Jag blir så trött ..

2008-09-30 @ 12:23:37


Ärligt talat, ibland undrar jag skarpt över det människliga beteendet. Jag blir en aning förbannad tom. Varav detta ?`
Jo jag tycker att min pojkvän ska kunna gå på krogen utan att behöva agera krogsvärd och släppa in folk han inte ens pratar med. Folk som inte hör av sig i vanliga fall ska ni glida med han och tro att dom är bästa vänner. PATETISKT.
Han har ingen som helst förpliktelse att släppa in er på VIP:en bara för ni tror känna han sååååå bra. Han skulle gå ut med sina lagkamrater från VIB men tydligen vara fler än dom som hängde som en svans efter han för att få komma in före alla andra och slippa stå i kö. Sånt här gör mej riktigt irri. Ska han behöva gå in sist för att släppa in er ? Skulle inte tro det. Han ska gå in först och ni ska bara vara jävligt tacksamma att ni ens för gå in med min älskling. Så nu äre dags o snylta på någon annan.


Så nu har jag fått gnällt av mig och det känns redan mycket bättre.

Igår var det träning och riktig hård träningen dessutom. Konstigt nog har jag faktiskt ingen träningsvärk. Det är lite chockerande dock, Men ska inte klaga när man slipper träningsvärken.




// Josphinee.

Smarthuve

2008-09-25 @ 19:25:25



Jag har sån där extrem ordning hemma hos mej, eller hold it jag menar hemma hos oss. Jag är ju faktiskt sambo sen en tid tillbaka. Sen är jag med vovve också. Hur underbart som helst. Hur som haver så är det alltid så städat här hemma, ingen kläder i soffan,aldrig någon disk och framförallt kör vi stenhårt på bäddad säng. Där här ni min motsatts, det är grejer överallt, en diskho som ständigt är överfull och en alledes för liten garderob, till och med så liten att min älskling få ha sina kläder på en bokhylla i köket. Jorå så jobbar vi. Nu är det såhär att Houston we got a big PROBLEM. Jag har tappat bort internet dosan, och det känns lika tråkigt som vanligt. Ska jag inte betala några räkningar denna månad heller. Ska älsklingen vara min bank. Känns sådär va . Så nu hör o häpna ska jag ha en storstädning här imorn och vända upp och ner på hela vår lägenhet på 37 kvadrat. Kul fredagsnöje.


I förövrigt ska vi flytta. Så långt som till Stora Gatan 39. Ska bli skönt med större riktigt skönt och äntligen äntligen äntligen får jag min walking closet . För att inte tala om den underbara utsiken över la västerås. Nej ärligt talat ska det bli riktigt härligt med lite mera yta.



Till sist vill jag bara säga till min underbara vän Denise att du klarar allt. Inga hinder är höga nog. Under dessa dagar har vi kommit varandra ännu närmare. Trodde inte det var möjligt dock. Glöm aldrig att jag finns vid din sida dag och natt. Allt kommer bli bra. I love U my friend. To the moon and back.


Adios .

TRÄNINGSVÄRK

2008-09-19 @ 11:23:05
Jaha jag är stel som få, har träningensvärk man aldrig kan dröma om, men förutom det är jag i form. Vad av dessa känningar? Jo jag har vart o spela innebandy två dagar på raken. Till saken hör även att jag inte spelat på ca 3 år, och sen bara gå ut och ge järnet tar något fruktansvärt på kroppen. Min kondition kan inte mätas med något, så summan av kardemumman Jag Josefine Sundin har slutat röka. Sport och rökning hör verkligen inte ihop, dom två sakerna går verkligen inte hand i hand. Vill jag sedan orka en hel träning utan att vara död efter uppvärmningen såb ör jag ta detta steg. Jag kommer bli en mkt mera hälsosam människa från och med nu.

Hade nästan glömt bort hur kul det var att lira igen, men det var visst mer saker jag hade glömt. Hur man gör mål, hur man skjuter ett bra skott, hur man passar en bra passning och framför allt hur man orkar springa i 3*20 minuter.
God damn jag är helt lost. Så nästa vecka ser ni med ute o spåret springa för allt vad livet är värd. Jag hymlar inte, jag är sjukt otränad, men o andra sidan tänker jag göra nått åt det.


På tal om innebandy var jag på en riktigt trevlig liten tillställning i måndags. Var fika innan matchen med alla respektive spelfruar. Var skoj o se lite nya ansikten och knyta nya kontakter. Mycket trevlig människor. Så trevligt att vi kör en sammanslagning i helgen i form av middag på tabazco. 4 innebandygrabbar med sina respektive.

Trevlig helg allesammans.

// Josephinee.

Vår sötnöt.

2008-09-09 @ 21:51:04
Här är vår bebis,vår älskling,vårt mysmonster,vår bomullstuss och vårt allt.


Bild 1: Zlatan med sina "bollar"
Bild 2: Zlatan ute i gräset
Bild 3: Zlatan på buset inne.
Bild 4: Zlatan med sin fina tröja som han fått av min barndoms och bästa vän Sandra.
Bild 5: Zlatan vill upp i sängen och gosa med husse och matte.
Bild 6: Zlatan och kusinen Tempo.
Bild 7: Zlatans uppfödare. Hur underbara människor som helst. Dom fällde en tår när vi åkte iväg hem med våran lilla Zlarre.
Bild 8: Älsklingarna mina.
Bild 9: Jag och min Zlarre.



       


    


       



Dagens bilder får helt enkelt tala för sig själva!
Tack alla trogna läsare.

Kärlek till er alla!

Surt sa reeeven

2008-09-03 @ 18:55:13

Hade skrivit värsta inlägget skulle bara publicera det men med min vanliga tur så blir det knas med mitt internet så allt försvann. Typiskt när jag äntligen uppdatera så ska det inte gå min väg. Kanske ska lägga ner verksamheten här, eller vad tror ni ?


Detta var i korta drag var mitt inlägg handlade om :

Att min älskade Zlatan kommit hem, jag och min daddy hämtade han i mariestad i fredags. Han är så underbar och jag trodde inte man kunde älska någon så mycket på så kort tid, men han har verkligen besvisat att det går.
Fast just nu mår han inte så bra. Han har vart dålig i magen sen imorse och vi har fått ringa till strömsholm och sen fått hämta lite medicin och speciell mat för känsliga magar. Jag tycker så synd om han, för han försöker verkligen vara glad och busa och så som vanligt men man märker att han inte mår riktigt bra. Jag håller alla tummar att snart ska bli bättre. För som det är just nu går man och oroar sej hela tiden.

Min man har vartit borta två helger från mej och det har verkligen kännts, har bokstavligen var sjukt jobbigt. Är inte hel utan han min underbara pojkvän. I förövrigt har jag aldrig varit så lycklig som jag är med han. Vi kompleterar varann så himla bra.

Nämnde även hur mycket min syster betyder för mej. Hon är verkligen min bästa bästa vän, utan henne så fattas nått. Ni vet som att spela fotboll utan en boll, det går men det är inte alls kul. Hon och jag har en så nära relation och kan prata om exakt allt och hon vet exakt vad hon ska säga för att pigga upp mig. Alla äventyr vi gör är så galna och det är det jag gillar. Min syster är min soulmate och trogne vapendragare. Älskar henne över allt.

Dom som jag också älskar över allt är ju självklart min familj som alltid finns så nära till hands och som alltid står vid ens sida. Min vänner betyder självklart otroligt mycket för mej. Är tacksam för dom vänner jag har idag. Under resan så har man mött på många falska människor som gjort sig viktigt på ens bekostnad. Men dom är så yesterday. Mina vänner jag har nu prioriterar jag högst av allt. Och jag vet att dom gör det samma med mig. Det är det som kallas riktig vänskap.

Det där var väl en kort sammanfattning av det tídigare inlägget.



See u later aligater.