3 månaders sprutan

2010-12-30 @ 19:25:46



Idag kl 11.30 spik infann sig familjen Sundin/Blomqvist sig på bvc för att ta 3 månaders sprutan på Nowa. Fattar igentligen inte varför det heter sprutan när det är hela TVÅ sprutor som dom trycker in i vardera ben. Om det gjorde ont på Nowa så var det inget mot vad det gjorde i mitt mammahjärta. Jag tror jag höll andan från att dom förberedde sprutorna tills dom hade stuckit klart henne. Hon tyckte inte det var speciellt kul men det tog inte mer än 2 minuter innan och avger ett tokstort smile mot bvc sköternskorna. Min älskade lilla prinsessa. Hon charmar dom flesta måste jag erkänna.

Sen vidare ned på stan för lunch med kära svärmor. Hann med att kika runt lite innan M tröttnade och tog med sig Nowa hem medans jag och svärmor fortsatte klädjakten. Hittade inte riktigt det jag sökte men ska fortsätta en annan dag. Måste ha något nytt till dopet som är i februari. Så jag tänkte ha lite framförhållning och vara ute i relativt god tid. Sen måste jag även hinna boka in tid hos min duktiga frisör för klipp och färg. Det är mycket nu va! Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Känns som man vaknar på morgonen och nästa gång man kollar på klockan är det kväll. Var sjutton tar dagarna vägen igentligen? Lite skrämmade att dom rusar förbi i ett obefintligt tempo.

I nästa inlägg tänkte jag köra en liten resumé på min förlossning. Dels för min egen skull och dels för att låta er där ute veta hur jävla simpel förlossning jag hade(läs ironi).


XoXo



SMS-inlägg

2010-12-28 @ 18:47:52

img_0575 (MMS)

Jag är tillbaka

2010-12-28 @ 18:22:21


Ja vi får se hur länge det varar men ska försöka skärpa mej nu. Håller på att fixa med en ny design till min blogg. Den andra kändes inte som mig längre. Nu kretsar ju det mesta i mitt liv runt min älskade lilla prinsessa så det är väl ungefär det som kommer att tas upp i denna blogg. Självklart allt annat i våran vardag också. Sen har jag kommit fram till att det är roligare att blogga om man har rätt design på bloggen så det är det projektet som pågar alltså. Kan ta lite tid då jag inte är superhaj på allt ännu, men jag ser det som en utmaning att få lära mig.

Hur som haver så har det alltså gått 3 hela månader sen lilla Nowa kom till världen. Dom tre bästa månaderna i mitt liv. Jag kan verkligen inte förstå vad jag gjorde innan jag fick henne. Hon är min luft, min lycka ja mitt allt helt enkelt. Nu känns det som livet fått en helt ny mening. En riktig mening. Jag är så lycklig med min lilla familj. Finaste sambon och världens goaste unge och lägg där efter till en riktig myshund också Nu kan vi snacka att vi börjar närma oss dom 3 V:na. Villa saknas men vi får se hur det går imorn då vi ska gå på visning på ett radhus.


Nu ska jag fortsätta knåpa på min design.


XoXo