Ikväll smäller det säger dom.

2010-05-27 @ 20:04:58

Det är blodblandat vatten som rinner ned från min kinder. Ikväll is the big night. Premiär för Sex And The City 2. Jag kanske dessutom råkar vara den största SATC freaken ever, men ikväll infinner jag mig inte på premiären.
Tänkte istället köra lite SATC maraton i form av min älskade box. Har förmodligen kollat igenom den 345 ggr, men tänkte köra en nostalgi grej och köra igenom den igen. Dock vart jag lite besviken när jag läst recensionerna av FILMEN. Sägs att den ska vara lite blek och inte alls så där klyschig som man är van med. Men hur som haver ska jag iaf se den inom kort oavsett vad alla recensioner säger. Dom är ju trots allt mina kvinnor dom människorna !

Illamåendet fortsätter och det är så sjukt drygt kan jag lova. Hoppas det ger med sig snart. Man tappar liksom motiviationen och lusten till det mesta när man mår såhär. Jaja nu ska jag ta med min nyskalade dog ut på en sista kvälls prommis.


With love / Josefine




Vart på besök hos sötaste Nellie

2010-05-11 @ 19:26:53


Sitter nu här hemma i mitt gamla flickrum hemma hos mina föräldrar och är proppmätt efter en god middag.
När man kommer hit äter man nämligen två ggr per dag, och då snackar vi riktiga måltider. Inga mackor som det lätt blir hemma i stan.

Nåväl har precis kommit hem från min söta vän Sandra. Har vart och gosat med hennes lilla dotter Nellie. Världens sötaste unge. Så massa mys och tjejsnack stod på agendan. Alltid så roligt att snacka både nytt och gamalt tok vi hittade på för hundra år sedan. Men det mesta av det är preskriberat hoppas jag :)


Nu blir det väl hockey om en liten stund, ska se om Sverige håller någon klass alls. Sist var det ju högst tveksamt.



MAGISKT.

2010-05-09 @ 17:46:08



I fredags fick jag vara med om något helt magiskt. Allt vart verkligen så verkligt fast ändå så overkligt. Man kan inte vara annat än lycklig efter att fått se detta underverk.

Skenet bedrar.

2010-05-06 @ 13:52:20

Jag kanske ser jävligt dum ut vad vet jag? Om fallet är så kunde jag inte bry mej mindre. Men grejen är den att jag är så smart så ni skulle önska er en 3:e del av min hjärna för att ens fatta vad jag bubblar om nu.

Visst blir man besviken när man har höga tankar om en människa. Sen märker man att den människan spelar ett spel. Och själv försöker man bara fatta varför ? Man är ju som sagt inte så dum som man ser ut. Jag kan faktiskt lägga ihop ett och ett. För visst fan blir det väl 3 ?

Über snygg bikini auktioneras ut

2010-05-03 @ 18:03:02






Japp sorry people denna extremt jävla snygga bikini kan tyvärr inte pryda min alltför otränade kropp denna sommar. Jag beställde den i hopp om att den skulle passa, men icke. Bröstvårtorna leker tittut och fettet från rumpan väller över så jag får passa på denna. Skulle behålla den om den var lagom såklart, fanns inte i den storleken jag vill ha heller.

Så om någon är sugen på denna super fräscha bikini så är det bara att kommentera inlägget eller maila mig.
Det är strl 36 och den är aldrig använd utan bara provad.

Thats all for now.

Puss alla trogna readers.