det kan jag lova iaf ! ! Fast varför inte ta med han på shopping någon dag och få lite bra råd. Yeeah nu kom de också till känna, min intelligens! Yeees!


Och ikväll ska min dyrabara tid spenderas med Grey´s Anatomy och jag e bara så nöjd! Ge meeeeej hela deras box nuuuuu!


/ Josephine

sjuuuuk

2007-05-29 @ 11:52:51
Vågar nästan påstå att det e mest synd om mig just nu! Bara att skriva det tog på hela dagens krafter! Mår morrhår och jag vill bara bli frisk! Missar massa på jobbet, och det e lika med noooot goood! Nu ska jag sova mig igenom resten av eftermiddagen.

/ Josephine

Måste man ha en rubrik till allt?!

2007-05-27 @ 21:52:26
Ännu en helg har gått. Shit pomfrit , det går så galet snabbt så det finns inte ! Men men thats life ! Ny vecka innebär nya möjligheter vågar jag hävda! Idag  har jag vart hos mammi o pappi o firat mors dag. Fick massa grillat och sen tvättade mammi åt mig också. Alltid bra att komma hem dit, bilen hade pappi tvättat och mammi hade fixat käket! Ett bekymmer mindre. Inte för att jag hade tänkt ta tag i dom två saker först dom hade gjort det åt mej, men ändå ! Ni fattar tanken! Nu ska jag snart dra mig mot the bed och sova min typ 2 timmar tills jag ska upp igen ! Yeeah ! Livet e härligt ibland faktiskt!


/ JOSEPHINE

vad skulle jag göra utan dom ?!

2007-05-24 @ 21:25:05
Dom hjälper mig verkligen med allt. Vare sig det är ekonomiska eller emotionella saker! Aj love me mammi o pappi alltså!  Jag älskar så mycket att bli bortskämd!

Idag efter jobbet har jag även hunnit pussa massor på min älsklings León! Han har sparat ut burret också ! Han e min stjärna! Sjukt sööööt grabb det dära!

Snart helg, och en ännu en jobbarvecka har passerat.. ! Yeeeah !

/ Josephine

Något saknas i den trista tv:tablån. I know what..

2007-05-23 @ 21:14:40
Kustbevakarna, eller rättare sagt EN speciell kustbevakare som jag minst sagt har gått o blivit förälskad i. Detta skedde i höstas och jag kan fortfarande inte sluta hoppas att säsong två ska komma vilken dag som helst. I förövrigt så är själva kustbekvarna som programm inte mycket för världen. Men när Nils(Observera namnet,jag e inte stolt men iaf,namnbyte åt han fixar jag senare) visar sig på min kära tv så blir det nästan det mest intressanta som jag någonsin vilat mina ögon på. Man kan väl lätt påstå att jag har en liten crash i han ! All min uppmärksamhet riktas mot han och hans heta moves . Han känns faktiskt bara så 2007! Det han inte vet än e att jag ska ge mej ut med båten i sommar och sen kasta motorn i havet och låta han få rädda mig . Jo har en del ideer kring hur det ska fungera i praktiken. Måste kolla hans schema o lite sånt . Men det e bara detaljer, inget jag fäster någon vikt vid. Utan det som jag eftersträver e att bli räddad av min alledes egna kustbevakare. I drown in your eyes baby !


image72


Nu måste jag spinna vidare på detta och försöka göra en komplett helhetslösning med min blivande man. Ska försöka komma på ett bra sätt att just berätta för han att han ska bli min blivande man! Detta ska alltså återgärdas inom snart framtid.

OBS! Jag är något frunktansvärdt avundsjuk på min systers pojkvän som nu ligger på playan och dricker drinkar och kollar in kändisar i St Tropez, detta gör mej så frusterad. Som om det e allt . Neej då han e på film festivalen i Cannes som förövrigt ligger just vid franska rivieran! Say hey too Brad Pitt from me. Ett paradis för mig med en massa kändisar och jag kan inte medverka..NOOO. Äsch då jag jobbar hellre än vara där anyway ! Min stora fest med kändisarna kommer ju i augusti så whatevah ! I nuläget får man väl trösta sig med Grey´s Anatomy!
image73


/ Josephine.

Scrubs & Govenor Andy

2007-05-22 @ 22:17:46
Dom är mina favoriter ! Scrubs missas inte för allt i världen. Lätt mest skön serie och andy mest skön kille!


I mitt nästa liv ska jag sova minst 23 timmar per dygn. För att komplettera detta liv! Bara en lite notering jag har kommit fram till. Har vart så oerhört flummig hela dagen idag på jobbet. Måste framstå som mycket oseriös kvinna, men det e så långt ifrån sanningen man kan komma. För igentligen e jag nog den mest seriösa kvinna du någonsin kommer att kunna läsa om..Jaja.. de där var inte riktigt hela sanningen men what the hell darlings.... Jag menar både ha kul på jobbet och samtidigt göra det man ska. Hur sjukt bra är inte det ?! Ett mycket missbrukat ord nu är tydligen ordet lyhörd, men allvarligt det e ett väldigt bra ord och går att använda i många sammanhang, men tydligen äre bannlyst nu på jobbet för våran grupp. Yeye. Thats life ! .

Helgens besyr blir Stockholm och besök hos systern. Har inte visat mej där sen jag förmodligen gjorde bort mig totalat på Berns. Men stockholm har ganska lätt att förlåta går det ryyyyktän om. Så hoppas dom kan se mellan fingrarna med vissa saker ! Nu ska jag avnjuta..gissa vad ? Scrubs !.


/ Josephine

Less fat glass råkar vara mycket underskattat

2007-05-21 @ 21:27:30
Det e faktiskt inte så äckligt så man tror ! Den e nästan e favorit. Mindre fett är ju lika med bra! Så nu ska jag frossa!
Mer less fat glass till alla !

Ciaaaao!

sunday bloody sunday

2007-05-20 @ 19:46:48
Ännu en helg har då passerat. Det går fort när man har kul ! Har iaf vart en sjukt mysig helg med massa mys! Aj like it ! Nu ska jag ta en dusch och slänga mej framför tv:n !

Inte långt kvar tills jag ska umgås med Justin Timberlake  en hel kväll . (19juni) Alla kommer att minnas den dagen och avundas mig då jag och justin sitter o sippar champange i hans limmo och snackar gammla minnen från våra galna fester i LA. ! Yeeeah ! He´s the men skulle jag vilja säga !


image71


/ Josephine .

Nothing is enough for me

2007-05-19 @ 16:26:10

Kalla fakta,men jag e inte ens förvånad..det var en person som som frågade mej här om dagen- är du aldrig nöjd? Nopp jag e aldrig nöjd eller aldrig helt nöjd iaf. Spelar ingen roll vad jag får, kommer ändå aldrig nöja med med det. Allt de här med att less is more. Damn NO .. More is not enough det heller. Du kommer aldrig kunna passa in tillräckligt bra för att göra mig tillfredställd. Allvarligt varför nöja sig med nått som inte e helt perfekt? Då kan det faktiskt lika gärna vara. Mitt motto kommer numera vara att alltid kräva det bästa, oavsett vad. Kalla mig naiv men thats only the fact friends! Våga ställ lite krav, och vad inte så rädd för konsekvenserna. ! 
Alla klarar det inte.. Too bad, men så kan det vara. Jag har inte tappat alla mina känslor, och har inte heller blivit en annan människa bara i och med det här konstaterandet, utan jag har bara blivit mera på det klara med alla e inte värda mina tårar min uppmärksamhet eller helt enkelt min dyrbara tid!

Jag har alltid försökt sätta alla andra i första rum, men vad har jag vunnit på det ? Inte speciellt myket. Jag kanske bara inte orkar bry mej längre ! Kanske vissa saker i min tillvaro som bara fått bägaren att rinna över. Jag kommer leva livet. Ha sjuk hög prio på nöjen. Kommer njuta av allt som e värt och skita i det som ligger efter plats 5 på min topp fem lista.  Vissa personer har hjälpt mej att komma till detta fakta, så det e tack vare dom jag kan se på vissa människor och bara avge ett sarkasiskt flin och tänka, har ni inte kommit längre! Too bad again!

Man lär sig verkligen av sina misstag. Till o med jag. Har ödslat för mycket tid på onödiga saker. Det som har vart har vart och kommer aldrig någonsin att komma tillbaka, lev i nuet och se det som en utmaning istället för att blicka tillbaka och vara missnöjd. DU kan ändå inte ändra det nu ! I take my gucci bikini and see you in troppan !

/ J O S E P H I N E

Doggen on visit .

2007-05-18 @ 17:52:21
Visst grabben e här  på stadsbesök, han trivs som fisken i vattnet. Behövde bara nämna bil så blev han helt lyrisk.! Ska umgås med han tills imorn då mammi o pappi kommer hem från kryssningen! Åker o hämtar dom imorn.. hoppas dom har med sig sprit till mig ! Hoho ! Så nu har jag daddys car också, ska försöka att hålla den hel tills dom kommer hem, iofs har jag haft den sen i igår och den har ju verkligen klarat sig utan en enda repa. Men nu vill jag inte säga för mycket ! Tillbaka till doggen så har min mammi typ den roligaste teorin jag någonsin hört..det började med att mamma kom hem från jobbet och tempo("doggen") bara låg blixstilla, han reste sej inte för att hälsa eller nått, sen tyckte dom att han var deppig o sådära, dagen efter kom den så kallade TROMBEN till typ wirsbo o där ute på vischan..så mamma säger att hon vet varför tempo var så skum .. jaha varför mammi ?! - Jo, han kände på sig att tromben skulle komma, han känner nämligen av väder växlingar. Då kan ju Tempo  tala om för mig när det e dags att ta fram bikinin då och när det ska bli strålande sol..e han kanske deppig några dagar innan? Sen drog mamma en paralell mellan tempo och elefanterna som flydde upp i bergen innan tsunamin kom.. Kort sagt min mamma e stört skön! Det roligaste e nästan att hon lurat med sig pappa hennes hokus pokus.. Jisses alltså..Så nu om man vill ha en väderlekts rapport ringer man bara o frågar hur min dogg mår! Rätt sjukt bra igentligen ! Haha! Nu ska jag käka efter en lång dag på jobbet! Ciaao o trevlig helg!

image70

/ Josephine .

Torsdag..men ingen sol !

2007-05-17 @ 12:16:03
Idag e man ledig, men vart e solen då? !!! Kul att man kunde sova imorse och inte vaknade 06.15 ! Yeeees! Idag tänkte jag att jag skulle städa och lite sånt. Rätt välbehövligt ! Inte sånt man prioiterar när man kommer hem från jobbet.Utan då känns sömn rätt okej! Idag ska jag åka hem till León och mysa med han tänkte jag! Sen har jag tagit mig vatten över huvudet och bokat en tvätt tid ikväll.. får se om den kommer att utnyttjas eller ej. Och imorn så kommer tempo hit ! Som sagt förändringar e på gång och det är nice! Nu ska jag göra nått vettigt som att ta en dusch!

/ Josephine .

Tidigt vare

2007-05-15 @ 20:38:18
Har blivit väldigt tidiga mornar nu, det känns i min kropp kan jag säga. Råkar bli så att man alltid slocknar när man kommer hem. Får ta det. Ledigt torsdag sen kör vi igen! Yeees livet e härligt ibland hörrni!

Schlager i all ära..MEN

2007-05-13 @ 12:02:21
Det hela har ju faktiskt spårat ur, alla länder som ligger nära varandra lägger sina röster efter det..Så allt de här med- Rätt låt vann kan vi bara konstatera att det e en myt..Jag menar Serbien, en lebb som står o gapar nått. NO THANKS..faktiskt måste jag medge att sveriges låt var helt okey jämnfört med dom andra..visst fanns det en skräck i mina ögon när The Ark Ola står o vevar med sina silvervantar och sina bara bringa, men det är bara att gilla läget som min mammi så fint brukar uttrycka det. Kan väl säga att jag somnade till ibland så kul var det..men kollade igenom snabb genomgången och jag står fast vi att jag tycker det är skandal. Vart tog ABBA och waterloo känslan vägen ? Som bortsprunget.. Nä från och med denna stund ska jag aldrig mera kolla på massa schlager skräp som det faktskt har blivit.. Igentligen kan man ju knappt kalla det för schlager..

Annars så har jag kommit i en formsvacka. Inte pigg o kry som jag gärna skulle vilja vara! Men vadå man repar sig.Jag e ju inte den som vill påstå att det e under några omständigheter synd om mej.. Vågar nog ändå hävda att jag har läget under kontroll med några ipreen! Nu ska jag slänga mej i mammis o pappis hästen säng med massage och bara avnjuta denna alltför trista söndag!


image69  


/ Josehpine

kan det ens slå rätt?!

2007-05-12 @ 11:46:15
Jag blir så trött på mig själv. För jag e så fruktansvärt naiv. Och jag tror att allt är svart o vitt. Det kunde vart värre tänker du ? Up my .. svarar jag då! Råkar också vara blåögd både bokstavlingen och vad gäller mina tankar om folk. Idag  pallar jag inte att höra en jävla dum kommentar för då kommer det att vara droppen känns det som..

Idag ska jag iaf till min mammi o pappi så dom kan hjälpa till att tycka synd om mig . Få lite mat o bli allmänt ompysslad.. Sen ska jag ta med böten..igen.. så pappi kan betala den. Sen ska jag träffa min favorit sandra också. Var alltför länge sen.

 Känns som mina dagar bara försvinner utan att jag verkligen hinner göra det jag prioriterar. Varför blir de så?!
Sen bara som pricken över i:t så äre ingen sol idag ... det gör de hela ännu mera jobbigt..

Nu kallar duschen och en dag som jag lämnar i era händer!




Nice med massa sol!

2007-05-11 @ 16:53:18
Idag e det sol och det finns en sak som man gör då ! Nämligen avnjuta den ute på balkongen. Så skönt. Idag har jag även hunnit ta hand om min älsklings León och jag älskar han mest av allt ! Sen har jag tänjt på mina gränser genom en lättare matlagning, kan meddela lite kort att det händer typ en gång per aldrig att jag ger mig på köks redskapen. Diskuterade saken med min mor och jag ska åka hem till dom och få mat till nästa vecka eftersom när jag ska göra nått i köket så brukar det sluta med att det blir helt oätbart! Min mammi e så söööt.
Har ju utbildning på jobbet nu i 3 veckor framöver och det ska bli mkt trevligt! Och då gissar jag att mamma e rädd att jag inte ska överleva och ger mej därför massa färdigmat! Aj like it a lot ! I heljen blir det nog oxå en sväng till hotell Hilton då man behöver bli lite bortskämd.. !!(mammi and pappis place) Jag tror dom saknar mej massor. En teori jag kommer stå fast vid!

Nää nu ska jag ta fram min sallad (SOM JAG GJORT SJÄLV) och sätta mej på balkongen med lite sololja! Det löper ju risk att nästa måltid blir imorn på Hilton så! Men i förövrigt e detta en väldigt bra diet! Noo food, ingen viktuppgång! Hahah . Clever mee..
Trevlig helg !


/ Josephine

vakna med the voice..I Do

2007-05-10 @ 19:23:26
Nästan ett måste att Vakna med The Voice. Brukar kolla på det på tv och när jag inte har tv tillgängligt eller helt enkelt inte har tid så lyssnar jag på webb-radion. Och lyssna på Webb-radio känns bara så 1997! Så snälla V-ås dags att dra in en ny radioslinga med the vocie, så man kan lyssna via vanliga radion.rix fm o mix megapol känns lite som det e pasé.! Dom på the voice e bara så underhållande, telefonterroristen e verkligen sjukt kul.. .idag så ringde Ebba till pantbanken o frågade om dom kunde hjälpa henna att panta en rollex klocka, för hon var skyldigt pengar till lotta i 5b! Stört skönt ju! Sen så hade dom Carl M Sundevall på besök han ska alltså bli ny chef redaktör för stureplan.se istället för Alex Schulman, hur kan detta sluta? Antingen i total kaos eller kanske till o med total succé! Hans klockrena kommentar i josefines direktsända blogg från förmiddagen lyder:

Carl tyckte att bilden av stureplan e något skev, han menar att det inte bara e silikonblondiner, champangesprut och dumheter utan att det e ett nav för massa annat som kultur tex. Han påpekar också att han inte tycker att hans företrädare Alex Schulman har någon smak alls.

Väldigt kul sagt faktiskt, med tanke på att det e precis sånt som infinner sig på stureplan. Jag menar den dagen jag förknippar stureplan med kultur dansar min hund förmodligen rumba på min balkong.. Hans lag var även att champange ska inte sprutas utan drickas ur glas. Men dear you, har du inte bara tagit dig vatten över huvudet nu ? Låt stureplan vara vad det alltid vart. Och inse fakta ! Özz snurrade upp han ett par ggr också. Bara så skön kille.. Typ sjukt förträffligt!
Nog om detta, bara en liten notis som jag dessutom tycker stämmer mycket bra!


image68

/ Josephine ,See you at stureplan med sprutande champange över alla, ink Carl M Sundevall.

fusksol till vilken nytta (!?)

2007-05-09 @ 19:09:05
Tog beslutet att sola idag, var typ sjukt varmt, men tror du att det tog ? Big no ! Nästan blekare än innan jag gick in..jag e missnöjd!  Så typiskt då. Blir nog att sola på oxen nästan gång känns det som. Kan nästan bli dags igen imorn . Nu kallar duschen och massa annat viktigt ! Onsdag innebär ju en massa bra saker på tv:n. Sen ska jag ringa mitt sociala kontaktnät dvs mina vänner ! Ciaaaao! Och just de, i höst kommer förändringar ske. Jag i en annan version.. eller nått....hoppas allt går enligt mina planer. Skulle vara för skönt!

image67


/ Josephine

Framtiden är nästan fixad

2007-05-08 @ 20:16:31
Idag är det Tisdag, vilket innebär Ugly Betty & Desperata Hemmafruar. Dvs precis en sån som jag ska bli . Just för tillfället jobbar jag på att hitta en äldre man med mkt pengar och som inte har allt för lång livstid kvar. Jag kommer ärva alla hans pengar och leva lycklig i alla mina dar. Kommer göra så lite som möjligt på dagarna och bara kasta pengar omkring mig..Om inte dessa planer faller på plats kommer jag bli chef på nått viktigt företag och se till att kunna ta grymt mkt semesterdagar. Dom kommer tillbringas på någon varm semesterort med massa kändisar.. där skumpan skickas av P.diddy! Dagarna kommer nog oxå bestå av en hel del shopping vill jag tillägga samt en massa skvaller som jag själv skapat.. Jag menar - whoever said the money couldn´t buy happines just did´nt know where to go shopping. Och jaaaaa pengar har väldigt stor roll i mitt liv! Men tills vidare bor jag kvar i v-ås i väntan på att min lyxvillai St Tropez ska bli klar !.
I huvudet på en brat. Kan kolla på den videon time after time.. Väldigt bra gjort där. Aj like it !


image65 image66

Mika-Grace Kelly dunkas mkt högt!

/ JOSEPHINE

jag blir så trött

2007-05-07 @ 13:14:57
Hon har ju den snyggaste kroppen, hetaste kläderna och e mest brutal på fest, varför blir folk så himla upprörda av det? Många som tycker hon e för smal. Jag skulle säga att jag kan döda för att få hennes kropp och e ärlighetens namn törs jag hävda att jag bara e en i mängden med den tanken..MEN med mina extra kilo e man inte ens i närheten av hennes kropp. troru man får ångest. Hell yee.. Paris I diggar dej !
Nu ska jag gå o gräva ner mej och försöka komma på en snabb diet till beachen 2007, om man ens visar sej ute då..återstår att se...
image64 En riktig stilikon!



Ciaaaao

Mkt rogivande helg!

2007-05-06 @ 17:04:05
Det har väldigt lungt denna helj. Man har haft en så kallad vit helg.. Har vart chafför sen har man även hunnit varit barnvakt till bästaste o sötaste León ! Idag har jag solat och tagit de allmänt lungt. Var faktiskt bra länge sen nu ! Men jag e tillbaka on stage när ni minst anar det! Sooo loooooong friends!

Att tillägga, grymt nice att ligga o steka på balkongen med schysst musik och en läsk i näven! Åhhh, det går ryyyyktäään ! Whatevah !

Pausvila tack

2007-05-04 @ 20:42:58
Och så fick det bli. Man håller sig i skinnet ett tag nu va ! Too much på senaste, man e ju inte ung längre.haha!
Igår så busade jag o Denise på stan typ hela dagen, och jag lyckades välte en cyklist och lite väskor. Shit happens darlings! Idag har jag färgat skallen på savoy... Man e numera mkt mörk i håret ! Och det slitna e borta !
Nu ska de dunkas lite skön musik och drickas en cola, det e ju trots allt helj mina vänner! Ciaaaao !

Josefine´s & Denise´s utekvällar kan sluta var som och hur som, det e bevisat!

2007-05-02 @ 00:26:34
Kan man säga nå mer än att vi bara kör och skiter fullständigt i om någon står i våran väg. Okej vi kanske skulle struntat i dom sista drinkarna. Men vad fan kul hade vi. Vi e så otroligt oslagbara tillsamans. E så otroligt glad att vi umgås igen. För den tjejen har man kul med konstant,spelar mest ingen roll vad vi gör. Min dino föralltid.
Åter till pluto besöket igår så kanske vi borde hålla oss inne till nästa vinter eller varför inte typ år 2010. Då e we back on track. För mkt alkohol på för kort tid resulterar i en hel del saker. Galnaste kvällen på mkt länge. Vi tappar bort varandra och möts på det mest otippade stället utan att nämna var. Vi var dryga som få går de rykten om,flummade tydligen runt och gapskrattade åt allting medans vi förmodligen väckte halva kvateret.( Tur att man inte bodde där) Idag e vi väldigt tacksamma att vi har vandra. Själv stamplade man hem vid 6 tiden imorse medan min kära kollega tydligen hade tagit en taxi vid 4 inatt tillbaka till ghettot(hallsta)
Idag mådde man som ett morrhår. Ussssch! Man lever !
Denna Lee vad har du dina inlägg today ? Esssch de var suddens, du kan kasta dom. DOM E INTE MINA DENISE Höhö !

Vi tar 2 st dry martinic tack..neehe inte det. (försvinner i asgarv under baren)
Mostafa, vart e denise- hon e där nere. tack då!
-Jag e så duuuuuuuum
- Vi kör en Lennart då ? Neehe, men två cider då, nej ångra oss igen två p2 eller försten två smirnoff ice! and sooooo on....


image63

/  J O S E P H I N E