Telefonbubbel

2009-06-30 @ 23:02:29

Då har man precis avslutat ett mycket trevligt samtal med sin kära kusin från Uppsala. Hon ska bli moder till ett litet knyte i November. Helt oväntat men hur kul som helst för henne och hennes man. Vi har bestämt att vi ska träffas omgående. Var alltför länge sen nu och jag mina kära kusiner sågs. ( Mina kusiner är tvillningar så räkna dom som en) Sist jag var i Uppsala var när älsklingen hade match mot Storvreta och då hann vi bara bubbla under matchen iaf !


Idag har vi vart och badat som jag skrev tidigare idag. Vart en riktigt heldag på Löga med massa sol och bad. En helt perfekt dag.

Nu ska jag försöka få mig lite sömn här.



Bästa kussarna även mina bästa vänner.







Goodmorning sunshine

2009-06-30 @ 10:21:52


Vaknade redan när Martin klev upp vid halv sju imorse eftersom min busfrö till systerson ska ha en heldag med sin moster. Han kom runt sju snåret sen tog vi oss en riktigt mysig promenad med Zlatan upp till djäknebergets lekplats. Vi var väl i princip helt ensamma där, vilket iofs var riktigt nice. Nu har vi kommit tillbaka till lägenheten och León ligger ute i vagnen och sover medans jag håller på att packa och dona lite inför vår utflykt till Lögarängen idag! Som han tjatat om det busen.

Så nu väntar jag bara i princip bara på att han ska vakna utvilad för massa plask i vattnet. Min älskade vän Lina har även lovat att joina oss idag! Blir toppen !


Nu ska jag vara en exemplarisk moster och kika till min kärlek i vagnen och kolla fall han snusar på lika mycket som han gjorde för fem min sen :)



Min två andra kärlekar



                                          

Tidig morgon

2009-06-29 @ 23:15:53




Idag har det vart full rulle hela dagen lång. Även fast jag vaknade sjukt tidigt(för att vara mej) så har jag inte haft tid att blogga. Dagen började med att jag åkte och hämtade Johan som skulle skriva teori på vägverket.( Kan meddela alla att han klara det med glans, G R A T T I S) Efter jag släppt av han och åkt hem så tog jag en promenad med jycken min. Sen var tanken att jag skulle lägga mej ute och sola men jag somnade i sängen istället. Vaknade av att bästa systern ringde och villa komma hit på sin lunch.

Efter vi haft gänghäng här så tog jag volvon mot Uttervägen. Sen tog jag och Zlatan en promenad till dagis för att hämta mitt busfrö. Hittade han sovandes som en björn i soffan. Lilla söten hade somnat om efter dom väckt han. När han fick syn på mej så fick man en bamsekram. Vi gick hem och insåg att det var för varmt för att gå till lekparken. Så vi tog oss varsin glass istället medans vi väntade på att Martin skulle komma. Han kom, han såg, han gjorde det rätta! Åkte och köpte en pool till lilla lejonungen. Vilkan lycka! Oj vad det plaskades i denna pool. Han verkligen älskar att bada.

Senare kom syrran och hennes karln hem och vi vart bjudna på mat innan vi åkte vidare med båda bilarna till Nedre hyttvägen för tvätt av bilar. Så nu har jag helt offciellt tvättat en bil helt själv( läs nästan) Kände mej så duktig när vi var klara. Nu har vi landat hemma och positionen är i soffan.

Nu hoppas jag på lite roliga besked här framöver, skulle vara extremt lägligt!

Bilderna är från i Söndags när jag, älsklingen och Zlatan var ute med båten i mälaren. (Jag badade trots fiskar, starkt av mej kan jag meddela)



 














Kusinmys

2009-06-28 @ 20:27:41

Dagen har spenderats på en madrass i mamma och pappas pool i Sura. Man kan inte annat än älska det. Tokskönt var det att ligga i och kunna svalka sej när man vill. Dessutom var det 22 grader och det innebar badvänligt för fröken Sundin.
 Innan jag hamnade i poolen var vi ned och kolla på när Sveriges starkaste man drog en hel VL buss med bara kroppen nere vid midgårsparken. Helt insaine enligt mig men riktigt grymt och se. Sånt händer i sura. The place to be.

Vid lunchtid kom min moster,morbror och hans barn Oscar & Gustav. Vilka lintottar dom är. Helt kritvita i håret. Dom badade som aldrig förr och León var även i non-stop i poolen. Måste vara det ulitmata stället att vara. På brobacksgatan 5 med en stor tomt för hundarna att springa, en stor pool och ständigt upp passningen i form av mat och dricka av mammi. Min moder är ju så underbar och ser alltid till att fixa och dona så allt blir perfekt. Nu ska hon och mostern min åka till Gööötelabåårg och hade det mysigt några dagar. Hoppas vädret håller i sig.

Kvällen igår vart lyckad som alltid när jag är med mina girls. Jag vet inte vad det är men vi har så otroligt trevligt ihop. Dom är helt enkelt riktiga sötnötar och jag vet inte vad jag skulle göra utan er.
Vi skulle gått ned och kollat på Promoe men som vanligt snackades det helt vildt här hemma så när vi kom ned var visst allt slut. Men det stoppade inte oss vi hitta en liten mysig "gömma"  där vi satt och drack våra cider. Runt tolv åkte Lina hem med bussen till tillberga medans jag, Angelica och älskligen satt kvar ett tag innan vi tog oss till ståden där mat vart ett faktum. Medans vi satt och åt så träffade vi Jani&Sandra så vi vart sittandes där någon timme. Riktigt trevliga människor! Och vips så var klockan runt två, så jag och älsklingen vinkade av Angelica och travade hemåt där det var omöjligt för mig att somna pga värmen.

Har jag sagt att jag blivit vald till veckans blogg av Lina? Det har jag vilket fall som helst blivit. Så kom igen alla! Kommentera gärna min blogg. Hissa och dissa mig!






Dom finaste och bästa tjejerna som finns hittar ni på varsin sida om mig


Uppdateringen från kvällen igår.

2009-06-26 @ 23:10:18


Lina kom till mig vid halv två rycket sen tog vi doggsen med oss ned på stan där alkolholhaltiga drycker skulle inhandlas. Körde även ett getöga på stånden som hade dukat upp. Stanken av oäkta Louis Viitton väskor och massa trucker kepsar var näst intill olidligt.

Efter inköpen av alkoläsk gick vid vidare upp till upp till mig där vi satt och stekte tills vi inte pallade mer. In i duschen och sen var det bara att korka upp och börja fixa ordning oss. Angelica joinade oss lite senare och nu var trion fulländad.
När vi ansåg oss vara klara så gick vi mot stan med en underbar sol i ryggen. Vi mötte och Karro vid hennes hem och sen bar det ned mot scenen där vi var as pepp på all bra musik som väntade oss. Vi körde allsång medans vi fortsatte vårat alkolintag. En hel underbar kväll som slutade med mat på donken. Älsklingen kom ned och hämtade oss när vi var klara sen däckade man rätt snabbt i sängen.

Dagen spenderades i solen med Lina, Tindra och Zlarre som jag skrev tidigare. Vi åkte ute till hallsta gropen och badade med hundarna. Inte helt frivilligt kanske men än dock väl behövligt för våra små bäbisar. Efter vi tröttnat på att solen så skjutsade Lina hem mej och Zlatan och en bruk cola var ett faktum. Sen somnade jag helt utslagen med min bäbis brevid mig. Vad skulle man göra utan denna hund. Han gör mig så fruktansvärt lycklig.

Ikväll har vi vart på Nedre Hyttvägen och firat älsklingens bror som fyller 18 idag! Massa grattis till han. Vart grillat som avnjöts ute i trädgården sen tog jag och bästa svärmor en långprommenad med hundarna runt löga. En riktig sommarkväll har alltså passerat. Fler sånna ska bli vill jag lova.

Nu ska jag vara lite social med min husband så han inte löper amok här hemma.


Puss&Kram

Bad med Laajna

2009-06-26 @ 12:16:25


Väskan är packad och Zlatan står i startgroparna. Nu väntar vi bara på att bästa Lina & Tindra ska komma och hämta oss så vi kan bege oss ut för att svalka våra kroppar.

Kvällen igår var helt underbar. Solen i ansiktet, alkohol i våra kroppar och massa skönsång i bästa vänners sällskap. Behöver man mer än så? Neeej!

Jag, Lina, Angelica och Karro hade en riktigt toppenkväll igår, mer om det skriver jag om när jag kommer hem.



Ses i solen gott folk!!



Här är sötnötarna jag var ute med igår. ( Bilden är som vanligt snodd utan Lina eftersom hon alltid har med sig kamera)


Jag talar ut ...

2009-06-24 @ 23:24:26


Idag har jag verkligen inte pallat att blogga så det finns igentligen ingen annan ursäkt än att orken har trytit.
Dagen har spenderats på löga med syrran och systersonen. Helt underbart med bad och bus. León bara blir äldre och äldre. Han är blivit en riktig talare kan man säga. Mest är det -"vad gööööu mooschter" och - "älkar mooschter". Vad jag älskar den pojken alltså. En av dom bästa dagarn i mitt liv var när han föddes.

Efter det var färdigbadat åkte jag till sura och lämnade tillbaka bilen som jag lånade utav fader abraham igår. Tror till och med att pappas skatt lämnades i samma skick som jag tog den.


Nu ligger jag och min kärlek och bosse( Zlatan) i sängen och kollar lite tv innan det är dags att försöka somna.

En annan kul sak som hänt idag var att jag fick ett mail idag utav Zlatans uppfödare där hon skrev att vi är välkommna ned till dom i Göteborg för en liten "återförening" med alla valpar. Tycker det är så kul att ha så bra kontakt med Zlatans uppfödare och kunna få lite bilder på hans syskon. Så i augusti åker vi på roadtrip ned till dom och stannar några dagar. Ska bli riktigt trevligt, längtar som tusan.


Min skatt:



Poolmys i Sura

2009-06-23 @ 22:45:01


Idag tog jag mej ändå ut till landet med min söthund. Vi tänkte ha mys och vara i sura och bada. Och som vi badade sen, eller jag låg mest på en madrass i poolen och bara lapade sol. Zlatan busade med sin storebror Tempo. Tempo tröttnade såklart på lillskiten efter ett tag och ville bara ligga i skuggan och chilla medans Zlatan verkade ha för mycket energi för hans eget bäst. Det märkte jag då han började jaga en skata som han fick syn på. Över på grannens tomt och vidare mot nya äventyr sen såg jag inte den hunden på en kvart. Han kom luffsande hem efter ett tag och det såg ut som han hade sprungit sthlm maraton. Annars kan jag bara säga att jag har världens underbaraste föräldrar som alltid ställer upp för mig. Älskar er gränslöst! Ni är luften jag andas, vattnet jag dricker and so on.

För att hålla den röda tråden om sprungit så tog jag och älsklingen oss ut igår och löpte. Måste ju försöka hålla någon form av grundkondition fall jag ska orka div 2 spel i höst. Riktigt jobbigt var det, men samtidigt extremt skönt efteråt. Så nu kommer vi försöka springa några ggr i veckan tills sommaruppehållet med innebandy är slut.

Nu till nått annat tråkigt som kommer hända. Min älskade babe Janika Aho ska lämna V-ås för en sån simpel stad som E.-tuna? Vad är de för strul känner jag. Kommer sakna henne tokmycket. Våra samtal om livet och allt annat snack vi har haft som bara vi kan. Hon är en otroligt posivit figur i mitt liv och hon peppar alltid en. Som tur är att det inte är allt för långt till e-tuna men iaf. I förövrigt har hon kommit in på sin skola hon sökt där det var typ 40000000 andra sökande så ett stort grattis till henne. Jag visste du skulle klara det.


Dom närmaste dagarna kommer jag att spendera med bästa Lina som också ska flytta, dock lite längre bort. Blir supertomt utan henne här. Vi har kommit att blivit väldigt goda vänner under denna korta tid vi lärt känna varandra. Hon är liksom min vapendragare och det kommer kännas extremt tomt att inte ha henne i V-ås. Vet inte hur det ska gå men de kommer nog spendera rätt mycket tid nere i Helsningborg så fort dom kommit iordning. Roadtrip i våran snart inköpta bil är högaktuellt.



Den här känns ganska passande nu och den tillägnar jag min girls som flyttar ifrån mig

Vitamin C- Friends Forever


Bästa:

Janika Aho






Caroline Frank


Sol vilken LYCKA

2009-06-22 @ 13:28:23


Då var midsommar helgen över. Kan inte säga att den vart annat en toppen! En helt perfekt helg som har tillbringats i bästa sällskap i form av familj och sambo.

För er som följ med i jakten på vår nya bil så kan jag meddela att vi förhoppningsvis snart kan fatta ett beslut. Men allt måste vara helt "rätt" för att citera älsklingen. Inte lätt att köpa bil när man har en pojkvän som ska ha ALLT. Varken mer eller mindre. Vi var och provkörde en riktigt schysst saab 9.3 i torsdags. Den hade gått typ noll mil och var i princip helt ny men nej då, inte bra det heller för då var färgen inte okej. Jag ni förstår ju hur jag har det! (läs ironi)

Annars kommer veckan bestå av solning,solning,solning. Självklart ska de hängas kraftigt mycket med sötLina som lämnar vår komun om ca 5 dagar! S N Y F T

Nu ska jag återgå till jakten på hotell tills vi åker till Skara med min syster och hennes familj den 10 Juli. Jag och min kärlek kommer inte åka utomlands i sommar utan kommer köra sten hårt på en roadtrip istället.Kan bli hur mys som helst.

Glad midsommar!

2009-06-19 @ 19:46:34


Hoppas ni får en trevligt midsommar alla därute!




Klippning vart rakning.

2009-06-17 @ 21:55:59


Gårdagen


Började tidigt med att åka iväg för att lämna in Zlatan för klippning vilket senare visade sig bli rakning. Dock av flera anledningar. Jag borstar han i regel varje dag i ca 30 min och han har fått för sig att hata det,vilket igentligen är förståligt då det förmodligen gör brutalt ont på vissa ställen. Jag kom hur som helst dit igår och hon kände igenom hans päls och sa att det snällaste mot han är att raka bort allt och börja "om". Tänke mej då inte 2 mm snagg men hon lovade att det skulle bli super gulligt om några veckor. Då skulle han bli lurvig och sådär apgulligt valpig som när han kom till oss första gången. Men måste säga att han faktiskt är supersöt nu med, men tror vi är lika ovana både jag och min bäbis. Känner väl att eftersom han inte ska ställas ut så ska han inte behöva stå upp med borstning så pass mycket som han gör om han kan slippa.

Efter det åkte jag till sjukhuset för standarbesök som ärligt börjar bli en smula roligt faktiskt. Fast vid närmare eftertanke det är ett sjukhus det ska fan inte var ett dugg skoj. Så jag tar nog tillbaka det försnämnda. Väl ute på parkeringen träffar jag Carro(min fd jobbarkompis) och hennes Sambo som precis hade blivit stolta föräldrar till en underbar lite flicka vid namn Freja. Toksöt var hon. Kan ju inte sticka under stolen med att man blir lite sugen själv när man ser ett sånt litet knyte. Men det får vänta ett tag kan jag ändå lova. Har en massa saker jag vill hinna innan det är dags för mej att bli mamma. Måste även tillägga att Carro såg hur fräsch ut som helst för att ha kläckt ut en bebis drygt ett dygn innan. Det verkligen lyste om er båda. Stort grattis och alla lyckoönskningar som finns!

Hem för lite vila innan det bar av till St:Ilian för löpning och gym. Även fast mitt flås strulade något så tog jag mig fram utan större konstigheter. Det jag dock inte förstår är varför jag aldrig får träningsvärk? Ska väl kanske inte klaga men ändå!
En snabb dusch och vidara till min sötjankan. Där vaknades tjejmys och Ben&Jerry glass. MUMS. Hos Jankan hittade man även Carro och Stina. Hann inte vara där så längen tyvärr men lite snack hann vi allt med ändå brudar! Så tack för en myspys kväll.

Dagen


Idag har min toknånisch varit här medans han kära mor var iväg och vart snygg i burret. Vi knatade iväg till lekparken där massa bus väntade. ( Se bilder nedan) Han hade så roligt så han ville knappt gå hem, blev tvungen att muta med en glass på djäkneresturangen. Min sötunge måste vara det bästa som finns!

Imorn


Ska jag gå på bio med mina galna brudar från innebandyn. Tänkte vi skulle gå på "män som hatar kvinnor" och innan det var det utlovat lite käk. Blir trevlans det.













Hundtrim på g

2009-06-15 @ 20:41:31


Imorn ska Zlatan bli fin. Jag menar om jag lägger ned åtskiljiga tusenlappar på mitt hår så ska väl min bäbis också få lite hårdvård.  Klockan 09.00 ska vi infinna oss på Sjöhagen! När jag ringde och bokade tiden så frågade jag om jag fick vara med, vill inte lämna han där själv med massa elaka människor(läs hundfrisörer) men hon rådde mej att stanna en stund och åka ganska snart för annars kan ha börja söka sympati hos mej! Tussen då! Hur ska det gå?

Vi har  nyss vart och handalt mat till kvällen, sen åkte vi förbi Martins mamma och sen lämnade vi kvar Zlatan så han skulle få busa med Malte. Jag började typ grina när vi åkte därifrån. Han satt vid grinden och jag lovar om han kunde prata skulle han sagt- Mamma, lämna mig inte. Förlåt för alla gånger jag gör bus hemma!
Puuuh, nu kommer ju busen hit om typ 10 min men hur ska de gå när ja ska lämna han imorn typ 2 timmar!?
Om ord skulle kunna beskriva min kärlek till den lilla krabaten. Det kan dom inte tyvärr, för dom räcker inte till. Men han är mitt allt! Världens bästa Zlatan.

Nu har vi precis avnjutit en underbar middag i form av tacos. Var helt gudomligt gott. Kan vara för att det är det första jag åt idag kanske? Nu sitter vi och jäser i soffan helt proppmätta!


Idag bjuder jag på en bild av min andra älskling! Som även råkar vara min fästman inom snar framtid! Wiiihoo!








Ni som läste att han snart skulle bli min fästman har förmodligen tappat hakan vid det här laget. Till er vill jag bara säga plocka upp den igen för jag skämtade bara! Tänkte bara göra som alla andra för en sekund. Gifta mig, skaffa barn, köpa hus, och ny bil allt detta innan jag hunnit säga 20-års kris!!!!

Innedag

2009-06-14 @ 18:10:53

Idag var igentligen tanken att vi skulle åka och kolla på bil, men varken jag eller M hittade motivationen till det i detta supertråkiga regnväder. Så dagen har vi faktiskt spenderat i sängen. Har kollat på Cesar the dogman! Grym kille. Om jag hade hälften av hans energi skulle jag kanske lyckas få lite ordning på min egen buse här hemma.
För ca 5 min hittade jag han sittandes på en stol i köket där han precis tänkte gluffsa i sig våra rester i form av fläskfilé,potatisgratäng och b-sås innan jag hann få ned han. Som sagt en riktig buse är vad han är. Nu ligger han för en gångs skull och sover på sin lilla pall som vi har gjort till hans egna. Han är min bäääbis!

Kvällen igår vart hur mys som helst. Eftersom varken och eller Lina hittade någon vidare lust i att gå ut igår så tog vi som ni läste tidigare en riktigt myspys kväll med chips och cola! Sen gick vi in stenhårt i dimman. Dvs world wide web! Good shit äre! Vi var ju singlar igår eftersom våra karlar var ute och gjorde krogen så då kunde vi passa på att surfa hundkläder,valpar och fixa blogg. Nått som annars inte är så uppskattat när M är hemma. haha!

Nu var tanken att vi skulle åkt på fotboll, men eftersom jag fick sånt jävla magknip och för att vädret bara tokstrular så håller vi oss inne. Vi laddar väl hem en film och kryper ned i våran underbara soffan med Zlatan emellan oss. Det är kärlek!


Denna går varm nu - Yohanna, Is it true
Jag ryser av den!

Nu händer det!

2009-06-13 @ 22:48:16

Bloggen ska få sig en refresch! Lina aka bloggmästarn håller på att fixa till min blogg så den ska bli lite roligare.
Då kanske jag tom uppdaterar mer än en gång per dag! Just nu jobbar vi killfritt med massa godis,cola och bloggande.



Mera uppdatering kommer snart.

Regn och rusk

2009-06-12 @ 21:33:53


Super tråk väder ute, man vill bara ligga i soffan och dra ett täckte över sig. Tror fredagskvällen kommer spenderas i just soffläge.

Gårdagen spenderar jag min underbara systerson. Mötte uppe syrran och Nonisch nere på la stada där det var fullproppad med människor. Rykterna säger att det ska ha vart skolavslutning och det är  något helt brutalt vad folk kan spöka ut sig. Man blir rädd. Det var kort-korta kjolar och på tok för höga klacklar på vissa människor där ute. Tycker det är riktigt snyggt med high heels men då måste man kunna tag sig fram i dom utan att se ut som bambi på hal is. Ej okej. Men får gläjda mej med att det bara är skolavslutningen en gång om året. Men ändå dessa små kläder trots spöregn, det kan inte vart varmt så mycket kan jag säga!

Vi köpte med oss Spicy hem och sötungen somnade såklart i vagnen i väntan på maten. Så på bussen med Zlatan, Nonsich sen var vi snart framme på gryta och destination uttervägen. Efter vi hetsåt maten så gick vi ut och släppte hundarna i skogen. Zlatan står bara o skäller på Tyson och vill få igång han och leka, medans Tyson bara vill leka själv med sina pinnar. Sötnötar är dom! Älsk kom och hämtade mej och vi åkte o handlade för att sedan ta en snabb powernap innan vi åkte och hämtade Angelica för att sedan ta oss mot Swedbank Park där derby väntade. Lina & Simon kom också dit, men latmaskar som dom är orkade dom inte stå utan tog sittplatserna på andra sidan istället. Men vi möttes upp utanför och bestämde lite inför imorn då vi ska ha lite kalas eftersom Lina fyllt år! Så imorn kommer tjejerna hit och vi ska dricka ha mys!

Dagens planer gick sådär. Skulle åkte på student hos Martin innebandy polare varav det är min innebandy polarens storebror. Hängde ni med där? Men det vart aldrig så utan jag hittades sovandes i sängen senare. 
 Men dagen började  med  lunch på grekiska med älsklingen,mamma,pappa,syrran och hennes make. Tokmys. Efter maten skulle jag gå och möte Camilla för att vara smakråd vid val av brillor. Så ut i spöregnet med ljudet av studenternas sång. Hon köpte i alla fall ett par skit snygga brickor med en riktigt fräsh look.
 Så vaknade ett för ett par timmar sen och nu ska vi snart bege oss ut med Zlatan som gör allt för att få våran uppmärksamhet då han bara vill busa. Han är sjövild nu och blocket känns inte jätte långt bort! haha..(kommer aldrig hända men det förstår ni nog säkert)



Bilden är på mig och min kärlek i onyktert tillstånd förmodligen.







Tack Zlatan!

2009-06-10 @ 21:08:01

Då kan vi blåsa faran över för denna gång! Svergie piskade Malta med hela 4-0. Iofs efter en urusel första halvlek. Men tror det var lite nervöst om jag får leka sportkommentator. Det jag igentligen satt jag väntade på under hela matchen medans jag såklart spelade min nya drog hjärter var att Zlatan skulle näta! Tog ett tag, men han gör det!! Jag och Zlatan(min Zlatan) jublade som galningar i soffan.

Annars tycker jag att det är supertrevligt med kommentarer i min blogg. Det enda lustiga är väl att påpeka mitt utseende? Det är väl min ensak om jag har mycket,lite eller lagom med make! Jag tycker det är trevligt med smink och det får mej att känna mig både piggare och fräschare. Så till den som med anonymt namn undrade. Nej det är inte för mycket. Iaf inte för mig. Sen kan jag tycka är om man tar sig mod och ens yttra sig om en sån sak kan man lika gärna säga vem man är! Annars får man tacka för folk tydligen tar sig tid att påpeka mitt användade av smink! Det är faktiskt lite underhållande. Keep up the good work!


Nu ska jag och mitt överspacklade ansikte gå ut med min älskade herre på täppan vid namn Zlatan!




            VS            


 
Ser ni likheterna? Både lite kaxigt avslappnade!







 

Miffo feeejs

2009-06-09 @ 12:55:05



Kul jätte kul, alla som hatar mej skrattar nog högt just nu och njuter för fulla muggar. Igår kände jag mig lite hängig men tänkte inte så mkt mera på det utan försökte sova bort det istället. Jag vaknade senare upp( som tur var) och var ett riktigt svull ansikte. Snyggt tänker ni. Lite botox känsla kanske? Är det nått jag aldrig vill göra efter denna erfarenhet så är det just att spruta in botox. Fy fan så man måste se ut. Själv vågade jag inte titta mej i spegeln utan det var älsklingen som fick göra denna hemska upptäckt. Så hur jobbar man nu ? Känner man känlsan till år 2020 då man kanske vågar sig ut igen? Jag vart självklart tvungen att ringa sjukvårdsupplysningen igår(läs min mamma) och hon ordinerade kalla handukar och ipreen. Så fick det bli också! Min underbara kärlek tog hand om mej hela kvällen igår. Han är bäst!

Idag är läget något bättre, den största svullnaden har gått ned men ser ändå lite små knep ut så min dag kommer att spenderas i lägenheten nedbäddad i sängen. Snart kommer my love hem och tar hand om mig.

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Caroline Frank´s födelsedag. Denna underbara brutta blir hela 21 år. Grattis Grattis Grattis och hoppas du får en underbar dag. Kommer och våldgästar dej sen fall svullnaden lagt sig helt ! Du är en riktigt solstråle i min vardag!! Love

Bilderna är såklart tagna från Lina











På en måndag

2009-06-08 @ 16:55:01


Idag har man inte fått mycket uträttad, men o andra sidan är det måndag. Har inte så höga förväntningar på att få nått gjort heller så.

Igår fick jag reda på en väldig rolig sak. Vet inte hur många som vet om det  så jag vill inte vara den som är den som skapade snacket så jag säger bara såhär. Grattis min älskade kusse. Tänkte faktiskt ringa henne ik och snacka goja, var ett tag sen nu.


Nu ska jag ta mej med Zlatan in i sovrummet så ska vi hoppa i sängen tills älsklingen vaknar då han snart ska träna! Wiihooo

Höll på att glömma, jag slog ju för i helsike poängrekord i hjärter igår. Man är rätt grym och så va!

puss på er

Supermysig helg!!

2009-06-07 @ 17:34:34

Det har vart full rulle nu hela helgen och det är igentligen först nu jag loggar in på datorn sen i fredags. Mycket har varit på gång. Och det är iofs bara kul.

I fredags klev jag in på Nailstore och fick mitt burr och mina nails fixade. Ulrika som gjorde allt detta på mig var otroligt duktig. Hon visste verkligen var hon höll på med. Var kvar där närmare 4 timmar innan älsklingen kom och hämtade mig och mat på gränden vart nästa anhalt. Väl hemma hos oss så var mosters busunge här. Vi kollade lite bolt och så innan han sa åt sin mamma o pappa "- Sova moooscchter" . Såklart vart min gulleunge kvar över natten då!

Lördagen vart tidig då León bestämde sig för att vakna halv sex.Haha, man är sjuukt ovan på den. Vid halv åtta väckte vi Aaaartin(Läs Martin)  och vi serverade oss lite frukost. Sen gick mina buspojkar iväg till lekparken uppe på djäkneberget och jag somnade om skapligt fort. Sen vid två kom all för att gratta Martin och spanan in lyan. Jätte roligt att ha massa folk här nu när vi har det lite större.

Mot kvällen var det dags att göra sig iordning för fest hos min Jankan så min babe Denna kom hit innan och vi fixade och donade. Kan tillägga att vi vart sena..hahha som alltid när man är med mig. Hemma hos bästa jankan var alla as pepp och körde för fullt. Var riktigt trevliga människor. Som alltid såklart! Att tillägga nu är att jag och Denise har stenkoll på Prada´s sommarkollektion. Sjukt bra att veta!  

Vidare mot krogen och där vi minglade och drack lite till innan jag ringde till älskligen vid 2 som fick komma och möta mej då jag är den största haren ever som inte vågar gå hem själv. Eftersom han är världens bästa kom han som ett skott. Han är väl för söt min nöt.

Så tack alla tjejer för en trevligt och väldigt lyckad kväll hos Janika igår. Roligast på länge!


Nu tänkte jag gå och kolla hur det går för Martin som håller på att tapetsera i vardagesrummet. Vi beställde en riktigt fräsh tapet tidigare i veckan. En vit med stora silvermönster. Hoppas den blir bra annars kanske jag måste bli rasande, men det återstår att se.



Ciao!




Vilket kärt återseende det vart!

2009-06-05 @ 11:40:45


Igår vaknades det fika med tjejerna på stan. Tänkte väl inte vara borta alltför länge, men det gick sådär. Jag mötte upp bästa Lina på BikBok där det var halva priset på allt. OMG. Vi gick runt runt runt och jisses vad det fanns fynd där. Angelica joinade oss efter en stund. När vi väl lyckades ta oss ut därifrån visade det sig att vi hade vart där i närmare 3 timmar. Fråga mig inte hur vi lyckades. Den enda förklarningen måste vara att vi är tjejer och shopping-galna sådanna.

Efter shoppingen var fika på vivaldi nästa stop. Där satt vi och pratade och bara myste. Var ju några dagar sen vi träffades senast så vi hade ju en hel del att gå igenom innan möttet kunde anses avslutat. Jag snålade skjust av Simon & Lina hem. Eftersom jag har flyttat bor man ju inte direkt nere på stan längre. Man bor ju numer ändå borta vid Glada Oxen och vem vill gå ändå dit i spöregn och snålblåst. Inte jag iaf! :)

Tack mina tjejer fär en supertrevligt eftermiddag! Ni är bäst!








Partner in crime

2009-06-04 @ 11:57:45


Jag och älsklingen har en oerhört stor förmåga att alltid sätta oss själva i knipa. Och det är allt som oftast vårat eget fel också.. men samtidigt så kan jag inte sluta ligga dubbelvikt och apskratta. För vi har så otroligt roligt ihop jag och mitt allt. Vi är lika blåsta båda två och du kan fråga vem som helst, vi har alltid nå tok för oss. Igår var inget undantag.
Vad som hände kan jag inte gå ut med här, det skulle bli för uppenbart. Men jag vet att vi är med på film iaf. Tack!

Igår var det stor shopping för våran del, matbord inhandlades samt en byrå o en spegel. Nu börjar det likna ett hem här. På söndag kommer våra nära och kära hit och vi ska ha ett riktigt kalas för älsklingen. Och då vill man gärna ha någonstans att sätta gästerna.

Nu väntar ett parti hjärter innan jag ska ut på nya uppdrag! Hjärter är min nya droooog!

Man skulle kanske vara en hund ändå!

2009-06-03 @ 15:54:15

Jag är irri, fast igentligen inte. Jag skrattar inombords. Ibland skäms man att man är av sorten människa. För människor är lömska, falska och har ingen känsla om vad som är rätt och fel. Man skulle vara en hund eller nått. Dom hymlar iaf inte med fall dom ogillar någon. Dom går rakt på attack och låsas inte en massa. Raka puckar! Sånt uppskattas.

Men hur som haver förstår jag mig inte på vissa personer. Dom har verkar ha sån självrespekt och stå upp för vad om tycker och känner. Men ett ögonblick senare är det som bortblåst. Jag kan villigt erkänna att jag har riktigt lätt för att döma folk, men min styrka är nog att jag har lika lätt att ändra omfattning om folk. Det är jag i ett nötskal. Jag kan erkänna mina fel och brister och se tillbaka i tiden och undra vad fan jag höll på med.

Det jag kräver av männskligheten är att folk är lite ärliga och framför allt konsekventa i det dom säger, för om dom ändå ska ändra sig sekunden efter kan dom lika gärna vara tysta. Tänk första prata sen!

Nu ska ni ju ha klart för er att detta inte gäller er alla. Har ju trots allt förutom vissa personer världens underbarast vänner. Ingen nämnd ingen glömd. Ni vet ju ändå vilka ni är som står mig närmaste! K Ä R L E K


Igår tog jag mig i kragen och åkte och tränade. Först löpning sen gym. Shit jag trodde jag skulle avlida minst 5 ggr, men som ni förstår blir ni inte av med mig så lätt. Riktigt skoj att träffa innebandytjejerna igen. Dom är grymma och jag känner att jag verkligen saknat att träna skiten ur mig själv. Nu är det förändringar på g mina vänner! Så håll utkik!


Nej nu ska jag ta och ringa upp min babe franken och kolla läget. Hon landade ju trots allt i Sverige igår !

Stressfaktor typ 107!

2009-06-01 @ 18:35:41

Sånt orkar man ju inte med igentligen, men vad ska jag göra? Jag saajer till daj vad ska man gooora? Vaknade av ett ryck imorse då mobilen ringde och mammin min var på väg hem hit. Flög upp som en disktrasa och destination frukost var ett faktum. Efter det begav vi oss till hälla där vi skulle kolla lite prylar till nya lyan Såklart så måste det strula till sig, det har blivit rutin för mig fall ni undrar. Inget kan inte gå lätt och smidigt för mig, då blir det för enkelt har någon tydligen bestämt sig för. Mäklarn ringer och säger att lånen ser konstiga ut( dom som jag senare var ner och löste på banken) och att jag måste kolla upp dom. Fast det var åt det positiva hållet så hon så jag grinade inte direkt. Jag ringer till banken där jag inte kan få hjälp för dom litar inte på att jag är jag. Vad är grejen HALLå? Finns bara en jag, jag är ju som nämt tidigare ett orgingal. FATTA.

Efter mycket om och men vart jag osamas med toktanten på banken och det var bara att ta S80:n ned på stan och till den stationära banken och strula runt där, vilket sen visade sig vara helt meningslöst då dom ändå inte kunde lösa allt på ett bra sätt. Efter jag rökt 34 cigg av ilska begav jag o moder natur oss mot gränden där en god lunch avnjöts.

Sen hem och ut med bananen och tillbaka till stan för att få betalningen av Vega. My god so much pengar, länge sen man såg dom summorn på sitt konto. Synd att det inte blir allför långvarigt.

Så nu är jag äntligen hemma och håller på att tvätta för första gången på ca 2 veckor. Summan av det hela är att jag är en värdelös hemmafru. Däremot tänkte jag laga en riktigt god gourme middag tills kärleken kommer hem från träningen( idag tror jag vi slår till på pasta och köttbullar). Just ja ni när jag sa träning, jag måste verkligen börja träna med innebandyn på riktigt nu. Shit jag mår så dåligt över mig själv just nu. Fet och jävligt och bara synen av mig själv ger mig kronisk huvudvärk. Nu är det dags att ta tag i saker och ting!


Bye Bye Vega







Forever, and ever, you'll stay in my heart
and I will love you
Forever, and ever we never will part
Oh, how I'll love you
Together, forever, that's how it must be
To live without you
Would only mean heartbreak for me
.