Right now

2010-03-30 @ 12:05:24



Trycker i mej nybakta kakor och bakelser som om det inte finns någon morgon dag. Jag kommer bli fet, riktigt fet. Det roliga är att jag inte ens orkar bry mej. För jag älskar att äta, speciellt när det är kakor. MUMS. Snart kommer jag må illa eftersom jag hettsäter.
Det är för underbart att vara hemma i Sura. God mat, kakor, hundrastning. You namn it . Det är min mammi det.

Men nu väntar den andra hemmet inne i staden. Ska ta hunden under armen och åka kollektivt in. Känns sådär. Jag åker buss typ aldrig. Kommer knappt ihåg hur man gör. Jaja vi hörs när vi hörs.



Värdens finaste busunge som hunnit bli hela 3 år. Som jag älskar den skrutten.

Världens bästa mamma fyller år!

2010-03-29 @ 10:11:35





Vaknade imorse och sprang in till köket, hade tänkt göra en liten födelsedagsfrukost till min underbara moder som idag blir ett år äldre.. Men vad ser jag, jo en mamma som redan är upp och fixar och donar. Ibland blir man så trött. Så med mitt misslyckande försök till överaskning fick hon istället sina paket i köket istället för i sängen. Hon var super duper glad för sina paket och vi hade kramkalas innan vi tog en långprommenad med dogsen. Mamma fick även en sparesa utav mej och Patricia. Som vi själva även följer med på. Ska blir riktigt mysigt att åka iväg och bara bli ompysslad.

Nu väntar Wallander tror jag innan det är dags för Carpe Diem. Lite magknip står allt på schemat idag också kände jag.

Adjö.

Wiiiho

2010-03-24 @ 09:01:10
Det finns dagar man längtar efter och så finns det dagar man längtar efter. Imorn är det en sån dag. För då kommer min älskade vän hem från sin nya stad hem till Vässan. Oj vad vi ska mysa och prata sönder våra öron. Det ska ta me tusan blöda ur dom när vi är klara. Är det inte livet på en pinne så säg. Som sagt saknat mina Vän alltså. Förra våren var verkligen vår vår. Alla dessa minnen man kan ha med en kär vän. Hur som haver imorn kommer hon iaf. Vilken lycka!
Idag hoppas jag även att mitt liv/min laptop ska komma i det skick som jag vill att den ska vara i. Dvs med alla mina dokument och bilder i. För dom fanns icke där som utlovat när jag hämtade den senast. Då måste man bli trött.
Tjingeeeling

Hit me, hit me heard!

2010-03-21 @ 17:31:13
Ibland när man bestämt sig så är det så jävla simpelt. Man bara känner hur jävla rätt det är . Så exakt känner jag nu. Fan vad nöjd jag är med mitt beslut. Från och med nu är det bara du och Z. Ingen annan. We will make it.
Sen till dagens viktigaste Världens Underbaraste Vän har fått en liten flicka igår den 20 Mars. Nu längtar jag som en tok tills jag får träffa det lilla underverket. Och självklart hennes föräldrar också. Stort grattis till er alla tre, det gjorde ni bra.
Nu till affärn igen och köpa lite cider. Mitt nya bästa.
Puss

För det är ingen vanlig dag!

2010-03-15 @ 11:45:14



Idag är det Bobbos födelsedag. Min första kärlek och Zlatans kusin blir hela 10 år idag. Grymt jobbat Tempo!
Tyvärr kan jag inte medverka vid det stora kalaset idag, men jag och Zlarre kommer över i veckan och firar.



Annars lunkar livet på i vanlig takt. Det är mycket jag skulle vilja göra just nu. Mycket som bara snurrar runt runt runt. En sak är iaf klar, så länge man inte tar tag i nått själv så kommer det inte att hända. Det hänger bara på en själv, ingen annan! Man behöver ett bryt för vardagen tror jag, annars är det lätt att man går in i en slentrian. Jag måste helt enkelt tänka, svårare än så är det inte. Men innan jag tänker så måste jag ringa och kolla om min rosa lap-baby har blivit lagad ännu.



Puss Västerås.




Sjukt jävla irri

2010-03-08 @ 12:18:52


Min älskling har gått sönder, min rosa älskade baby är värdelös, usefuckingless. Tur att jag är själv hemma för tillfället för mitt hår står åt alla håll av ilska och mina ögon är kolsvart. Dell är jävla skit grejer. Men hårddisk är trasig, följderna av det gott folk. Mitt liv är trasigt. Allt som finns på den datorn är typ det viktigaste som finns. Och nu så finns inget kvar. Vem fan säljer sånna här skit grejer? En ny hårddisk hjälper mig knappast.
Killen som jag pratade med hotade med att lägga på om jag inte vårdade mitt språk. Dom ska få se på vårda språk när jag bränner ned hela deras tillhåll. Usch vad arg jag är. Prata inte med mej nu för jag är sjukt otrevlig.

PUNKT.