En sån dag när allt..

2008-04-30 @ 12:30:06


Känns mer eller mindre värdelöst.

Det där med att fånga dagen och så.

2008-04-22 @ 18:29:04

Är det försent för det idag måntro? Min instinkt säger mig det iaf. Idag ska jag även göra ett undantag i form av att jag ska lägga ut en bild. Men o andra sidan mina vänner det är inte vilke bild som helst, utan min sötaste underbaraste systerson. Min sötnöt som jag älskar högst av allt .Om man inte hade ett leende på läpparna innan man såg detta charmtroll fick man det garenterat nu iaf! Njut gott folk, NJUT!






image139






Premiären var ett faktum.

2008-04-07 @ 10:37:26

Då var det över, eller hold it. Detta var bara början. Igår kl 20.00 på kanal5 gick stapeln av för det första programet av kanal5´s nya storsatsning Power Of 10, och för er som råkar har dålig koll läget kan jag bara säga såhär, Im In people. Har dock inte fått helt utrett vilket program som jag kommer ge svensk tv ett nytt ansikte i. Men jobbar på informationen. Men ni vet hur det är i tv världen. Dom e för svåra att få tag på, dom där kända upptagna människorna. Men det gör inget, jag är snart en av dom! Jag kan väl även bena upp mitt senaste uttalande om att  Mikael Tornving är het, han är det MEN och det är värt och sägas igen, MEN det finns en människa som är så mycket hetare.



image138







Så till nått annat trevligt, jag väntar på min post för att se om min beställning från nelly.se dyker upp. Eller beställningen kan ju bli svår o få ner i brevlådan men åtminstonde avin så jag kan hämta mina kläder på Ica steen.
Fast om min känsla är rätt även denna gång kan det dröja,sist tog det tre veckor och det är faktiskt under all kritik.


Nu väntar en ny vecka,men nya erfarenheter och nya möjligheter. Oss emellan,jag ser fram emot det. Jag ska leva på gränsen denna vecka. Jag gillar när jag inte riktigt vet vad som står bakom nästa gränd och väntar, glöm inte att det är tillfälligheterna som gör livet hett.




// Josephinee. Huvudsponsor åt kanal5.

Känns jätte konstigt och framförallt fel.

2008-04-03 @ 19:46:01


Jag bara undrar hur i hela världen kan man byta ut Kustbevakarna mot någon simpel hockeymatch, ja det är för mej en gåta. Jag behöver reda ut begreppen på vad som är bra tv tror jag minsann..


Och btw 27 dresses, se den. Helt underbar film!

Det där med kändisar

2008-04-02 @ 16:51:53

Ja, låt oss börja med att göra ett konstaterande. Har grubblat på de här med att nästintill alla våra kändisar är snygga just bara för att dom är kända. Helt galet,kom o tänka på det här om dagen. Några som jag kanske anser vara dom hetaste i Hollan(Hollywood) är nog fan e mej inte så mycket för världen om man skulle se dom på stan som vem som helst.(Lägg sedan till en bad hair day och lite celluliter) Och tro mej jag är inte ensam om denna slutsatts. Är det så att man nästan kan se ut hur som helst för man är snygg vilket fall som helst eftersom man är ju just precis en kändis. Är kändis det nya nyckelordet? I think soo.

För att inte förvirra era små hjärnor allt för mycket ska jag ta upp ett exempel för er, när jag spelade in tv och insåg att Micke Tornving skulle vara program ledaren insåg jag ganska snart att han förmodligen var det hetaste som gått i ett par dolce&gabbana skor, och alla i min närhet vart lika till sej som mig. Jag menar vad har den karln igentligen ? Krater,backslick,en ålder som dubblar min egen and so on. Men det stora mennet ligger i just det att han är en kändis. Har har utstrålning. Har tjänar multum. Han har det. Eller har han det om han inte var någon? BIG NO. Detta är pinsamt. Fy fan vad pinsamt. Jag skäms,men bara att se sanningen. Jag är inte smartare än såhär.

Så, bra okej nu kanske ingen har kunnat undgått att jag är sjukligt kändiskåt och älskar allt som våra största kändisar har rört vi, jag hörrni det är jag i ett sånt där vad säger dom nötskal. Men en chock till, jag står för det. Jag hymmlar om att brittan faktiskt råkar har gjort några grymt bra dängor samt att justin var det bästa som någonsin skådats live.(poängtera att jag nästan grät till summerlove) Råkar vara så att jag har väldigt många kändisar som förebilder. Dom har nått dit dom vill och allvarligt det är riktigt bra jobbat. Ahh,så äre o hör sen.

Visst var detta ett viktigt ämne,själv har det rört mej djupare än något annat på bra länge!


Puss o adjöss ses till sjöss.