Typiskt,mer typiskt,mest typiskt

2008-03-26 @ 12:22:19


Dessto mer man grubblar över saker kring livet,dessto mer bitter blir man, ja det råkar vara sant. Läste det visst i metro. Det jag menar är att saker kommer ta hel galna vändningar och man kommer fälla sjukt många krokkodilis tårar,men det ändrar inte läget ett dugg. Visst äre hemsk? Jag kommer aldrig gilla läget, men däremot kommer jag acceptera läget och fortsätta leva. Annars kommer jag som 30- åring vara extremt bitter och det orkar jag inte. Men jag ska erkänna det har varit en riktigt tuff vecka,nästan mer än jag klarade. Men man måste leva ändå. Så nu tänker jag göra det också.Livet har för mkt att erbjuda. Man kan inte skydda sej mot allt. Varje motgång gör en bara starkare.

Jag hade ett motto en gång i tiden(kors i taket vavavavav) hur som det löd- You only live once! Det har visst legat på hyllan ett tag nu, men jag dammar av det och går ut och kör efter det igen. För vem vet imorn kanske det är försent?!


Take care!


// Josephinee.

Okej,jag får ta på mig den.

2008-03-23 @ 15:18:15


Ska starta lite ödmjukt för att sedan kicka er hårt i magen när ni minst anar det..Nää men usch vad säger jag. Glöm det där, var bara ännu e fixidé från min sida..

Det jag skulle komma till var att jag kanske har den fulaste bloggen någonsin, så om någon är skicklig så kanske ni kan pimpa upp den. Efter den har fått en makeover kanske jag till o med uppdaterar er mer än en gång per aldrig. Det ni !




Tack allesammas,det var ett kort men trevligt möte idag!

// Josephinee.

En liten instickare .

2008-03-18 @ 22:44:21


Ja då var fiaskot åter igen över för detta år(Eller vänta finalen är ju visst kvar), Perelli råkade under inte allför märkliga omständigheter dra vinstlotten. Hon ska representera oss i belgrad(som jag i förövrigt inte har någon aning om vart det ligger), hoppas hon kan göra nått som ingen gjort sen abba slog igenom med waterloo. Eh vad tusan jag ska lägga korten på borden, jag tycker inte att Perelli skulle vinna,håll i dej hårt nu jag höll på Christer Sjögren in i det sista. Vet inte riktigt vad han har, men han är den enda mannen som kan få mej i rätt gung .

Men nu ska ni inte tro att jag igentligen kollar på sånt skräp som melodifestivalen till vardags . Den största anledning att jag kikade vart faktiskt pga charmören Björn Gustavsson, 2008:s svar på Robert Gustavsson. Han är så sjukt förträffligt att jag inte skulle tveka en sekund att slänga mej i hans armar och låta mej underhållas. Som han själv sade här för några månader sen TOP NOTCH, det är precis vad han är . Han verkar ha kollen som ingen annan . Så slutligen Björn Gustavsson du är såååå 2008 och sååå top notch. Bra jobbat i melodifestivalen. Och btw han är rätt så het också.


image136







God kväll allesammans.




// Josephinee.

Därför att,för att .

2008-03-13 @ 23:01:06


Ja vi sätter väl igång med detsamma,vi har liksom ingen tid att spilla har jag fått höra.
Detta har hänt sen sist :

- Har vart i sthlm o spelat in riktig tv åt kanal5(Kanske var det bästa jg gjort i hela mitt liv,om det var, det var det enda det var)
-Min sötnöt har blivit ett år.
-Lägenheten har fått sig ett rejält lyft
-Har spenderat tid på mitt arbete.
-Sen har jag motionerat riktigt mycket.

MEN det har även hänt vissa tråkiga saker. Har mått och mår riktigt kasst och har mest vart sängliggande. Känns verkligen jätte tråkigt,men alla mina krafter är slut, så måste skaffa lite nya sen så gott folk kommer jag förhoppingsvis igen. Jag trodde jag skulle klara mer än vad jag gjorde, har helt enkelt vart på tok för mycket för mig på senaste tiden. Så min svacka var väl mer eller mindre ett faktum. Nu är läget som det är och jag kommer göra det bästa för att reda upp den,men det får ta sin tid. Kan inte skynda på detta. Man trodde dock inte att man gick av för hackor,men dom orden skulle man visst få ångra bittert att man sa.

Tack alla som bryr sej, betyder mer än mest. Kommer igen när läget blir bättre. Tills dess, KÖR HÅRT ALLA.