Mitt allt

2009-10-28 @ 13:47:20


Jag vet inte vad han gör med mig, men han får mig att skratta när jag helst av allt vill gråta. Han får mig att älska mer än vad som borde gå. Världens bästa Zlatan. Vad vore dagarna utan han ? Min lilla lurvas. Tänk att en hund kan sprida så mycket kärlek. Är det inte coolt?











Min daddy är en tv-kändis

2009-10-26 @ 21:40:18



Världens bästa pappa är ju cheeef, lägg då betoningen på e:et i cheeeeef. Så då har dom vart på han som hökar om att han ska ställa upp i en interljuv pga ombygget dom gör på E18.

Så här han. Mannen, myten legenden. Världens bästa pappa som ger mig allt jag vill ha och lite till.


                                                                     Klicka här




Annars tänkte jag ju ha en lååång och ledig helg, men ni som känner mig förstod säkert att jag inte kunde slita mig från världens bästa jobb så jag jobbade i helgen istället!
Nyss har jag vart hurtig och tränat innebandy så nu väntar lite mat tror jag bestämt.


Puss på er

Singelkväll

2009-10-24 @ 00:00:36


Detta innebär att min kära make och livskamrat i vanlig ordning är iväg och lirar plastboll med sina allra bästa vänner. Visst låter det kul ?  Vore ännu roligare om dom kunde vinna så man kunde ana ett leende på deras läppar. Har blivit utsedd till första hämtare imorn natt vid tre tiden. Undrar fall man orkar hålla ens blå uppe så länge. Men det får vi hålla tummarna för. Ska alltså åka och hämta min man och hans några av hans lagkamrater och då förväntar jag mig att älsklingen min kliar mig på ryggen i minst en timme när vi kommit hem. Tror på den dealen faktiskt!


Kvällen har gått i vår kära Idol gängs spår. Dvs sågning till både höger och vänster. Vilket gör detta bättre än jag och Camilla? Så uppladdning med massa COLA (What else), godis och chips så gick vi all in. Riktigt rolig omgång denna fredag tycker jag. Dock så gjorde många av dessa varelser mig mer än besvikna. Men men.. å andra sidan var vissa istället riktigt vassa. För mig kändes det inte jätte otippat att Mr Hocker fick lämna oss med en framkrystat tår på kinden. Han håll helt enkelt inte måttet.

Nu ska jag lägga en beställning på nätet innan jag ska försöka somna här. Inte van att sova ensam så kommer tvinga Zlatan att ligga vakt hela natten, vilket inte bör vara några problem.


Trevligt helg alla!

Inlåst? Lås in mej

2009-10-22 @ 21:49:28


Jag skämms, jag skämms något så brutalt att jag vill gå och gömma mej och inte komma fram på minst ett halv år. Sitter och kollar på det mest patetiska programmet ever( slår till och med "Mammas Pojkar" i pinsamhetsgrad") Ni hajar min poäng va. Hur som helst, ni vet den där extremt super balla killen "Nicklas" hur cool är inte han då? Vill inte ni alla där ute bara vara som han, det vill jag. Min typ högsta dröm. Man kan inte annat skratta åt han ? Han ska leka kriminell och ha H A R M Y N T  samtidigt? Det blir som värsta comedyclub grejen. Låt killen vara, klart han måste få hävda sig på något vis med den där käften. Shit vad störd jag blir på han. Skjut mig. Detta TV4 är parodi. Slår till och med våra söta sångfåglar i idol. No shit sherlock.

För att avreagera mig på dryga människor så sitter och nätshoppar lite också. Vad ska man göra? Aj love it!



Puss alla sötansikten där ute.




In the house

2009-10-21 @ 22:31:28


Men gör en skapligt skarp u-sväng. Blir inget långt inlägg idag. Men kände bara för att skriva en rad då det var så otroligt länge sen.

Ikväll har mys med karln stått högst på listan då man inte är top notch.


Och Sandra Jansson, sluta krysta och kontakta mig snarast!


Kärlek till er alla.

Hets och stress

2009-10-13 @ 21:04:12


Men vad gör det när man har hela Albaniens landslag i fussball boende på jobbet? Ni kan ju fråga chefen om jag har hispat sönder och samman mig själv. Eftersom jag är den mest kändiskåta människa som finns så anser jag att detta är riktigt stort. Det som möjligen är ännu större är att jag ska inta Råsunda med min närvaro imorn för att kolla på matchen. Tänkte om jag kanske kunde åka buss upp med grabbarna imorn ? Ska fråga pojkarna om det på min apdåliga engelska. Samtalet med deras förbundskapten idag bestod mest av ett oseriöst osammanhängade försök till snygg engelska med ett snyggt uttal. Ska jag skämmas? Big no för han var om möjligt ännu kassare än mig på engelskan. Det är ju alltid nått.


Annars mår jag dåligt för att jag vill ha tillbaka mitt burr som jag kapade av för någon vecka sen. (Funderar på att skära mig i handlerna eller nått, måste bara fråga någon av alla kända fjortisbloggare om effektivaste sättet) Eftersom min syster ständigt påminner mig om att det faktiskt är kort för att vara mig. Tror ni man har ångest? Jag måste ringa henne och fråga fall hon tycker att det kanske växt lite sen vi pratade sist, dvs för typ 2 min sen. Jag är verkligen paranoid. Sen tror jag att jag ska se till att kolla möjligheterna för någon typ av hårförlängning. Tror dock det får vänta nästa månad. För tid har man ju inte precis i överflöd.

Nu ska jag öppna en alkholäsk och krypa ned i soffan med mina två bästa pojkar.
Det kan man gott unna sig efter en hektisk jobbdag. Lite tisdagsmys sådär.


Mitt i fotbollen..

2009-10-10 @ 21:36:22

Ni känner säkert mitt stora intresse för matchen om jag anser mej ha tid att blogga under den.
Två nackskott på mig tänker ni. Men lugn nu kontrar jag med då, jag slår faktiskt ett getöga på fotbollen när det börjar hetta till. PUNKT

Kvällen ingår tillbringades i V-ås hallen för att kolla när VIB fick pisk av Pixo. Hade med mig min gullunge dit som skötte sig så exemplariskt att man blir alledes rörd i ögat. High Five för det. Han hittade en ny bekanskapskrets i form av Theo & Frida. Två små charmtroll vars deras mammor tillhör samma kategori som mig- Innebandyfruar! Så jag bluddrade en del med dom medans kidsen skötte sig själva. Det kallar jag service. Dom var så söta när dom bestämde sig för att leka mamma, pappa, barn. Som vi skrattade. Sen bjöd Helene över mig hem till dom någon kväll här. Eftersom grabbarna jämt är och tränar. Så tänkte ta mig dit och busa lite med Frida & Annie och såklart snacka goja med Helene.

Dagen idag har gått i trötthetens tecken. Men vaknade av att min syster och busungen kom hit för att vi sedan skulle ta oss ändå ned till stan ( typ hundra meter) . Det gjorde vi och min syster shoppade en riktigt snygg kjol, medans jag själv hittade lite höstmyskläder på Linda P. En enligt mig underskattad affär. Sen var det vidare mot Sura och min kära parents där mat väntade ( som alltid när man kommer). Sen gjorde jag en för laget och följde med älsklingen till Kättinghallen för att kolla på Sura-Hudiksvall. Sen hem och där hände det som inte var för otippat. Slocknade som ett ljus. Sen vaknade jag av min saknade väns Lina Franks ljuvliga stämma. Alltid kul att prata med henne nu när det är 60 mil mellan oss och vi inte kan ha gänghäng som vi brukar. Saknar min vän riktigt mycket. Längtar tills VIB möter Helsingborg för då kommer hon allt hem min lilla sötnöt! Yeeah.


Nu ska jag låsas att vara insatt i matchen om något viktigt skulle hända.


Vad är grejen med gubbar som solar solarium ? Det är veckans nöt, gnugga nu era små söta geniknölare och kasta in svaret under kommentarer sen. Tack.

Hörde jag ordet ledig ?

2009-10-09 @ 11:41:28



Tycker det klingar ganska fint i mina små snäckformade trattar. Helt overkligt att vara ledig i 3 hela dagar, fast ska inte säga för mycket. Känner jag mig så kan det bli jobb ändå. Fast vet iofs inte hur jag ska hinna det. För hela helgen är fullspäckat.

Till sak nu då. När jag äntligen är ledig från mitt helt underbara perfekta jobb så blir jag faktiskt lite stressad. Känner mig lite rastlös. Saknar jobbet liksom. Vilket igentligen bara är positivt. Då vet man att man hamnat rätt.


Har nyss kommit hem från en kvalitets prommis med min älskade byracka. Hur underbart är det inte att få ta en powerwalk i detta mysiga höstväder när solen värmer en i ryggen.


Nu ska jag fånga dagen här hemma.                            C A R P E    D I E M.

Jag vet att ni saknat mig, säg inget annat.

2009-10-05 @ 19:02:14


Men till eran glädje är jag back on stage här på bloggen. Konstigheter? Nä men vad bra tänkte väl det.

Detta har hänt :

- Har lämnat mitt liv som dum blondin bakom mig
- Har jobbat ihjäl mig
- Har lirat massa innebandy
- Har tänkt göra massor som jag inte gjort.

Detta har inte hänt men som jag önskar hade hänt:

- Att jag hade fått mera tid att umgås med min kära man.
- Att jag skulle hinna träffa min busisunge+ familj mera än typ en gång per aldrig.
- Att jag kollat på lösburr i ny färg.
- Att jag hade gått ned typ 3 kg.
- Att jag skulle hinna träffa min underbara vänner lite mer.

Annars så rullar dagarna på i högt tempo. Nu är jag på språng så hinner inte mer update än såhär.





Nightwork it is.

2009-10-01 @ 09:29:51


Ja då har man precis gjort sin första natt på jobbet då. Började halv elva igår kväll och jobbade till kvart över sju imorse. Sen tog jag bilen direkt mot uttervägen och min älskade systerson. Våldgästade dom och tvingade till mig frukost också då jag var extremt hungrig när jag fastat hela natten. Sen vidare mot dagis för att lämna busungen och nu landade jag precis hemma på norra floragatan. Ska alledess strax gå ut med Zlarre. Sen ska vi krya ned i sängen och mysa massor.
När jag kom ut från jobbet imorse insåg jag att det var riktigt kallt ute så nu funderar jag nästan på att gå ned i källarn och hämta fram vinterpälsen så man står emot kylan. Det var faktiskt så att jag reste ragg på benen imorse. Not okey.


Thats all for now.