Right Now

2010-07-29 @ 18:27:15


Zlatan hänger i sin regnjacka ute i tokregnet, Martin har semester, jag har gått upp i vikt.

Det får bli dagens skvaller från mig.



Våran prince/princess

2010-07-27 @ 11:46:26

 
Som jag längtar efter vårat lilla underverk. Konstigt att man redan kan känna så mycket kärlek till någon som inte är född än.








Just nu råder det i princip köpstopp till N. Martin har lagt ut förbudet, då jag redan har handlat en större garderob till h*n än vad vi har. Vi var i Tuna Park igår och kan säga att vi kom hem med en hel del, som vanligt. Shit det finns inget stopp på mig. Så alla inköp som görs från min sida nu kommer att ske i hemlighet. Annars lär Martin klippa våra VisaKort. Så nu är det shopping till mig som är prio! High Five på den!

Grrrrymt!

2010-07-25 @ 19:36:31



Igår gjorde min syster nått som jag aldrig någonsin skulle själv utsättat mej för. Hon hoppade fallskärm. Kvinnan fyllde ju 25 år förra helgen och fick detta i present utav oss. Det roliga var att hon inte hade en aning förs ca en timme innan hoppet. Jag trodde att hon kanske skulle få kalla fötter, men det var tvärtom, hon var as taggad. Tror vi alla andra på marken var så sjukt mycket mer nervös än vad hon någonsin hann vara. Jisses kanske hur häftigt som helst.

Jag tycker bara att det är så coolt att våga göra detta, när man kollade på filmen från hoppet kunde man verkligen göra en föreställning om hur jävla högt det var. Så vidrigt säger jag bara. Efter hon hade hoppat var det skumpa för dom som ville sen vidare hem till bästa mammi o pappi för en superfin lunch och tårta. När jag,Martin och Zlatan landat på Norra Floragatan igen tog det inte många minuter innan vi båda två tvär däckade. En super skön PN. Sen vart det film i form av StepFather, den var okej, inte mera.


Här bjuds de på lite pics från igår.























Då var den beställd.!

2010-07-19 @ 20:03:19



Jag är så nöjd eller rättare sagt vi är sååå nöjda. Vi har funderat, tänkt och vridit fram och tillbaka med alla för och nackdelar, men nu har vi äntlingen bestämt oss. Det blev en Emmaljunga City Cross Celebration. Det är alltså en special utgåva som dom ger ut två ggr per år. Vi tog en svart ( ville såklart helst ha en helrosa men Martin tokvägrade) men och jag säger det igen men jag lyckades iaf få en rosa quadrolift. Sen kör vi en vanlig variant med 2 hjul bak och två hjul fram, vill helst undvika att inte kunna ta mej någonstans när snön väl kommer.

Så nu ska vi bara vänta på att N några månad till sen så ska H*N får åka sitt nya finåk. Sen klippte vi även till på  en skötväska som matchade celebration tyget. Den var verkligen ap snygg. Det är alltså en väska man kan ha utan att någon tror att det är en skötväska. Tror den hette EmmaLjunga Style.

Nu ska jag kolla upp läget i köket, det ryktas upp mat.

Hittar ingen bra bild på vagen men slänger upp en på väskan så länge iaf.

Puss mina sköna!












Igår var det ingen vanlig dag..

2010-07-10 @ 11:26:17


För igår var det bästa daddys födelsedag. Och kalas väntar såklart.!

Dessutom vet vi nu vad som väntar i min lilla mage, och behöver jag ens nämna att jag är så jävla lycklig? Jag har världens bästa pojkvän/sambo, en bäbis i magen, finaste och gosigaste hunden, dom underbaraste vännerna och sen jordens bästa familj. Det är nästan lite oförskämt och orättvist mot er andra.








Kärlek

2010-07-02 @ 11:04:54