Its a sunny day

2007-03-30 @ 18:43:17
Hur underbart e det inte att sitta ute och bara lapa sol en hel dag? Kanske inte blir speciellt brun men det är väldigt nice att äntligen känna värmen iaf ! Har vart en heldag på stan idag, med sjukt god mat på La Pasta sen har min sötnöt fotograferats. Börjar bli lite skrämd för att han ska växa upp o kunna prata. Han kommer ju bara igentligen kunna peka på vad han vill ha så kommer hans moster att köpa dt till honom på momangen! Men whatever you want gubben!

Yesterday var inte heller allt för dum. Vi hade överasknings fest för min mammi ! Hon vart jätte glad . Alla vovvar o bebisar hade partyhattar på sig. Det kallar jag sjukt bra känsla. Så lite smörgåstårta och vanlig tårta sen var man på spåret igen . Ojaaaa. Föresten så kändes det nästan som jag fyllde år och det gillar vi. Jag bara älskar att fylla år !Ge mej pressenter nu! Sen till nått viktigt..saken e den att jag var så grymt lycklig här för någon dag sen när jag hade tappat lite överflöd på min alltför avskyvärda kropp. Men sen kliver man på vågfan igen och då e man tillbaka på ruta ett igen. Shit, man kan ju sura för mindre. Men någonstans försöker jag väl intala mig att muskler väger mer än fett !


/ Josephine

Bara så

2007-03-27 @ 21:13:46
Idag har det var en mycket hektisk dag. Sov som en kratta hela natten. Sen upp,ner på stan,träffade underbara Ida. Mat o shoppning sen till barnens hus med syrran. Sen äta och nu sitter jag o funderar på om man ska orka gå ut o gå. Kanske är för överseriöst. Tåls att tänka vidare på. Nu ska jag vara en smula tråkig o inte dela med mej nå mera av min dag! Saknar en viss person väldigt mycket!

Jag vill jag vill jag vill

2007-03-25 @ 20:11:02
Ha sommar nu ! Alltså jag snackar inte om 2 månader utan nu på stört.

Rhodos var de bara inte för underbart? Take me back thanks! Ni vet
hettan som bara steker mot kroppen. Åhhh sen bara svalka sig i poolen.
Det vore nått ni.





image44

fredag

2007-03-23 @ 19:54:39
Vart på sjukhuset idag oxå. Så jobbigt att se min lilla älskling ligga med massa slangar och sprutor hit o dit. Om jag bara kunde så skulle jag ta över din smärta. Snacka om att grabben e tålig iaf. Alla är där o sticker o klämmer o känner och han bara finner sig i det. En annan tror ju att man ligger på dödsbädden varje gång man har mensvärk. Och JA det är synd om mej då. Den smärtan e förmodligen ingenting mot vad León utsätts för. Men jag e en jävel på att klaga. Dags att bli lite mera tålig kanske?

Och så var det helj igen. Vilket borde betyda alkohol dock. Men denna helj ska jag bara ta de lungt och besöka León på sjukhuset. Känns som man behäver vila ut och bara ta en chill med vännerna och kanske dra en god matbit. Har ju TyTy hunden oxå. Kan bara meddela lite kort att han hade käkat upp mitt läppglans då. Kändes som det var precis det jag behövde när jag kom hem. Men vadå. Jag e arg max 30 sekunder på han sen kollar han på mig med sina hundögon och då smälter hans moster kan ja lova.
En annan skoj grej e att min mobil gått sönder så nu har jag fått en ny. K800i. Det som e soft med den luren e kameran på 3.2 megapixel. Josephine e nöjd med det inköpet faktiskt. Alltså bakom varje investering ligger mycket baktanke. Eller, vad fan det lät ju bra iaf .  Jag köper sen bär de eller brister det. Väsentligt? Inte ett skvatt du. Jag är väldigt intelligen om jag får säga det själv. Ibland är de nästan jobbigt att veta allt. Men får väl bjuda på den. Trodde inte man kunde ha så hög intelligens kvot som mej . But guess what. Det kunde man.
image43

Nu ska jag dra mig mot dörren. Hörs o ciao alla som pallar o läsa min blogg !

/ Josephine den intelligenta

så jobbigt

2007-03-22 @ 22:13:15
Idag har det vart många tårar, och jag e fortfarande helt förstörd. León e inne på akuten. Har gulsot o urinvägsinfektion. Min älsklings León. Så jobbig dag . Hoppas dom kommer hem snart! Han e verkligen min skatt. Får mig alltid så glad.

En sak var lyckad iaf . Gårddagens fest var hur skoj som helst. Gjorde ju bort mej som vanligt. Men vadå de e vardagsmat just nu.  Mat o shots på tabaczo sen vidare till plutan o shake as. Grymt nice ju ! Och några P2 drinkar var jag inte svår på . Krånglar inte på det alls. Taxiresan hem var ju nått att minnas oxå.

Nu ska jag lägga mej i sängen o mysa med Tyton.

image42


/ Josephine

adventure vare

2007-03-21 @ 01:20:36
Riktigt roliga sådana har det vart idag oxå ! Utan att avslöja för mycket, erkänner det kanske var lite blandande känslor men stundtals hur komiskt som helt förmodligen. Grymt ju !

Kollade föresten på Blood Diamond här om dagen. Riktigt bra rulle faktiskt. Leonardio tar sin roll fint. Man blir nöjd helt enkelt.

Nått som kommit upp på tapeten typ bokstavlingen är att det luktar sjukhus i min lägenhet. Typ gasbinda tror jag. Uuuuhhh. Obekväm känsla där. Nu tar jag en natt och en chill mot sängen !

Dagens lärdom blir följande- Vissa saker måste man se mellan fingrarna med. Och jag har lärt mej hur.
Thats the shiet of today!

Hur tänker dom igentligen?

2007-03-18 @ 23:54:54
När dom lägger Greys Anatomy och Top Model på samma dag och samma tid? Tänker dom alls? Man blir ju olycklig av detta.



image40 Vs image41

Man kan ju bli kluven av mindre !

Ciao !

Den e sådär

2007-03-16 @ 13:41:13
Vissa dagar blir längre än andra. Och visa veckor e jobbigare en andra. Men jag kommer kämpa. Ni får aldrig se mig ligga ner helt hjälplös.
Så to the left to the left. Everything you own me in the box to the left.

Ledsen att jag inte kan gläja er alla nyfikna läsare med mer än såhär. Ibland är det så här tråkigt att vara så nyfiken på josephine´s liv. Kul att man verkar kunna roa en del ändå .

Så kul att städa

2007-03-15 @ 22:23:13
Det e nästan som man bara vill göra det hela dan, varje dag . Fy bubblan vad meningslöst att städa när de ändå ser lika förjävligt ut efter en halvtimme. Men imorn måste jag ta tag i eländet faktiskt. Booooooring.. What goes around comes around.

I toppen.
Efterlyst- Hasse Aro . ska man behöva säga mera ?
Insider- Robert Ashberg. Shit den karln skulle inte jag vilja möta i en mörk gränd kan ja säga. Han e lite utav en martyr . Men vilken man har man mera respekt för en allas våran egen Robert. Jaja jag skulle iaf inte tjafsa emot han.

Hair trouble

2007-03-14 @ 13:56:46
Kort,långt,lugg,inte lugg,ljust,mörkt,slingor ? Denna djungel, man får verkligen slunga bort många alternativ för att fatta ett beslut. Och konstig nu blir det alltid ett av mina svåraste beslut jag fattar varje gång saxen ska fram och färgen blandas. Just nu e jag bara så trött på mitt hår. Det e torrt, fult och allmänt omöjligt. Och vart ska jag färga och klippa mej i dessa tider. Brukar ju antingen gå till Hildur på Savoy eller till Cut & Blow. Men för tillfället e ju Hildur i utlandet ska jag då bara kliva in på Cut & Blow. Nog för att hon alltid vet hur jag vill ha det. Men tryggheten ? När jag tänker tillbaka på alla åtskiljiga lappar som spenderats på mitt hår kan jag inte låta bli att få en gnutta ångest. Till vilken nytta? Håret e bland det viktigaste vi äger. Så varför inte bara ta hand om det och spendera allt vad det e värt? Inpackningar och massa andra hårprodukter verkar dock har tröttnat på att rädda mitt hår..

Men för allt i världen gör inga hemma blandning och hoppas på att det inte bli missfärgat . Mitt tips till er idag. Lämna det till proffsen.

Jag e alltid livrädd igentligen när jag ska klippa mej att dom tar för kort osv. Men har hittat mina räddare som vet att jag lägger mig på tågrälsen om det kapas för mycket. Men man får ta en chill och andas.

Neeeej, det e ruskigt svårt att bestämma . Just nu är det ju mörkt och ljus i samma veva . Funderar på att antingen färga hela håret mörk igen. Men till sommarn ? Njaa. Ljust då? Nja. ser jag ut som en...aaa föresten låter det vara osagt.. Kluven till tusen for the moment. Om det e någon som har nå skoj förslag så säg till annars tig för evigt. .

Tänkte bara visa dessa snyggar klänningar jag vart grymt sugen på att investera i.
image37 image39

100 höjdare

2007-03-13 @ 23:45:02
På nummer uno ligger min syster son Léon som föddes i fredags . Absolut det bästa. Mosters favorit.Han fick åka hem idag från bb, och sen dom kom hem har jag gosat med han ändå tills nu. 23.22. Somnade dock en sväng där ikväll oxå !Lite senare käkade vi grekiska, kan säga att det satt som handen i hansken.

På resterande platser av hundra höjdare så tar Filip & Fredrik en klar spurt! Dom e bara så grymma. Deras attityder klär dom faktiskt fruktansvärt bra. Dom bara går på som ett lok hela tiden. Jag menar jag har blivit frälst i programmet. Kan inte missas för allt alltså. Så stör mej inte från 21.55 på måndagar för då e jag okontakbar.

Imorn ska jag äta tårta och fira Léon med mormor o morfar(dvs min mor o far) o mamma o pappa(syster and her boyfriend) ...Nog för att det kanske inte e det nyttigaste men samtidigt känner jag att jag inte vill inte sätta mig emot en tårta. Har faktiskt vart så duktig den senaste veckan, har vart ute och gått varje dag i ca 2 timmar.Vi snackar då varje dag. Även helgfria lördagar. Damn right. Sen snackar vi inte "dra benen efter sig gå" utan snabba raska steg för en athlet . Hoho . Så lite tårta e jag värd. Eller ? Igentligen inte om jag ska hålla min diet men iaf. Fusk e en del av sporten.

Nu ska jag sleepa var de tänkt.


image36


Josephine signar ut


En måndag

2007-03-12 @ 22:06:57
Idag har jag vart hos min favorit pojke en sväng, kan inte sluta krama o pussa på han! Bara såå gullig. Han blir bara mörkare o mörkare i hyn ! Och these eyes. Så vackra .

Annars en ganska lugn dag ! Har fortfarande Tyson och vi har blivit lite utav ett radarpar utan att ljuga.
Tror jag inte har så mycket mera att tillägga.
Bilderna för tala för sig själva!
 image33  image34

image35

Lite utav en hyllning .

2007-03-08 @ 19:35:00
Ska försöka bli rätt kort, ska nämligen snart bege mig utåt.
Så to the thing of today ! Jag e så förbannat stolt över min familj. Dom e lätt dom bästa som finns.
Min äldsta syster är hög gravid och håller ändå alltid humöret på topp. (skulle haft för en vecka sen) .
Hon ränner runt som hon inte skulle ha en till att bära på. Hon & Jag e helt oskiljaktiga. Som klister ungefär.
Min andra syster bor i sthlm. Har sambo och ett riktigt nice hus i Solna ! Hon har alltid gått sin egen väg och
tror på det hon gör. Även fast vi inte ses alltför ofta så är du ändå min andra hälft.
Sen min föräldrar. Dom har fått stått ut med 3 st döttrar som har gapat och haft sej, men dom har
inte gnällt för det,utan istället verkligen ställt upp till tusen. Jag e så grymt stolt över er .
Ni finns där precis jämt. Alla ggr man vart nere har dom vart där och verkligen stöttat en.
Har inte vart den snällaste mot dom alla ggr kan jag säga . Josphine kan nämligen vara riktigt elak, tro det eller ej. Älskar dom iaf till månen och tillbaks !

En annan viktig person i mitt liv.
(hihihih är några stycken..men men) är Ida.
Min barndomsvän som alltid finns vid ens sida. I vått o torrt. Du förstår mig som
ingen annan. Alla andra vänner är också väldigt viktiga förstårs. så ni vet dt .

Låter nästan som ett självmords brev . Lite tack o hej över det hela . men lugn kära ni det är det inte.
Utan bara lite uppskattning till dom som betyder mycket för mej.

Och till sist. Ikväll har jag nattbesök . En mycket speciell gäst ! Yeeeeah .

Posted by Josephine

Bikinin i mitt liv .

2007-03-07 @ 19:46:44
Den kom som en blix från klar himmel . Den känns ju bara så beach 2007 !
Hittade tyvärr oxå en hel del annat snyggt på nelly.se !


image27


-151 kvar !

/ Josephine

Karl aka Kalle

2007-03-06 @ 17:45:29
Idag har allas våran egna Karl blivit pojke igen! Han var man,
men rollen klädde dock honom inte så bra. Han var ständig ute på partaj
och förde liv. Så nu är pojke IGEN utan sina käraste ägondelar. Det jag vill ha sagt e att Karl
har blivit kasterad idag ! Var läskigt som få. Han bara låg där.
Frågade om han kunde dö. - Jo det är ju alltid en risk eller två. Men
tack kära du. Jätte lugnade att höra. Man vart ju inge irri då iaf !
Men Karl e på plats, för tillfället i en formsvacka . Men han kommer o
ger igen när vi minst anar det. Har han trots allt lärt sig av dom
bästa ! (MEJ)



I förövrigt somnade ja vid 4 inatt. Helt värdelöst och oerhört
onödigt man kan tycka! Kan säga att det var så oxå. Bara massa skräp på
televisionen . Men vad gör man inte när man inte kan somna liksom ? Tv vs Tv !



Just nu när jag kollar mitt PM ser jag att det e väldigt mkt trevligheter inlagt här inom kort ! Lite fest är man inte sen på !



I april drar jag till GBG och bor på hotell och har det allmänt
gött några dagar. Kan behövas vill jag tillägga ! ses fram emot mycket.
I april ska jag och Ida även o kolla på Özz Vs Måns i konsterhuset i
v-ås ! Lite party blir de nog efter där . Kanske drar med oss grabbarna
grus ut. För se hur vi gör med den saken tills vidare.! Eller om vi åker
med direkt med hem på fest till dom ! Aaa, som sagt återstår att se !

image26

/ Josephine

Ett konstaterande!

2007-03-05 @ 15:14:43
Helgen har vart grymt nice..Eller fredagen kanske kunde ha börjat något bättre. Vid 4 (på morgonen) ringde min syster och sa att hon blev tvungen att åka till BB. Jag skjutsar dit henne och det visare sig senare att det var falsk alarm. Ingen baby :(
Lördagen vad det utgång ! Förkaka hos mej innan det bar ut ! Hade faktiskt grymt kul ute alltså. Alkoholen kanske hjälpte till, vad vet jag ! Spekulerar inte i det .

Det var vi som var ut då :)


177261-25





Söndagen bestod av film. Beck- advokaten. Allvarligt? Micke P . Lätt den sexigaste ! Blicken,skrattet, movsen ! Han e så kall o hård ! Ohhh yes me like! Hahah ! Jag vet inte . Men han har DET tror jag !

Nu ska jag ta en lur tror jag minsann !

 -153 kvar !

/Josephine

Efter regn kommer solsken

2007-03-03 @ 18:46:58
sägs det,men ta me tusan. jag ser inget solsken ! Dags att sikta högre !

Tempo är min stjärna !

                                         177261-24

skor skor skor. you just cant live without them..

2007-03-01 @ 19:08:31
Kunde inte hålla mina tassar borta. Helt omöjligt ! Vill inte sticka under stolsbenet med att jag försökte iaf in i det sista ! Men nu så är dom i mina ägor ! Ett par verkligen ur söta Vagabond skor!(kan läggas upp bilder senare ev) Dock sommarsko, men jag hoppas för allt i världen att snön ska försvinna snart !
Allvarligt snö? Visst fine det är kul när man ska åka bräda och är i sälen och sånt, men Nu ? no thanks. kan den ligga gärna försvinna och låta sommarn komma så man kan ligga o steka i solen vid poolen och dricka drinkar ! Väldigt efterlängtat från min sida! Skulle kunna gå över lik nu för att få lite värme och en nice bränna !

Var ju tjejkväll på schemat igår
! Kunde ha blivit kanske hur trevligt som helst. Men djursjukhuset var våran destination ! Tayson käkade i sig en leksak hemma hos mej ! Att observera är att han aldrig under några omständigheter sväljer sina leksaker utan tuggar bara sönder dom och spottar ur. Men inga regler utan undantag, han svalde den ! Så strömsholm tog emot oss med öppna armar ! Tyson fick upp leksaken ! Kostade ju bara närmare 2000 lakan, men vovven e ju iofs värd varenda krona ! Man hoppas han ge tusan i att äta upp leksakerna nästa gång ! Han mådde så dåligt efter ju ! Bara irriade runt ! Man han repar sig. Han e ju en riktig fighter !

En sak jag funderat över. Ser att det är en hel del som läser min blogg. Då kan ni ju lika gärna skriva en kommentar istället för att bara snoka ! vem ska ha styrkan att kommentera? Återstår o se !

Ciao and adios / Josephine