Bitter

2010-08-24 @ 15:39:15


Alla tappra själar där ute, idag är jag bitter. Eller jag var inte det när jag vaknade utan jag blev det när jag fick ett mms för ca 15 min sen där avsändaren var min syster och bilden var över en stekande strand med kristall klart vatten. Bilden är givietvis tagen i Spaninen. Skulle kunna göra mycket för att få ligga där och lapa sol och fixa en schysst 10-dagars bränna. GE MEJ.

Jag fick iofs njuta av lite sol idag hos min svärmoder, satt på hennes uteplats och rätt som det var mellan regnskurarna så tittade solen fram. Dock väldigt kortvarigt. Men det får man väl nöja sig med i dagsläget vad det verkar.

Hoppas att vi kan komma iväg utomlands till nästa vår/försommar. Vore extremt välbehövligt. Men då måste man också se till att man tappat alla gravidkilon tills dess också. Annars blir det karantän tills det är fixat. Nu börjar det närma sig till våran älskade lilla N ska komma till världen. 50 dagar kvar bara! Som jag längtar. Igår vad jag och min moderkaka ute på lite shopping, kom hem med massa söta kläder. För jag har numer upphävt köpförbudet med M´s tillstånd.



Vardagshjälte

2010-08-18 @ 15:42:35

Jo men tackar, kan lika gärna hosta upp civilkurgagepriset när vi ändå håller på.

Det var igentligen som vilken torsdag som helst. Zlatan och jag hade tagit vårt vanliga varv runt djäkne, klockan var efter 21.00 vilket innebär att koden på framsidan inte funkar då och nycklar är nått jag sällan bär med mig, så nu vet ni det också. Hur som haver så gick vi in på baksidan där det ALLTID går att komma in med kod, iaf så ser jag då att dörren brevid porten där vi går in inte var som den bör. Nycklarna satt i alltså. Jag tänkte först att dom kanske bara skulle in o hämta nått för att sedan komma ut så jag tänkte avvakta till dagen efter för att se om problemet kvarstod. Vilket det naturligvis gjorde. Jag tänkte först gå in för jag tänkte att de MÅSTE ligga en döing där, men döm av min förvåning så blev jag avråd. Kan tydligen betraktas som intrång så jag skickade in nycklarna i brevlådan istället.

Dagen därpå så träffar jag mannen som bor där och eftersom man är typ är älskad av alla grannar så började han såklart bubbla och varav vi kom in på nyckel händelsen. Karln var så glad på mig för att jag var en så duktig och skötsam ungdom. Man tackar igen. Däremot hade han och hans sambo haft nyckelproblemet på tal och hon var övertygad om att hon inte hade råkat lämna nycklarna i dörren. Han sa att hon var envis som är reeev för visst fan hade hon det. Till det väsentliga i detta extremt överambitösa inlägg så kom iaf hans kvinna upp och hade lagt ett brev åt mej i min låda. Där var det ett supergulligt kort med massa blomstercheckar i. Hade iofs hellre tagit ett presentkort på typ Vera Moda eller nått då jag inte är det minsta intresserad av blommor och ser absolut inte charmen i dom. Men väluppfostrad som jag är så tänker jag inte be henne byta :)


Så nu vet ni vilken jävla fin medmänniska jag är. Blev bara tvungen att berätta om denna störtsköna händelse.


Puss på er goldies till nästa gång!

Ingen kickar fotboll som han!

2010-08-11 @ 12:05:34



Zlatan, jag säger bara Zlatan.





Min finaste lilla gris, jag blir nöjd i hela mitt hjärta när han gör skäl för sitt namn.






Dagarna som gått.

2010-08-07 @ 19:44:53


Har bestått av mys med familjen, Sass&Nellie häng, Bästa CarolineFrank reunion, födelsdagskalas och massa annat tok! Istället för värsta utvärderingen om dessa underbara dagar så får ni se bilder isället, bilder säger ju mer än 1000 ord sägs det ju.






Min fina vän och hennes Tindra kom över till oss för massa mys och skitsnack.






Sen var det kalas för miiiig! Godaste tårtan som svärmodern hade gjort.




Kalashunden har sin partytuta.




Martin försöker pussa sötaste León.




Fina pojkar som gör bus.




Jag och min underbara moderkaka(mamma)




Oslagabar mor och dotter.




Balkonghäng




Pojkarna i mitt liv.






Finns så grymt mycket mera bilder, men det skulle ta mig ett år och ladda upp alla så ni får hålla tillgodo med dessa så länge.