Måndag

2010-04-26 @ 10:44:24




En ny vecka står och knackar på dörren, en ny vecka av möjligheter. Härligt!




Helgen har varit fantastisk faktiskt, den bästa på länge. Där jag kunnat sätta mina egna intressen i fokus. Enda tråkiga är väl mitt illamående som vart ihållande, men det ska väl ge mej sig så småning om.

Lördagskvällen spenderades på Harry´s med girlsen för födelsedagsfirande av Camilla som fyllde år i fredags. Så mat/tilltugg och massa massa tjejsnack stod på schemat. Riktigt skönt att göra nått annat sådär. Söndagen spenderades i la palats S. Självklart mest mycket god mat och tokmycket mys med världens bästa mamma. Jag och pappa gick även iväg och släppte hundarna och alla som känner Zlarre vet att han är rätt rymningsbenägen. Får han upp ett spår så drar han, men igår skötte han sig exemplariskt under hela sin frigång. Kanske har man lite pli på han ändå. Sist pappa släppte han, så sprang han hela vägen hem utan koppel och satt sig och väntade utanför dörren. Världens busigaste Zlatan.




Förändring

2010-04-13 @ 20:45:12

Räknar med att snart ha en ny header här, sen ska jag även vårstäda denna blogg lite grann.
Nu outfit ska helt enkelt fixas. När detta blir klart kan inte fastställas ännu. Till hjälp har jag min älskade datanördande vän Lina. Hon är en riktig pärla.


Nu väntar en kvälls prommenad med min Zlatan hund.



Toppendagar har passerat

2010-04-07 @ 17:30:36



Påsken firades såklart i Sura och hade mysfaktor 12. Helt underbar med andra ord.
Innan påsken hann jag även träffa min Coockie Lajna och det var ett kärt återseende måste jag säga. Som vanligt när hon är här går tiden alledes för fort. Men snart har jag utlovat ett besök ned till hennes Helsingborg.

Igår fick jag äntligen träffa min gode vän Sass bäbis. Hur söt som helst. Lät som en lite fågelunge. Hann terrorisera dom två gånger under dagen till och med. Var så skönt att få träffas och bara prata av sig lite grann. Sen måste jag säga att Nellie har två helt underbara föräldrar. Så roligt att ni har fått bli en liten familj med bäbis.
Snart tänker jag besöka er igen, så watch out ! =)

Nu ska jag ta en välbehövlig dusch. Känner att jag inte är top notch for the moment. Sen var det tydligen mat och mys med mitt Lejonhuve på Uttern som vart min nästa destination.




Världens finaste mamma och barn !