Men ta det för vad det e !

2007-01-31 @ 17:24:51
Kommit på att man ska inte fundera så mkt utan leva för dagen o sånt . men allvarligt är det inte lättare sagt än gjort ? typ joo ! Jaha då har man fått nytt matschema igen då ! Hmmms. Undrar hur det ska gå ! Jag lovade mig själv att börja träna igen och nu måste jag hålla upp och inte fuska. Nä fusk håller inte. Nu äre allvar faktiskt ! Med detta vill jag säga att jag ska börja träna på enjoy igen ! Ett måste. vara gång man ställer sig på vågen så går den bara uppåt , men målet var ju neråt ! Man får ju ångest av bara tanken att man ska väga sig varje morgon. Man sitter liksom innan o håller tummarna att det ska peka neråt . Jaja..

Alexander aka Acke  kan ju bara säga hat kärlek till dej alltså ! Hahha du e den mest sjuka människa du e som att äta soppa med gaffel , man får aldrig nog . eller får man ? Ja lite då ! ska jag inte sticka under stolsbenet med. Men vi kommer alltid vara vänner känns det som iaf .! inte omöjligt att vi skrattar åt detta en dag !

Nästa stora händelse som jag vill uppmärksamma är ju JUSTIN jo men visst karln är ju nått utöver det vanliga så tänkte ta och shaka lite as med han den 19 juni ! Skulle ju vara nice om vi drar vidare på efterfest vad sägs om stureplan ? why not ! justin justin justin, vi har så mkl att uppleva när du kommer på din visit i sthlm ! Yeeeah !
                                                                          just de justin


Känns om det e dags att typ göra någonting ! Ciao alla !


jagheterjosefine

2007-01-26 @ 00:00:08
Fixat en blogg, kände att det var lite på tiden sådär! Att vara med i tiden !
Kommer nog förmodligen att skriva en massa kul och ganska onödigt här!
Men det e väl det som e lite utav meningen tippar jag !

Kustbevakarnm, shiiit en kille i fin form     Där är vad jag kallar man ! Åhhh han är så heet! Dt kan jag ju lova! Igentligen e han bara så 2006! But I just dont give a shit  about it!

Första inlägget

2007-01-25 @ 23:55:16

Välkommen till min nya blogg!